הראשונים לדעת מי ממשיך ומי יצטרך לשיר על המשך דרכם הם הקבוצה של דמי – ג'נל גרסיה, ווילי ג'ונס, סיסי פריי ופייג' תומאס. דמי החליטה להעביר אוטומטית את ג'נל גרסיה(כצפוי) ואת פייג' תומאס. טוב לזה לא ממש הייתי מוכן. הייתי בטוח שהיא תעביר את סיסי. ז"א שווילי וסיסי יצטרכו להילחם ביניהם על המקום בשבוע הבא.
סיסי עלתה ראשונה לשיר. היא קצת זייפה וגם הייתה קצת משעממת. בעיקר בחצי הראשון של השיר.
הביצוע הקולי של ווילי ג'ונס היה בהרבה חלקים של השיר נמוך מדי, לטעמי וגם היו לו כל מיני תווים לא ברורים, שאני לא בטוח אם לקרוא להם זיופים, או שהוא פשוט קצת פספס אותם. בכל מקרה, גם הביצוע שלו היה קצת משעמם, לטעמי.
כרגע, סיסי יותר מעניינת אותי, אז אני מקווה שדמי תשמור אותה, והיא אכן בחרה לשמור אותה.
הבאים בתור לשמוע את גורלם הם הקבוצה של LA – ג'ייסון ברוק, דיוויד קורי וינו אלאן וטייט סטיסנס. LA בחר לשמור את וינו אלאן וטייט סטיבנס. משמע ג'ייסון ודיוויד בסכנת הדחה.
הראשון לשיר הוא דיוויד קורי. ממש, אבל ממש לא אהבתי את העיבוד מחדש שהוא עשה לשיר של קלי קלרקסון. גם הקול שלו היה גבוה מדי, כמעט לכל אורך השיר. אני אצדיע לו על ה...מקוריות, נקרא לזה, אבל לטעמי זה היה די גרוע!
לביקורת של דמי על הביצוע.
ג'ייסון ברוק – טוב הביצוע הזה היה פי 100 יותר טוב מהביצוע שלו, אתמול, רק חבל שהוא הגזים קצת יותר מדי בשירה שלו בחלק מהשיר. הוא לא כוס התה שלי, אבל הוא בהחלט היה טוב יותר מדיוויד קורי, ומגיע לו להישאר,לדעתי. LA בחר בג'ייסון. החלטה נכונה, לדעתי.
הבאים בתור לשמוע את גורלם הם הקבוצה של בריטני – ביאטריס מילר, דיאמונד וויט, ארין ריי וקרלי רוז סנינקלר. בריטני בחרה להציל את ביאטריס ואת קרלי. משמע דיאמונד וארין יצטרכו להוכיח לבריטני למה הם צריכם להישאר...
ארין עולה ראשון ו...הוא נתן ביצוע טוב, אבל בדיוק כמו אתמול הוא הצליח בעיקר לשעמם אותי. הוא טוב, אבל הוא לא כוס התה שלי.
הביצוע של דיאמונד רק הוכיח לי שוב שהיא הרבה יותר מגוונת ומעניינת מארין, אבל אני מקווה שאם היא תישאר היא תלך יותר לכיוון של ההופעה מהלילה הקודם, מאשר לבלדות.
בריטני בחרה להשאיר את ארין, ומה שהיא הצליחה להוכיח לי זה, שהדבר היחיד שמעניין את התכנית הזאת זה הכסף מהמצביעים(סליחה - מצביעות), ולא הכישרון. מעניין כמה שבועות הוא ימשיך לשעמם אותי למוות עד שידיחו אותו מהתכנית. אני נותן לו 3 שבועות, גג.
אחרונים לגלות את גורלן הן הקבוצות של סיימון – 1432, אמבלם 3, האחיות C וליריק 145. סיימון בחר להציל את אמבלם 3 ואת ליריק 145. משמע 2 להקות הבנות יצטרכו ללכת ראש בראש כדי לזכות במקום שלהן בשלב הבא.
האחיות התחילו ו...וואו הן בחרו שיר לא טוב, לדעתי. לא שהביצוע היה רע, אלא שאני חושב שהוא לא ממש הלם אותן ויצא קצת משעמם מדי. אגב לאחות השחרחורת יש קול קאנטרי ממש טוב!
1432 הפעם בחרו את השיר בעצמן, אני מניח ו... בחירת השיר הייתה נכונה, אני חושב, אבל הביצוע לא היה טוב, כי במקום להישמע כמו להקה הן נשמעו כמו 5 סולניות שבמקרה נזרקו לבמה לשיר שיר ביחד. איפה ההרמוניות המשותפות? איפה הליווי הקולי לחברות האחרות בלהקה במהלך הסולואים שלהן? איפה העבודה המשותפת? בקיצור הן שוב אכזבו. בכנות, היחידות שלטעמי עשו עבודה טובה בשיר הן נורמני וקאמילה.
במי אני הייתי בוחר? אני לא יודע, כי סיסטר C היו טובות יותר, אבל הפוטנציאל של 1432, לטעמי, גדול יותר, רק צריך לדעת איך להוציא את זה מהן. סיימון בחר להשאיר את 1432. אני ממש מקווה שבשבוע הבא 1432 יתחילו להראות את הפוטנציאל האמיתי שלהן ויתחילו ממש לתפקד כלהקת בנות ולא כ- 5 סולניות שנמצאות רק במקרה על אותה במה. אה ו... אם אפשר שהן יישנו שוב את השם שלהן. תבקשו הצעות מהמעריצים שלכן, אם צריך!
אה רגע... סיימון החליט לשנות להן את השם ולקח את זה לציבור. אני מקווה שהשם שהן ייבחרו יהיה הרבה יותר מוצלח!