מסכמת פרק
אוי אלוהים, איזו מריחת זמן !
שעה וחצי תוכנית שמתוכה על חצי מהזמן אפשר היה לוותר, ופשוט להגיע לעיקר- ההודעה של כל מנטור/שופט את מי מעביר, והביצועים של השניים הנותרים בכל קבוצה.
פספסתי את הביצועים של הקבוצה של דמי, אני אולי אשלים אותם מתישהו...
ועכשיו לביצועים
הקבוצה של אל.איי- הוא העביר את ויני ואת טייט?! באמת?! אבל הוא הם כאלה משעממים בביצוע שלו אתמול .
דיוויד- אמנם לא הייתי בוחרת לו את השיר הזה, אבל זה היה אחלה ביצוע והוא נשמע טוב למדי
ג'ייסון- הוא מבלבל אותי, אני לא מצליחה להבין איזו פרסונה בימתית הוא אמור להיות.
יואו, איך מתאים לו לשיר שירים של וויטני יוסטון
(בלי קשר לאיך שהוא שר אותם).
סה"כ ביצוע לא רע בכלל, בטח יותר מהביצוע הזוועתי של אתמול...
איזו בחירה צפויה הייתה לאל.איי, אבל סבבה.
הקבוצה של בריטני. אחרי שבריטני העבירה את קרלי וביאטריס, באמת שלא אכפת לי מי יישאר ומי יעוף בין ארין ודיאמונד. חבל שאי אפשר ששניהם יעופו.
ארין|סדגש- אני לא אוהבת אותו... הוא משעמם אותי, ורק חיכיתי שהביצוע שלו ייגמר כי הוא כמעט הרדים אותי.
דיאמונד-למה כל המתמודדים נשמעים בערך אותו הדבר ולמה לכולם בחרו פחות או יותר את אותו השיר?!
אני מעדיפה את הביצוע שלה מאתמול, האובר דרמטיות שלה פה די עצבנה אותי., אבל יחד עם זאת זה לא היה ביצוע גרוע, בכלל לא. ולמה היא נראתה בסוף השיר כאילו היא סיימה לשיר בטקס יום הזיכרון?!
לא נורא שהיא עפה
.
הקבוצה של סיימון - מסכן סיימון, אני חושבת שלו יש את הבחירה הכי קשה,אבל אם אני הייתי צריכה לבחור הייתי מעיפה את אמבלם 3, שיחסית ל-3 הלהקות האחרות אותם אני הכי פחות אוהבת.
וזה כבר לא יקרה היום מסתבר. לפחות הוא העביר את ליריק 145
.
סיסטר סי- לקח לי אמנם זמן, אבל עכשיו אני אוהבת אותן וממש רוצה שהן ימשיכו בתחרות. הן מקסימות.
1432 די, אני לא יכולה עם השם שלהן
.
אמנם הרבה יותר אהבתי את הביצוע האדיר שלהן מאתמול, אבל זה לא אומר שאני חושבת שהביצוע הזה היה גרוע, להפך.
רגע, זה שיר של דמי?
יואו, הממיר שלי הפסיק לפעול בדיוק ברגע שבו סיימון אמר את מי הוא שולח הביתה :
אז סיסטר סי עפו, כן? אוף, חבל, אני חושבת שיש להן אתמול פוטנציאל.
מי עף מהקבוצה של דמי?
אוי אלוהים, איזו מריחת זמן !
שעה וחצי תוכנית שמתוכה על חצי מהזמן אפשר היה לוותר, ופשוט להגיע לעיקר- ההודעה של כל מנטור/שופט את מי מעביר, והביצועים של השניים הנותרים בכל קבוצה.
פספסתי את הביצועים של הקבוצה של דמי, אני אולי אשלים אותם מתישהו...
ועכשיו לביצועים
הקבוצה של אל.איי- הוא העביר את ויני ואת טייט?! באמת?! אבל הוא הם כאלה משעממים בביצוע שלו אתמול .
דיוויד- אמנם לא הייתי בוחרת לו את השיר הזה, אבל זה היה אחלה ביצוע והוא נשמע טוב למדי
ג'ייסון- הוא מבלבל אותי, אני לא מצליחה להבין איזו פרסונה בימתית הוא אמור להיות.
יואו, איך מתאים לו לשיר שירים של וויטני יוסטון
סה"כ ביצוע לא רע בכלל, בטח יותר מהביצוע הזוועתי של אתמול...
איזו בחירה צפויה הייתה לאל.איי, אבל סבבה.
הקבוצה של בריטני. אחרי שבריטני העבירה את קרלי וביאטריס, באמת שלא אכפת לי מי יישאר ומי יעוף בין ארין ודיאמונד. חבל שאי אפשר ששניהם יעופו.
ארין|סדגש- אני לא אוהבת אותו... הוא משעמם אותי, ורק חיכיתי שהביצוע שלו ייגמר כי הוא כמעט הרדים אותי.
דיאמונד-למה כל המתמודדים נשמעים בערך אותו הדבר ולמה לכולם בחרו פחות או יותר את אותו השיר?!
אני מעדיפה את הביצוע שלה מאתמול, האובר דרמטיות שלה פה די עצבנה אותי., אבל יחד עם זאת זה לא היה ביצוע גרוע, בכלל לא. ולמה היא נראתה בסוף השיר כאילו היא סיימה לשיר בטקס יום הזיכרון?!
לא נורא שהיא עפה
הקבוצה של סיימון - מסכן סיימון, אני חושבת שלו יש את הבחירה הכי קשה,אבל אם אני הייתי צריכה לבחור הייתי מעיפה את אמבלם 3, שיחסית ל-3 הלהקות האחרות אותם אני הכי פחות אוהבת.
וזה כבר לא יקרה היום מסתבר. לפחות הוא העביר את ליריק 145
סיסטר סי- לקח לי אמנם זמן, אבל עכשיו אני אוהבת אותן וממש רוצה שהן ימשיכו בתחרות. הן מקסימות.
1432 די, אני לא יכולה עם השם שלהן
אמנם הרבה יותר אהבתי את הביצוע האדיר שלהן מאתמול, אבל זה לא אומר שאני חושבת שהביצוע הזה היה גרוע, להפך.
רגע, זה שיר של דמי?
יואו, הממיר שלי הפסיק לפעול בדיוק ברגע שבו סיימון אמר את מי הוא שולח הביתה :
אז סיסטר סי עפו, כן? אוף, חבל, אני חושבת שיש להן אתמול פוטנציאל.
מי עף מהקבוצה של דמי?