BB14EP28

תגידו מה שתגידו דניאל יצאה לדעתי הרבה הרבה יותר מטומטמת משיין.
ואני ממש לא מבין למה היא חושבת שהיא תצליח לנצח את דן בגמר?
איאן יקח את דן לגמר, וכנראה יש לו יותר סיכויים אבל זה תלוי הרבה בכמה המושבעים יהיו ממורמרים. נראה לי ששיין יתקשה לסלוח לדן,
אולי במהלך השבוע הוא יתרכך, ובריטני אולי תשכנע אותו...

M o n t i

New member

דן בגמר בכל מקרה יאי ^_^.
אבל למען האמת יהיה לי קשה לראות אותו זוכה.נראה שהג'וריס השנה ממש ממורמרים.
ואם דניאל תזכה מול דן זה יהיה ממש עלוב.
איאן יזכה מול דן?כבר נשמע יותר בסדר.
אבל עדיין מאחל מכל הלב לזכייתו של דן.

אורישקי

New member

חשבתי עד עכשיו שדניאל בתכלס משחקת חכם אבל הפרק היא יצאה כזו מפגרתתתתתתתתתת.
הייתי בשוק, היית משאירה את דן על הבלוק ואומרת לו ששיין בטוח יציל אותו ושאין טעם שדן ילכלך את הידיים.
שיין היה מציל את דן.
את היית בפיינל 3 עם שני בחורים שבחיים לא ידיחו אותך.
מפגרת.
נמאס לי להגיד את זה אבל דן הוא אגדה.
אני מקווה שהוא יגיע מול איאן כי נראה שהמושבעים אוהבים יותר את דניאל.
פרנק אידיוט ובריטני מלכה.
אני מקווה שבריטני תשכנע את שיין בשבוע הבא שדן עדיין משחק מאד טוב.

לא סובל שיש שלושה בגמר. שיעשו תחרויות HOH עד ראשון, בראשון שיעיפו אחד ואז בגמר שיהיו שניים במקום כל הלחץ המיותר הזה.

עדיין מקווה שלדן יש סיכוי. מבחינתי הוא תמיד יישאר מקום 1.
מנצח בעונה 10, במקרה הכי גרוע הוא גם מקום שני.
מלך.

בכל מקרה עכשיו שדן בפיינל 3,
יש לו את הממוצע הכי טוב.
עד עכשיו וויל וג'ורדן הובילו כי שניהם זכו בעונה הראשונה שהם השתתפו בה,
וסיימו במקום הרביעי בפעם השנייה כשהם שיחקו.

E r u

New member

רק אני איבדתי עניין והפסקתי לצפות עוד מהפרק שבריטני הודחה?
ZZZzzzZZZ

מעיין בג'וקר, מספק אותי.

אני גם ככה

לא צפיתי בפרק 1 מאז שבריטני הודחה... אני מתעדכן כאן דרך התגובות ומקווה כל פעם שאיאן נשאר עוד שבוע, ושדן עף (אבל יודע שהתשובה תהיה לא כי מאז הדחת בריטני, העונה מרגישה לי כמו עונה 22 של הישרדות)

Boran

New member

עוד פרק מעולה.
איאן או דן היו צריכים לקחת את הוטו, כי אז כל הסיפור היה נחסך מדן והיה לו הרבה יותר קל להעיף את שיין. לדעתי דן יפסיד את המשחק על המהלך הזה. הוא אמנם יגיע לגמר (אם דניאל תיקח אותו, וזה כבר לא בטוח), אבל הצעד הזה היה הצעד האחד יותר מדי, שלדעתי יאבד לו את המושבעים. אם דן בגמר מול איאן, לדעתי איאן לוקח. אם דן בגמר מול דניאל, אני אפילו כבר לא יכול להגיד בביטחון שהוא ייקח. המהלך הזה היה מהלך אחד יותר מדי. עד עכשיו לפחות הוא היה יכול להגיד שהיה בנאדם אחד ויחיד שהוא היה נאמן לו לאורך כל הדרך ולא שיקר לו, אבל עכשיו הוא שבר אפילו את זה. מוזר ככל שזה נשמע, מבחינתי עד עכשיו דן שיחק משחק קלאסי, ועכשיו הוא עבר למשחק מכוער.
אם דן זוכה, מעניין במי הוא בוחר שיישב לידו בגמר.

דבר אחרון - אחרי ששיין יצא מהבית הראו על המסך את השיחה של דן ודניאל. אני מאוד מקווה שהוא לא שמע כלום, כי זה בדיוק מהסוג של הדברים שלא צריך להראות למושבעים אחרי שהם עוזבים את הבית.

אבל אם שיין היה נשאר, היה סיכוי שדן לא יגיע לגמר,
ועכשיו כששיין הודח, דן בגמר.

niro62

New member

ווואווו איזה פרק! דן פשוט מלך, אבל אני מקווה שמה שהוא אמר לדניאל בסוף זה לא באמת, והוא לא באמת משחק בשביל להפסיד לה בסוף. הדבר שהכי חירפן אותי בפרק הזה אלה המושבעים שבכלל מתלבטים אם להצביע לדן, כמובן שזה בסדר להיפגע אבל ברגע האמת אסור להם להיות ממורמרים. מקווה שהם יצביעו לדן אחרת כמו שיזכרו לנצח את מה שדן עשה במשחק ככה גם יזכרו כמה הם יצאו פתטים כשהם לא נתנו לו לנצח.
את דניאל התחלתי להעריך וכבר היא הוכיחה שטעיתי. איאן הוא חופר, והחפירות על הברית של הקוואק פאק כבר נהיות מעיכות ברמות של ברית הבוטיק. לכן רק דן הוא מתמודד שיכול להיות מנצח ראוי, ולדעתי אם הוא ינצח העונה הזאתי יכולה להיות מדורגת שנייה אצלי אפילו.

niro62

New member
ועוד משהו

גם היום היו ציוצים של מתמודדים לשעבר, ואחת מהם הייתה ליברה
שרשמה שגם היא רוצה להיות מנטורית, מפיקי BB בבקשה תעשו שזה יקרה

biסk

New member

ליברה חייבת לחזור לעונת אולסטאר היא כל כך אנדרייטד. לגמרי המלכה של עונה 10.
לא אתנגד שיחזירו יחד איתה את קישה ואפריל.

niro62

New member
היא ממש אנדרייטד

היא הייתה המתמודדת הכי חזקה בעונה ההיא ובגלל זה העיפו אותה, לדעתי אם היא הייתה מגיעה יותר רחוק היא הייתה יכולה להיות בקלות לצד הגדולים בהיכל התהילה, כמו וויל, דניאל וכל אלה... אבל ככה זה בBB הכוח כל הזמן משתנה ומתמודד חזק מאוד יכול להיות מודח מהר.
ובכללי יש הרבה מאוד נשים שהייתי רוצה לראות משחקות שוב את המשחק מעונות 8-14, הבעיה היא הגברים, שאני לא חושב שיש מספיק לעונת אולסטאר.

Nameless One

New member

אני בקלות יכול לחשוב על מתמודדים שההפקה תחזיר (לאו דווקא כאלה שהייתי רוצה לראות שוב):

איאן,פרנק,אנזו,מאט (12), דיק,קווין,ג'יימס (9) וג'ף כאשר רוני ואריק יכולים להיות מחליפים לאיאן ומאט.

niro62

New member
הם בחיים לא יכניסו את ג'ף

הם בחייםפ לא ייתנו לאהובם להיות מושפל ע"י איבל דיק!

למעלה