BB14EP28

אורישקי

New member
אוי שוב שטויות

כי דוקטור וויל לא היה שקרן? כי הוא ובוגי לא התנהגו באריקה כמו סמרטוט רצפה והשפילו אותה ופגעו בכבוד שלה מול כל אמריקה?.
לאיאן לא מגיע לנצח, הוא שחקן בינוני לגמרי.

ProzaC4387

New member

שוב לא אמרתי שלא טוב להיות שקרן. מי כמוני אוהב שחקנים שמשקרים.
אבל אני אוהב מהלכים כמו "ההוא אמר עליך ככה וככה" וליצור ריב בינהם. או לקחת מילה שמישהו אמר לך וליצור מזה פיל. קיצר ליצור בלגן בלי -ממש- לשקר. ודן עושה את זה על ימין ושמאל ונשבע במשפחה שלו.

דוקטור וויל, ממה שראינו בפרקים, מעולם לא הבטיח הבטחות כאלה ואחרות. וכולם ידעו גם מי הוא ומה המילה שלו אומרת. לכן זה לא היה אותו מצב.
ולגבי אריקה זה ממש לא אותו מקרה. אני חושב שלא משנה כמה אתה זבל במשחק ומשקר לאנשים, תמיד חייב להיות את הבן אדם האחד הזה שאתה אמיתי איתו. שאתה לא פוגע בו. חשבתי שבשביל דן זאת דניאל אבל גם זה לא. הוא פגע בה עכשיו בלי סיבה.
לבוגי היה את וויל שלא שיקר לו ולוויל היה את בוגי. אריקה לא במשוואה פה.

ולאיאן מגיע לנצח מתוך כך שעד מחצית המשחק היה השחקן הכי טוב, ולאחר מכן ידע לקחת את האתגרים שיביאו אליו את דן. ולטעמי אם הוא מגיע עם השקרן הכי גדול במשחק לגמר מגיע לו לקחת.

אורישקי

New member

לאיאן לא מגיע לנצח כי בחצי השני הוא לגמרי פישל. הוא יצא נגד בוגי ופרנק בגלוי במקום להישאר במרכז של שתי הבריתות, הוא האמין ומאמין לדן באופן עיוור והוא שם בעיקר בגלל המשימות.
ומבחינתי מה שבוגי עשה היה לגרום לבחורה להתאהב בו, להאמין שזה הדדי, להפוך לשואומנס שלו ואז בערב הגמר היא מגלה שאומה שלמה צוחקת עליה, יורדת על זה שהיא איבדה את הכבוד שלה (ולא אשכח את מה שאליסון אמרה לה, ביצ'י אבל כל כך מדויק) ואריקה הושפלה כל כך בגמר הזה בידי כולם. ריחמתי עליה. זה מעשה שאני בחיים לא הייתי עושה ולעומת זאת להישבע לא הייתה לי שום בעיה. בעיקר כי אנלא מאמין בזה.
למרות הכל אני כן מעריך על זה את בוגי כי זה המשחק.

niro62

New member
לפעמים את יכול לדבוק באסטרטגיה הזאתי

ולפעמים לא, גם יכולה להיות ברית של 4 שישארו דבקים אחד בשני עד הסוף ויכול להיות בן אדם שיהיה חייב לבגוד בכול בני הברית שלו בבשביל להתקדם. אין פה מה יותר נכון, אלה זה מה שאתה צריך.
ותראה את הפרק של הוטו מהפיינל 6 של האולסטאר, ותראה איך בוגי וויל מנצלים את זה שכולם יודעים איזה ברית חזקה זאת צ'ילטאון, והולכים לאריקה ואומרים לה שמצרפים אותה לצילטאון והיא יכולה לסמוך עליהם במאה אחוז, אחרי זה הם הלכו ועשו בדיוק אותה שיחה עם ג'אנל, אחרי זה שוב בדיוק אותה שיחה עם צ'יקן ג'ורג'.

ProzaC4387

New member

נו מהלך טוב השתמשו בכוח שלהם. איך זה אותו דבר כמו מה שדן עושה?
ויש מה יותר נכון. כמה שפחות לפגוע בבני אדם בבית שלך כך הסיכויים שלך לזכות בגמר גדלים.

niro62

New member
אבל לא תמיד אפשר לפגוע במעט בני אדם

לפעמים אתה נמצא במקום שאתה צריך לפגוע בהרבה אנשים כדי להגיע לגמר, וזה הקאץ' של המשחק הזה שאתה צריך שאנשים יסמכו עלייך, ויאהבו אותך, אבל אתה גם צריך להדיח אותם דבר שנוגד את עצמו מאוד. ויש אנשים שנמצאים בעמדה שהם יכולים להדיח את כולם בלי ללכלך את הידיים ויש אנשים שלא.
ומה שוויל ובוגי עשו דומה למה שדן עשה, כי אתה אמרת שהוא מנצל את זה שאנשים יודעים שהוא בן אדם של מילה, על מנת לכרות בריתות עם כל הבית למרות שהוא בכלל לא מתכוון להן, וגם צ'ילטאון ניצלו את זה שכולם יודעים שהברית שלהם חזקה כמו ברזל על מנת לשכנע עוד אנשים שהם כביכול איתןם

תמיד סלדתי ממשחק cut throat שעובר את הגבול.

ואיאן הוא היחיד שאני אשמח אותו מנצח מהשלישייה הנותרת. אבל לצערי הרב אני ממש חושש להפסד שלו מול כל אחד מהשניים בפיינל 2.

מול דן, הוא יקבל די בטוח את הקול של בריטני. דניאל וג'ן יצביעו לדן בודאות. שיין וג'ו- לא רואה אותם מצביעים לאיאן בחיים. פרנק ואשלי אולי אפשר לשכנע במאמץ כביר, אבל זה לא ישנה כי גם במקרה הטוב, זה ייגמר 3-4 לטובת השטן.

מול דניאל (שאני לא רואה מצב בו איאן יהיה עם דניאל בפיינל 2, כיוון שהן איאן הן דניאל יקחו את דן איתם לגמר)- הוא יקבל את הקול של בריטני ואשלי. אולי אולי גם פרנק. שיין, ג'ו עושה כל מה ששיין אומר לו, ג'ן ודן - יצביעו לדניאל. גם פה, במקרה הטוב 3-4 לטובת דניאל.

.

על כן, המקרה השני הכי טוב שיקרה- הוא ניצחון של דניאל. ממש ממש לא בא לי שדן ינצח אחרי שכל העונה ציפיתי שהוא יעוף.
מול דניאל, דווקא יש סיכוי שדן יפסיד-

אשלי, פרנק, שיין וג'ו - מצביעים לדניאל. אשלי ופרנק בגלל מרמור. שיין זה ברור, וג'ו בגלל שיין.
ג'ן- נראה לי גם תצביע לדניאל.
בריטני- תצביע לדן.
איאן- אין לי מושג. נגיד לדן.
יגמר 5-2 לטובת דניאל.

אני כבר לא יודע כ"כ מה לחשוב,
עצוב לי על דניאל - המהלך הזה היה ממש אכזרי

ואו, הפרצוף שלה. דן ממש משחק בה.

מצד שני, דן שחקן גאוני...
אני לא מבין איך הוא הצליח לגרום לה להשתמש בויטו עליו.
אם היא בטחה בשיין שלא ידיח אותו, אז למה?!
ושיין בכלל, "טוב, אז תעלי אותי כמועמד אם בא לך"
בת'כלס הוא עשה מה שהיה צריך. שיין ודניאל היו לוקחים אחד את השני.

השאלה היחידה עכשיו זה איך יהיו המושבעים.

למעלה