BB14EP28

niro62

New member
כי הוא היה שבוע אחד רק

וגם זה לא עד הסוף, אני מבטיח לך שאם דיק היה נשאר, ג'ף היה אוכל בראש על כול פוזה והתבכיינות שהוא עשה, והיה יוצא עם המכנסיים למטה וממש לא חביב הקהל
 

andre93

New member


חחח זה מצחיק איך דן ממשיך לשלוט בדניאל ולשבור לה את הלב וכל פעם מצליח להשאיר אותה קרוב אליו והיא עושה כרצונו.
הוא אשכרה הצליח להדיח את שיין באמצעות דניאל
והנה הוא בגמר ובאמת לא כל כך משנה אם הוא לא יזכה כי הוא כבר זכה פעם אחת. אני הייתי רוצה דווקא שאיאן יזכה כי לו הכי מגיע אחרי דן. אבל יש מצב טוב שדווקא דניאל תזכה.
השחקן הכי טוב בהיסטוריה כבר אמרנו?
מעניין גם לראות איך הכל הולך לפי התוכנית של דן ותמיד הוא מוצא דרך להיחלץ מסיטואציות בדרך הכי טובה שלא תפגע בבני בריתו, חוץ מדניאל

אבל האם נראה הצבעות מרמור? יש מצב...
 

אורישקי

New member


אני אגיד את זה בפעם המאה: איאן שם יותר תודות למזל/משימות. הוא איכזב לאחרונה ואם דניאל לא הייתה טועה ככה מבחינתי היה מגיע לה יותר ממנו בלי ספק.
 

niro62

New member


לאף אחד חוץ מדן לא מגיע, אני מודאג ממה שהוא אמר לדניאל בשיחה בסוף הפרק, שהוא אמר לה שהוא משחק בשביל להגיע איתה לגמר ולהפסיד, אתה חושב שזה נכון?
 

אורישקי

New member


הוא אמר לדניאל יותר מדי דברים. בכל אופן לא אכפת לי אם זה ייקרה. מבחינתי זה יהיה ניצחון שלו. ניצחון אחד, מקום שני בעונה שהוא שלט בה בהכל. לא היה ולא יהיה כמוהו בBB לא משנה מה.
אבל אני נשאר אופטימי שהוא עובד עלינו פעם נוספת הבחור.
 

niro62

New member
אני מקווה


כי ירד לי ברמות ממנו, אם הוא עשה את כל מה שעשה רק בשביל שדניאל תנצח
 
נראה לך?

הוא עושה את זה בשביל למרוח אותה שלא תכעס עליו.
הוא אמר בפירוש שהוא יעשה הכול כדי לזכות בכסף בשבילו ובשביל צ'לסי
 

andre93

New member


זה נכון שאיאן ניצל בזכות הוטו שהוא זכה לפני כמה פרקים אבל ככה זה במשחק, גם מזל משחק תפקיד... אני יודע שאיאן לא הבריק לאחרונה ודי נגרר אחרי דן( דן הוא יחיד סגולה במשחק הזה ולכן כל השאר לא יעזו אפילו לעשות את מה שדן עשה במהלך העונה, וזה טבעי)
אבל עדיין יש לי סימפטיה כלפי איאן כי הוא היה חביב מאד במשך כל העונה ואני זוכר לו את המהלך שהוביל להדחתו של בוגי. לכן אשמח בשבילו אם הוא יזכה.
 


אוקיי, הגיע הזמן לראות האם העונה הזו תישאר הטובה מכולן, או שמרמור מזוקק יוריד אותה כמה מקומות. מתחילים עם אשלי ובריטני... פייר אינף. אחריהן מתחילות הצרות. 14 עונות, 12 שנים של ריאליטי, של ביג בראדר והישרדות, של הדחות, של תככים ושקרים, ואנשים עדיין מתחסדים. לכו תקימו מנזר או משהו, ברצינות. מה שבטוח זה שדן יקבל לפחות קול אחד, אלא אם איאן יהיה איתו בגמר - וגם אז הוא כנראה יקבל את הקולות של ג'ן ושל אשלי.

משימת וטו ראויה לוטו האחרון, מזל טוב לדניאל על הזכייה. ואז היא עושה את השטות הכי גדולה עד כה במשחק ונותנת לדן להכריע. אולי היא חשבה לתת לו לספוג קצת אש ולהדיח את שיין. אולי היא חשבה ששיין בטוח יצביע לה (אבל מי קבע שתגיעי להצבעת המושבעים? יש עוד הדחה אחת בדרך!). שיין מודח, בתקווה לא יצטרף עוד מתחסד למושבעים, מקווה שזכייה 5-2 של דן היא לא תרחיש אופטימי מדי.
 

niro62

New member


אני חושב שבריטני בטוח תצביע לדן גם מול איאן, כי היא מעריכה אותו מאוד למרות שהיא כועסת ואני מאמין שהיא תתגבר על הכעס ותצביע לו, ואני בטוח שגם דניאל תצביע לו, אלה אם כן הוא יקח את הHOH וידיח אותה, בכללי לדעתי עדיף לו לזרוק את הHOH, ואם דניאל תצביע לו אז יכול להיות שגם שיין, למרות שניראלי שהוא יהיה ממורמר, אבלן אולי דניאל ובריטני יכניסו לו שכל. מה שכן גם מול איאן וגם מול דניאל מצפה לו עבודה קשה ואני מאמין שבסופו של דבר ההצבעה תיהיה 3-4
 

andre93

New member


אתה בטוח שהגמר יהיה עם שני מתמודדים ולא שלושה? כי ג'ולי לא אמרה כלום על הדחה...
 

אורישקי

New member


ביום הגמר יעשו את החלק האחרון של תחרות HOH (חלקים 1 ו2 ישודרו בפרק הלפני אחרון), ידיחו מושבע אחרון לייבב ואז הוא יצטרף למושבעים האחרים.
 

Nameless One

New member


בוו-הוו, אז פרנק עף כמה שבועות מאוחר יותר ממה שהוא היה עף, אם ההפקה לא הייתה מתערבת ומבטלת את ההדחה ביום שהמאמנים נכנסו.
באשר "לקווים אדומים", לבוגי לא הפריע להשתמש באריקה כמו סמרטוט או להשתמש בעסק שלו כדי "להשפיע" על מתמודדים אחרים,שלא נדבר על וויל שבעונה 2 גרם לדיירי הבית לחשוב שיש לו פאקינג לוקימייה.
 

אורישקי

New member
כולל עונות שונות של BB והישרדות

כמו שרשמתי בפורום הישרדות
אוסף של שטויות בפוסט אחד.
דן נשבע לפרנק שהוא לא יעמיד אותו ושאיאן היה זה ששיקר להם ולא דן/בריטני שגרמו להדחה של בוגי. אז במה בדיוק כולם קופצים על זה?
והיו מעשים הרבה יותר מלוכלכים מאלה.
מה שבוגי ווויל עשו לאריקה היה יותר דוחה - הבן אדם השפיל אותה מול אומה שלמה שזה מזעזע, גרם לה לחשוב שהיא בשואומנס איתו וכל זה היה כדי לנצל אותה. זה הרבה יותר מגעיל מלשקר למישהו במשחק.
או מאט ששיקר להם שאשתו חולת מחלה קשה כדי שירחמו עליו.
גם ג'יימס נשבע בתנך על משהו שלא התכוון לעשות.
או איבל דיק שהתנהג כמו בהמה כלפי מלא אנשים וירד עליהם קשות. (לא שאני התנגדתי לזה חלילה)
או בהישרדות - כמו שבן אמר, ג'וני פיירפליי, רוב מריאנו, ראסל האנץ או טווילה שנשבעה בחיי הבן שלה - כולם היו שחקנים מלוכלכים.
 

ProzaC4387

New member


דן משחק בפרקים האחרונים משחק מחורבן. מאז ההלוויה כל מה שהוא עושה זה מבטיח פיינל 2 ומשתמש ב I SWAR ומשתמש במשפחתו.
אני בתור מושבע לא הייתי מצביע לו. וזה לא קשור למרמור. זה באמת משחק מלוכלך.
אני אוהב משחק נקי. משחק שאתה לא משקר בו בגלוי. תמיד דגלתי בזה. בשקרים לבנים. שאתה עובד על אנשים בלי באמת להבטיח להם שתגיע איתם לסוף. כי אם אתה משקר למישהו מגיע לך שלא יצביע לך.
זה לא OUTWIT OUTPLAY זה פשוט להשתמש בהבטחות שווא כשכולם חושבים שאתה איש מאמין. זה אפילו קצת מגעיל אותי. אני מקווה שאיכשהו איאן יקח את העונה כי מגיע לו.
אם דן מעיף את שיין כי הוא חושב שהוא לא ינצח אותו בגמר. אז לא מגיע לו לקחת את העונה. למה לפגוע בבן אדם היחיד שאמרת שאתה בברית איתו מההתחלה. למה לפגוע בדניאל? זה כבר נראה שהוא סתם בא לעשות בלגן בעונה הזאת. הדם עלה לו לראש.
 
למעלה