UFC 153 דיון

danielmo1

New member
דמיאן מאיה נגד ריק סטורי

ואו פעם ראשונה שיוצא לי לראות דם שיוצא מהאף בכמות כזו בגלל חניקה (האף היה פצוע מהאגרופים, אבל ה"נק קראנק" הזה היה אכזרי פשוט!)

danielmo1

New member
פיל דיוויס נגד פראדו

שליטה מוחלטת של דיוויס בכל אורך הקרב, פראדו נכנס עם משב רוח מרענן והוא דמות נחמדה לצפייה, אבל לא נראה כי יש לו מה להראות בזירה, משחק העמידה שלו פושר למרות שהובטח לנו נוקאווט פאוור שלא הגיע, אנקונדה יפה של דיוויס.

22wings

New member
דוויס - וגנר

לא הכרתי את וגנר לפני וגם אחרי הקרב אני לא יודע עליו כלום. דוויס התעלל בו, כמה כח ואיזה מתאבק על!

באסטר1

New member
סילבה-פיץ

WOW!
תצוגת גראפלינג מצווינת של שניהם!
מעניין מה היה קורה ללא נגמר לסילבה האוויר בסוף הסיבוב השני

זקס11

New member
דעתי (ספויילר)

פיץ' ריכך את סילבה במשך שני הסיבובים עם המון מכות מדוייקות לפנים, וזה גבה מחיר בסיבוב השלישי. גם הכשלון של ה RNC הוציא הרבה מהמוטיבציה של סילבה. ככה זה בליגה של הגדולים.

danielmo1

New member
פיטץ' נגד סילבה

קרב טוב של פיטץ' אבל הוא דפק שם בחניקה האחורית בשניה הראשונה הוא דפק שם 2-3 פעמים השופט לא שם לב

בכל מקרה סילבה הוא העתיד של המחלקה הוא ישתפר, הוא לוחם לא פראייר בכלל.

זקס11

New member
לא מסכים איתך (ספויילר)

פיץ' סימן לשופט שהכל בסדר. ראו שהוא לא היה בלחץ.

danielmo1

New member
אני ראיתי בוודאות דפיקה

אני אביא סרטון שיהיה את הקרב להורדה

danielmo1

New member
אוקיי

הוא פשוט דפק פעמיים או שלוש על היד של אריק סילבה זה היה נראה כמו דפיקה של 100%

BT24

New member
פיץ'-סילבה

אני מקווה שאף אחד לא יתלונן על פיץ' הפעם. הבנאדם נתן הופעה מעולה! הסתכן, הלך על הכנעות, ניסה לעצור את הקרב עם גראונד אנד פאונד ולא היה חסר הרבה כדי שינצח ב-TKO.

קצת חבל שהוא לא הלך בסוף על הארם-טריאנגל (גם בצד שהיה רחוק מהכלוב הוא היה יכול), כנראה רצה עצירה מ-GNP. לא נורא, היה קרב מצוין וראו שפיץ' נתן את הכל!

danielmo1

New member
הוא דפק שם, אפילו ג'ו רוגן שם לב לזה

הייתי בטוח שהשופט יעצור את הקרב, אבל הוא פשוט לא שם לב
ואז פיץ' הצליח להתחמק, בתכלס שלט ב2 הסיבובים הראשון והשלישי, ובשני היה צריך להפסיד

קרב טוב שלו בסה"כ, השאיר את הלב בכלוב.

למעלה