UFC 153 דיון

BeniTaz

New member
מה אתה אומר..

ג'ונס בקרב השני שלו עלה להילחם נגד בונר בלי אוויר ושיחק איתו כמו עם ילד קטן. סופלקס, ספינינג אלבו (המפורסם בכל היילייטס שבסוף בונר מוטח עם הראש בזירה), ברכיות מעופפות. אם היה רוצה לסיים אז היה מסיים אותו.. הוא פשוט הרוויח "זמן קרב" ונהנה להשפיל.

אי אפשר להסיק כלום מהקרב הראשון בניהם

זה לא אותו ג'ונס של היום. שנה אימונים לעומת 4 שנים ב MMA. שמיים וארץ.

ולמרות זאת אני לא בטוח שג'ונס לוקח את סילבה כיום. לא בטוח שהוא מוריד אותו לקרקע ובעמידה הוא יפסיד.

blackcoldtiger

New member
ג'ו רוגן יצא פיתה

אחרי הקרב הוא מתפלל שיהיה ג'ונס נגד סילבה ובראיון שאחרי הקרב הוא שואל את סילבה האם מתכנן עוד קרבות ב205. התשובה היתה לא.
חבל שג'ו רוגן לא יצא גבר ואמר לסילבה שכולם רוצים לראות אותו נלחם נגד ג'ונס.
איפה הקרבות שכולם רוצים לראות? הUFC בדעיכה רצינית, רק כדי "להציל" אירוע חיברו על מיני קרבות לא קשורים

באסטר1

New member
סילבה-בונר

סילבה שוב הוכיח שמי שחשב שהוא מנצח קרבות כי הוא יותר גדול טעה..טכניקה מדהימה..ברך לבית החזה פאק מיי לייף!

מה גם שמי שאמר שסילבה שוקל 220 פאונדס ביום יום טעה..הבחור הגיע 91.5 קילו לקרב..

Luke R

New member
לא טעה ולא נעליים

קח בחשבון שסילבה ידע על הקרב הזה 6-7 שבועות אחרי הקרב הקודם שלו, כך שהוא לא הספיק לעלות חזרה למשל הרגיל שלו.

3:40 ונקווה שזה יסגור את העניין הזה כבר
http://www.youtube.com/watch?v=AcLTG4NOaz8

dbt1

New member
זה המשקל יום יום שלו,

אבל בכל מקרה זה לא המשקל שממנו הוא חותך, ולא המשקל שבו הוא נלחם.

באסטר1

New member
אם יש הבדל של ממוצע 4 חודש בין קרב לקרב

יוצא שסילבה יושב על 220 לטענתך לתקופה של חודשיים וחצי בלבד?

Luke R

New member
ממתי סילבה נלחם כל 4 חודשים?

פעם אחרונה שהוא עשה 3 קרבות MW בשנה, היתה לפני 5 שנים.
העובדה היא שחודש וחצי בלבד אחרי הקרב מול סונן, הוא כבר שקל יותר מדי מכדי לחזור לMW תוך 6 שבועות, והעדיף לקחת קרב בLHW אז תבין מזה מה שאתה רוצה.
כל מה שאני טענתי זה שביומיום הוא מסתובב על 220 והבאתי גם סרטון. אבל יש לי תחושה שיש פה כמה חבר'ה שימשיכו להגיד לעצמם שזה לא נכון, ויסרבו להאמין גם לסילבה עצמו. (לא מדבר עלייך דווקא)
בכל אופן, אני עם הנושא הזה סיימתי.

כן ברור אבל בסרטון שים לב שיש לו קצת כרס

הוא בטח 210 ביומיום ולקראת הקרב חתך קצת יותר מידי כי זה קל לו.

bret24

New member
אחד הארועים המדהימים אי פעם בUFC ...

פשוט ארוע ענק, כל קרב בצבע,
דמיאן מאיה נזכר שהוא לא אנדרסון סילבה ועשה לסטורי בית ספר על הקרקע, דייויס בתצוגת האבקות מדהימה נגד פראדו
פיץ' וסילבה לפי דעתי קרב הערב, {לא הבנתי איך פיץ' היה האנדרדוג בקרב הזה} תצוגה מדהימה של שני הלוחמים וסילבה הראה שיש לו חוץ מהרבה יכולת גם הרבה לב
לפי דעתי זה היה קרב בין מספר 2 של ההווה לבין מספר 2 של העתיד (פיץ' תמיד היה מספר 2 לgsp וסילבה יהיה מספר 2 לרורי מקדונלד).
מלודנדו בתצוגת הסנטר הכי ענקית שראיתי אי פעם (אפילו יותר מנוגיירה נגד פידור), טשיירה מפלצת אבל מלודנדו הוכיח בנגיעה אחת שהסנטר שלו לא מהמשובחים.
נוגיירה מכניע את האיש שלא עובד עליו ג'יו ג'יטסו, האמת לכל קרב של נוג בשנים האחרונות אני מנסה לבוא בלי ציפיות, כבר בהליכה לזירה נראה לי שהוא צריך קלנועית
אבל איך שמתחיל הקרב מתחיל לדפוק לי הלב כאילו אני נלחם, סך הכל ניצחון יפה לנוגיירה, והיה מדהים לראות איך אנדרסון בכה מאושר אחרי הניצחון שלו.
לגבי אנדרסון סילבה נגד בונאר אין מה להגיד, סילבה בא לקרב כאילו הוא בא למכולת, הפעם היחידה שהוא היה לחוץ באותו ערב זה בקרב של נוגיירה,
האמת כל הכבוד לבונאר, הוא בא לנצח ודבק בתוכנית שלו, רק מה לעשות שסילבה 5 רמות מעליו.

זקס11

New member
אפרופו מלודנדו...

דיינה הודיע שהוא לא משחרר אותו, למרות שהוא ברצף של שלושה הפסדים. הלוחם הזה הרוויח המון כבוד בהפסד היום. והוא גם הוכיח שטשיירה הוא לא סופר כל יכול.

ok6

New member
אני מוכרח להודות שיצאתי עם תחושות מעורבות...

מצד אחד היה מיין קארד ממש טוב, אני חושב שכל הקרבות (אולי חוץ מהמיין איבנט) סיפקו את הסחורה אבל הקרב של טשיירה מול מלדונדו די גרם לרתיעה אצלי.
נכון שמדובר בספורט אלים אפילו אלים מאוד לפעמים אבל צריך להיות גבול ברור בין ספורט ובין הכאה ברוטלית שמסכנת את בריאות הלוחם בצורה ברורה,אני לא מצליח להבין את השופט או הפינה של מלדונדו לא עצרו את הקרב הרבה לפני,למלדונדו יש סנטר מטיטיניום ולב ענק אבל זה לא אומר שהוא צריך להמשיך לספוג הכאה נוראית רק בגלל שהוא עדיין (איכשהו) נשאר בהכרה להמשיך לספוג עוד מכות.
אני כבר לא מתייחס לאיכות הקרב או להופעה של הלוחמים אני ממש נחרדתי לראות שבשנת 2012 ועוד ביואפסי דבר כזה קורה, לי הקרב הזה ממש הזכיר את אנסון אינואה מול איגור ווצ'נ'צין וגם את סמי שילט מול סרגיי חריטונוב, 2 קרבות שלדעתי חצו את גבול הברוטליות אבל זה היה בפרייד לפני שנים רבות ולא ציפיתי לכזה דבר ביואפסי בשנת 2012.
אני מבין שחלק (או הרוב) לא יסכימו איתו אבל לי הקרב הזה לא עשה טוב ואולי גם לספורט עצמו אבל זאת רק דעתי.

danielmo1

New member
אתה פשוט צודק

יש מצבים שלוחם נענש בצורה קשה אבל אתה יודע שהוא עוד יכול להתאושש ולחזור לקרב (לרוב קורה בG&P עם מרפקים וכו') אבל אתמול זה שבר את כל השיאים, היה די קשה לצפייה בעיקר שאתה יודע שלמלדונדו אין שום סיכוי לצאת מהמצב שהוא נקלע אליו, וכי טשיירה 2 רמות מעליו במשחק קרקע ובעמידה, נכון שנכנסו לו 2 פוקסים בעמידה אבל הוא לא הצליח לעמוד על הרגליים, היה נראה שלומפי לגמרי

השופט היה צריך לעצור את הקרב אחרי דקה מתחילת הסיבוב הראשון

זקס11

New member
מצד אחד אני איתך, אבל מצד שני

הבנאדם כל הזמן הגן על עצמו. וגם הוא הצליח לצאת מכל ההכנעות. אני חושב שמלדונדו לא נתן לשופט פתח להפסקת הקרב. רק לפני כמה זמן דובר על הבריחה של גריפין מול סילבה. והנה כאן יש לוחם שלא היה מוכן לוותר, גם מול לוחם יותר טוב ממנו.

depresia

New member
לא ראיתי עדין את הקרב הזה

אבל מה דעתך על הקרב של ברוק לסנר נגד היט' הרינג?
מתאים בול לתיאור שלך, קרב מאוד קשה לצפייה ואני לא מבין למה נתנו לקרב הזה להימשך.
קרב שעבר את גבול הטעם הטוב, ומאוד לא ספורטיבי.

depresia

New member
אוי לא, אז כדאי שאני אדלג על הקרב הזה

ראיתי את כל הארוע חוץ מהקרב הזה, כל הקרבות היו טובים ומעניינים ונהנתי מאוד.

אבל, הרבה יותר ברוטלי מלסנר הרינג?!?! מה יכול להיות יותר ברוטלי מלסנר הרינג?!?!

נשמע רע :/

אני עד עכשיו אוכל סרטים מהקרב של לסנר הרינג...

למעלה