אחד הארועים המדהימים אי פעם בUFC ...
פשוט ארוע ענק, כל קרב בצבע,
דמיאן מאיה נזכר שהוא לא אנדרסון סילבה ועשה לסטורי בית ספר על הקרקע, דייויס בתצוגת האבקות מדהימה נגד פראדו
פיץ' וסילבה לפי דעתי קרב הערב, {לא הבנתי איך פיץ' היה האנדרדוג בקרב הזה} תצוגה מדהימה של שני הלוחמים וסילבה הראה שיש לו חוץ מהרבה יכולת גם הרבה לב
לפי דעתי זה היה קרב בין מספר 2 של ההווה לבין מספר 2 של העתיד (פיץ' תמיד היה מספר 2 לgsp וסילבה יהיה מספר 2 לרורי מקדונלד).
מלודנדו בתצוגת הסנטר הכי ענקית שראיתי אי פעם (אפילו יותר מנוגיירה נגד פידור), טשיירה מפלצת אבל מלודנדו הוכיח בנגיעה אחת שהסנטר שלו לא מהמשובחים.
נוגיירה מכניע את האיש שלא עובד עליו ג'יו ג'יטסו, האמת לכל קרב של נוג בשנים האחרונות אני מנסה לבוא בלי ציפיות, כבר בהליכה לזירה נראה לי שהוא צריך קלנועית
אבל איך שמתחיל הקרב מתחיל לדפוק לי הלב כאילו אני נלחם, סך הכל ניצחון יפה לנוגיירה, והיה מדהים לראות איך אנדרסון בכה מאושר אחרי הניצחון שלו.
לגבי אנדרסון סילבה נגד בונאר אין מה להגיד, סילבה בא לקרב כאילו הוא בא למכולת, הפעם היחידה שהוא היה לחוץ באותו ערב זה בקרב של נוגיירה,
האמת כל הכבוד לבונאר, הוא בא לנצח ודבק בתוכנית שלו, רק מה לעשות שסילבה 5 רמות מעליו.