במה אתם משחקים כרגע?

Uncharted 1,never alone

Uncharted 1,- התחלתי בקטנה היום, דרייק אלינה ואני ברחנו מהדפוקים האלה שהרגו את השותף של דרייק (זכרונו לברכה, זונות, הוא היה חביב דווקא )
דרייק ממש אחלה ומצא חן בעיני, כאילו הוא פחדן כמוני, אני מתחבר לפחדנים אני מרגיש טוב עם עצמי בנוכחות פחדנים נוספים, הרג אותי איך שהוא נבהל
מהפסל הזה שהוא התעורר עליו באי, והוא גם מדבר לעצמו, זה עוד דבר שאני מתחבר אליו שדמויות עושות, אוהב אנשים ודמויות שמדברות לעצמן.
בכלל דרייק ממזר הרפתקני ואני אוהב את הרוח הקלילה של המשחק הזה ואני רוצה לראות לאן המסע הזה יקח אותו ומה הוא יגלה על האבא הקדמון שלו אם בכלל.

בכלל כל המשחק חביב פלוס, הטיפוסים, החידות שלא צריך מוח כדי לפתור אותן הפיטפוטים עם השותף (ז'ל) הכול חביב כמעט כמו דרייק עצמו מלבד קרבות הירי לירות באנשים במשחק הזה, זה כייף בדיוק כמו לאסוף שברי זכוכיות, הדבר הכי כייפי בשניהם זה שהם נגמרים מתישהו, אפלו ירי בM16
מרגיש עלוב ומעפן, כאילו באמת מזל שיש ברנש כמו דרייק במשחק הזה, אחרת לא הייתי נשאר כאן.
ה
מקווה מאוד שיהיה שיפור רציני בקטע של הירי במשחק השני, ושהחידות ידרשו יותר מוח, וגם שיתפתח רומן בין אלינה לדרייק ושהיא תהיה עם שיער פזור מתישהו ודרייק ינשוך לה קצת בצוואר... בהנחה ויתגשם כל זה במשחק השני, יש פה משהו טוב :)

never alone - חלום חיי הוא שיופיע בחיי אדם (או אישה זה לא קריטי) שכל פעם שאני ארצה לקנות משחק כמו never alone יצרחו עלי לא להעז לעשות זאת. משחק זוועה, קל ביותר, מתאים לגילאי 8 מבחינת דרגת קושי, ואין פה שום דבר שובה לב, כמו שקיוויתי שיהיה, יש במשחק ילדה ושועל, הילדה זזה כמו לשחק טנק מרוב שהיא זזה לאט ומוגשמת, והשועל זריז כ... שועל! מכאן אתם יכולים לתאר לעצמכם את כל הפאזלים הקלים הבאלים והאידיוטים שיש במשחק. נראה לי שאתחיל את ICO כדי להרגיש מה זו שותפות שובת לב.

אאוץ חבל בשביל דרייק :( המשחק הזה צריך חץ וקשת! טומב ריידר

פינק אותי יותר מדי.

evilplate

New member
אם אתה לא סובל את הירי

אתה הולך לסבול הרבה באנ'רטד הראשון, הוא הרבה פחות מגוון ביחס ל 2 ו 3, והוא בעל הפוטנציאל הכי גדול להתיישן גם, בזמנו אבל כשעוד הגיימפליי הזה היה יחסית מרענן הוא היה אחלה, אבל העלייה ברמה של הסדרה והסיבה שהיא אהובה כל כך החלה ב 2.

בהמשך הסדרה הירי ירגיש לך יותר טוב אבל עדיין לא ברמות הגבוהות של הז'אנר, רק בדמו של 4 ראינו מערכת ירי שעושה רושם שמרגישה ממש מצויין ובכלל הם שיפרו המון את הקומבט באופן כללי ביחס למשחקים הקודמים.

וחשבתי שאתה לא אוהב חידות קשות או חופרות מדי במשחקים, אז לא מובן לי למה אתה מצפה שידרשו יותר מוח? :)
ב- 3 החידות הן יחסית הכי מאתגרות בסדרה, אבל גם שם אם לוקח לך יותר משנייה לחשוב הבן זוג שלך באותו הרגע יתחיל לזרוק רמזים, שזה די עצבן אותי בזמנו.

בקשר ל NE, חבל לשמוע, הוא עשה רושם טוב אבל ראיתי כבר לפי הציונים שקיבל שזה לא זה.

שמע, גם טמבל כמוני מסוגל ליותר מהחידות האלו.

לא שחס וחלילה ביקשתי משהו שובר גולגולות כמו בזלדה או MYST, אבל לשים לי ביומן של אבות אבותיו של דרייק את הסדר שאני צריך לדחוף לבנים/דלתות מסוימות זה משפיל, כנ'ל הדרישה לשרוף עצים וכו' אני מסוגל ליותר, בעיקרון זה משחק כייפי בעיקר בגלל דרייק והאווירה אבל רואים שזה בוסרי מאוד ואני משחק בזה בעיקר בשביל הסיפור כרגע, ואני נהנה.

NE קיבל ציון 10 ביורוגיימר, אם הוא לא היה מקבל את זה הייתי מחכה לפלוס, בעיני לא שווה את הזמן שלך גם במתנה.

evilplate

New member
לשרוף עצים?

לא זכור לי קטע כזה.
בכל מקרה החידות לא אמורות להקשות, רק להוסיף גיוון, זו בעיה למצוא את האיזון בין חידות למשל שאתה תהנה מהם ויהיו מספיק מאתגרות לבין כאלו שקלות מדי או קשות מדי, הם הלכו על הכיוון של חידות זורמות שנחמד יהיה לפתור, לא יותר, אם היו מעלים את רמת הקושי אז היית מתבאס ואומר שהחידות לא זורמות ונתקעת עליהן יותר מדי זמן.
&nbsp
בקשר ל NE יורוגיימר בכלל באופן כללי מזייפים לאחרונה, לתת 8 ל CREW? רציניים? ועוד הם יורדים על AC האחרון קשות ונותנים לו בסוף 7, ולהיילו שיצא שבור בלי מולטי שעובד נותנים 9?
&nbsp
לא מבין מה קורה להם אבל חלה התדרדרות קשה באתר .

אין ספק שהחומר שהם מעשנים שם לא עושה להם טוב.

אבל הם עדיין האתר הטוב בסביבה, הקטילה שלהם על האורדר היתה פשוט spot on.לא מסכים עם אלה המנסים להגן על סוני בכך שהם אומרים שהקטילה של האורדר היא לא כנה וקנוניה של יורוגיימר נגד סוני, כי כל מה שהם אמרו על האורדר אני אישית הרגשתי מאז E3 שעבר עד אז היו לי תקוות דווקא.

מה שכן קשה לי לסלוח להם על ה7 הזה לAC, שבע זה ציון יותר מדי נורמלי למשחק לא מתפקד כזה, שאני רואה ציון 7 ובמיוחד מהם, זה בדרך כלל אומר לי
שזה משחק שאנשים שאוהבים את הז'אנר עוד יכולים להנות ממנו קצת, וזה לא המצב עם UNITY האמינות שלהם אצלי שהיא רבת שנים נפגעה אין אפס, וה10 הזה בכלל...וכתבת הסיכום של הפס4

אבל כמעט שאין לי אלטרנטיבה להם מלבד USGAMER נראה אם הם יצליחו לתקן את העוול הזה, קטילה כנה של האורדר לא תספיק.

evilplate

New member
הבעיה היא עם האיפה ואיפה

אין בעיה שיוציאו בקרובים כנים שכאלו אבל איפה הם היו לפני ה Crew ויוניטי והאוסף של היילו? אה נכון הם היו עסוקים בלתת להם ביקורות טובות...
אתה קולט איזה מגוכחים הם שהם מתלוננים על באגים לא פחות בגרסה מוקדמת של האורדר שידוע שהם יסודרו אבל ליוניטי והיילו שיצאו חצי שבורים זה לא הפריע, גם התמונה שלהם שבחרו לסרטון עם הגיבור בוכה ילדותית וחובבנית כמו האהבלים שמנסים למשוך קליקים ביוטיוב, עזוב הם מריחים מסריח בזמן האחרון.

אויש, הם לא טענו שהבאגים זה הדבר הכי קריטי באורדר

הם אמרו שהם מודעים לזה שזו גרסה מוקדמת, מה שהפריע להם באמת זה דברים שהפריעו גם לי כמו הQTE והכישלון המידי בהתגנבות אם השומרים מאתרים אותך. כאילו, אל שדי, מה כייף בהתגנבות אם ישר אתה נפסל שרואים אותך איפה ההזדמנות להתחבא ולהצליח לתקן את הכישלון ? בעע זה לא התגנבות, זה לשחק בצורה מושלמת.

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר על AC UNITY היילו הCrew וכו' אבל בהאורדר הם צודקים לגמרי.

evilplate

New member
הם לא, אבל הם עדיין ציינו אותם

ולאור הכשלונות שלהם בלראות באגים גרועים יותר של משחקים גמורים הייתי ממליץ להם לשתוק בנושא.
אני לא מתנגד שיעשו בקרובים בסגנון של האורדר, הבעיה היא שהם מפספסים יומיים לפני עם ביקורות של משחקים שהם קטסטרופה בדרכם לא פחות.
אני רק חושב שהם איבדו לא מעט קרדיט בזמן האחרון.

Josh Gross

New member
Enlighten us

מה הן הרמות הגבוהות(נראה כי יש לך רשימה) של הז'אנר('בירי') ובמיוחד בשנים האחרונות? גירס?
כי השיח פה אינו פילוסופי אלא פרקטי - מה chrono משחק או מתעתד לשחק ב2014/15
&nbsp
דבר אחרון, אנצ'ארטד הוא לא TPS טקטי אין בו ובמשחקים מסוגו ירי בין כוונות.

evilplate

New member
בבקשה

משחקים עם ירי טוב יותר הם לטעמי גירס, טומב ריידר, מקס פיין 3 ואפילו חצי משחק פעולה/אימה כמו dead space 2 למרות שהסגנון שונה, TLoU, כולם מרגישים עם ירי יותר טוב מאנצ'רטד.
&nbsp
הירי לא מרגיש מספיק טוב ועוצמתי, יש בשלבים מסויימים אויבים שסופגים מליון כדורים והם לא כיפיים בכלל , קרבות יכולים להתיש לא מעט בגלל הגורמים הללו, גם כרונו עצמו אומר לך שהירי מרגיש לו כמו סיוט ולא כיפי בכלל. לא מעט פעמים בסדרה היתה לי תחושת הקלה שסוף סוף נגמר הקטע של הקרב ואפשר להמשיך הלאה בניגוד ל TR למשל שנהניתי מכל רגע בקרבות.
&nbsp
אתה נהנית מהירי ואף פעם לא הרגיש לך מבאס? יופי לך.

מה זאת אומרת אם ארצה? אתה גם חושב את זה

אני מסרב להאמין שאתה תעדיף את מכניקת הירי של UC1 על זו של RE5 ואם תגיד שכן הרי שאתה מגזים לצורך ויכוח :)
אני לא מדבר על ההמשכים כי אני שונא לדבר על משהו בלי שיש לי מושג על מה שאני מדבר, אבל לא אתפלא אם גם המשחק השני לא ירגיש טוב כמו RE5
בקטע הזה הוא מלוטש מאוד, בוודאי ביחס לשנת היציאה שלו.

Josh Gross

New member
אני יכול לסבול את זה במשחק RE טוב כמו RE4

במשחק פעולה כמו RE5 אני מעדיף את השליטה של Dead Space

Josh Gross

New member
אז מקס פיין וטומב ריידר אלו הרמות הגבוהות, לכאורה

לי זה נשמע יותר כמו בעיה של Target acquisition
פה ההבדל ביננו, לצורך העניין, שחקן סינגל מול שחקן סינגל&מולטי.
&nbsp
אין פה צודק או טועה - הטעם שלך הוא הטעם שלך אז יופי לך.
אבל שחקן סינגל לא יכול, לדעתי, לקבוע 'רמות' במשחקי ירי.
&nbsp

מההודעה שלך נשמע שאתה סבור שרק משחקי מולטי דורשים סקיל.

נשמע כאילו אתה חושב שרק שחקן מולטי ניחן באיזשהו חוש לזהות מנגנון ירי איכותי כי במשחקים שהוא משחק יש יותר סקיל, וזה לא נכון, יש המון משחקי יריות שהם סינגל שדורשים סקיל מטורף. למשל DEAD SPACE על רמות קשות דורש סקיל מטורף. אם לא היה לו מנגנון ירי יוצא מן הכלל גם השחקן המוכשר ביותר לא היה יכול להביא את עצמו לידי ביטוי, וגם פקטור ההנאה מאוד חשוב, אתה חייב להנות ממשחק ברמה הכי בסיסית כדי לרצות להגיע בו לרמות גבוהות של סקיל.

למעלה