במה אתם משחקים כרגע?

אני בטוח, חבל רק שהוא יגמר לך תוך כמה שעות בודדות

לפי מה ששמעתי הא ממש ממש קצר :( אם היה לו נגיד איזה 12 שעות, הייתי קונה ויטה כבר מחר. ממה שראיתי ממנו עד היום אני מרגיש ותשהוא מקורי כמו שרוב משחקי האינדי היו מתים להיות, ושהארט סטייל שלו באמת יפהיפה ומנימליסטי כמו שמשחקי האינדי היו מתים שיהיה להם.

למעשה אני תוהה אם למהשחק כבר על הPS4 מתי שזה יגיע או להתאפק עד שתהיה לי ויטה, אבל נראה לי שאשמור את המשחק לויטה, כי המיניפולציה של הסביבה דרך מסך המגע עם האצבעות שלנו, והאינטרקציה עם המשחק דרך משטח המגע האחורי (והמצלמה?) נראים הרבה יותר כייפים מאינטרקציה משעממת
עם פד המגע של הDS4.

מה תשחקי אחרי הרומן הקצר שלך עם Tearaway?

PlayGirl3

New member
שאלה טובה

בעקבות השימוש המעולה בויטה ב-Tearaway והדיון פה על אנצ'רטד שעשה לי קצת געגועים לדרייק, אולי אחזור ל- Uncharted: Golden Abyss שמהקצת ששיחקתי בו היה נראה מעולה וגם עשה שימוש חכם בויטה.

אני לא מבינה איך Tearaway הולך לעבוד עם ה-DS4 כי במשחק זה מכוון שהמגע יהיה מאחור כדי שהאצבעות "יכנסו" לתוך המשחק. אני תוהה גם אם תהיה חייב לקנות מצלמה בשביל זה כי הם עושים הרבה שימוש במצלמה.

הם בטח פשוט ימחקו את הקטעים שדורשים את המצלמה

ואז נקבל גרסה מסורסת ופחות יצרתית מהגרסה לויטה, עדיף לי ולכולם פשוט לשחק בגרסת הויטה, ראיתי שהם הולכים לעשות שימוש יצירתי באור של שלט הPS4 בגרסה הזו אבל זה לא מגניב כמו שילוב של המצלמה.

הUncharted לויטה נראה המשחק הכי מושקע שלה בלי ספק :) אגב הויטה, Steins;Gate מגיע אלינו למערב בויטה ובPS3ֱה בשנה הבאה. תמיד רציתי לנסות את הויזואל נובל הזה, הוא מקבל כל הזמן מהללים את הסיפור שלו בכל פינה, וזה גם נראה מעניין בלי קשר לביקורות, משחקים קבוצה של אנשים שיכולה לשלוח הודעות לעבר :)

אני זוכר שזה מהיוצר של BD אבל יש לי הרגשה שSteins;Gate זו היצירה הרצינית שלו ובBD זה סתם משהו חסר השראה שהוא חירבש.אל
אין כבר שאלה שמי שאוהב JRPG וויזואל נובל צריך ויטה :)

למעלה