תודה ואתייחס גם אני בהרחבה
ניתן לראות שאני כותבת באופן פתוח ואמיתי מאוד, לפחות מבחינתי. איני מתחמקת מהתנצלות באם היא מגיעה לאדם שמולי.
אכזבתי מדברייך נגעה לדברים הנוגעים לשרשור הנוכחי ולמה שהשתמע מהם, כך שלא חשבתי שיש לעשות זאת באופן אישי,
כעת אני מבינה שזה האופן הרצוי עליך ואדע לכבד זאת להבא.
מקבלת את עניין הסגנון, אך עדיין חושבת שיש כאן עניין שמן הסתם קשה להכיל את הביקורת עליו.
התרשמתי כי גולשים מסוימים זוכים לזלזול, ודאגרו אף חשפה שיש עניינים שמגיעים הנה ממקום אחר והתגובות הן בהתאם.
לעין הבלתי מזוינת זה נקרא באופן מכוער. בעיקר אם מדובר באנשים בוגרים שיודעים להמשיך הלאה.
אני יודעת שאתה לא מוצא בדבריי ממש, אבל אני חושבת שזה הגיוני שלא תראה את הדברים מאותה נקודת מבט שלי.
אני מכבדת מאוד חוסר הסכמה ולא פעם זה ערער את תפיסתי ואף גרם לשינויים כאלו ואחרים,
אני כן מתעבת זלזול, התנשאות ודומיהם. יתכן שלא תמיד זהו הרושם שעליי לקבל, אבל הוא מתקבל כך מפעם לפעם.
אני חושבת שיש מקרים בהם נאמרים דברים צורמים שניכר כי יש להם בסיס אחר ואינם קשורים לשרשור.
דאגרו הודתה שאף היא חטאה בזה כלפיי, הבהרנו והמשכנו הלאה.
במידה ואתקל בכך שוב אברר את העניין למולך באופן פרטי.
אם אתה מסכים עם הסיכום של רינת אז אין בינינו מחלוקת, אך זה לא הרושם שהתקבל מכל הדיון שלנו,
כי אני דיברתי על הצדקת ההערות ולא על הכרה במציאות (הרי אני חיה אותה היטב ויודעת אילו תגובות עלולות להתקבל, ולא בגלל הלבוש).