מאיפה אני אתחיל?
זו שאלתי העיקרית.
האם לשאול את נשות הפורום היקרות, מדוע הן מקשות על בנות אחרות ושוללות אותן?
או לשאול את הגברים שעונים פה בפורום, האם הם שמעו את הביטוי חיה ותן לחיות?
אני יתחיל עם נשות הפורום, בטופ של תעשיית האופנה ישנם בעיקר גברים, פעם הם שמו אותנו במחוכים (זה האיות הנכון?) ושמלות ארוכות, עקבי סטילטו בלתי אפשריים, שמלות ומחשופים. כאן בתוך כל הגברים ירימו גבה ויגידו, אם זה לא נוח אל תלבשו את זה. אבל חינכו אותנו ללבוש ולנעול את כל אלו, לימדו אותנו איך לגרום לזה להיות נוח, החברה למדה אותנו להרגיש יפות כשאנחנו לובשות את המיני הצמוד והעקבים, ולא את המכנסי הטרניניג הנוחים וכפכפים...
השאלה היא מדוע, מדוע אינכן מזדהות עם הסבל של אותן בנות ומגנות עליהן, במקום לגנות אותן. רוב הדיכוי הנשי הוא ע"י נשים, שרוצות להשוות את מעמדן בכך שהן פוסלות נשים אחרות ולא גברים!!
גברים יקרים, לא שכחתי את הבטחתי להתייחס אליכם, מעבר לכך שיצרתם מערכת של דיכוי נשי במשך מאות שנים, שמחייבת נשים להתנהג ע"פ קוד התנהגותי מסוים, ושולטים בכל התעשיות, אפילו הן שאמורות לעזור לנשים ולהקל עליהן, אתם עוד מעזים לבוא ולבקר את אותן בנות שקורות תיגר על המערכת ועושות מה שהן רוצות. כשהן מתלבשות ככה הן יודעות שהן יקבלו מבטים, והערות, אבל זכותן להתלבש ככה. בתור סטודנטית שעובדת בגלידריה, יש ללקוחות רבים נטייה לקרוא לי: "חומד, ומותק". אני באה לעבודה עם ג'ינס ארוך ויש לי חולצת עבודה מהחנות, שהיא כלל לא סקסית, אז מה אני עשיתי כדי לקבל כאלה הערות מטרידות ומגעילות מזרים??? אז לא, הערות באות מסוג של אנשים שחושבים שמגיע להם הכל, ולא בגלל איך שהן התלבשו!
נשמע מכל ההתבטאויות שלכם, שאשמת האישה הינה באונס כי היא פיתתה. אבל צר לי לאכזב אתכם, כ-90% ממקרי האונס, קורים כשאישה הכירה את התוקף, ולא בגלל שהיא הייתה שיכורה\הלכה עם מחשוף ומיני וכו', אלא כי כשאותנו לימדו להיזהר, אותם לא לימדו לא לאנוס.
אז לשאלתכם, כן, זכותי להתלבש איך שבא לי, בלי לקבל הערות. גם לי יש הערות לתת לכל אדם שני שאני רואה ברחוב, אבל האם זו סיבה שאני אומר אותם בגסות?? לא!