הטרדה מינית: מי מטריד את מי בעצם ?

poseidon111

Active member
לא חביבי. זה שיש לך זין לא עושה אותך גבר.

השאלה נשאלת שוב עקב אי מענה הולם.
מתי יצאת מהארון? במצעד השנה, או שנה שעברה?

רינתי77

Active member
מעט תמוה מה שאת כותבת, לכן הכרחי להבהיר:

מעולם לא נטען באף פוסט שפורסם בשרשור זה שקרבנות
האונס הן אשמות באונס, כך שבבקשה להוציא את זה מהדיון. הדיון נסוב על הערות(!) שמקבלות נשים הלובשות לבוש חושפני.
מדובר על תגובות מ-י-ל-ו-ל-י-ו-ת בלבד!
הנשים פה לא שוללות נשים אחרות- בבקשה הביאי ציטוט שיש בו שלילה מהסוג הזה.
בנוסף, מאד לא ברור על איזה סבל של אילו נשים את מדברת.
הסבל שכרוך בנעילת עקבים? אני שואלת במלוא הרצינות.

Jake Speed

New member
פוסט שמגיע לראשי, זה כמו עוגה על שולחן

זה מושך המון עיניים צופיות וזבובים
אבל לא תורם לכלום

רינתי77

Active member
תודה לך על שהארת את עיני! עכשיו, לעניין

עצמו. תתיחס. אני בטוחה שיש לך מה לומר..

orald

New member
למה גברים לא זוכים ל"מחמאות" ותקיפות...

כשהם הולכים ברחוב בלי חולצה? למה אותם אף אחד לא מטריד בשריקות, קריאות, התקרבויות מאיימות ונגיעות?
למה הם לא צריכים לחשוש שיאנסו אותם בשעת לילה, ולא משנה מה לבושם?

למה אישה, ולא משנה במה היא לבושה(נחשו מה, גם אותי הטרידו יותר מפעם, ואני לא הולכת בשום לבוש קצרצר ו"פרובוקטיבי") צריכה להיות חשופה להטרדות?

למה זקן חרמן צעק לחברה שלי "חתיכה" מול קהל אנשים, ולמה אף אחד לא בא לעזרתה(לא נורא, אחרי ששמע מה אני אעשה לו הוא כבר ברח בפחד ובושה), כי להטריד אותה ולבייש אותה בפומבי זו הנורמה למי שמעזה להיות אישה, ללא שום קשר ללבוש שלה?

למה היינו צריכות לסבול גברים מטרידנים לא אחת, חרמנים דוחים שרואים בנו ככלי קיבול ליצריהם, ולא עזבו אותנו עד שהבינו שלא כדאי להסתבך איתי(תרסיס פלפל...בין היתר)?

למה פועל בניין צריך לזרוק לי הערות(ולחטוף הערות בחזרה. שימו לב למוטיב החוזר, אני לא נשארת שותקת בשבילכם, סוטים) כי העזתי ללכת לידו, בג'ינס וחולצה ארוכים, בחורף?

והנשים פה קוברות את ראשיהן בחול ואומרות שאשמת המוטרדות במה שהן לבשו(ומכאן ועד "אשמת הנאנסות..." הוא לא מרחק ארוך כמו שהן היו רוצות)? אתן חושבות שאם תגידו את זה השכם והערב זה יגרום למטרידן הבא, לאנס הבא, לדלג עליכן, שהרי אתן נשים "טובות" ו"צנועות"?
מה תגידו לבתכן כשהיא תבוא לבכות על ההערות שזרקו לה ברחוב, על הגבר שרדף אחריה בלילה, על החבר שאנס אותה?
תגידו לה "נו, זה בגלל שלבשת מכנס 3/4 ולא מלא!"?

רינתי, בעלך הוא אנס פוטנציאלי, ולכל הפחות הוא תומך באונס, הטרדה ותקיפה, כי הוא כבר ימצא צידוק(רואים עליה שהיא רצתה את זה! תראו איך היא לבושה!). אני שמחה שלפחות מצאת מישהו שתומך בדעותיך החשוכות.
אני לפחות מקווה שבתכם, אם ישנה או תהיה, לא תסבול גם פגיעה כזו וגם הצדקה למעשה ע"י ההורים שלה.

poseidon111

Active member
ראיתי את התמונה שלך. לא מאמין בכל מה שכתבת

על הערות שקיבלת מגברים.
אלא אם כן אלו היו פליטים מאריתריאה.
הם מוכנים לקבל כל אחת.
וכן אני מודע שיש בהודעה שלי סממנים של אנס פוטנציאלי, רוצח נשים ואחד שלא יהסס לבעול קטינות גם כן.

תחזרי למערה הפמניסטית רדיקלית במהרה, כי היום תורך להיות הגבר. החברות מחכות לשמוע רשמים.
איזה בעסה שאין אף גבר אמיתי שרוצה אותך, אה?

Apikachu L

New member
וואו...

מי שלא יודע מה לענות למישהי כנראה חש צורך עז לרדת על המראה שלה... כי זה יתן יותר תוקף לדעות שלו במקום לנסח את דעותיו באופן מנומק?

רינתי77

Active member
וזה כל מה שמצאת לנכון לומר ?

מעניין שלפוסט ההזוי והמכפיש שלה לא בחרת להתייחס.

poseidon111

Active member
איפה כתוב שאני מחויב לענות לכל אחד או אחת

שמעלה טענות חסרות הגיון בעיני, על סף הפסיכוזה הנוירוטית, בצורה כזו שתישא חן בעיניך או בעינה?
הנה להודעותיך אני משתדל להתיחס באותה רמה שהן נכתבות. אני אומנם צריך לרדת כמה רמות, אך אני לפחות משתדל.
אצלה זה "לוסט קייס".

Apikachu L

New member
אתה פסיכולוג? פסיכיאטר? אח?

שמע, דיאגנוזטיקה דרך האינטרנט היא לא כלי יעיל או מוכח אמפירית.

רינתי77

Active member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב!

אני הייתי פמיניסטית הרבה לפני שאת נולדת!
רק בחורה צעירה ולא חכמה כמוך יכולה לגייס את החוצפה כדי שבהודעה
הראשונה שלה פה היא תקרא לבעלי "אנס בפוטנציה".
נשגב מבינתי איך הגעת למסקנות ההזויות והמופרכות אותן את שוטחת בפוסט שלך. מה הוא הבסיס לטענותייך? נראה שאת מונעת משנאה
עיוורת כלפי גברים שמקורה בפחד אדיר מהם.
כשתהיי מסוגלת להגיב עניינית, עשי זאת. עד אז חסכי ממני את הגיגי
פמיניזם בשקל שלך.

poseidon111

Active member
תגידי רינתי, אם היא קראה לבעלך אנס

בפוטנציה, מותר לי לקרוא לה זונה בפוטנציה, כי יש לה תכשיר פלפל, וידוע הוא שלכל הזונות יש תכשיר כזה?
הקשר הוא אותו קשר, אני חושב.
אולי מה שאני אומר סביר יותר, אפילו.

ורינתי, אם איני טועה החולדה שכתבה זאת

עברה על חוקי הדיון הלגיטימיים ועל חוקי הפורום,
היוהרה שלה לנתח את בעלך בצורה כל כך נבערת וסטיגמטית
ראויה לחסימה לאלתר, זו דעתי לפחות.

לא צריך לחסום

גם לא חוסמים כ"כ מהר.
לא נראה לי שהיא תחזור לפה בין כה,אחרי שהדיון הזה יעלם.
וטוב שכך, אחרי פוסט הזוי והכפשות מכוערות.

orald

New member
בעלך מצדיק תקיפה מינית מילולית של נשים...

על סמך לבושן. סטטיסטית מי שעושה זאת גם בסיכון גבוה שלא יאמין לקורבנות תקיפה מינית ואונס, ויראה במעשים שהם בגדר תקיפה מינית כ"התחלה" עם אישה או "שכנוע"(כניסה למרחב האישי, שליחת ידיים, לחץ לקיום יחסים ועוד).
את רוצה שמישהו ייכנס לך למרחב האישי ויעיר לך הערות על החזה המפואר שלך? באמת יעזור לך אם תהיי לבושה בבורקא באותו רגע?

את רוצה לדון בשאלה האם יש התאמה בין לבוש חשוף יותר או פחות לכמות התקיפות המיניות המילוליות(להלן "הטרדות מיניות") שאישה(ורק נשים, לא גברים, לא משנה כמה הם חשופים...זה נראה לך הוגן?) עוברת.
סבבה.

סביר שיטרידו אותה יותר אם תלך חשופה יותר.
למה? כי הנחת המוצא השוביניסטית היא, כמו שאת וחבריך לפורום תיארתם, שהיא רוצה/אוהבת/מצפה לזה. כי היא פרוצה וזנותית, זולה ומחפשת תשומת לב(ובאותו קו מחשבה, כמו שהזכרתי כבר, שזונה שנאנסת קיבלה את זה באשמתה וזה לא פשע, מקסימום ברחו בלי לשלם לה).

ואלו שהולכות באופן צנוע וסובלות מהטרדות(קרי, כולן)? זה עזר להן ללכת באופן צנוע? זה מנע את ההטרדה?
בחורף יש פחות הטרדות מיניות(אולי, כי אנשים לא מחכים לשרוק ברחוב כשיורד עליהם גשם)?

שוב, מי שמתארת מצב שבו אם היא תלך בלבוש שמרני היא תציל את עצמה מהטרדה, תקיפה או אונס קוברת את ראשה בחול ומסתמכת על "לי זה לא יקרה".
http://images.stuffofawesome.com/this-is-what-she-was-wearing--almost-made-me-cry--1327996804-2941.jpg

קדימה, תאשימו אותה בלבוש פרובוקטיבי, תאשימו את צבע השיער שלה, תאשימו אותה, I dare you.

למעלה