למה גברים לא זוכים ל"מחמאות" ותקיפות...
כשהם הולכים ברחוב בלי חולצה? למה אותם אף אחד לא מטריד בשריקות, קריאות, התקרבויות מאיימות ונגיעות?
למה הם לא צריכים לחשוש שיאנסו אותם בשעת לילה, ולא משנה מה לבושם?
למה אישה, ולא משנה במה היא לבושה(נחשו מה, גם אותי הטרידו יותר מפעם, ואני לא הולכת בשום לבוש קצרצר ו"פרובוקטיבי") צריכה להיות חשופה להטרדות?
למה זקן חרמן צעק לחברה שלי "חתיכה" מול קהל אנשים, ולמה אף אחד לא בא לעזרתה(לא נורא, אחרי ששמע מה אני אעשה לו הוא כבר ברח בפחד ובושה), כי להטריד אותה ולבייש אותה בפומבי זו הנורמה למי שמעזה להיות אישה, ללא שום קשר ללבוש שלה?
למה היינו צריכות לסבול גברים מטרידנים לא אחת, חרמנים דוחים שרואים בנו ככלי קיבול ליצריהם, ולא עזבו אותנו עד שהבינו שלא כדאי להסתבך איתי(תרסיס פלפל...בין היתר)?
למה פועל בניין צריך לזרוק לי הערות(ולחטוף הערות בחזרה. שימו לב למוטיב החוזר, אני לא נשארת שותקת בשבילכם, סוטים) כי העזתי ללכת לידו, בג'ינס וחולצה ארוכים, בחורף?
והנשים פה קוברות את ראשיהן בחול ואומרות שאשמת המוטרדות במה שהן לבשו(ומכאן ועד "אשמת הנאנסות..." הוא לא מרחק ארוך כמו שהן היו רוצות)? אתן חושבות שאם תגידו את זה השכם והערב זה יגרום למטרידן הבא, לאנס הבא, לדלג עליכן, שהרי אתן נשים "טובות" ו"צנועות"?
מה תגידו לבתכן כשהיא תבוא לבכות על ההערות שזרקו לה ברחוב, על הגבר שרדף אחריה בלילה, על החבר שאנס אותה?
תגידו לה "נו, זה בגלל שלבשת מכנס 3/4 ולא מלא!"?
רינתי, בעלך הוא אנס פוטנציאלי, ולכל הפחות הוא תומך באונס, הטרדה ותקיפה, כי הוא כבר ימצא צידוק(רואים עליה שהיא רצתה את זה! תראו איך היא לבושה!). אני שמחה שלפחות מצאת מישהו שתומך בדעותיך החשוכות.
אני לפחות מקווה שבתכם, אם ישנה או תהיה, לא תסבול גם פגיעה כזו וגם הצדקה למעשה ע"י ההורים שלה.