סכנה

לא עובד, ניסיתי.

עכשיו שאני בקיבוץ בכלל, החברה הכי טובה של אמא גרה פה... אז יש לה מרגלת

אני לא מסתכנת בטירוף, אבל מסתכנת

למשל בשבת כשאין לי אוטובוסים ואני צריכה לתפוס מונית כדי להגיע לעבודה אז יש לי הליכה ברגל ואני מתעצלת ללכת הרבה אז כמעט תמיד אני פשוט נעמדת על הכביש קרוב למעקה בנקודה שאליה נדרשת הכי מעט הליכה ועוברת מונית.
התחלתי ללכת קצת יותר כשהיה נהג ש"עשה לי טובה" שעצר לי שם כי זה מסוכן אבל נהגים כן עצרו לי שן תמיד, מקסימום ביקשו שאעלה מהר.
מעבר לזה בדרך מהעבודה או לעבודה, יש כביש שהוא לא ממש מסוכן אבל אני לא עוברת בו במעבר חציה (שקרוב לתחנות אוטובוס).
פה ושם יוצא לי לעבור ברמזור אדום אבל אני כמעט ולא עושה את זה, בעיקר מפחד מדו"ח חחחח
עם חשמל אני דווקא כן נזהרת. בכלל, אני פחדנית אז אני לא עושה דברים קיצוניים ומסוכנים.

ולגבי קרבה למוות, היו תאונות שכמעט קרו ולא באשמתי.
בגיל 5 גם נדרסתי בקטנה... הייתי בדרך לגן עם אמא ומכונית עצרה במעבר חציה והתחלנו לחצות והנהגת המטומטמת התחילה לנסוע והתנגשה בנו ונפלנו אבל יצאנו פצועות אך בסדר. בפצעים שלי טיפלו בגן ואני זוכרת שכל הנהגים אחריה קיללו אותה.
ולא מזמן כמעט דרסה אותי משאית לעיני אמא שלי...

spaysi8

New member
איזה פחד!!!

הסיפור עם המעבר חציה-
אני מכירה מישהי שבגיל שנתיים קרה לה אותה מקרה ומאז היא מוגבלת,
זה עצוב נורא
(אבל היא מקסימה :])

אני לא זוכרת כמעט כלום מהגיל הזה

אבל את המקרה אני זוכרת כי זה באמת היה מפחיד.
מה גם, שהיינו עולות חדשות, אפילו התקוטטות מילולית היא לא משהו שבא בחשבון כלפי אותה אישה נבלה!

h a j b i

New member
אפשר להגיד שאני די מסתכן ביום יום

על האופנוע. רוכב מידי יום בכל מזג אוויר

לא ממש מרגיש את הסכנה, כנראה שהתרגלתי
אני מניח שהייתי קרוב למוות (או לפציעה קשה) פה ושם.

spaysi8

New member
אתה בכלל..

אופנוע זה כ"כ מפחיד אותי!!!!!
תשמור על עצמך!!

Light18m

New member
גם אני רוצה אופנוע!

אבל אני יודע שאם יהיה לי אופנוע אני אמות (לפי איך שאני נוסע באופנים)

התלבטות קשה.

mad alot

New member
אז אל.

נורא קל למות עם אופנוע, מצד שני האנשים הכי חסרי אחריות שאני מכיר על אופנועים תמיד שורדים איכשהו.

mad alot

New member
מתי בדיוק זה קרה שנהג רכב הגן על רוכב אופנוע?

ובכל מקרה זה לא בגלל זה, זה בגלל שהם מצליחים להתרסק ולהשאר בחיים, בדרך נס.

EdisonGirl

New member
זה קורה כל הזמן :p

כשאנחנו נמנעים מלדרוס אותם בזמן שהם עושים שטויות על הכביש. למשל, לנסוע ישר סמוך לנתיב של פניה (ככה שרכב שפונה ממש חותך אותך). מצד שני, אני אוהבת את הנוסעים על שניים, בעיקר בגלל שהם מתחילים לנסוע כשהרמזור מתחלף מאדום לאדום-צהוב, שבריר שניה לפני הירוק.
אין לי מושג איזה מן חוק כתוב או לא כתוב גורם להם לעשות את זה, אבל זה כיף. הם מעירים ישנים ברכב מתרדמתם. אני שונאת כשלא נוסעים בירוק!!! בא לי לרצוח נהגים לפניי, שאני רואה בבירור שהעיניים שלהם לא מסתכלות על הרמזור!

mad alot

New member
באמת תודה שאת נמנעת מלדרוס:)

סתם, האמת שזה טוב לדעת שיש לפחות נהגת אחת שמנסה לשים לב, כי רובכם המוחלט לא עושה את זה.
ואני לא מדבר אפילו על לשים לב לקטנוע שעוקף כמו מפגר, אפילו הפעולה הפשוטה של שניה להסתכל במראה לבדוק מה קורה נתיב ליד שעוברים נתיב זו פעולה קשה מדי לרוב ציבור הנוסעים על 4.

והחוק הזה של להתחיל לסוע בכתום נקרא "חוק השליחי פיצה המפגרים"

EdisonGirl

New member
אני יודעת, והנוסעים על 2 הם לא היחידים >

להיפגע מזה. באופן כללי הנהגים ברכב לא ערניים במיוחד, ותודה למראה שבמרכז הרכב שיכולה לשקף לך בדיוק את מה שהם עושים באותו רגע. הרבה מהם מתעסקים בדברים אחרים, כאילו שהם יושבים בסלון שלהם בבית, בזמן שהם צריכים להגיב לדברים מיידיים על הכביש.
בעיניי, הנהיגה היא חווייה מרוממת וכייפית. כשאני נוהגת, אני נוהגת. כל דבר אחר הוא משני, אפילו שיחה עם בנאדם שיושב לידי ברכב. אני אעדיף לגמגם לו, להפסיק את רצף הדיבור כשיש משהו בכביש שדורש תשומת לב, ואני אפילו אעדיף לדבר על הנסיעה עצמה על פני נושאי שיחה אחרים.

חוצמיזה, שיש לי 2 מראות שמתפקדות בקושי, אם בכלל
, כך שיש לי הרבה מאוד שטח מת, שאני לא יכולה לראות אותו, ולכן אני מתקשרת ללא הפסקה עם המראה האמצעית, ויודעת מה מצב התנועה משהו כמו 100 מטר אחורה, כולל פניות שעלולים לצוץ לי מהם כלי רכב בפתאומיות, כדי שאני אוכל לבצע את העקיפות המהירות שלי בצורה בטוחה.

חוק שליחי הפיצה המפגרים מספיק טוב בשבילי
אני מתחילה לנסוע ביחד עם הנוסעים על 2 חחח

אופנוע

בישראל... עם העלאק מעקה בטיחות ממתכת שחצוי וחותך אותך למוות במקרה של החלקה קטנה? לא כדאי בכלל.

אל תעשה רישיון על אופנוע קיצר

אבל אם אתה מכיר אנשים שעברו תאונה, אתה יודע למי להפנות :p

למעלה