זוכים בסכין שפית מבית ארקוס

זוכים בסכין שפית מבית ארקוס


אוהבת לארח? שפית מלידה? האורחים שלך מלקקים את האצבעות כל פעם שמגיעים?
כנראה שאת יודעת את העבודה!

לכל אחת יש את המתכון לסלט המושלם שלה, אחד כזה שנמצא בכל ארוחת שישי ובכל חג, שלך לוקח כמה דקות להכין בעוד שאחרות מתחננות למתכון מפורט...

אם יש לך אחד כזה שתפי אותנו (מומלץ עם תמונות כדי לגרות) כאן מעכשיו ועד יום ראשון ה-13/12 בשעה 12:00 ואולי שלוש מכן יזכו ב"ליידי ארקוס" זוכת מוצר השנה 2015 - סכין שף איכותית המעוצבת ומאוזנת במיוחד ליד הנשית, שתהפוך את כל מלאכות המטבח לנוחות וקלות יותר ותעזור לך כמובן לקצוץ את הסלט המועדף עלייך...

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=6307153

סכין שף ליידי ארקוס – סופסוף סכין שף איכותית במיוחד לנשים

על הצורך בסכין שף איכותית במטבח כבר מזמן שלא צריך להרחיב. קדחת הבישול האיכותי שפקדה את כולנו הכניסה עוד ועוד מוצרים למטבח הביתי, כשבראשם כמובן סכין השף. העניין הוא, שמרבית סכיני השף המקצועיות תוכננו לשפים... כלומר לגברים המורגלים בעבודת קיצוץ וחיתוך יומיומית, לכן מרבית סכיני השף גדולות וכבדות כל כך, ולמען האמת, לא תמיד נוחות לכולנו. סופסוף, ארקוס, חברת סכיני הפרימיום הספרדית חושבת גם על השפית הביתית ומשיקה את ליידי ארקוס: סכין שף איכותית המעוצבת ומאוזנת במיוחד ליד הנשית, שתהפוך את כל מלאכות המטבח לנוחות וקלות יותר. הסכין עומדת בכל הסטנדרטים הנוקשים של סכיני ארקוס, ומובחנת בידית לבנה איכותית המותאמת לכף היד הנשית.

על ארקוס
חברת ארקוס מייצרת סכיני פרימיום כבר משנת 1745 בעיירה הציורית אלבסטה בספרד. החברה נותרה עד היום בבעלות המשפחה והסכינים הנערצים בכל העולם מיוצרים בשילוב של הסטנדרטים המתקדמים ביותר עם המסורת והמחויבות המשפחתית. כל אחת מסכיני ארקוס מושחזת ידנית לפני האריזה ותשמש את בעליה לכל החיים.



 

פוקסי99

New member
סלט גזר קלי קלות

5 גזרים חתוכים דק במנדולינה כמו גפרורים
פלפל אדום חתוך דק לרצועות
פלפל חריף חתוך דק דק
3/4 חבילה כוזברה קצוצה
3 כפות שמן
2 כפות לימון
מלח
לערבב הייטב
בתאבון
פוקסי

 

פוקסי99

New member
סלט פאפיה

פאפיה חתוכה לגפרורים בעזרת סכין איכותית חדה
פלפל אדום או גמבה חתוכה לרצועות דקות
פלפל חריף חתוך דק דק
1/2 חבילה כוסברה קצוצה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מיץ מלימון טרי
3/4 כפית מלח
3 כפות צ'ילי מתוק
 

פוקסי99

New member
סלט וולדורף

5 תפוחי עץ גרנד שטופים הייטב לא מקולפים
כ6-7 ענפי סלרי
2 קופסאות של אננס
2 כפות סוכר(אפשר כמו סוכר
1/2 כוס סירופ של האננס(אפשר אננס בסירופ קל)
3/4 כוס אגוזים שבורים(עדיף פקאן)
לקישוט מפרות העונה
מכינים קערה גדולה
סוחטים מיץ מלימון אחד שופכים לקערה ומוסיפים מים עד לכ3/4 בגובה(זה כדי שתפוחי העת לא ישחירו)
חותכים בסכין חדה את תפוחי העץ לגפרורים
ושופכים לקערה ומערבבים עם כף עץ כדי שיכוסו הייטב
חותכים דק את הסלרי
מנגבים היטב את קופסת האננס (מי מיודע מה עבר עליהם במחסן הסופר) פותחים ושופכים לכוס את הסירופ מקופסה אחד
שופכים את האננס על קרש החיתוך וחותכים לקבלת חתכות קטנות יותר
מכינים בצלחת 5 כפות מיונז
2 כפות סוכר(כאשר משתמשים באננס בסירופ כבד אין צורך להוסיף סוכר)
חצי כוס מהסירופ ששפכנו מראש מהקופסה לבחוש הייטב
לנקז את המים מהקערה לא לסחוט שארית הרטיבות על תפוחי העץ תוסיף גוון של חמיצות
להוסיף את האננס ואת המיונז המתובל ולערבב בתנועות עגולות לטעום ולתקן במידת הצורך
לעיתים בגלל טיב האננס הוא לא מורגש . אני פותח עוד קופסה ומוסיף בתחילה 1/4 קופסה עד קבלת הארומה והטעם הרצוי
מעבירים לכלי ההגשה מוסיפים אגוזים שבורים
ומקשטים כל העולה על נפשכם
ובתאבון
פוקסי
 

פוקסי99

New member
סלט טונה בגביע ארטישוק

תכיני את הסלט לפי המתכון
ניתן לקנות תחתיות של ארטישוק קפוא של סנפרוסט . או להשתמש בארטישוק טרי
למלא את התחתיות בסלט וכך להגיש

4 ביצים קשות בקוביות קטנת
6 גבעולים של סלרי קצצים דק
8 בצלים ירוקים קצוצים דק
6 מלפפונים במלח קצוצים דק
2 קופסאות של טונה מעוכים עם מזלג
2 כפות של מיונז רצוי על בסיס של שמן קנולה
לערבב הייטב את כל המרכיבים להוסיף מהנוזל בקופסת 2 כפות ולבחוש
להוסיף מעט פלפל שחור ומלח
 

shron17

New member
פוקסי יקר, בק"ע לסלט הוולדורף המעולה שלך,,

הזכרת לי שהכנתי אותו בפסח האחרון לאורחים ,וכולם התלהבו ממנו.
אני הגשתי אותו כמנה ראשונה, ולהפתעתי הם ביקשו לאכול את סלט הוולדורף -
בסוף ,כקינוח, (כנראה בגלל שראו פירות,תפוחים אננס ואגוזים).
&nbsp
בקיצור הם מאוד נהנו, וביקשו מתכון, ואני מיד הפניתי אותם ,
ל-"סלט וולדורף של פוקסי בפורום תפוז.
&nbsp
פוקסי ,
לך כול התשבוחות ,למתכון הוולדורף המעולה.
 

מיכי 10

Member
איזה יופי


מתכון קל ופשוט להכנה, עם חומרים מצויים, וכל כך אסטטי.
חגיגה לעיניים!
 
סלט פטריות טריות

סלט פטריות טריות:
רכיבים:
סלסלת פטריות שמפיניון בינוניות טריות מאוד ומוצקות
1 חופן נבטים עבים
1 צרור בצל ירוק קצוץ
חופן עגבניות שרי חתוכות לחצי או עגבניה בינונית קצוצה
3 עגבניות מיובשות שרויות בשמן זית וקצוצות (אופציונאלי)
לויניגרט:
2 כפות רוטב סויה
מיץ מלימון שלם
1 כף דבש
2 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום כהה
מלח
פלפל
אופן הכנה:
לחתוך את הפטריות לפרוסות. לחצות את העגבניות. לשים את כל הירקות בקערה, לערבב את חומרי הויניגרט ולהוסיף לירקות.

 

רוני1955

Active member
אני רוצה להשתתף.

אבל אני לא יכול. גם הפניה וגם הפרס מיועדים לנשים לפי ההגדרה שלכם, ואני לא אישה.
חבל.
 

TCHM

New member
לא הפסדת כלום, היא גם "מעוצבת ומאוזנת במיוחד ליד הנשית"


מתאימה ומאוזנת זה בבדיקה בהחזקת סכין ולא בהגדרות יצרן.
גודל כף היד ומשקל הסכין זה נתון משתנה מיד ליד וזה לא משנה
אם זה גבר או אישה.
חירטוטי פרסומת לא אמינה.
 

yair_bar

New member
מנהל
דווקא בעיניי מרעננת הפנייה למגדר הנשי

במיוחד בישראל שחוטאת באופן קבוע בפנייה מגדרית גברית.
&nbsp
לגבי הסכין - אכן מיועד לנשים, אבל כמו ש-TCHM ציין בהודעה למטה - זו יותר הגדרה שיווקית. סביר להניח שגם אתה תוכל להשתמש וליהנות.
 
טעות גסה

שלום
אפליה היא בניגוד לחוק.
כאשר יש אפליית נשים כולם זועקים עד לשמיים.
כאשר יש אפליית גברים זה מרענן בעינך?
מה משנה המגדר, גזע או מין אם זו אפליה?
 
נורא חבל.

99.9% מהחיים הכל מנוסח לגברים בלבד. אבל פעם אחת פונים לנשים אז יש מי שחש מודר.
אם הייתי משתתפת, מצייתת, מגיבה, חיה רק לפי מה שמנוסח מותאם למגדר שלי, לא הייתי מסיימת כיתה א' כנראה.
 
סלט עדשים שחורות בסגנון טבולה

טבולה עדשים שחורות עם גרגרי רימון.
המצרכים:
1/2 1 כוסות עדשים שחורות מושרות 4 שעות במים (לא חובה להשרות, זה מקצר זמן בישול).
צרור פטרוזיליה (אפשר לשלב כוסברה)
עלים מצרור קטן של נענע
2 עגבניות גדולות ובשלות חתוכות לקוביות ללא איזור הזרעים והמיץ
כ 5 בצלים ירוקים עם החלק הירוק חתוכים לעיגולים דקים.
מלח
פלפל
1/2 כפית פפריקה חריפה
מיץ מלימון בינוני
גרעינים מחצי רימון
ההכנה:
לבשל את העדשים כ 30 דקות . לסנן ולצנן.
להכניס את העדשים ולהוסיף לקערה הכל חוץ מגרגרי הרימון. לבחוש היטב ולאחסן עד להגשה בכלי סגור במקרר.
לפני ההגשה לפזר מעל את גרעיני הרימון.
אפשר במקום עדשים להכין עם קינואה..
כמובן גם עם בורגול אבל היה מיועד לצמחונית שנמנעת מגלוטן.
 
שלי לעניין

מצרכים
50גר מלח שולחן
50 סוכר
קליפה מלימון
רבע מקל למון גראס חתוך דק
450 גר סלומן מפולט וללא העור
600 גר פתפוחי אדמה האדומים
200 גר מלח גס
150 מיל חומץ בין יין לבן
90 גר סוכר
כוכב אניס אחד
1 כפית זרעי חרדל
1 ס"כ שורש ג'ינג'ר ללא קליפה ופרוס
150 גר צנון קלוף וחתוך כגפרורים
רבע כוס סומסום
1 כפית סוכר חום
1 ביצה
2 כפיות חרדל דיג'ון
150 מיל שמן זית
1 כפית עלי תה ירוק טחון
שמיר או קוסברה לקישוט
ההכנה
מערבבים את המלח, סוכר, גרידת לימון למון גראס בקערה ומערבבים , ייוצקים מחצית על נילון נצמד מניחים את הדג ויוצקים את החצי השני,
אוטמים ונוטנים מנוחה של שעתיים לפחות במקרר.
מחממים ל200 מעלות
מפזרים את המלח הגס מניכים עליו את התפןחי אדמה ואופים כ 20 דקות עד שהתפוחי אדמה מוכנים אבל לא עד הסוף
להוציא, ולקרר את צפוחי האדמה, להסיר את הקליפה ולגרד על פומפיה גסה, להכניס לפורמה בקוטר 4.5 ס"מ
לטגן ב180 מעלות כ 3 דקות מכל צד ולהוציא ולהניח על מסננת שיצאה כל השמן העודף
את החומץ , סוכר כוכב האניס, זרעי חרדל, ג'ינג'ר מכניסים לסיר ומביאים לרטיחה, מוסיפים את הצנון ומסירים מהאש.
טוחנים את הסומסום סוכר חום מלח ים לאבקה דקה.
מהביצה חרדל דיזון חומץ בין יין ושמן הזית יוצרים מיונז, ומוסיפים את האבקה שהכנו
להוציא את הדג מהמקרר, שוטפים מנגבים ומיבשים, מפזרים את עלי התה, תותכים לפיסות דקות ומניכים על הרושטי, מוסיפים את הצנון ומקשטים בקוסברה או שמיר

 

מיכי 10

Member
לי זה נראה נורא מסובך, אבל אני לא דוגמה. לעומת זה, זה יפהפה!

 
למעלה