כתבות

trilliane

Well-known member
מנהל
מטעים אותי? לא חושבת...

תראה, הימור של אהדה זו גישה אחת, אבל מבחינתי הימור אמור לשקף תחזית ראלית. לא כי אני לא מאמינה בספורטאים או לא מייחלת למדליה אלא כי אני יודעת כמה זה קשה ולא ודאי, ואני דווקא מעדיפה לא להעלות ציפיות.

התחברתי מאוד לדברים שגילי לוסטיג אמר ב"עושים ספורט" האחרונה: שהוא נותן לספורטאים "הישג מעולה" אבל גם "הישג סביר" וספורטאים אמרו לו שזה עוזר להם מאוד ומוריד לחץ כי הם יודעים שגם אם לא הצליחו להתעלות להישג המעולה אלא השיגו רק את הסביר הם לא "כישלון".

בקיצור, יש בעיניי הבדל גדול בין "סיכוי למדליה" ובין "מועמד למדליה". יש לנו כמה ספורטאים שהיה להם סיכוי, אבל הם לא היו מועמדים למדליה ברמה של בולט או פלפס, כמובן; היו עוד ספורטאים בעלי סיכוי וחלקם גם זכו (חלקם נשארו בלי כלום, כמו הספורטאים שלנו).

BentzWatchJudo

New member
טוב שכתבת מבחינתך כי זה באמת עניין סובייקטבי

מבחנתי כשאני משתתף במשחק הימור (אני לא מהמר במקומות אחרים כמו הווינר) זאת אחת הדרכים שלי להביע אהדה ותמיכה בספורטאים ולרוב אם אני יחשוב שיש לספורטאי שאני אוהד סיכוי כלשהו אפילו קלוש אני יהמר על הצלחה של אותו ספורטאי או לא ישתתף בכלל במשחק.
מבחנתי בשביל תחזית ריאלית צריך לתת טווח ולנתח יותר לעומק ויותר בפירוט וכך אכן עשיתי בפוסטים רבים שכתבתי פה בפורום.
דוגמא מדליה עבור אליס שלזינגר זה בהחלט אפשרי כשהכל מתחבר (כן גם ניצחון על זולניר הסלובנית אפשרי וראינו את זה פעמיים בשנה וקצת האחרונות) אבל מצד שני היה גם סיכוי של 50% להפסד בקרב הראשון מול האוסטרית (יריבה מאד לא נוחה לאליס, היריבה שאליס הגדירה כמי שהיא הכי חוששת ממנה, יותר מהמדורגות הבכירות בדירוג העולמי, המאזן בינהן לפני לונדון 7:1 לאוסטרית).

nitsansh

New member
מה רוצים מהשופטים?? יש חוקה, והתפקיד שלהם הוא

לקיים אותה...

למעלה