טבעולדת!

Ofericko

New member
ממרח חצילים בטעם קל - החומר


כמה פשוט - ככה טעים להפליא!
 

Ofericko

New member
ממרח חצילים בטעם קל - התוצאה


כמה פשוט - ככה טעים להפליא!
 

Ofericko

New member
גלילות האגוזים והפירות היבשים


קשה להפסיק לנשנש!
 

RSPA

New member
שמע, למעט ענין הכרובית אין על מה להתלונן


בסה"כ נראה מצוין ובחלקו אפילו נותן לי כמה רעיונות שלא חשבתי עליהם. למשל תפוחות האדמה (מי קבע שהן זכרים?) ברוטב צ'ילי. איזה רעיון פשוט וגאוני. אנסה את זה בודאות.
יחד עם זאת עדיין חסרים לי מתכונים לפיתות ולגלילות האגוזים.
אם תוכל לרשום אותם, יהיה אחלה בחלה.
ותודה מראש.
 

Ofericko

New member
תפוחות האדמה אכן היו מזוגגות!

את הפיתות הכינה אשתי. את הגלילות הכינה גיסתי. פנה אליהן
 

Ofericko

New member
מתכון הקינוח מגיסתי -

הכינה מהלב ללא מתכון אז לא בטוחה בכמויות אבל זה בערך ככה:

חבילה של "עיסת תמרים בואקום".
בערך 200 גרם של שקדים, אגוזי לוז, קשיו ואגוזי מלך - שבורים קטן (לא טחונים!).
תוך כדי עירבוב בקערה להוסיף טחינה גולמית - בערך רבע כוס.
טיפהל'ה מים.
ללוש.
להרטיב טיפה את הידיים וליצור "נקניקים" קטנים, לגלגל בקוקוס או שומשום.

בתאבון.
 

RSPA

New member
תודה רבה.

נרשם אצלי תחת הכותרת: "גלילות אגוזים של עופר. אשתו, אחות שלה, גיסה שלו".

מתכון שנשמע, כמו שנראה - מבטיח.
 

Gidi Shemer

New member

Ofericko

New member
וואי איזה נוסטלגיה


כמה גשרים עברו מעל המים....
משעשע
 
למעלה