טבעולדת!

ladybug6

New member
קולולולו


בלי אכזבות אין הצלחות... למרות כל התמונות היפות והמתכונים בבלוג, יש גם לא מעט דברים שנזרקו כלאחר יד, או מפאת נימוס ישבו במקרר כמה ימים לפני זה..
זכור לי במיוחד מתכון נוראי לכרוב ממולא ברוטב שהיה אמור להיות חמוץ מתוק כזה, השקעתי כל כך הרבה עבודה בכרוב ה*@#^# הזה, ולמרות ערב שלם של נסיון לתיקון, הוא סרב להפוך לאכיל, עד שבסוף הערב כל תכולת סיר היתה בפח, ביחד עם הלב שלי

מעבר לזה יש לי כמה וכמה מתכונים מצולמים שנראים מהמם אבל בפועל יצא בינוני במקסימום ולבסוף נגנז.. התמונות שם, ואם בהזדמנות יהיה לי כח אני אשפר את המתכון ואעלה אותו, אבל לבינתיים זה מה יש..
אבל היי, ככה לומדים :)


בכל מקרה, החלק היותר מעניין בסיפור זה הטבעולדת שלך, אז מזל טוב!!

אני די בטוחה שבימים האלה אני חוגגת שנתיים אבל זה מרגיש כאילו נולדתי טבעונית..
כל התמונות נראות מעולה, כולל הסלט עם המאש, ושמתי לב שגם שרבבת לשם גרגרי תירס
 

Ofericko

New member
תודה רבה
אכן, גרגירי תירס, גם אם לא הרבה,

מוסיפים עבורי להרבה סלטים ותבשילים, גם מבחינת טעם וגם מבחינת צבע.
 

subatoi

New member
מזל טוב!

משבר ביומולדת הראשון הוא מבחן ידוע בקהילה הטבעונית. אם צלחת אותו והצלחת להשתקם, מפה זה הולך ונהיה יותר קל





הלוואי והיה לי טבעונולדת
. אפילו צמחונולדת מסודר אין לי, רק בערך
 

Ofericko

New member
תודה רבה! ראית את ההשתתפות הפעילה שלך

בשירשור הראשון שלי לפני כשנה (הועלה כאן ע"י גידי)?
 

subatoi

New member
בהחלט
. אם הייתי יודע מה יצמח ממך,

לא הייתי משתתף בכלל
 

subatoi

New member
אה, ואני לא יודע אם אתה המצאת את הביטוי

"כגובה הציפיות כך גובה הסדינים" או שאתה רק מנצל אותו בלי לשלם תמלוגים, אבל הוא ענק
 

luliy

New member
טבעולדת שמח:)

רק בן שנה? הייתי בטוחה שיותר..
לגבי הכנת עדשים לקציצות- גם לי בהתחלה התפרק אבל נאמר לי שאחרי בישול יש לחכות איזה שעה או יותר ואז העיסה לא תתפורר. לא ניסיתי עדיין.
 
למעלה