17 שאלות לכבוד 17 שנים לתפוז!

יאללה משת"פ

1. איך הגעתם לתפוז? פורום/קומונה של תנועת הנוער שהייתי בה, נראה לי.. אבל זה היה תחת כינוי אחר, מוקדם יותר..
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? בטח בפורום של התנועה, אבל בעיקר קראתי בו..
3. ותק? בניק הזה, מסתבר שרק מנובמבר 2011.. שנתיים? מוזר!
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') לא
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בגן בטח?
6. האם אתם אוהבים תפוזים? מעדיפה קלמנטינות.
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? אין לי מושג, כל מיני הזויים פה.. או בעצם האאוטינג שעשו עליי באחד הפורומים פה לפני איזה זמן.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? אני מהדור שגדל תחת האזהרות מ'סכנת האינטרנט', ממש כמו כיפה אדומה שהזהירו אותה מהזאב.. אז מעולם לא פגשתי במציאות אנשים שהכרתי באינטרנט, זה עדיין מאיים בעיניי..
9. האם יש לך מספר ניקים? לא
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? כן
11. זכרונות מתפוז של פעם? ?
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? כן. זה מעצבןןןןן כל כך! תפוזבל
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? לא
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? שונאת
15. מה שלומכם? ;) טוב תודה
16. כמה פעמים אמרתי תפוז?
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) המידע שמור במערכת..
סוד שמור שלי ושל חברי הפורום המדובר, עצם שמירתו בסוד שומרת על קיומו..

Puskas

New member
מזל טוב

1. אנערף.. 7 שנים לך תזכור..

2. ממש לא.. אני משער שזה היה פורום כדורגל.

3. 7 שנים.

4. לא.

5. הייתי בן 10, עוד גרתי בראשון וסביר להניח שהייתי בשעה הזו בבית הספר בשיעור השני של היום :)

6. בהחלט.

7. חסר? לאור העובדה שתפוז מפוצץ טרולים, אני נתקל בהודעות הזויות על בסיס שבועי.

8. בהחלט, זה עולם חדש בחוץ והאינטרנט הוא הלב הפועם שלו.

9. לא.. החלפתי כמה ניראה לי בחיי.. אבל אף פעם לא תפעלתי שניים במקביל.

10. וואלה לא..

11. לא משהו מיוחד.. אני רק 7 שנים פה אז לא השתנה הרבה אני חושב.. אני זוכר שהייתה סערה כששינו את מערכת הפורומים.

12. כן אבל במצב WEB, שונא את האתר המותאם והאפליקציה העלובה שלהם.

13. אין דבר כזה.

14. האמת שלא ביקרתי בדף הכניסה אולי 5 שנים חח..

15. אחלה תודה, מה שלומך? :)

16. ניראה לי ש-12-13 פעמים?

17. NBA ומכללות (סורי) :)

spaysi8

New member
הו תפוז אהובי!

1. איך הגעתם לתפוז?
אז אי שם בכיתה ח' חברה הכירה לי את "סקס לנוער" ופורומים אחרים שגלשה בהם,
באותה תקופה לא הייתי בתפוז אלא רק דרכה (היינו יושבות אצלה בבית וקוראות הודעות ביחד)
כמה שנים לאחר מכן מחקתי את הפייסבוק (2009) ואז שיעמם לי אז נזכרתי בתפוז. מאז אנחנו מאוהבים :)
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם?
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=733&MessageId=136299853#136324728
תראו איך זאדק מציק לי! :p
3. ותק?
אז בתכלס? איזה 8-9 שנים אבל התחלתי לכתוב לפני 4-5
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו')
הכרתי המון אנשים בתפוז, הייתי במפגשים, שומרת עד היום על קשר עם הרבה חבר'ה.
5. איפה הייתם לפני 17 שנה?
נראה לי רק למדתי ללכת XD סתם סתם אבל הייתי בגן.
6. האם אתם אוהבים תפוזים?
כן חולה עליהם!!11 בניגוד לקלמנטינות ששונאת :(
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז?
הייתי בפורום סקס לנוער, תבינו לבד כמה הזויות היו ההודעות שם.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט?
ברור.
9. האם יש לך מספר ניקים?
לא. אה רגע, מצאתי עוד ניק- ספייסי בלי 8, ובוא כתבתי מ2005! אבל בקושי כתבתי בו..
הנה הודעה הזויה (בתגובה לשאלה מקודם) ואני גם נמצאת בתגובות שם.. וזה מ2008
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=733&MessageId=112515811#112592219
חחחחחחחחח
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי?
לא. אין לי מה להסתיר חח
11. זכרונות מתפוז של פעם?
יש לי זכרונות מהחברה שדיברתי עליה, שהיא מקושרת בעיני לתפוז של פעם.. מתגעגעת אליה..
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון?
לא.
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה?
סקס לנוער, אבל היום זה לא יהיה אותו הדבר אם יפתח..
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה?
כן, כל הזמן.. אני מוצאת הודעות ממש מעניינות ככה ופורומים ממש מעניינים!
15. מה שלומכם? ;)
האמת שלא משהו.. קמתי עצבנית..
הרבה מידי :p
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ)
כמובן שעשרים פלוס..

Light18m

New member

1. איך הגעתם לתפוז?
נראה לי שחבר מהעבודה סיפר לי על פורום מלצרים ומלצריות
לא
3. ותק?
10 שנים וחודש
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו')
יצאתי עם כמה בחורות, הכרתי חברים שאיתי עד היום, וקיבלתי הרבה תשובות לשאלות.
עמוק בבני ברק.
כן
קשה לבחור
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט?
בהחלט אחת הדרכים הטובות אם לא ה-.
9. האם יש לך מספר ניקים?
לא
לא
לא השתנה הרבה
רק כשאני נואש
לא במיוחד
לפעמים
15. מה שלומכם? ;)
בסדר
10
עשרים פלוס

ebi83

New member
עכשיו נענה

1. איך הגעתם לתפוז? התחלתי להשתמש בפורומים של נענע ואיכשהו נגררתי גם לתפוז. לנענע לא נכנסתי כבר שנים

2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? נראה לי שפה.. לא זוכר מה ההודעה (ואין לי חשק לחפש).

3. ותק? משנת 2006 אאל"ט.

4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') הכרתי דרכו אנשים מעניינים. עדיין מכיר אנשים חדשים מפעם לפעם

5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בחטיבה, קצת אחרי הבר מצווה

6. האם אתם אוהבים תפוזים? בעיקר מיץ תפוזים, אבל כן.

7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? היו הרבה כאלה, לא זוכר אחת שפשוט קופצת.

8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? כן.

9. האם יש לך מספר ניקים? לא.

10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? יש פורומים שהייתי סמוי בהם לשבוע וחצי בערך ואז התחלתי לכתוב בהם. אחרי שהבנתי פחות או יותר מה אופי הפורום ומי נגד מי בו.

11. זכרונות מתפוז של פעם? התחלופה הגבוהה של האנשים בפורומים תמיד הדהימה אותי. אז מתגעגע בפן נוסטלגי משהו לקרוא חלק מהכותבים, לא מעבר.

12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? לעיתים רחוקות ואז דרך הכרום ובאתר הרגיל. האפליקציה לא נוחה לי.

13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? היו כמה.. לאף אחד מהם אין לי געגועים מטורפים.

14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לפעמים, לרוב אני בסבב הרגיל שלי.

15. מה שלומכם? ;) הכל טוב, מה איתך?

16. כמה פעמים אמרתי תפוז? הרבה, עוד מעט תקבלי הרעלת ויטמין C.

17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) בעיה... אני רק אגיד שזה אחד הפייבוריטים שלי. (אבל כנסו לקישור בחתימה, הוא גם פורום טוב בפוטנציה
)

spaysi8

New member
פורום ממש מגניב,

גם אחרי ההודעה של אדיסון זה בכלל גרם לי להשתעשע :p

Saladin

New member
שאלון נחמד.

1. איך הגעתם לתפוז? פגשתי את תפוז באחת מתקופות האבטלה והשעמום שלי.

2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? נדמה לי שזה דווקא היה בפורום הזה.

3. ותק? מ-2007 אם זכורני נכון. בכרטיס שלי כתוב 2004 אבל ב-3 שנים הראשונות כנראה שרק הייתי רשום ולא ממש "התעניינתי".

4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') פגשתי כמה אנשים

5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בכיתה ז'.

6. האם אתם אוהבים תפוזים? בהחלט.

7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? כל פעם מחדש אני מופתע לגלות הודעה ששוברת את השיא הקודם.

8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? ברור איזו שאלה.

9. האם יש לך מספר ניקים? ואם היו לי, הייתי אומר?

10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? כן.

11. זכרונות מתפוז של פעם? זוכר את הפורום הזה מ"פעם". יש פה כמה נפשות שעוד פעילות מאז ועוד מלפני

12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? לשמחתי הפסקתי.

13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? לא ממש מתגעגע אבל היה פעם פורום פגאניזם שהיה מעניין להיות קורא סמוי בו. ויש לי פינה בלב לפורום היסטוריה שנדחק מזמן לדרגת קומונה אבל לפחות עדיין קיים ומישהו מגיב בו פעם ב...כמה שבועות.

14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? כן. לבלוגים לעתים רחוקות.

15. מה שלומכם? ;) better than ever.

16. כמה פעמים אמרתי תפוז? יש לך נסיבות מקלות.

17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) די מחבב את פורום "מכבי ת"א כדורסל" גם כי מדברים שם נטו על משהו שמעניין אותי וגם כי רצים שם לפעמים קטעים הזויים. אבל אין שם בנות

netapet2

New member
עונה

1. איך הגעתם לתפוז?
האמת, שאני לא זוכרת...

אני מאמינה שרוכבים צעירים..

3. ותק?
מ2005

לא, נתן לי אחריות קצת כשניהלתי פורום

אממ, לא יודעת, הייתי בת 3..

כן, בערך.

חחחח וואי היו המוני הודעות הזויות..

כן, גולשים הם בסה"כ בני אדם, כל עוד יודעים לעשות סינון ראשוני, ולהפגש במקום הגיוני והכל... בוודאי.

9. האם יש לך מספר ניקים?
היה לי עוד אחד, כבר לא בשימוש..

כן וכן

פעם היה פורום רוכבים צעירים :(

לא ממש

רוכבים צעירים :(

כן!

15. מה שלומכם? ;)
כואב לי הגרון. :(

אין לי כוח לספור :)

אמממ לא יודעת

EdisonGirl

New member
איכשהו כשאת אומרת שזה בגלל יומולדת 17

17 שאלות פתאום נשמע לגיטימי, אבל זה הרבה!

בכולופן, אוהבת סקרים.

1. איך הגעתם לתפוז?
בלחיצת כפתור

בטח! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=69&MessageId=30556073

3. ותק?
מאז אפריל 2004

גם וגם וגם.. אני די התפתחתי בחסותו...

בת כמה הייתי לעזאזל? מממ.. |מחשבון| לא זוכרת משו מעניין שעשיתי אז.. ביצפר יסודי, ילדה תמימה שאין לה מושג מה מצפה לה

יאמי!

אם לא נתקלתם בזה, אתם חייבים, זה קאלט! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=251&MessageId=172367455

כן, זו כבר לא נחלתם הבלעדית של ההזויים..

9. האם יש לך מספר ניקים?
בטח, יש לי כמה סגנונות ל- EdisonGirl כדי שלא יהיו משתמשים עם שם דומה לשלי

אם אני קוראת ואין לי מה להגיב, אני סמויה?

דף לבן, במרכזו צילום של תפוז באיכות גרועה, מן מנוע חיפוש וצ'אטים, שאין אפשרות לגלוש בהם בלי שמישו יפריע לך כי הוא צריך את הטלפון

בעבר כן, דרך האתר הרגיל. עכשיו עם כל המותאם והאפליקציה זה טעון שיפור...

כן, אבל לא פה. בנענע, לפני המון שנים... ניסיתי לשחזר את הרעיון פה בתפוז אבל לא ממש הלך, כנראה בגלל שהתנחלתי על פורום שהשם שלו הוביל את הראש של הגולשים בו לכיוון אחר...

נכנסת ישירות לפה

15. מה שלומכם? ;)
פספסת שאלה

אה, זה לא קשה! ספרי

here here

The LadyKiller

New member
עונה:)

1. איך הגעתם לתפוז? דרך חברה
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? פורום הארי פוטר/פאנפיקים
3. ותק?10 שנים ביצ'ס
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') פה הבנתי שאם אני לא מתחברת לאנשים בסביבה שלי זה לא אומר שאני לא בסדר, רק שלא מצאתי את המקום שלי

5. איפה הייתם לפני 17 שנה?בגן טרום חובה, מפילה ילדים על הישבנים להנאתי
6. האם אתם אוהבים תפוזים?כןןן

7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? מי זוכר כבר, היו כלכך הרבה
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? יאפ
9. האם יש לך מספר ניקים? לא
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי?לא
11. זכרונות מתפוז של פעם?געגועיי לצ'אט לילה של פורום דוליז בחופש הגדול
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון?לא
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה?שרלוק הולמס

14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה?לפעמים
15. מה שלומכם? ;) עייפים אך מחכים שהסופ'ש יתחיל
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? 73458973457 וחצי
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) פורום חמוסים!

Murdock18

New member
אני חי בשביל לענות על הסקרים הללו!

1. איך הגעתם לתפוז? נראה לי שדרך גוגל, חיפשתי משהו שקשור לסרטי DVD מקוריים.
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? כמעט בטוח שכתבתי בפורום "סרטי DVD בלו ריי", כנראה שאלה לגבי הזמנת סרטים מחו"ל.
3. ותק? עם הכינוי הנוכחי, מאז דצמבר 2008. נרשמתי עוד קודם לכן, עם כינוי אחר.
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') כתבתי בפורום מסוים שיש לו קבוצה סודית/מוסתרת בפייסבוק, ושם הכרתי המון חברים חדשים. כל החברים הנוכחיים שלי הם מהקבוצה הזו, שאליה הגעתי כאמור בזכות תפוז.
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? הייתי בן 8, אז ביסודי. הייתי עסוק בלשנוא את החיים.
6. האם אתם אוהבים תפוזים? נופ. יותר בחור של בננה, מלון, אבטיח...
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? זאת!!! אני זוכר שנתקלתי בהודעה בשעות הקטנות של הלילה ופשוט נשפכתי מצחוק. עדיין קורע אותי כשאני קורא את זה.

8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? כמובן, לא רואה עם זה שום בעיה. כל הקשרים החברתיים הנוכחיים שלי הם עם אנשים שהכרתי דרך האינטרנט.
9. האם יש לך מספר ניקים? ברור.
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? נראה לי שרובנו כותבים "בשם בדוי".
11. זכרונות מתפוז של פעם? לא מכיר את תפוז של פעם.
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? הייתה תקופה קצרצרה שכן, אבל הפסקתי. האפליקציה נוראית, האתר המותאם לסלולרי פשוט נוראי.
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? מתגעגע לתקופות הפעילות יותר של פורום קולנוע ושל פורום אספנות סרטי דיוידי ובלו ריי.
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? רק אם מדובר בתחרויות, אני בד"כ גם זוכה באלו שאני משתתף בהן. (טפו טפו, בלי לפתוח פה.)
15. מה שלומכם? ;) סביר לגמרי, מה איתך?
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? יותר מדי.
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) פורום "ביקורת סרטים וקולנוע".

Purple Mushroom

New member
17 שנים של תפוז.

מזל טוב תפוז. 17 שנים.
-מקווה שלא יהיו עוד הפסקות, או הפסקות חשמל, בלילה הסוער והקר הזה.

1. איך הגעתם לתפוז? דרך הצ'אט של גל"צ,דרך השידור של גלגל"צ- 20 שנים לרצח ג'ון לנון, מרתון ג'ון לנון בגלגל"צ.
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? כן. תגובה לאלת האהבה, פורום נשואים נשואות.
3. ותק? כאמור, 8.12.2000 בצ'אט, בפורומים ה 1.1.2001, בערך אחרי 23:00 בלילה.
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') : כנראה שכן. אבל בלי בת זוג וחברים ממש. ידידות, מכרים. אבל השפיע.
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בבית של אמא שלי.
6. האם אתם אוהבים תפוזים? לא.
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז?לא זוכר אבל היו כמה כאלו. היו בנות בקומונה מסויימת, שזכרו שההודעות שלי היו הזויות.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? כן.
9. האם יש לך מספר ניקים? כן.
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? סמוי לא שזכור לי. שם בדוי כתבתי כאן פעם. נדיר, אבל קרה פעם מזמן, לפני הרבה שנים.
11. זכרונות מתפוז של פעם? לא זוכר. בעצם זוכר בשנה הראשונה, שמתחת לפורום, היה כתוב מספר ההודעות\טבלת שיאים של הכותבים שכתבו הכי הרבה הודעות, תפוז מחקו את זה מסיבותיהם. בפורום נשואים נשואות, זה הייתי אני הרווק, עם כ1800 או 1900 הודעות, בפורום הזה זאת היתה מקופלת לבנה נה נה, עם יותר מ2000 הודעות, חיילת בת 19. (שנת 2001).
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון?לא.
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? כן, פורום מיץ תפוזים, וקומונה, מדינת התפוזים, כבר ממש נוסטלגיה עתיקה.
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לפעמים כן.
15. מה שלומכם? ;) כואב לי הראש, וקר לי. ומקווה שלא מזניח את שותף שלי א', שקם עכשיו, וכנראה אין לו חשמל בחדר, כי משהו אצלו מקצר.
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? 17.
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) עשרים פלוס כמובן, אולי בעתיד שלושים פלוס, כפי שכתבתי בעבר כאן, מקווה שאמלא את הטופס לפני גיל 38 המרגש.

TFNM

New member
זה מה שעושים בכזה מז"א

1. איך הגעתם לתפוז?-מאתר שעסק במשחק סימס והיה בו קישור לפורום המקביל בתפוז
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם?-ממש ממש לא
3. ותק?-כל הבושה הזו הייתה בשנת 2004,עוד מעט שמונה שנים
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו')-גם וגם
5. איפה הייתם לפני 17 שנה?נערף
6. האם אתם אוהבים תפוזים?תפוזים זה טוב
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז?בפורום פילוסופיה לנוער בזמנו היו הודעות שגרמו לי להטיל ספק בתפיסת העולם שלי
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? כמובן,אנו דור שעובד,מתקשר,נלחם ומבלה חלק בלתי מבוטל מהזמן שלו דרך מסכים,למה לא להכיר דרך מסכים
9. האם יש לך מספר ניקים? יש לי כמה עשרות,אבל זה הקבוע מ2008
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? לא,אני אוהב לדבר
11. זכרונות מתפוז של פעם? בטח,ימי פורום הומור שהיינו שם משפחה,כולם מכירים את כולם מעבר לפורום,תקופת פורום הומור שחור,שהייתה לנו פינה קטנה וחולנית באינטרנט שיכולנו להתפוצץ מצחוק ושכל הזמן התלוננו עלינו בפורום משוב,פורום פילוסופיה לנוער שעלה ודעך במהרה,בכללי,הימים של לחזור מבית ספר ולראות מה חדש חלפו
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון?לא
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? בעיקר פורום הומור,זה היה משהו יפה שנעלם.
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לפעמים,בד"כ זה סתם מישהו מההנהלה מנסה לסחוט תשומת לב להודעה פרובוקטיבית
15. מה שלומכם? ;) טוב תודה
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? מספיק

1. איך הגעתם לתפוז? שאלה טובה... אני באמת לא זוכרת.
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? לא ממש, וטוב שכך. הייתי מביכה ממש פעם.
3. ותק? הכרטיס אומר שאני פה מפברואר 2004, נאמין לו.
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') אה... כן?
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בתאריך הזה בטח למדתי את האות ג' בכיתה א'...
6. האם אתם אוהבים תפוזים? כן, אבל לא מתוקים מידי.
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? לא זוכרת אחת ספציפית.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? נראה לי שכן, אבל לא כשזו המטרה. נראה לי טבעי והגיוני יותר שזה קורה במקרה.
9. האם יש לך מספר ניקים? לא...
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? לא נראה לי

11. זכרונות מתפוז של פעם? כן, פעם נפלתי על תפוז מבאס ממש. הוא היה רך בצורה מגעילה וסיבי.
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? לא.
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? אהמ... לא.
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לא, זה הפורום היחיד שאני כותבת בו ומעבר לזה אני לא מש משוטטת באתר.
15. מה שלומכם? ;) וואלה, בסדר גמור.
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? אמרת? לא יודעת... אבל עד עכשיו כתבת 6 פעמים "תפוז" ופעם אחת "תפוזים".
17. מה הפורום האהוב עליכם? זה היחיד שאני נמצאת בו, אז...

למעלה