נעה של ה ים
New member
יאללה משת"פ
1. איך הגעתם לתפוז? פורום/קומונה של תנועת הנוער שהייתי בה, נראה לי.. אבל זה היה תחת כינוי אחר, מוקדם יותר..
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? בטח בפורום של התנועה, אבל בעיקר קראתי בו..
3. ותק? בניק הזה, מסתבר שרק מנובמבר 2011.. שנתיים? מוזר!
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') לא
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בגן בטח?
6. האם אתם אוהבים תפוזים? מעדיפה קלמנטינות.
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? אין לי מושג, כל מיני הזויים פה.. או בעצם האאוטינג שעשו עליי באחד הפורומים פה לפני איזה זמן.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? אני מהדור שגדל תחת האזהרות מ'סכנת האינטרנט', ממש כמו כיפה אדומה שהזהירו אותה מהזאב.. אז מעולם לא פגשתי במציאות אנשים שהכרתי באינטרנט, זה עדיין מאיים בעיניי..
9. האם יש לך מספר ניקים? לא
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? כן
11. זכרונות מתפוז של פעם? ?
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? כן. זה מעצבןןןןן כל כך! תפוזבל
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? לא
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? שונאת
15. מה שלומכם? טוב תודה
16. כמה פעמים אמרתי תפוז?
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) המידע שמור במערכת..
סוד שמור שלי ושל חברי הפורום המדובר, עצם שמירתו בסוד שומרת על קיומו..
1. איך הגעתם לתפוז? פורום/קומונה של תנועת הנוער שהייתי בה, נראה לי.. אבל זה היה תחת כינוי אחר, מוקדם יותר..
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? בטח בפורום של התנועה, אבל בעיקר קראתי בו..
3. ותק? בניק הזה, מסתבר שרק מנובמבר 2011.. שנתיים? מוזר!
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') לא
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בגן בטח?
6. האם אתם אוהבים תפוזים? מעדיפה קלמנטינות.
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? אין לי מושג, כל מיני הזויים פה.. או בעצם האאוטינג שעשו עליי באחד הפורומים פה לפני איזה זמן.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? אני מהדור שגדל תחת האזהרות מ'סכנת האינטרנט', ממש כמו כיפה אדומה שהזהירו אותה מהזאב.. אז מעולם לא פגשתי במציאות אנשים שהכרתי באינטרנט, זה עדיין מאיים בעיניי..
9. האם יש לך מספר ניקים? לא
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? כן
11. זכרונות מתפוז של פעם? ?
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? כן. זה מעצבןןןןן כל כך! תפוזבל
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? לא
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? שונאת
15. מה שלומכם? טוב תודה
16. כמה פעמים אמרתי תפוז?
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) המידע שמור במערכת..
סוד שמור שלי ושל חברי הפורום המדובר, עצם שמירתו בסוד שומרת על קיומו..