17 שאלות לכבוד 17 שנים לתפוז!

N o R i K o

New member
יאללה, משעמם לי

1. איך הגעתם לתפוז? וואלה, לא ממש זוכרת...

2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? פורום מנגה ואנימה או פורום אינויאשה, אי שם בגיל 14...
3. ותק? 8 שנים

4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') הכרתי הרבה אנשים מקסימים :)
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בבית!
6. האם אתם אוהבים תפוזים? ברור, מי לא :)
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? בחורה שהכלב שלה מענג אותה ותוהה אם זה חריג
כן... זה חריג
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? ברור

9. האם יש לך מספר ניקים? היו לי בעבר, כרגע משתמשת בנוכחי בלבד

10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? קוראת סמויה בהרבה פורומים, לא רואה טעם לכתוב בשם בדוי
11. זכרונות מתפוז של פעם? לא ממש
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? לא פוי
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? מתגעגעת לקומונות ישנות

14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? כן, תפוז הוא דף הבית שלי
15. מה שלומכם? ;) סבבה והכל, קצת קר אבל שורדים
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? מי ספר
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) האנטומיה של גריי

abastor

New member
יאללה, זורם

1. איך הגעתם לתפוז? אמא שלי הייתה מסתובבת בפורומים. באיזהשהו שלב חשבתי שיהיה מעניין להיכנס לשם בעצמי.
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? פורום אהבה בגיל ההתבגרות

3. ותק? 8 שנים נראה לי
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו') כן! את החבורה העיקרית שאני מסתובב איתה היום הכרתי דרך הפורומים (לפני ממש המון זמן)
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בכיתה ג'

6. האם אתם אוהבים תפוזים? הם נחמדים. בעיקר כשסוחטים אותם

7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? בטח איזה משהו שאיזה טרול כתב
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? בהחלט! כאמור, ככה הכרתי חברים ממש טובים שלי
9. האם יש לך מספר ניקים? לא
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? סמוי בפורום אחד, כן
11. זכרונות מתפוז של פעם? לא עולה לי משהו מיוחד

12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? אני בקושי גולש דרך המחשב, אז דרך הטלפון?
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? גלגלצ. היו שם כמה ימים יפים
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לא ממש...
15. מה שלומכם? ;) מעולה!
16. כמה פעמים אמרתי תפוז? אין לי כוח לספור...
17. מה הפורום האהוב עליכם? כמובן שהפורום הזה! (אני יודע שבקושי כתבתי כאן, אבל ממש מגניב כאן!)

abastor

New member
בעיקר אנשים טובים

הגעתי לשם בימים שהפורום גווע. אבל עדיין הספקתי להגיע לאיזה מפגש פורום אחד, והיו לי סשנים ארוכים של משחקי "שולה המוקשים" במסנג'ר עם מישהי משם. גוד טיימס

שאלון חביב ביותר!

1. איך הגעתם לתפוז? לא זוכרת,זה היה באמת מזמן...
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? לא זוכרת את ההודעה הראשונה, אבל נראה לי הפורום הראשון היה פורום אביב גפן,וזה היה ממש ממש מזמן.
3. ותק?10 שנים בערך... אולי פחות אולי יותר..
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו')-הכרתי מלא מלא מלא מלא אנשים דרך תפוז, שעם רובם אני בקשר עד היום.... במלא פורומים שונים.
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בכיתה ו' :)
6. האם אתם אוהבים תפוזים? כן...
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? יש הרבה הודעות הזויות שבאו ממני האמת, לא זוכרת כל כך מה היה כתוב בהם,אבל אני זוכרת שבלבלתי את המוח הרבה.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? בהחלט.
9. האם יש לך מספר ניקים? היו לי מלא כינויים בתפוז, הייתי TOMGIRL שעדיין אנשים שהכרתי דרך פורום אביב גפן קוראים לי ככה :p והיו לי עוד הרבה כינויים...
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? כן,בפעם הראשונה שכתבתי בפורום תמיכה לADD כי התפדחתי....
11. זכרונות מתפוז של פעם? וואי, היה צחוקים!!!! ועדיף שאני לא אפרט ....
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? כן,לעיתים רחוקות אם כתבתי משהו וממש חשוב לי להסתכל בתגובות...
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? בהחלט! לא חסר פורומים שנסגרו שהם חסרים לי, אבל לפחות האנשים נשארו.... (טראגי משהו...)
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לא אוהבת ולא שונאת,פשוט לא יוצא.
15. מה שלומכם? ;) טוב תודה,ושלומך???
16. כמה פעמים אמרתי תפוז?המון! לא ספרתי...
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) אין פורום אהוב כי אני לא נמצאת הרבה בתפוז כמו בעבר...אבל אני מאוד אוהבת את הפורום הזה,ולא סתם חזרתי :)

למעלה