שאלון חביב ביותר!
1. איך הגעתם לתפוז? לא זוכרת,זה היה באמת מזמן...
2. האם אתם זוכרים את ההודעה הראשונה שלכם? או את הפורום הראשון בו כתבתם? לא זוכרת את ההודעה הראשונה, אבל נראה לי הפורום הראשון היה פורום אביב גפן,וזה היה ממש ממש מזמן.
3. ותק?10 שנים בערך... אולי פחות אולי יותר..
4. האם תפוז השפיע עליכם באופן אישי בצורה כזו או אחרת (מציאת בן זוג, יציאה לאיזה מפגש שחיבר בינכם לבין אנשים אחרים וכו')-הכרתי מלא מלא מלא מלא אנשים דרך תפוז, שעם רובם אני בקשר עד היום.... במלא פורומים שונים.
5. איפה הייתם לפני 17 שנה? בכיתה ו'
6. האם אתם אוהבים תפוזים? כן...
7. מהי ההודעה הכי הזויה שנתקלתם בה בתפוז? יש הרבה הודעות הזויות שבאו ממני האמת, לא זוכרת כל כך מה היה כתוב בהם,אבל אני זוכרת שבלבלתי את המוח הרבה.
8. האם לגיטימי לדעתכם להכיר אנשים לחיים האמיתיים (לאו דווקא זוגיות) דרך האינטרנט? בהחלט.
9. האם יש לך מספר ניקים? היו לי מלא כינויים בתפוז, הייתי TOMGIRL שעדיין אנשים שהכרתי דרך פורום אביב גפן קוראים לי ככה
והיו לי עוד הרבה כינויים...
10. אי פעם הייתם קוראים סמויים בפורום מסוים או כתבתם בשם בדוי? כן,בפעם הראשונה שכתבתי בפורום תמיכה לADD כי התפדחתי....
11. זכרונות מתפוז של פעם? וואי, היה צחוקים!!!! ועדיף שאני לא אפרט ....
12. האם אתם גולשים בתפוז דרך הפלאפון? כן,לעיתים רחוקות אם כתבתי משהו וממש חשוב לי להסתכל בתגובות...
13. מתגעגעים לפורום שהיה בעבר ונסגר? איזה? בהחלט! לא חסר פורומים שנסגרו שהם חסרים לי, אבל לפחות האנשים נשארו.... (טראגי משהו...)
14. האם אתם אוהבים להכנס לפרסומים של פורומים ובלוגים דרך ההמלצות בדף כניסה? לא אוהבת ולא שונאת,פשוט לא יוצא.
15. מה שלומכם?
טוב תודה,ושלומך???
16. כמה פעמים אמרתי תפוז?המון! לא ספרתי...
17. מה הפורום האהוב עליכם? (האמ האמ) אין פורום אהוב כי אני לא נמצאת הרבה בתפוז כמו בעבר...אבל אני מאוד אוהבת את הפורום הזה,ולא סתם חזרתי