עוד 3 שבועות

Macphista

New member
עוד 3 שבועות

חברים! וואנס חוזרת עוד שלושה שבועות!
עוד שלושההההה שבועות!!!!!

יאללה- שרשור חדשות, עדכונים, ספויילרים, שטויות וקשקושים לכבוד חגיגת המינוס שלושה שבועות.
תרגישו חופשי להוסיף דברים!

לידיעתכם, בסופו של דבר הפוסטר הנבחר לעונה השלישית הוא הימני- של רג'ינה והתפוח.

Macphista

New member
ג'ניפר נחה על הסט

הועלה לראשונה על ידי ג'יני, אח"כ על ידי ג'ן, ואז אדם הורוביץ הגיב שזו הדרך היחידה לגרום לה לנוח.

אני זוכרת שראיתי ראיון איתה שהיא אומרת שהיא כל הזמן קוראת על הסט כי יש הרבה זמן בין טייקים והיא קוראת הרבה ספרים של בימוי ובמאים כי היא רוצה לעסוק בזה בעתיד.
אני פשוט כל כך לא מחבבת אותה שלא משנה מה תגיד זה נשמע פלצני וגרוע.

Shiri from the block

Active member
את רואה את הפוסטים שלה בפייסבוק? כל שבוע עושה ספר השבוע וסרט השבוע, וזה כאלה ספרים וסרטים של זקנים

או ככה זה נראה לי לפחות.

Macphista

New member
היא פלצנית מעצבנת

שלוקחת מעצמה הרבה מאוד...
אין לי סימפטיה אליה בכלל.
בדרך כלל כשאני רואה שסלבס ממליצים על ספרים וסרטים אני מעיפה מבט לראות על מה זה, פעם אחת אפילו קניתי ספר שג'יניפר גודווין המליצה עליו. אבל זה באמת היה במחשבה של "הי! איך עוד לא קראתי את זה?".
אבל עם ג'ן... בעעעע... הפסקתי אפילו להסתכל על מה בדיוק היא ממליצה.

Shiri from the block

Active member
כן... מעצבן אותי שהגעתי למצב שאני כבר לא אוהבת אותה

נראה לי אני צריכה לראות האוס שוב להיזכר ברגעים הטובים שלה חח
העיקר אני הייתי המגנה מס' 1 שלה בפורום בהתחלה

Shiri from the block

Active member
את מדברת על ג'ניפר או על אמה? או שתיהן?

אצלי במקרה זה נפל על שתיהן, אבל רק כי ג'ניפר הסתומתומית הכחישה את קיומם של חצי מהמעריצים אז זה די הוריד לי גם מאמה

יסמין@

New member
זה נקרא ספרים וסרטים

של אינטלקטואלים עלק
הרי היא מגדירה את עצמה שם: שחקנית\במאית
בעקבות השרשור הזה נכנסתי לדף פייסבוק שלה וראיתי כך (מונה רק כמה): ספר של המינגווי, פוסטר מהסרט "ארוחת בוקר בטיפני" עם אודרי הפבורן, תמונות בשחור-לבן של שחקניות ושל שחקנים כגון: איגנמר ברגמן, לורן בקאל, המפרי בוגרט וכו'. בקיצור, מה שנקרא: קלאסי. בקיצור, או שאכן זה עולמה התרבותי ואלו הסרטים והספרים שמהם היא הכי נהנית, או שכך היא רוצה להציג את עצמה. מישהי כתבה לה שם כתגובה: good oldie

Shiri from the block

Active member
תראי... מראיונות שלה שראיתי, וראיתי הרבה.. עוד בזמנו שהיה לי קראש מטופש עליה
, היא בהחלט נראיתה כמישהי שמתעניינת בדברים היותר קלאסיים... היא תמיד אמרה שהיא אוהבת לקרוא הרבה ספרים, ואני מדברת איתך על ראיונות מלפני 2-4 שנים בערך.. או אפילו יותר לא זוכרת.

אבל עדיין זה נראה לי פלצני קצת

יסמין@

New member
לאהוב

את אינגמר ברגמן ואת המפרי בוגרט ואת הספר "אילן גדל בברוקלין" וכו' וכו' זה פלצני? לא לדעתי. אבל על טעם ועל ריח... גם אז חשבת כך? או שעכשיו את כבר כל כך לא סובלת אותה שאם יתברר לך שהיא מעדיפה מיץ תפוזים תחשבי שזה משהו שלילי?

Shiri from the block

Active member
לא... קודם כל שאני לא מכירה אף אחד ממי שכתבת פה

אני יודעת שאני לא קוראת ספרים דגולה, ויכול להיות שקוראי ספרים כן אוהבים את הספרים שהיא ממליצה עליהם.
אני פשוט רואה את הסיגנון של העטיפות של הסרטים וכבר משם אני מבינה שמדובר על סיגנון מאוד מיושן כזה אז אני פחות מתחברת אליו.

אני דווקא אוהבת מיץ תפוזים

והדעה שלי עליה בהחלט יותר הולכת לכיוון השלילי מאשר החיובי, פשוט מאוד כיף לרדת עליה עכשיו

אני עדיין אוהבת אותה בגדול :) רק עדיין מאוכזבת/פגועה.

יסמין@

New member
אז אולי

תנסי לראות למשל את "ארוחת בוקר בטיפני". מעניין מה תחשבי על אודרי הפבורן ועל ג'ורג' פפרד ובכלל.
וגמני אוהבת מיץ תפוזים

Shiri from the block

Active member
אני צריכה לראות את הסרט הזה כבר הרבה זמן... לא בגללה, סתם כי זה סרט מאוד מדובר ואני שונאת לא לדעת על מה מדברים, במיוחד כשזה מוזכר בהרבה סרטים/סדרות שכבר ראיתי.

את אודרי הפבורן אני מכירה בגדול, היא פירסמה גם לגבי הסרט הבוגר שגם אותו אני מכירה, אבל 80% ממה שהיא מפרסמת אני לא מכירה אז זה סתם נראה לא קשור.

Macphista

New member
אתפלצן ואגיד שקראתי את הספר

ולא ראיתי את הסרט.
ולא אהבתי את הספר. הדמות הראשית (שכחתי איך קוראים לה) הייתה מעצבנת בעיני.

אם כבר ספרים של טרומן קפוטה אז בדם קר עדיין חוזר אלי שוב ושוב הקשרים אחרים.
במקרה הזה גם אהבתי את הסרט "קפוטה" שערבב עם בדם קר.

Macphista

New member
זו תדמית שהיא מפתחת ומזינה

היא שחקנית, או לטענתה שחקנית/במאית (מה היא ביימה בדיוק?)
בכל מקרה, היא שחקנית. וגם התדמית שלה היא משחק/הצגה. התדמית שלה חשובה והיא מפתחת אותה עצמאית לפי מה שהיא רוצה שידעו לגביה/יחשבו עליה.
אז הספרים האלה מתאימים.
האם זה באמת הטעם שלה? האם זה מה שהיא מנסה למכור שזו היא? האם היא מוכרת את זה רק למעריצים שלה או גם לקולגות/מעסיקים אפשריים? או אולי מוכרת את זה לעצמה?

לא ממש אכפת לי.
יש בה משהו שמהרגע הראשון ממש דחה אותי.
וזה שאני לא מצליחה לזהות טיפה של אוטנטיות בבחורה הזו.
אני בעיקר רואה הצגה, בין אם זה מוצלח יותר (בראיונות) או פחות (לצערי- בסדרה).

יסמין@

New member
שוב, על

טעם ועל ריח וכו'. לי אין רגשות מיוחדים כלפיה. בעיניי היא שחקנית טובה, יפה, לפעמים ממש יפה. יש לה הבעות פנים מעניינות. יפה לה קלוז אפ (לא לכל שחקנית זה יפה). לדעתי היא תורמת לסדרה ואם הייתי במאית או מפיקה בהחלט הייתי מצרפת אותה לסרטים שלי. חוץ מזה, אין לי יחס מיוחד, כזה או אחר, כלפיה.

והרהורון בשולי הדברים: למדתי כאן בפורום הרבה עניינים שלא הייתי כל כך מודעת להם קודם לכן. כשנכנסתי חשבתי שזה עוד פורום המוקדש לסדרה, ובמהלך השנים האחרונות ראיתי לא מעט כאלה. אבל נראה לי שכאן זה פורום שונה. הבנתי שיש כאן גרעין של מעריצות/ים. לי זה די חדש ולכן מעניין. אני לא מעריצה ולא זוכרת שאי פעם הערצתי שחקנים/יות, זמרים/ות וכו'.

יסמין@

New member
למשל, הייתה תקופה

שהשתתפתי בפורום שהוקדש לLOST משום שרציתי להעמיק את הבנתי ברמזים שונים שהיו בסדרה וכו'. האווירה שם הייתה לגמרי שונה. חפרו על כל זווית צילום ועל כל הבעה ועל כל משפט והצליבו משפטים שנאמרו בעונות השונות והיו דיונים וגם ויכוחים סוערים על נושאים שונים בסדרה. אבל העניין היה בסדרה עצמה ולא בשחקנים/יות בפני עצמם.

יסמין@

New member
וחשוב לי להדגיש

שבדבריי אין שמץ או רמז של ביקורתיות. סתם הרהורון. מה שכתבתי הוא מהז'אנר של תיאור ולא של ביקורת.

Shiri from the block

Active member
זה תלוי באיזה אנשים יש בפורום אני אישית זוכרת מפורום LOST גם שירשורים מאוד שיטחיים כמו שירשורי תמונות ומי חתיך ומי פחות חתיך ומי הדמות המועדפת על גולשי הפורום וכו'..

גם בפורום הזה אגב דיברנו כמה פעמים על זוויות מצלמה ועריכה.. אני זוכרת בוודאות שבהודעה אחת ציינתי משהו מתוך הסצינה שירו בבל שהעריכה הייתה ממש גרועה ועשו את זה יותר מידי ברור.

ולא בכל סדרה אפשר להתפלסף על כל הבעה או כל משפט או כל תסריט.
אבודים היא מאוד שונה מוואנס, אפילו שיש כמה קווי דימיון ברורים ומשותפים, אבל וואנס היא בהחלט לא אבודים. אבודים זה גאונות (שקצת נאבדה במהלך העונות אבל עדיין גאונות) וואנס זה סדרה שהתחילה מעולה וגאוני, והתדרדרה כבר מעונה 2 שזה ממש לא גורם חיובי... אבל נראה אם בעונה 3 הם יצליחו יותר.

למעלה