עוד 3 שבועות

Macphista

New member
מש"ש תקציר פרק 301

שוב אזהרה- זה ביחד עם כל התמונות והסצנה שכבר ראינו... קצת מרגיש שמכרו את הפרק...
וזה עוד לפני הסניק פיקס שבטח עוד יהיו...

As Emma, Mary Margaret, David, Regina, Mr. Gold and Hook enter Neverland to search for a kidnapped Henry, they're greeted by a school of not-to-friendly mermaids who threaten to end their search before it begins; Henry finds himself on the run from the Lost Boys with another escapee from Peter Pan's encampment; and Neal, recovering from his wounds, travels through the Enchanted Forest with Mulan in an attempt to learn the fates of Emma and Henry, on the Season Premiere of "Once Upon a Time," SUNDAY, SEPTEMBER 29 (8:00-9:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.

בגדול- החבורה מגיעה לנברלנד לחפש את הנרי ומקבלות את פניהם חבורה של בתולות ים לא נחמדות שמאיימות לעצור את החיפוש שלהם לפני שהוא בכלל התחיל.
הנרי בורח מהילדים האבודים עם עוד ילד שברח מפיטר פן.
ניל מחלים מהפצעים שלו ביער המכושף וחובר למולאן בנסיון ללמוד על הגורל של אמה והנרי (גורל זה תרגום ישיר, בטח מנסה ללמוד מה קרה להם).

Shiri from the block

Active member
חח את מצחיקה אותי
מש"ש מה מכרו את הפרק?

לפני כל פרק גם בעונה השנייה הם העלו תמונות קידומיות בנוסף לתקציר וסניק פיק... זה משהו קבוע שהם עושים..

Macphista

New member
והם הורסים באופן קבוע!

וזה עוד לפני הסניקפיקס!
קיצור, כתבתי לך למעלה את כל הפרק לפי המידע הזה התמונות ומידע קודם.
אני מבואסת.
מצד אחד אני אוהבת ספויילרים, מצד שני הם לא יודעים לעשות מינון נכון של ספויילרים בסדרה הזו.
חלק משמעותי בהתרגשות שלי לקראת החזרה ירד אתמול כשראיתי את התמונות.

Shiri from the block

Active member
המממ
אם זה הורס לך ומבאס אותך אז אולי אל תסתכלי על הספוילרים?

ראיתי שכבר כמה מעריצים התעצבנו על אדם בטוויטר שישר דוחפים תמונות של הוק ואמה חח
והוא גם ענה בטוויטר ואמר שמה שרואים בתמונות זה רק סצינה אחת... אז אני אופטימית..

Macphista

New member
יש יותר מסצנה אחת בתמונות

וגם הסצנות שקיימות מבהירות את הסצנות שקדמו להן.

צר לי, ככה לא יוצרים באז לקראת עלייה של עונה חדשה.

Shiri from the block

Active member
לדעתי את סוקלת מוקדם מידי אדם אמר בטוויטר שיהיו כנראה עוד תמונות קידומיות שיצאו..

ולמה לא ככה יוצרים באז? אז איך כן?
ההיפך- הם גורמים לאנשים להתרגש עם התמונות לקראת העונה!
אני אישית כבר לא יכולה לחכות והתמונות עשו לי עוד יותר חשק שהסדרה תחזור כבררר

Macphista

New member
אז שיפרסמו תמונות בודדות

שיפרסמו טיזרים קלים ועדינים.
הם פרסמו עשרות של תמונות. שמבהירות את הסצנות, את יחסי הכוחות, הכל.
ועל כל זה יעשו עוד פרומו חדש בזמן הקרוב, ובשבוע האחרון יפרסמו לפחות 5 סניק פיקס.

זה יותר מדי.
כמו- למה לקנות פרה כשאפשר לחלוב אותה בחינם?
אז- למה לראות פרק ולהתרגש לגביו ולראות אותו מיד עם השידור כשבמילא ידוע כבר מה הולך להיות שם.

האמת? אני מרגישה קצת כמו לפני פרק 217. ידעתי מה הולך להיות שם. לא עניין אותי באמת. וראיתי את זה בשלב מסוים כי... זה פרק וצריך לראות.
גם כאן, אין משהו בפרק הזה שממש מלהיב אותי. ואולי אם לא הייתי יודעת את כל זה מראש הייתי מתלהבת מההפתעה עצמה.
שעכשיו לא קיימת.

Shiri from the block

Active member
חחחחח ושוב את הורגת אותי
משש מזה פרסמו עשרות של תמונות???
כל התמונות שפורסמו זה סצינה אחת!
או שאת מדברת על תמונות אחרות אני כבר לא יודעת..

קודם כל שמדובר על 17 תמונות מאחורי הקלעים ו-8 תמונות מהסדרה עצמה, שרובן זה כבר תמונות שראינו מאחורי הקלעים רק בלי הגרין סקרין.

כל מה שאנחנו רואים שם זה בדיוק סצינה אחת!
רואים את רג'ינה סנואו והוק עוזרים לדיויד לקפוץ להציל את אמה,
רואים את אמה בזרועות סנואו וצ'רמינג
ורואים את אמה בחדר עם הוק "מתכוננת למלחמה"

זה הכל!
מה עוד את מבינה מהתמונות האלה? החסרתי משהו? את רואה שם עוד סצינה שמסתתרת שם?
אני רק רואה את החבר'ה מנסים להציל את אמה המפגרת שנפלה לים. כל זה יקרה בטח ב-5 דקות לא יותר מזה.
זה ממש לא פרק שלם...

Shiri from the block

Active member
מגניב ראיתי כבר את הכתבה במאקו או בוואלה.

יותר מידי סדרות חדשות לראות + הישנות שכבר יש

Macphista

New member
התפרסמו כמה תמונות חדשות של לאנה

בימים האחרונים, איך זה שעוד לא העלת לכאן...

Shiri from the block

Active member
איזה תמונות? אני יודעת רק את ההוא שישנה עם הכלבה שלה..

חוץ מזה שגם ככה זה לא מעניין פה אף אחד יותר מידי אז אני כבר התייאשתי קצת בקטע הזה..
מה שממש דחוף לי ומעניין (כמו לאנה מחזיקה לב עם ציטוט משיר של בריטני!! חח) אז אני מעלה..

Macphista

New member
היא העלתה לאינסטגרם שלה

גם תמונה שלה עם השיער הארוך של רג'ינה הצעירה.

וואו, אם הייתי מעלה לכאן דברים על פי רמת העניין של אחרים בזה הייתי מעלה לפה אולי 30% ממה שאני מעלה בדר"כ.

את יודעת מה מצחיק אותי?
שהתחלתי לשרוץ בפורום בצורה מאסיבית רק כשהתחילה הפרגה, ואני כל כך רואה את עצמי מפסיקה להתעניין בסדרה כבר בפרקים הראשונים בעונה.

Shiri from the block

Active member
וואלה נכון כבר שכחתי מזה חח אני מתלהבת מהתמונות שלה בקבוצות של רג'ינה אז אני כבר לא זוכרת על מה אני מגיבה.

ואני מסכימה בגדול, אבל כשיש שירשורים שלמים שהם רק אדומים באיזשו שלב זה כבר מתיש

אבל שוב, מה שממש דחוף לי ומעניין אני מעלה.

אני דווקא רואה את עצמי חופרת על הסדרה גם כשהיא תחזור, ואיך להפוך כל סצינה לסוואן-קווינית

צריך ייצוג הולם של סוואן קווין בפורום וזאת אני אז אני לא אעלם ברגעים הכי נחוצים!

למה למה למה

את לא ראית איזה ילדים טובים היינו בשרשור האחרון (אחרי שצעקת עלינו
)?? גם אני וגם שיר וגם לירון הגבנו לתמונות!
תעלי תמונות, אל תכעסי עלינו

הוא באמת עשה עבודה מעולה עם השרשור הזה

ויש בפורום טלוויזיה עוד שרשור מדליק:
מישהו/י פירסמה קישורים ל 4 שנים אחרונות של אותו שירשור היכרות עם הסדרות, מצחיק לראות מה אנשים חשבו על הסדרות, כאלה שנחשבות מוצלחות - והם קטלו אותם, וכאלה שבוטלו אחרי כמה פרקים והיו בטוחים שזה יצליח.

למעלה