עוד 3 שבועות

יסמין@

New member
בוודאי

זה עניין של סדרות שונות (מסכימה בגדול למה שכתבת) ושל משתתפות/ים שונות/ים בפורומים השונים. אגב, אני לא כתבי בצורה ביקורתית של שטחי לעומת מעמיק. פשוט כתבתי הבחנה שבפורום הזה עוסקים הרבה יותר (כך זה נראה לי, אולי אני טועה) בשחקניות/ים מאשר בדמויות. ושוב, כתבתי זאת לא כביקורת אלא כהבחנה.

Shiri from the block

Active member
בגדול את צודקת קודם כל, שזה רק אני ומק שעסוקות בשחקנים יותר מאשר בדמויות.
שאר הפורום, לפי החוסר תגובות על כל מיני שירשורים כאלה ואחרים
בהחלט נראה שהם יותר מתעניינים בסדרה ובדמויות מאשר בשחקנים.

עדיין עד כמה שזכור לי כשהסדרה הייתה משודרת רוב התגובות היו לגבי סדרה/דמויות מאשר השחקנים..

Macphista

New member
כן, כדאי לזכור שזאת פגרה

ואין לנו הרבה חומר חדש כדי לדון בו על זויות מצלמה ועניינים...
אבל נראה לי שבזמן שהסדרה שודרה העיסוק היה יותר בפרקים ובעלילה ובתאוריות וחפירות מאשר בשחקנים.

Shiri from the block

Active member
אני שונאת לצאת להגנת ג'ניפר
אבל... לידעתך, כצופת גלי יקרה... היא זאת שעזרה להקים את הרעיון של סדרת טלויזיה-מחזמר..
היא גם רשומה בIMDB כמפיקה של העונה הראשונה. היא ועוד ידיד הגו את הרעיון לתוכנית ומשם זה זרם הלאה.. לא זוכרת את כל הסיפור.

ביימה אני לא בטוחה בוודאות אבל אני בטוחה שאם נחקור עליה לעומק כן נגלה עוד דברים שהיא הייתה מעורבת בהם שאנחנו פשוט לא יודעים.

ואת שוב אומרת תדמית, ואני (לצערי) שוב לא אסכים איתך.
בשביל מה לה מלכתחילה לפרסם ספרים/סרטים מומלצים אם היא לא באמת הייתה אוהבת אותם?
קודם כל שהיא לא חייבת לעשות את זה.
שנית, לרוב המעריצים שלה לא באמת איכפת מה היא מפרסמת שם..
שלישית, לדעתי זה לא הצגה וזאת באמת היא.
אצלי זה מרגיש כאילו היא מנסה בכוח להוכיח לנו משהו כשהיא מפרסמת את כל הדברים האלה, אבל אני כן מאמינה שזה דברים שהיא קוראת ומתעניינת בהם.

אוף תראי מה עשית!!! גרמת לי לצאת להגנתה של ג'ניפר

*חוזרת ללא לאהוב אותה*

Macphista

New member
האמת שידעתי שהיה לה חלק בGLEE

ולגבי שאר הדברים- אני פשוט לא מחבבת אותה. או את התדמית שהיא מנסה להעביר (כל אדם מנסה להעביר תדמית מסוימת, לא רק סלבס, גם את ואני כאן ובכל מקום אחר). לכן באמת שאין סיכוי שאחפש על פרוייקטים אחרים שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
לא מבינה למה זה גורם לכן לאנטי כלפיה

אני דווקא מחבבת אותה יותר בזכות הפוסטים שלה. לפני שעקבתי אחריה בוייטר היא עשתה רושם של דאמב בלונד כזו וחששתי לעקוב אחריה כדי לא להרוס את אהבתי לדמות שלה. אבל אחרי שפעם אחת קראתי כמה הודעות שלה החלטתי שהיא בכלל לא טיפשה ואני ממש מחבבת אותה.
היא אחלה גם מחוץ לסדרה

Shiri from the block

Active member
לא אמרנו שהיא טיפשה שהיא סתם נשמעת פלצנית זה הכל..
אני אישית כועסת עליה בגלל סיבות אחרות ממה ששאר הפורום מרגיש אליה חח

LeAnnDylan

Well-known member
לא חשבתי שאמרתם שהיא טיפשה

אמרתי שאני חשבתי שהיא סוג של בלונדה טיפשה לפני הפוסטים שלה וכשהבנתי שלא, זה גרם לי לחבב אותה יותר.
אני לא חושבת שזה גורם לה להישמע פלצנית. אבל שיהיה.

Macphista

New member
מש"ש תמונות פרומו ומאחורי הקלעים301

חברים, זה באמת ספויילר.
יש כאן מלא תמונות מאחורי הקלעים ותמונות פרומו.
זה פורסם כבר אתמול אז אני מניחה שהרוב כבר ראו, אבל למי שלא, ואוהב רק ספויילרים "בקטנה" לא כדאי לראות את זה.
לחלוטין מכרו כאן חצי פרק.
ביחד עם הסצנה שכבר ראינו לפני כמה שבועות, ועם התקציר ששחררו...
אני בעצמי קצת מתבאסת שאני יודעת כל כך הרבה.

אז הנה התמונות-
http://www.spoilertv.com/2013/09/once-upon-time-episode-301-heart-of_3885.html

Shiri from the block

Active member
איפה זה פורסם אתמול?
חיפשתי ולא ראיתי..

אניווי, מה את יודעת כל כך הרבה?
ומה מכרו פה חצי פרק? זה סה"כ סצינה אחת מה שרואים בתמונות.

Macphista

New member
זה היה באלפי מקומות
מש"ש

הנה הפרק ממה שאני מבינה מכל מה שהם פרסמו עד עכשיו-
הם מגיעים לנברלנד, יש סצנה עם אמה והוק בבטן האוניה, הם מתקרבים, הוא נותן לה מפתח עם משמעות כלשהי שנגלה בפרקים הבאים.
על הסיפון רמפל אומר לכולם תשארו פה ואני אלך לסדר דברים והולך לאי עצמו ויש את הסצנה ההיא שראינו עם אחד הילדים האבודים שנותן לו את הבובת וודו המוזרה הזו.
בנתיים האונייה מותקפת על ידי בתולות ים. אמה נופלת לים. צ'רמינג קושר סביבו חבל וקופץ להציל אותה. הוא מצליח. סצנה שהיא שוכבת מחוסרת הכרה בידיים של ההורים שלה, ואז היא חוזרת להכרה. הוק מנווט את הספינה והיא לידו רטובה.
הנרי בורח מהילדים האבודים עם עוד ילד.
ניל ביער המכושף מתאושש עם מולאן.
אין בל.

זה הפרק.

Shiri from the block

Active member
מש"ש האא חשבתי שהתכוונת שזה פורסם בפורום... לכן לא הבנתי.
לא נראה לי שהם נמצאים בקבוצות של וואנס בפייסבוק אז לא נראה לי שהם ראו את התמונות, אבל אולי אני טועה חח

איך את יודעת לגבי ראמפל?? ואיך הוא ירד מהספינה כל כך מהר?

ולי נראה שיקרה עוד בפרק חוץ ממה שציינת. לי זה נשמע כמו מקסימום של 20 דקות.. אלא אם כן הם ימרחו כל סצינה..
בכל אופן גם אם זה כל הפרק, עדיין יש הבדל בין לקרוא לבין לראות. דווקא נראה לי שהפרק הראשון יהיה טוב, גם הפרק השני. זה הפרקים בהמשך העונה שמדאיגים אותי...

Macphista

New member
מש"ש אני פשוט מסיקה מדברים שאני יודעת

רמפל לא מופיע בתמונות מאחורי הקלעים ותמונות פרומו על הסיפון בזמן המלחמה עם בתולות הים. רוברט לא היה בכלל בימי הצילום האלה.
אם רמפל לא על הסיפון סימן שברגע שהגיעו לנברלנד הוא לקח את העניינים לידיים שלו- אמר לחבורה תשארו פה ותנו לי לטפל בזה (אמרו לנו כבר שהם התווכחו לגבי איך להציל את הנרי וכל אחד רצה בדרך אחרת) הוא עשה פוף עם עשן סגול והלך לאי עצמו והשאיר את החבורה שם.

הם צריכים לעשות עוד משהו- קו עלילה בעולם אחר/זמן אחר כדי להמשיך את הרצף של הפרקים בעונות הקודמות שתמיד מציגות 2 עולמות בזמנים שונים.
בל לא בפרק הזה. היא הגיע לצילומים שבועות אחרי כולם.

Shiri from the block

Active member
כן הגיוני
מש"ש עדיף שהוא יעבוד לבד בלי האדיוטים (לא כולל רג'ינה כמובן)
הם משעממים אותי

מי אמר שלא יהיה קו עלילה בעולם/זמן אחר?
כבר אמרו שיהיה פלאשבקים של סנואו ורג'ינה וזה היה בין התמונות הראשונות שדלפו מהסט מתחילת הצילומים.

ובל ממש לא מעניינת אותי.. לא איכפת לי אם לא נראה אותה בכלל העונה..

Macphista

New member
הם
מש"ש

התמונות מהסט שדלפו של סנואו ורמפל זה מפרק 302 לדעתי.

Macphista

New member
מש"ש

לא אמרתי שזה לא יהיה, אמרתי שהם עוד לא פרסמו משהו על זה. שזה מה שחסר כדי להשלים את התמונה של הפרק השלם.
נכון, היו תמונות של סנואו ורג'ינה בתלבושות שלהן ביער המכושף.

למעלה