מפגש פורום

rasmus girl1

New member
כולכם כבר מכירים?

כבר היה פה מפגש?
שאני לא אהיה החדשה היחידה

raptor89

New member
לא כולם פה מכירים

אבל כן, כבר היו מפגשים, ויש כבר כמה שמכירים פה.

אבל את לא החדשה היחידה, אין לך מה לדאוג.

choco2602

New member
גם אני חדשה..

ובעיקר כשאני רואה המון 20, 21 מרגישה גם זקנה

h a j b i

New member
אז מה אני אגיד?

וכן, את באמת כבר קצת מבוגרת, אני חושב שהגיע הזמן למצוא חתן (או להקפיא ביציות)

choco2602

New member
עוד לא התחלתי לעקוב..

יש לי 4-5 שנים כדי להתחיל לבדוק..

h a j b i

New member
אל תחכי לרגע האחרון, זה כמו פנסיה

צריך להתחיל לדאוג לזה עוד כשצעירים, קל וחומר כשכבר מתקרבים לגיל השלישי...

spaysi8

New member
יש גם בהוד השרון

סבתא שלי שם וממש נהנית,
כל יום בחד"כ,
יש לה מלא חוגים ומלא חברות רכלניות..
אחלה מספרה, אחלה אוכל, אחלה עובדים..
:p

מה אתה תגיד ? מה אני ואלון נגיד ?? שלישי הבא אני בראסמי זקן עם תעודות (אחגוג 38 קיצים מעל לפני האדמה ..)

ebi83

New member
כל עוד זה לא בשבת

אז זה אפשרי..

לא יכול\רוצה להתחייב או להציע תאריך כי אני לא יודע מה יהיה איתי מחר

מיקום- מעדיף מרכז, סטיות אפשריות רק שזה קצת יותר יקשה על ההגעה.

ולדעתי לא צריך הפעלה, אולי איזה שובר קרח כזה או אחר אבל בקטנה ולא הפקה כזו או אחרת

rasmus girl1

New member
בעד

1. עדיף אמצע שבוע כי בסופ"ש אנשים יצטרכו רכבים ולא לכולם יש.
2. עדיפות לאחרי אוגוסט- ספטמבר בין החגים, כי יש פה גם סטודנטים שבטח יש להם מועדי ב'/ כאלו שטסים או נוסעים לנופש באוגוסט/רוב המקומות מפוצצים כי זה החופש..
3. הדירה שלך נשמע ממש נחמד, אבל את גרה בחיפה וזה בעייתי, יש פה כאלו שגם מדרום או המרכז הרחוק יותר (כמו ראשל"צ,רחובות..) אלא אם כן הרכבת מגיעה ממש קרוב אלייך ולא צריך סיבוכי אוטובוסים בתוך חיפה או לחיפה (כי אוטובוס ישיר לחיפה שלא מהצפון זה רק מת"א לעומת רכבת שיש בכל עיר).
4.רעיונות, משהו בוגר שמתאים לגילנו, אפשר לבדוק כמה אנשים מגיעים ולסגור שולחן באיזו מסעדה עממית ולא יקרה מדי, או נניח בפורום אחר, המפגש שלהם היה בפארק הירקון בת"א, הם עשו על האש, אחד היה אחראי על המנגל והוא גם פירסם רשימת מוצרים שכל אחד בוחר מתוך הרשימה 2 מוצרים שהוא מביא איתו.

raptor89

New member
אם זה לא היה ברור, אני בעד

1. עדיפות לאמצ"ש בגלל תחבורה ציבורית.
2. כל אוגוסט. ספטמבר בעייתי מבחינתי כי חגים וזה... ואח"כ אנחנו טסים, אז אלא אם בא לכם מפגש בגיאורגיה, נא לנצל את אוגוסט.
3. כמובן שההעדפה היא לירושלים, אבל כנראה שאגיע לאן שזה יהיה. תמיד יש את האופציה לטיול בגולן (רחוק רחוק, אבל אין על האיזור הזה בארץ) או לחילופין סתם לילה בחוף כלשהו (דור-הבונים? פלמחים? [אהם אהם שקד]) עם מדורה ומנגל/פוייקה (ועפיפונים וטריוויה כפויה) קיצר תגידו מה שתגידו אני כנראה אהיה.
4. נראה לי שעניתי על זה כבר בסעיף 3

למעלה