מפגש פורום

h a j b i

New member
אם אתם רוצים להביא חדשים אז צריך משהו

פחות מחייב ורחוק כמו טיול בגולן אלא מפגש במקום ניטרלי, סטטי ונגיש.

raptor89

New member
טוב, אז על הגג של עזריאלי

NOT

חג'בי, אצלך כל דבר שיוצא מגבולות גוש דן אוטומטית כבר לא נייטרלי, סטטי או נגיש.

אז כן, לא ציפיתי שבאמת אנשים יארזו תיקים ויבואו לגולן (אם כי הייתי מאוד שמח אם כן), אבל לא חייבים להיות מקובעים למסעדה / פאב.
מבחינתי, גם טיול איפשהו במרכז או יום בים זורם.

h a j b i

New member
טיול זה לא סטטי

רמת בגולן זה לא נגיש ורחוק לרוב האנשים.
בנאדם חדש שרוצה לבוא למפגש עם אנשים שהוא לא מכיר ספק אם יבוא לטיול של כמה שעות בקצה הארץ.
ולא חייב גוש דן. אפשר גם בשרון, למשל בהרצליה. זה אפילו אזור חיוג אחר!

נראה לי שכדאי שזה יהיה בקרוב

לא מחר, אבל כן בתקופה הקרובה, כי בתחילת ספטמבר יש את כל החגים ואחרי זה מתחילה שנת הלימודים האקדמית ויש עומס וכאלה..
עדיף עכשיו כשיש חופש, יחסית..

Purple Mushroom

New member
אתן תמיד יכולות להפגש באופן פרטי

בלי קשר למפגש פורום, או מפגש קבוצה, כמו שחג'בי ניסה לרמוז לי במפגשי הקבוצה\פורום הרשמיים שנפגשנו בתל אביב :)

Purple Mushroom

New member
אתן תמיד יכולות לעשות פגישה אישית

בלי קשר למפגש פורום.
אם זה יהיה אצלה, ותבואי, אז אולי אוכל להסביר לך את זה face to face.
וגם להכיר סוף סוף :)

אני בעד! ואני אבוא :)

מעדיפה סופש או שעות הערב המוקדמות ... (לא יותר מידי מאוחר) מעדיפה בצפון , אזור חיפה זה סבבה! והמפגש שהיה אצלך אז היה מעולה :) אז אפשר אצלך בכיף! עדיפות לספטמבר אחרי התחלת שנה בגן החדש ואחרי המעבר ... כי זה יהיה תקופה של הרבה לחץ ודברים חדשים.

choco2602

New member
בעד

אני אישית כמו הרוב מעדיפה לא סופ"ש (חמישי זה סבבה).
לגבי המיקום אני מעדיפה מרכז. קצת יהיה קשה להגיע לחיפה..
אם אני אדע מראש אני כנראה אבוא..

Purple Mushroom

New member
תיכנון מפגש פורום:

קודם כל : צריך לשים לב לאזהרות של מפגשי הפורום בורוד פוקסיה מזעזע בתחילת הפורום, כולל מיקומים ומספרי טלפון וכו', בשביל זה יש את הפלטפורמה הסודית. (יותר מידי חוקים בשבילי, זה די קשה לי):
אני תמיד בעיניין, והמפגשים שפספסתי בשנתיים וחודש האחרונים, היו בגלל (בזכות?). מהפכה של אהבה בזמנו, וגם האיתגור על הים, והתיעדוף לבלות בתל אביב.
אז כאמור אני תמיד בעיניין, ומאוד מקווה להגיע, אם זה יהיה בבית בחיפה. (מקווה שיהיה לי כסף וכח לרכבת לחיפה, כמו בסוף ינואר 2012). (ושלא יתגש עם תאריכים אחרים).
באמת, עכשיו סוף יולי, ובאמת תיכננתי שם אז מפגש באוגוסט, מפגש קיץ:

1. סוף שבוע, היום והשעה הקלאסיים הם יום חמישי בלילה, 22:00 בלילה,
2. תאריך אפשרי: 1.8.2013- זה עוד מוקדם (זה מחר):
8.8.2013- אם לא תיהיה לי (ואוזמן) למסיבת יום הולדת לילדה שעושה לה בייביסיטר. (בשנים האחרונות זה תמיד נדחה, ע"י אמה). והאמת? למרות מה שכתבתי, כנראה ב9-10.8.2013 אני בחיפה, אז ממש יסתדר לי. (עדיף sms כמו במפגש פסח 2012:) וכולי.: 15.8.2013...
3. מיקום? חיפה או תל אביב.
4. רעיונות למפגש: ביסלי,במבה, קולה, מיצים, מים מינרליים, מיקום אטרקטיבי (אפשר להסתנכרן עם הנהלת הפורומים, ומנכ"ל תפוז, כמו שהיה ב 22.7.2011 בנתניה)
ורעיונות לשיחות: ההודעות בפורום, התפקדות אוגוסט 2013, וניסיון פתירת בעיות קרדינליות של החיים. החיים עצמם. וזהו, מכאן לשם, בהצלחה לנו :)
אלון
=]
=] ...

togi12

New member
יש לי פלאשבקים עזים ממפגשי ישראבלוג

וגם טראומה לא קטנה. אני ממש מפחדת שזה ייראה ככה. מאז גיל 14 לא הלכתי למפגשי אינטרנט כאלה...

אהממממ... אז.. אני אשקול הגעתי אם זה יהיה בירושלים או תל אביב... ובתנאי שכולם מבטיחים להיות נחמדים ולא בני 14

raptor89

New member
המממ

לא הייתי במפגשי ישרא, אבל המפגשים פה ממש לא טראומתיים. אפילו די כיף בהם.

Purple Mushroom

New member
יש לי ניסיון

יש לי ניסיון בכל מיני סוגים של מפגשי פורום\קומונה\בלוג בתפוז.
והיה לי ניסיון של מפגשי פורום וקומונה בעזראילי, וראיתי את הסוג של מפגשי ישראבלוג כצופה מהצד.
היה לנו פעם בפורום מפגש עזראילי בפסח 2012, אאל"ט, ואנחנו אנשים צעירים, אבל בוגרים יותר. כך, שזה לא אותו הדבר. ואנחנו באמת לא בני 14, אולי בנפש קצת

בעניין, בעיקרון.

אבל די חסרת זמן... אם אכן יהיה מפגש, אני אדע להגיד אם אגיע רק אחרי שייקבע תאריך.

למעלה