תחרות הפורום שבוע 4: כנסו כנסו

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
תחרות הפורום שבוע 4: כנסו כנסו

אז אני המנחה האורחת לשבוע הזה, וכמו שיתכן ותגלו ממש עוד מעט בארוחת החג הבאה עלינו לטובה, יש אורחים שאוהבים לדבר קודם כל על עצמם.
אז הנה תקציר של איך עבר עלי שבוע 3: חטפתי על הראש בפנטזי, בתחרות הפורום פגעתי רק בשאלת הבונוס וכן, עפתי מההישרדות.
השבוע של רובכם (לפחות בכל הקשור לתחרות) עבר כנראה יותר טוב, כאשר רק הניצחון של אריזונה היווה הפתעה ברורה.

ואיך עבר השבוע של כמה מן הקבוצות החביבות על באי הפורום?

וושינגטון ופילדפיה סיפקו אקשן בדמות קטטה המונית בכיכובם של ליינמנים שמגרדים את ה-150 קילו. כמה קטנים נראו השופטים שניסו להפריד כוחות? גם שאר המשחק היה רווי יצרים וגם לא מעט מתח, כשבסופו של דבר האיגלס שומרים על מאזן מושלם ואילו הרדסקינס מאוכזבים מהתוצאה אך יכולים לשאוב עידוד מעוד משחק מבטיח של קרק קאזינס. RG who?

דנבר נראתה במשך שלושה ומשהו רבעים כאילו היא עדיין בהלם קרב מטבח פברואר 2014, אך בסוף הרבע הרביעי שלפה את כל הארסנל והייתה כ"כ קרובה לנקמה בסיאטל. אבל, האלופים עדיין אלופים ולקחו את הניצחון בסטייל, עם ט"ד סוגר משחק באוברטיים.

דאלאס נדרסה על ידי הראמס במשך רבע וקצת, אך לאט ובטוח שמה עוד ועוד נקודות על הלוח עד להשלמת המהפך ועלייה למאזן 2-1.

גרין ביי התקשתה מאוד מול הליינס, הפסידה, ובאופן כללי קצת צולעת עם תחילת העונה.

ואחרונה חביבה, כמובן ניו אינגלנד, במשחק מרדים ומרובה פאנטים אך יחד עם זאת צמוד, גברה על הריידרס בזכות אינטרספשן פוקסיונרי לחלוטין של אחד וינס וילפורק. לא היה חסר הרבה שזה יגמר אחרת.

ולשידורים הראשונים של שנת תשע"ה:
חמישי בערב: NYG@WAS בספורט 1
יום ראשון:
METV
20:00 Carolina Panthers @ Baltimore Ravens
23:00 Atlanta Falcons @ Minnesota Vikings
FOX
GB@CHI 20:00
23:25 PHI@SF
נכון לרגע כתיבת שורות אלו, לא נראה שיש שידור של הסאנדיי נייט
יום שני:
NE@KC ב-FOX

משחקי השבוע בתחרות הפורום

הפקרס בשיקגו: יריבות אמיתית וטובה בין שתי קבוצות שבנתיים די מאכזבות העונה. הברס אמנם עם מאזן חיובי, לעומת שני ההפסדים של גרין ביי, אך ניצחון אחד חולץ בשיניים וניצחון שני היה על הג'טס.
הפקרס, כאמור, מקרטעים. ההפסד מול דטריוט מצטרף לתבוסה במשחק תחילת העונה, כשגם הם ניצחו רק את... הג'טס. אז מי תנצח בגוד אולד פשן מאץ'-אפ הזה? כמה נקודות זה שווה לכם?

פילדלפיה בסן פרנסיסקו: האיגלס נוסקים גבוה העונה. חוץ מקרב השוחות נגד וושינגטון, הנשרים גברו גם הקולטס, וחזרו מפיגור גדול לדלג מעל היגוארים בשבוע 1. סן פרנסיסקו בנתיים עם ניצחון בודד. האם אחרי טיסת קרוס-קאנטרי ארוכה פילדפיה תישמור על מאזן מושלם או שהניינרס ייזכרו שהם בעצם אמורים להיות מהקבוצות הטובות בליגה ויגנו על הבית?

ניו אורלינס בדאלאס: עוד מפגש של שתי קבוצות שרחוקות מלהרשים העונה (נראה שיש די הרבה כאלו בליגה...). ניו אורלינס נפלה בשני משחקים שהייתה יכולה לנצח, ורשמה ניצחון בודד על מה שנשאר ממיניסוטה נטולת פיטרסון ועם QB מחליף. דאלאס עם שני ניצחונות בשבועיים האחרונים, אחרי ההפסד לסן פרנסיסקו בשבוע 1. האם בריז והסיינטס ינערו את קורי העכביש או שרומו והבויז ימשיכו ברצף הניצחונות?

ניו אינגלנד בקנזס סיטי: הפטריוטס נראים רע. גם הם כמו הסיינטס, אכלו את הוייקינגס בהרכב חסר, אבל גמגמו מול הריידרס ופישלו לגמרי בשבוע הראשון. בריידי מצליח להשלים מסירות רק לאדלמן ומידי פעם לגרונק כשהוא על המגרש. ההגנה קצת רכבת הרים, לפעמים נראית מצויין ולפעמים נותנת להתקפה שמנגד להשתולל. קנזס סיטי היא עוד קבוצה עם ניצחון בודד. הניצחון הזה בא דווקא מול מיאמי, אותה מיאמי שניצבת כהפסד היחיד של הפטריוטס. אז אם מיאמי יותר טובה מניו אינגלנד וקנזס סיטי יותר טובה ממיאמי, האם הצ'יפס יתנו לפטס עוד מכה?

שאלת הבונוס: It's London Baby!
השבוע נראה את המשחק הראשון מבין שלושה שישוחקו השנה בבירה הבריטית. בשלושת המשחקים האחרונים ששוחקו בלונדון היה מבול של נקודות (בין אם במשחקים חד צדדיים ובין אם בשקולים) וסך הנקודות הממוצע בהם עומד על 55. הפעם ה-NFL מציג לראווה את אוקלנד ומיאמי שלא בדיוק מפציצות בהתקפה - אף אחת מהן לא חצתה את מחסום ה-16 נקודות בשבועיים האחרונים. תוסיפו לזה טיסה ארוכה ואת האפשרות שתמיד קיימת בלונדון לגשם (אם כי נכון לעכשיו לא צפויים ממטרים בשעת המשחק) ותחשבו: סך הנקודות במשחק - גבוה או נמוך מ 27.5? לשם ההבהרה רף צנוע זה כולל הכל, גם נקודות של הגנה וספשייל טימס.

סקרים רבותי, סקרים:
בשבוע שעבר יורם שאל אותכם על ההבטחות הכי גדולות שלכם לעצמכם שקשורות לפוטבול:
10 אנשים אמרו שהם מצפים בכיליון עיניים ללכת למשחק, בין אם בכלל ובין אם באיצטדיון מסויים.
6 אנשים חולמים על כרטיס לסופרבול.
בין התשובות היותר מקוריות שהתקבלו: להצליח לראות משחק מהתחלה עד הסוף (תודה לדור הצעיר לבית מנהל הפורום), להנות יותר מהמשחקים בלי לקחת הכל ללב, לעשות טיול על אופנוע ברחבי ארה"ב ולראות במשך 17 שבועות כל שבוע משחק באיצטדיון אחר, לראות יותר פוטבול מכללות, להצליח לפנות תמיד את ימי ראשון לפוטבול, לעשות סרט תיעודי על קבוצת NFL ו... להפיץ את הבשורה. אמן ואמן.

והשבוע אני שואלת אותכם את הדבר הבא (השאלה בסוף ההקדמה), בשבועות האחרונים, ראינו את All Day מפספס שני ימי ראשון חשובים בנסיבות חמורות, את Johnny Football בטריק פליי משעשע לגמרי שלא נחשב בסוף בגלל עבירה (תראו היילייטס מהמשחק האחרון של קליבלנד אם אתם לא יודעים על מה אני מדברת) ואת RGIII בפציעה חמורה שלישית, כמו שיורם ציין בשבוע שעבר. אז השאלה היא כזאת: מה ה-nickname החביב עליכם שניתן אי פעם לשחקן NFL?

שתהיה לכולנו שנה מעולה וחג שמח!!!

Yo-man

New member
אחלה הודעה לפתיחת השנה! תודה

את התשובות שלי אני אשים מחר או מחרתיים. בכל זאת - ארוחת חג...

Shachar Manor

New member
הטור השבועי, שבוע 4.

לאחר שבוע שתיים עלוב, שבוע שעבר הייתי 11-5 (שיניתי לניו יורק לאחר שהתברר שפוסטר לא משחק). ו19-29 במצטבר.
הנה המשחקים השבוע:

גרין ביי בשיקגו- מבין חמשת הקבוצות שנחשבו למועמדות לתואר לפני תחילת העונה (ניו אורלינס, דנבר, סיאטל, גרין ביי וניו אינגלנד), יש שלוש מאכזבות, כאשר טעמי גרין ביי הכי מכולן. במשחקי החוץ ההתקפה לא מתפקדת, אדי לייסי נראה בהלם, ונראה שראג'י בורג מרכזי יותר בהגנה ממה שחשבו. שיקגו נראים סבבה, קטלר אומנם הפסיד את המשחק מול באפולו אבל שיחק טוב+ בשני המשחקים אחרי. גרין ביי בבעיה. 27-24 לשיקגו. טיפ פנטזי: יש לכם את קטלר? תנסו לשלוח אותו בטרייד תמורת פייטון/בריז, אולי יעבוד. שיקגו על 3.

פילי בסן פראן- המון נקודות וכיף, ההבדל שוב יהיה במחצית השנייה, בה לניינרז יש בעיה. 37-28 פילי. טיפ פנטזי: תפתחו עם כולם! פילי על 4.

ניו אורלינס בדאלאס- השבוע זה השבוע לו ציפינו, בו ההגנה של דאלאס קורסת ומקבלת 40+, חזרתו של ג'ימי גרהאם. 42-32 סיינטס. טיפ פנטזי: לסיינטס לו"ז קשה, אחרי שבוע הבא נגד טמפה (בו הם יפציצו) יש להם רצף מטורף, תעיפו אותם בטריידים ותוכלו לקבל הרבה עבורם. ניו אורלינס על 6.

ניו אינגלנד בקנזס: לא יודע. שתי הקבוצות נראו פח בשבוע 1, אבל השתפרו מאוד בשבועיים האחרונים, עד שג'מאל צ'ארלס לא חוזר אני הולך נגדם, הוא דופק לי את הקבוצת פנטזי!! פטריוטס 24-17. טיפ פנטזי: טרביס קלסי מכירים? תרימו אותו. ניו אינגלנד על 5.

בןנןס: אובר קליל.

והנה שאר המשחקים:
ניו יורק בוושינגטון- קוזינס נראה טוב תחת ג'יי גרודן, משחק של הרבה נקודות שיכול ללכת לשני הכיוונים, דווקא ההגנה של וושינגטון תעשה את ההבדל עם לחץ על איליי וג'נינגס. טיפ פנטזי: אם חסר לכם ק"ב, שני אלו מהמשחק הזה יכולים להיות אופציה טובה. רדסקינז ינצחו 31-27.

מיאמי באוקלנד, או יותר נכון לונדון- הדולפינים נראים לי במערבולת שלא בטוח תיגמר טוב, יש הרבה ביקורת על טננהיל ואילו הריידרז נראו הרבה יותר טוב מן הצפוי נגד ניו אינגלנד. כל שבוע אני מהמר על אוקלנד וכל שבוע טועה, סעמק, אני עם אוקלנד 17-10. טיפ פנטזי: אל.

טמפה ביי בפיטסבורג- הסטילרז נתנו משחק ענק בSNF, אבל איבדו שלושה שחקני הגנה לפציעות, הבאקס נתנו משחק ממש ממש רע בTNF ואיבדו את הק"ב שלהם, למזלם גלנון ק"ב טוב יותר, דאג מרטין גם אמור לחזור ולשפר את מצב הפמבליטיס בקבוצה, אני הולך נגד הזרם והמומנטום, טמפה יעבדו קשה בשביל להחזיר לעצמם קצת כבוד אבוד, ויצליחו. 24-14. טיפ פנטזי: תהמרו על ההתקפה של טמפה.

טנסי באינדיאנפוליס- אז לוקר נפצע שוב? What else is new? הקולטס חזרו לנצח והם הולכים להמשיך לעשות זאת בשבועיים הקרובים. 34-17. טיפ פנטזי: שימו לב להגנה של הקולטס, אם הם פנויים בוייבר וייר, סיימו מקום שני שבוע שעבר.

דטרויט בניו יורק- הג'טס קצת נשדדו במשחק הקודם, עם הט"ד שנגנב להם מהשופטים, הבעיה היא שדטרויט נראים מעולה בהגנה, ואיפה שרודג'רז לא הצליח, גם ג'ינו לא יצליח. דטרויט 27-16. טיפ פנטזי: תיזהרו מהרצים של דטרוט, קשה מאוד לרוץ מול הג'טס.

קרוליינה בבולטימור- אל תקחו את המשחק האחרון של קרוליינה יותר מידי לעומק, they’ll rebound, אומנם העורבים ניצחו בקליבלנד, אבל קרוליינה טובים מהם בהרבה, פלאקו יראה הרבה דשא, קרוליינה 24-14. טיפ פנטזי: אם פירס לא ישחק, לורנצו טליפרו שווה מבט.

באפולו ביוסטון: סקור נמוך, משחק של הגנות, באפולו ירדו לקרקע בעזרתם האדיבה של סן דייגו, מה שייקבע את המנצחת זה האם פוסטר משחק או לא, איתו יוסטון תנצח, בלעדיו, תפסיד, אני מניח שהוא יפתח ולכן 20-16 ליוסטון. טיפ פנטזי: יהיה לבאפולו קשה לרוץ השבוע.

ג'קסונביל וסן דייגו- בלייק בורטלס הולך לשפר את ההתקפה הזו מאוד, השבוע הם ייקבלו בראש אז הוא יזרוק הרבה, ומשבוע הבא הם כבר יהיו תחרותיים. 40-24 סן דייגו. טיפ פנטזי: גרהארט ואלן רובינסון, אל תישנו עליהם בורטלס יהפוך את שניהם לרלוונטיים.

אטלנטה במיניסוטה- ברידג'ווטר במשחקו הראשון כפותח, אני לא נותן לו ניצחון, אטלנטה 32-24. טיפ פנטזי: תעיפו כבר את סטיבן ג'קסון מהקבוצה.

מגטרון זה ביי פאר הכינוי הכי טוב בעולם.
אני אוהב גם מאטי אייס.

שנה טובה.

underdog36

New member
אחלה סיקור

השאלה אם אחרי זה אתה גם כותב כמה פגעת?
אני מניח שלא...

underdog36

New member
צודק, סליחה

לא הבנתי בפעם הראשונה שקראתי את זה שזה סיכום הניחושים. חשבתי שזו תוצאת פנטזי או משהו.
סליחה. כל הכבוד.

yonatanpollak

New member
שבוע קשה במיוחד, הימורים:

שיקאגו על 3
סאן פראן 4
סיינטס 6
פאטס על 5
בונוס: אובר

erantal2000

New member
יעל, את ללא ספק נסיכת הפורום!

1. ההפסד לבאפלו בשבוע 1 היתה תאונה. שיקגו תהיה חזק בתמונה. דובים. 5.
2. וואו וואו וואו. הניינרס במשחק לחיים ולמוות מול הקבוצה הלוהטת מפילדלפיה שחוזרת מכל מפיגור כל שבוע... אני עדיין הולך עם הניינרס. 3.
3. וואו וואו וואו. הפסד של הסיינטס מכניס אותם לבור לא פשוט. אם יש דבר שרומו מצטיין בו במיוחד זה לבעוט בדלי ברגע הנכון... סיינטס. 4.
4. איכסה. הפטריוטס יסריחו כל הדרך לפלייאוף. ניו אינגלנד. 6.
בונוס. עוד פח אשפה. ה- 10 שניות שהשקעתי בלחשוב על זה הם הזמן הכי מבוזבז שהיה לי בחודש האחרון. שיהיה אובר.
סקר. המממממ שאלה מגניבה. אבל באמת שאני לא יכול לחשוב על משהו שווה כרגע.

erantal2000

New member
ואחרי מחשבה נוספת

עלו לי כמה נחמדים לראש, כמו אוצ'ו סינקו ואחרים, אבל השניים שאני הכי אוהב כבר לא פעילים: המקרר (ויליאם פרי האגדי משיקגו), והאוטובוס (ג'רום בטיס הנפלא מפיטסבורג).

b i g t o m

New member
לאחר שסוף סוף ניצחתי בפנטזי (עם נבחרת של מחליפים ברובם).....

אולי הגיע הזמן להביא את ה20 גם פה !
אז ככה:
1. פאקרס. בעיקר בגלל שלל הפציעות בשיקגו שהספיק אולי מול הג'טס אבל לא נראה לי שמול גרין ביי. 6
2. סאן -פראן. באמת שבאתי לכתוב איגלס ואני באמת מקווה ורוצה שהם ינצחו אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה ומאמין שהניינרס יחזרו לעצמם. 5
3. דאלאס. למה. כי אני גר בטקסס.... אין שום סיבה אחרת... וממש קשה לי לנחש. 4
4. פאטס. בלי סיבה אמיתית... 3
5. אובר.

שבוע קשה מאוד... באמת שהיה לי קשה להחליט.... בהצלחה לכולם...

סקר:

ESPN

New member
עונה לעצמי וזה די מצחיק

כשכתבתי את השאלה הייתי משוכנעת ששיקגו תנצח. עכשיו אני משום מה קצת יותר מתלבטת. עדיין חושבת שהברס טובים יותר אבל לא מוכנה לסכן יותר מידי. שיקגו אבל רק על 3 נק'.
לא בדקתי את זה אבל נדמה לי שנפלתי כבר פעמיים עם הניינרס השנה. האיגלס יכולים לטרוף את הNFC EAST. נלך על פילי - 6
אין הסבר ממש טוב, סתם תחושת בטן וקצת רצון הנובע משנאה יוקדת לקאובויז - סיינטס -4
רואה שבנתיים יש תמימות דעים שהפטס מחלצים את הניצחון. אולי כי ראיתי כמה הם מקרטעים במו עיני, אני פחות בטוחה. עדיין לא הולכת נגד הלב ניו אינגלנד 5
בונוס - להערכתי יהיו במשחק הזה שניים - שלושה טאצ'דאונים ולא יותר מפילד גול או שניים. בכל מקרה זה מצטבר לאנדר.

סקר - כשהתחלתי לראות פוטבול אי שם בתחילת שנות התשעים, לאטלנטה היה קורנר עולה ומלהיב שזכה לכינוי Neon Deion. מאז תמיד אהבתי את הכינוי, גם כשהשחקן התחיל להיות מעצבן ו/או עבר לקבוצות שלא אהבתי. לא יודעת אם בגלל שזה מתגלגל יפה על הלשון או מתוך נוסטלגיה לתקופה. גם את Minitron שבריידי הצמיד לאדלמן אני אוהבת, משעשע אותי.

EranH8

New member
שבוע 4

משום בה שכחתי להכניס ניחושים בשבוע שעבר. לפחות עכשיו יש לי סוג של תירוץ למה אני לא אנמצח את התחרות.

1. גרין ביי 5 - ניצחון של שיקגו משמע יצירת פער משמעותית מגרין ביי. סומך על הלוזריות של שיקגו בכדי שזה לא יקרה.
2. איגלס 4 - לא מאמין שאני אומר את זה אבל סאן פרנסיסקו כרגע לא נראת כמו קבוצה שיכולה להתמודד עם הקבוצות החזקות בליגה. בוא נראה אם פילי באמת טובים.
3. הקדושים 6 - כמובן שקשה לי להמר על רומו וחברתו אבל גם ההגיון אומר ניו אורלינס. 2 הניצחונות של דאלאס לא מרשימים אותי.
4. קנזס 3 - בריידי והניו אינגלנד נראים חלודים ובמיוחד שהם מגיעים לשחק בחוץ שם המאזן שלהם בעשרת המשחקים האחרונים הוא 5-5
בונוס - אובר

סקר - הכינויים שאני מכיר הם לרוב מההווה אבל אבל דווקא האהוב עלי באופן יחסי הוא The Bus.

erezc11

New member
ניחושים שבוע 4

1. שיקאגו - 5 נק' - שיקאגו עד עכשיו נראים יותר טוב והם בבית
2. סן-פרנסיסקו - 6 נק' - מתקשה לראות את הניינרס נופלים למאזן של 1-3
3. ניו-אורלינס - 4 נק' - אני עדיין חושב שהסיינטס חזקים ודאלאס לא ממש מתעלים במשחקי בית
4. ניו-אינגלנד - 3 נק' מאמין שההתקפה של הפאטס תראה יותר טוב
בונוס - יותר אם כי לא הרבה יותר, נגיד 17-13 למיאמי
סקר: The Law Firm - הכינוי החביב הראשון שעולה לי בראש

Yo-man

New member
למי שלא מכיר, מדובר על בנג'ארביס גרין אליס

בגלל שלל השמות החליטו שהוא כמו חברת עו"ד מרובת שותפים, לכן הכינוי המוצלח כל כך.

amirbc

New member
שלי

ברס - 3
פילי - 5
סיינטס- 6
צ'יפס- 4
OVER
הכינוי שאהבתי הוא זה של הרץ שך אוקלנד דארן מקפאדן RUN DMC

Hines86

New member
שבוע 4

הפקרס בשיקגו: הדובים הראו ניצוצות פה ושם אבל לא הפגינו יציבות, לעומתם גרין ביי עד עכשיו מאוד יציבה ועקבית - במשחק הגרוע שלה. ועדיין, הפאקרס לא שווים שלושה הפסדים בשלב כל כך מוקדם של העונה. גרין ביי על 4
פילדלפיה בסן פרנסיסקו: מי האמין שפילי תגיע למשחק הזה כפייבוריטית?! לקבוצה של הארבו יש פוטנציאל השתפרות בכל מקום שמסתכלים ובגדול, השאלה אם יש להם את היד המכוונת.. אני הולך עם סאן פראן פעם נוספת כי מפה אין דרך חזרה. ניינרס לוקחים על 3
ניו אורלינס בדאלאס: לא מסכים ששתי הקבוצות רחוקות מלהרשים. דאלאס נראים הרבה פחות גרוע מהציפיות שלי, לפחות הגנתית. בהתקפה הם לא יציבים כמו הקווטרבק שלהם. ניו אורלינס יצטרכו להקליק הגנתית בשלב כלשהו כדי לחזור להיות דומיננטיים באמת. הסיינטס לוקחים בקלילות, עבור 6
ניו אינגלנד בקנזס סיטי: לבריידי יש יותר מדי כלים בשביל להמשיך להסריח בצורה כזו, בעיקר לא מול מה שנשאר מההגנה של הצ'יפס. פטריוטס עבור 5
שאלת הבונוס: אובר

למעלה