תחרות הפורום שבוע 4: כנסו כנסו

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

Hines86

New member
כינויים

לטעמי אין כינוי טוב יותר בליגה כרגע מזה של כריס הוגאן... מי שראה הארד נוקס לפני שנתיים (בנגלס 2.0) בטוח מכיר. הכינוי הוא 7-11 כמו השם של רשת החנויות והפירוש די פשוט - כמו החנות הריסיבר תמיד פתוח :)
היום הוא בבאפאלו ואפילו רואה את הדשא מדי פעם (רק לא את הכדור)

בעבר אהבתי את SLASH של קורדל סטיוארט שהקדים את זמנו ואת דור הקווטרבקים השחורים שיודעים בעיקר לרוץ ולא לזרוק

philadelphia76

New member
שבוע 4

1. שיקאגו - גרין ביי: גרין ביי מאוד חיוורת העונה. ההגנה לא עושה את העבודה - לא מול ההתקפה שכנגד ולא בהגנה על רוג'רס. שיקאגו אחרי הפיאסקו בבית מול בפאלו אספה שני נצחונות חוץ. עד שגרין ביי תתחבר, אני הולך עם שיקאגו.
2. סן פרנסיסקו - פילדלפיה: כמות המזל שפילדלפיה שורפת מספיקה לעונה שלמה. ההגנה שלה (במיוחד נגד הריצה) חדירה מאוד, ואחרי הפציעות האחרונות - גם דלילה מאוד. סן פרנסיסקו יכולה לשייט במשחק הריצה השבוע. פילדלפיה היא הקבוצה הראשונה בהיסטוריה של ה - NFL שמנצחת את שלושת המשחקים הראשונים של העונה אחרי פיגור של 10 נקודות ומעלה בכל משחק - אבל סן פרנסיסקו תרשום את הניצחון הביתי הראשון שלה בהיסטוריה של ה - NFL באצטדיון החדש.
3. דאלאס - ניו אורלינס: עוד קבוצת התקפה עם ק"ב בדמדומי הקריירה שלו. אצל ניו אורלינס המצב די פשוט. בבית מנצחים, בחוץ... לא.
4. קנזס - ניו אינגלנד - לא יודע מי נראה יותר גרוע - קנזס או ניו אינגלנד. לפחות לגבי ניו אינגלנד אנחנו יודעים שהם יכולים לקחת משחקים (לא... אני לא מדבר על המשחק מול אוקלנד שאותו הם ניסו למסור ליריבה, אלא למינסוטה שאותה שחטו לפני שבועיים). אולי זה מוקדם לומר, אבל האם עידן בריידי מתחיל להיגמר? האם יכולים שם לבנות קבוצה מספיק מהר כדי שבריידי יוכל לנהל אותה על המגרש לנצחונות? כנראה שהעונה לא, אבל בקנזס הוא ינצח.
5. יותר מ - 27.5

לסיכום:
1. שיקאגו -4
2. סן פרנסיסקו - 6
3. דאלאס - 5
4. ניו אינגלנד - 3
5. יותר מ - 27.5

לא עוקב בדר"כ אחרי הניקים של השחקנים, אבל אהבתי את הלגטרון של גרג זוארלין.

RGIII

New member
שבוע 4

שיקגו 4
פילדלפיה 6
ניו אורלינס 3
ניו אינגלנד 5
&nbsp
אובר

PACK PACK

New member
שבוע 4

גרין ביי על 6 נק'.
הניינרס על 4 נק'.
הסיינטס על 5 נק'.
הפטריוטס על 3 נק'.
מעל 27.5 נק'.
MEAN JOE GREEN

Yo-man

New member
הבחירות של עמית

1. שיקגו - 5
2. פילדלפיה - 6
3. דאלאס - 4
4. קנזס סיטי - 3
5. אובר
סקר: מגטרון, כי הוא מזכיר את דופנשמירץ (פיניאס ופרב י.ל.)

y63

New member
החפירה שלי להפעם

שיקגו 3
המשחק הכי לא ברור מהארבעה. יותר הימור מהבטן מאשר הימור לפי נתונים וניתוחים.
&nbsp
פילי 6
די לבלוף!! סן פרנסיסקו היא בלוף אחד גדול. כל ההצלחה של השנים הקודמות הגיעו בזכות ההגנה (המעולה) ועכשיו ששחקנים עזבו, נפצעו או סתם נכנסו לכלא/גמילה תוהים מה קרה ל"התקפה של קפרניק". כלום לא קרה כי היא לא הייתה קיימת.
בתקופת אלכס סמית' (החלק המאוחר והטוב) הקבוצה הגיעה להשגים יפים מאוד בזכות הגנה חזקה וק"ב שלא עושה שטויות.
כשקפרניק התחיל, לא נתנו למסור יותר מדי, כלומר - בלי הזדמנויות לעשות שטויות.
עכשיו גם אין הגנה מיוחדת וגם יש ק"ב בינוני שנותנים לו לעשות שטויות. מעניין מה יקרה.
&nbsp
פילי לעומת זו היא קבוצה הפוכה לחלוטין וגם מאוד דומה.
פה מדובר בקבוצה שלא אכפת לה (כמעט) מהגנה, העיקר זה התקפה טובה. וקבוצה שרק התחילה לצבור נסיון ובטחון.
&nbsp
לא אומר ששיטה אחת עדיפה על השנייה אבל סן פרנסיסקו כבר איבדה את מה שהפך אותה למה שהיא לעומת פילי שעדיין בעלייה.
&nbsp
דאלאס 4
שנה שעברה זה היה 6 קל, עכשיו זה בעייתי. הסיינטס פתחו רע למרות שלא איבדו אף שחקן רציני ואפילו הוסיפו כמה שחקנים טובים.
דאלאס בדיוק הפוך, פתחה בצורה לא רעה (יחסית), לא הוסיפה מישהו מיוחד ובעיקר איבדה לפציעות שחקני הגנה (שגם כך הייתה גרועה).
&nbsp
מה קרה השנה? בניו אורלינס אין לי שמץ, באמת שלא. בדאלאס אני יודע טוב מאוד.
&nbsp
שנה שעברה היה לי את דמארקו מארי בפנטזי וכמו שידוע כל "פנטזיסט", שמים לב להרבה יותר דברים.
למשל, מדובר באחד מחמשת (כן חמשת) הרצים המוכשרים ביותר בליגה. מהיר, חזק, יודע לתפוס את הכדור מצוין. מחזיק ביארדס פר קארי מהטובים בליגה ובעל פוטנציאל ל100+ בכל משחק.
הדבר הכי חשוב ששמתי לב אליו היא הסיבה שלא ראו את זה - המאמן (גארט הטמבל) סירב לתת לו את הכדור ואפילו שבר שיא מועדון שלילי במספר נסיונות ריצה. במקום זה הוא החליט שרומו צריך לזרוק 40+ פעמים למשחק, לא משנה מה ומתי.
&nbsp
אז מה השתנה? הפסיקו לתת אמון מוגזם ברומו (חושב ששחקן מצוין, רק שניסו לנצח איתו לבד) והתחילו לרוץ והרבה.
קחו לדוגמא את המשחק מול הראמס. בשנה שעברה אם היו נכנסים לפיגור עצום בשלב מוקדם זה סימן שמארי יכול לרדת לספסל ורומו הולך לתת איזה 350 יארד כדי לנסות "להציל" את המשחק.
מה עכשיו? מארי נשאר והמשיכו לרוץ עוד ועוד, ולשמור על הכדור כמה שיותר עד שצימצמו את הפער.
&nbsp
למה זה קרה? לא יודע. אולי כי רומו קצת פצוע. אולי כי המאמן קיבל קצת שכל. לא יודע. אבל זה המצב ובינתיים זה מצליח.
&nbsp
ניו אינגלנד 5
לא מודאג מהפתיחה המגמגמת של הפאטס, ככה זה בשנים האחרונות.
מתחילים מקרטע ולאט לאט מסגלים סגנון משחק חדש שיותר יתאים לסגל.
&nbsp
קנזס זה קטע. קרה פה בדיוק אותו דבר (אבל בדיוק) שקרה בסן פרנסיסקו ובמקרה (או שלא) שוב מדובר באלכס סמית'.
הגנה חזקה, ק"ב שלא עושה שטויות ומשחק ריצה חזק.
&nbsp
אז איך זה שסן פרנסיסקו קרסה רק אחרי כמה עונות וקנזס בעונה אחת? פשוט. הבדלי גילאים.
בסן פרנסיסקו השחקנים היו צעירים (הרבה מהדראפט) שלאט לאט עזבו ו/או נפצעו וההגנה שהייתה לפני שנתיים כבר לא קיימת.
קנזס דומה אך שונה. למי שלא יודע, באותה עונה זוועתית לפני שנתיים (שאחריה הגיעו סמית' וריד) לקבוצה היו לא פחות מ-7 שחקני הגנה שהלכו לפרו בול (!!!). אז איך הפסידו כל כך הרבה? ככה זה כשההתקפה יורדת מהמגרש אחרי שלוש שניות.
&nbsp
ואז הגיעו ריד וסמית' ועשו אותו דבר שסמית' עשה בסן פרנסיסקו.
הגנה חזקה, ק"ב שלא עושה שטויות, ומשחק ריצה חזק (גור/צ'ארלס).
&nbsp
הבעיה היא שפה השחקנים (חלקם) כבר מעט מבוגרים והספיקו להיפצע עוד במהלך העונה הקודמת (ואז החלה הדעיכה של קנזס).
העונה גם אין להם את צ'ארלס שמתקשה להתאושש מפציעה והנה קיבלתם קבוצה בלי הגנה מיוחדת, ק"ב שלא עושה שטויות אבל גם לא יינצח משחקים ומשחק ריצה חצי חי חצי מת.
&nbsp
בונוס
אובר
פה אין חפירה, ממוצא של יותר מ-14 נק' לכל אחת הוא סביר מאוד
&nbsp
&nbsp
סקר
לא אתייחס לכינויים של שחקני עבר (למרות שיש כמה מגניבים מאוד), רק כי יש כל כך הרבה והם פחות מ"תקופתי".
יש כמה כינויים מוצלחים מאוד (מגהטרון, JJ SWAT, שיידי מקוי, Revis Island) אבל בגלל שמדובר הכינוי האהוב ולא המוצלח חייב לבחור בג'וליאן "מיניטרון" אדלמן.
הוא יותר לכיוון מיני-מיני-מיני-מיני-טרון. גם ברמה וגם בגודל. אבל זה ג'וליאן אדלמן, יהודי חביב מקליפורניה, ק"ב מכללות נמוך וחלש שנבחר בסיבוב השביעי כי אולי-איכשהו-יהיה-אפשר-לעשות-איתו-משהו-פעם-אולי.
משם לפאנט-ריטרנר עם הממוצע החזרה הגבוה ביותר מבין השחקנים הפעילים (ורביעי בהיסטוריה!!!) + רסיבר ראשון בניו אינגלנד שנותן עונה של 100+ תפיסות.
&nbsp
זה מדהים, רק אצל בליצ'ק זה אפשרי.

regevs1

New member
שלי

שיקגו - 6
פילדלפיה - 4
דאלאס - 5
קנזס סיטי - 3
בונוס - אובר

MEGATRON !!

clevelandrocks

New member
שלי

1. שיקגו על 3 נק'
2. סיסקו על 6 נק'
3. סיינטס על 4 נק'
4. קנזס על 5 נק'
בונוס: אובר

RZnum5

New member
הבחירות שלי

טוב, אחרי שבוע מחורבן של פנטזי וניחושים כאן, אני מקווה להשתפר.
1. שיקגו טובה יותר, וזה משחק ביתי. בדיוק בגלל זה, הפאקרס מנצחים (3).
2. מזל שיש את דאלאס, ככה לפריסקו יש נצחון אחד העונה. ישאר ככה אחרי יום ראשון. פילי (5).
3. התרופה הכי טובה נגד ההתקפה של הסיינטס היא פאס ראש טוב. לדאלאס אין את זה. סיינטס (4).
4. הפטריוטס לא ממש התחילו את העונה. אולי זה משחק טוב כדי לעשות את זה. פאטס (6).
שזה בערך יוצא שכל האורחות מנצחות. סביר? לא ממש. אבל נחיה עם זה..
5. over.

לגבי כינויים.. היסטורית, primetime ו-sweetness.
אבל של שחקנים פעילים אני חושב שמגטרון והשריף הם הכי מוצלחים..

mayhem1121

New member
שלי

שיקאגו 3
סאן פרנסיסקו 4
ניו אורלינס 6
ניו אינגלנד 5
&nbsp
&nbsp
&nbsp

underdog36

New member
שלי לשבוע 4

אחלה הודעה, יעל. יורם, מקומך בסכנה

ואיזה משחקים קשים... אוף!
  1. פקרס
    4. הולך להיות קשה...
  2. פילי 6. נראים יותר טוב השנה. בינתיים... אני נותן להם 6 ממש בחוסר ברירה.
  3. דאלאס 5. ניו אורלינס לא רק רחוקה מלהרשים, לדעתי היא ממש מאכזבת. בעיקר לאור זה שלעניות דעתי ההרכב שלה לא השתנה משמעותית מההרכב שהעלה אותה לפלייאוף בעונה שעברה.
  4. קנזס סיטי 3. יעל, כל הכבוד על הכנות! יורם בחיים לא היה כותב ככה על פילי...
  5. אובר. בעיקר בגלל ההגנה החלשה של מיאמי.

סקר: The bus. וכתבתי את זה לפני שראיתי את שאר התגובות... גם בגלל שזה כינוי כל כך הולם לצורת המשחק שלו, גם בגלל שהוא היה שחקן מצויין ואחד הרצים הטובים בהיסטוריית הליגה (מקום 6 בכל הזמנים ביארדים), וגם כי אני מחבב את הסטילרס. אה כן, גם בגלל שהוא מספר 36...
שנה טובה ומתוקה לכולם!

Amir BA

New member
שלי

אז בינתיים הניחושים שלי לא משהו הענוה.
זה הזמן להתחיל את הקאמבק!!!
&nbsp
1. שיקגו - 3
2. פריסקו - 6
3. ניו אורלינס - 4
4. ניו אינגלנד - 5
5. יותר

offirc2

New member
שבוע 4

גרין ביי - 3
סאן פרנסיסקו - 4
ניו אורלינס - 6
קנזס סיטי - 5
בונוס - יותר
סקר - השניים שלימים הפכו לצוות שידור - Moose and Goose

Yo-man

New member
עכשיו אני מוכן לענות

1. שיקגו - 3. לא יודע מה קרה לגרין ביי. יש לי את לייסי בפנטזי כך שאני מאוד בעדו, אבל אני ריאלי. אם הם לא עשו הרבה עד עכשיו, יש מצב שגם היום הם לא יעשו הרבה.
2. פילדלפיה 6. יש סיכוי טוב שהם מפסידים, אבל כל המשחקים לא בטוחים בעיני היום, אז לפחות אם הם ינצחו אני אקח 6 נקודות.
3. ניו אורלינס - 4. למרות מה שכתבתי על גרין ביי, אני מסרב להאמין שהסיינטס גמורים. היום הם יכולים לקרוע את דאלאס.
4. ניו אינגלנד - 5. ניו אינגלנד מקום ראשון (אחרי 3 שבועות) בהגנה אווירית. ג'מאל צ'ארלס אולי חוזר. נייל דייויס בסדר, אבל זה לא יספיק לדעתי.
5. יותר מ-27.5 נקודות. בונה על מיאמי (וולאס בעיקר) ועל ההגנה החלשה שלהם מהצד השני. שיחגגו בלונדון עם משחק בניקוד מהנה.

סקר: השחקן הראשון שאי פעם אהבתי בליגה הזו הוא קורדל סטיוארט, שהיה ידוע כ-"סלאש".
בעונתו הראשונה הוא שיחק ברסיבר בפיטסבורג.
ב-97 הוא קיבל את המושכות להיות ה-QB, ובכל מקום היה כתוב שוהא קווטרבק/רסיבר.
הלוכסן הזה - SLASH - תפס מרוב שהוא היה ייחודי.
בנוסף הוא היה גומע מרחקים על הרגליים, מה שהפך אותו לסיכון ריצה בנוסף ליכולות האחרות שלו.
הוא מקום שני בליגה, בכל הזמנים, במספר טאץ' דאונס לקווטרבק (38), אחרי סטיב יאנג (43).
הוא היה מייקל ויק לפני שמייקל ויק היה מלהיב.

וחוץ מזה, כשדראן ספרולס היה בצ'ארג'רז קראו לו Lightning Bug. מעליב אבל משעשע.
ותודה ליעל על ההשקעה והכנות

RoyBehar

New member
תשובותיי

קודם כל, יעל, סחתיין על ההודעה כמו שכבר אמרו פה...
האמת היא שראיתי אותה כבר לפני כמה ימים אבל רציתי לחכות שיהיה לי זמן לענות כמו שצריך ולא לכתוב רק תשובות ומספרים, אבל הזמן הולך ואוזל ואני עדיין בטירוף, אז לצערי זה כן יצטרך להיות קצת קצר:
&nbsp
1. גרין ביי - 3 נק'
כי אני שונא את הדובים. זה הכל. בתכלס, גרין ביי נראים זוועה ואני חצי בטוח שהם יפסידו, אבל לא מסוגל להמר על קאטלר וההם...
2. ניינרס - 4 נק'
נטו בגלל הביתיות, וגם כי פילי אמנם ניצחו את וושינגטון בשבוע שעבר, אבל בקושי. אחרי מה שאיליי עשה לוושינגטון השבוע, הניצחון של פילי עוד פחות מרשים בעיניי. הניינרס לא בדיוק מבריקים, אבל נראה לי שבבית הם יעשו את זה.
3. דאלאס - 5 נק'
אני עדיין לא מאמין שאני אשכרה מהמר פה על טוני רומו נגד דרו בריז, אבל הקאובויס בעליה, הסיינטס בירידה (לא, ניצחון על מינסוטה עם טדי ברידג'ווטר לא באמת נחשב בעיני). אם זה היה בסופרדום, אולי הייתי מהמר אחרת, אבל זה בדאלאס, אז קאובוייס איט איז
4. ניו אינגלנד - 6 נק'
כן, הם בקושי ניצחו את אוקלנד, כן הם הפסידו למיאמי... אבל קנזס סיטי כל כך מאכזבים שאני לא רואה מצב שהבריידי באנץ' לא מנצחים. אם לא הייתי שם אותם לפני שבוע בהישרדות, זה המשחק שהייתי לוקח השבוע.
&nbsp
&nbsp
סקר:
וואיי יש הרבה.
נראה לי שמגטרון זה הכינוי הכי גאוני בהיסטוריה, בעיקר בשביל גיק כמוני...
גם "המקרר" היה אחלה כינוי וכמובן "ברודוויי ג'ו"
&nbsp

למעלה