תורי
אין ספק שחייבים לפעול לחיזוק היצוג הנשי בפורום !!! איזה בחירה יפה בהודעה מפוארת, יצירתית ומושקעת. כל הכבוד ליעל !!!
משחק 1: אמנם הסולג' פילד ידוע כמעוז של הדובים, אבל בסופו של דבר שיקגו לא ברמה של שתי הבכירות בבית.
גרין ביי על 3 נקודות (מקרטעות ולא יציבות)
משחק 2: כל הכובד לאיגלס. אכן פתיחה יפה (ובמיוחד יכולות come back נדירות). הביקור בחוף המערבי של יסיע לחניכי צי'פ קלי למרות הכרותו המוקדמת עם הזור. סן פרנסיסקו פשוט יכולים לאתר הפעם.
סן פרנציסקו עד 4 נקודות
משחק 3: קבוצה אחת נופלת בשניות הסיום לעומת קבוצה שנוהגת לוותר הרבה קודם (למרות המאזן הנוכחי). ההגנה של הקדושים תדאג שהכדורים יסופקו לבריס כדי שישיג עוד ועוד יארדים...
ניו אורלינס על 5 נקודות.
משחק 4: איך זה שדווקא יעיל בוחרת כזה משחק, ועוד יש משתתפים שרושמים "קנזס 5 נקודות".... נו באמת, עם כל הכבוד לאלכס היקר.
ניו אינגלנד עם כל ה-6. (כל תוצאה אחרת נראה לי הפתעה מרעישה, למרות שזהו משחק חוץ לפאטריוטס)
בונוס: לא בגלל הביקור בלונדון, אלא פשוט כיוון שההגננות חלשות יותר מהממוצע הכלל ארצי:
יותר מ-30 !
סקר : יופי של שאלה. כל כך חביב שאפילו אני טורח לענות (מה שלא קורה לרוב, ואבקש מיורם לא להעלב).
כמובן שהמקרר והאוטובוס (שכבר הופיעו בהודעות של הקודמים לי) מצויים חזק במצעד. בכל מקרה, צריך ללכת הרבה אחורה כי לדור הקיים אין כינויים מספיק מעניינים (היה מישהו שציין שבריידי קורא לאדלמן "מיניטרון". זו מחמאה?). נגון שמגטרון הוא היחיד שיכול בכלל להתמודד מבין כלל השחקים הפעילים, אבל האיכותיים שייכים לדורות העבר.
בקיצור וללא הסברים ותירוצים, הנה התרומה שלי:
כמעט בחמישיה הפותחת: Reginald Howard White - The Minister of Defense,
מקום 5: Randy Lee White - Manster
מקום 4: Michael Turner - The Burner
מקום 3: William Anthony Perry - The Refrigerator
מקום 2 : Jerome Abram Bettis - The Bus
והגדול מכולן, כמובן sweetness , למרות שמדובר על בחור שלבש מדים של שיקגו....(לצעירים שלא מכירים, הרי שזהו Walter Jerry Payton שעלה למגרש ב-1975 ופרש ב-1987)