בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
בישולים לסופ"ש


מה קורה במטבח שלכם הסופ"ש?
שתפו בחוויות, רעיונות ותמונות
 

kobit11

New member
ראית את המתכונים הפרסים שיש בדף הראשי ?

נראים טוב ובוודאי גם טעימים, אבל הרבה עבודהההה !
 

ladybug6

New member
כן, של גבי!

וגם מגניב לראות שכל המתכונים בראשי הם צמחו-טבעוניים :)
 
לא נורא

הכופתאות מצויינות, מנסיון, מכירה אותן בורסיה המקורית והרעונות לתחליף נראים סופר מתאימים
וזה גם נ"ג!
ינוסה אצלנו בהקדם
 

cyethra

New member
אצלנו

מרק עגבניות (מכיל גם דלעת וגזר)

פלפלים ממולאים מהבלוג של ליידיבאג (אורז מלא, עדשים ירוקות, טחון מן הצומח ורוטב עגבניות)

סלט שעועית ירוקה ודלעת

בצל סגול מקורמל בצ'ילי מתוק

כרובית בתנור עם גרעיני חרדל

תפוחי אדמה בתנור עם צ'ילי מתוק

לביבות שעועית שחורה וכרובית

לביבות אפונה, גזר ותירס

יאמי!
 
אצלנו

מרק עדשים עם כרשה, גזר,עדשים חומים קטנים וכתומים

רוטב בולונז מטחון מהצומח עם פטריות צלויות ליד פסטה

צלי כרוב סגול עם שורש פטרוזיליה וריבת מישמש

חמין טבעוני נ|ג עם קישקע שהושבח בטחון מהצומח ויצא משובח, עם תמרים ואגוזי ברזיל

סלט אפונה ירוקה זעירה עם קוביות טופו ושמן שומשום

סלט עגבניות מבושל

סלט ירקות במגוון צבעים - הידד לפלפלים הצהובים

טחינה ירוקה

ולקינוח רפרפת תפוזים עשויה ממיצסחוטרי, קצת מים, סוכר, כמה טיפות מי זהר, קורנפלור ופרות טריים מעל
 

ladybug6

New member
אוי נראה מעולה..

באסה שלא השריתי שום דבר מראש, עשית לי חשק גם לחמין
 
האמת

יצא טעים להפליא
הקישקע המשודרג היה ממש שיחוק, רק נשפך לי יותר מדי פלפל שחור...אבל נאכל בשמחה, זה ממש רעיון שווה לערבב בקמח שמן בצל תבלינים גם שבבי סויה
 
ככה

בצל גדול חתוך קטן, שמן בסיר להזהיב. שורש פטרוזילה מקולף בקוביות לסיר גם. כרוב סגול בינוני חתוך קטן מעל שני אלה. מלח, פלפל שחור לכסות. מדי כמה דקות לערבב שלו יתפס על הקרקעית. הנפח יורד והצבע מתחזק. כשהכרוב רך ואין נוזדלים בסיר מרחיקים ממקור החום ומוסיפים3-4 כפות ריבת פרי משובחה. מערבבים היטב וטועמים. מתקנים את היחסים בין מלוח למתקתק. לפעמים מתאים להוסיף מיץ מחצי לימון עסיסי, לאיזון הטעם. אוכלים חם.
זה יאמי לחלוטין
 
כי זה נהיה צלוי

משחים, וממש מקבל גוון של צלי
אין לי מילה יותר מתאימה
כרוב צלוי?
זה תבשיל כרוב בגוון צלי
 
למעלה