בישולים לסופ"ש

merav999

New member
ואצלי יש

פאי הטחון מהצומח של החיפושית שוב, הפעם עם בצק שמרים (מיקי, בסוף לא התעצלתי
). יצא ממש מוצלח, תודה!

חמין גם מהבלוג של החיפושית עם בצל מטוגן, תפוח אדמה וגזר, פטריות, שעועית לבנה ואדומה, גריסים וחיטה ומעל קנלוני.

סלט חיטה עם חמוציות, צימוקים, פקאן מסוכר.

מרק גונדי, הכופתאות יצאו טעימות אבל בישלנו יותר מדי את והן התפרקו.
 
הכנתי את הכופתאות ביום ראשון

ובמקום לבשל במרק אפיתי אותן על מצע בצל, עגבניות וקייל
אחר כ ך צרפנו אותן למרק עדשים שנשאר משבת- לא התפרקו כלל ויצא מעולה

יכול להיות שעדיף לבשל במרק רבע שעה ואז לאפות מכוסה בתנור, ככה חייהן מתארכים והן לא מתפוררות. אני כאמור אפיתי ישר.
 

littlegem

New member
מרק עדשים חריף עם מיץ לימון סחוט מעל

החורף הזה תפס אותי חזק וזה עוד לא הסוף.. ועוד בשבוע שיש לי כל כך הרבה מטלות
 

littlegem

New member
ברחה לי חצי הודעה..

למי שיש טיפ איך חוזרים למצב רגיל כמה שיותר מהר? בד"כ אין לי בעיה לנוח ולקחת את הזמן לחזור לשיגרה, עכשיו זה פשוט כל כך לא מתאים..
באסה
 

ימימה

New member
ואצלי נשארו תפוחי אדמה מבושלים

ממוסקת החצילים שעשיתי, אז הפכתי אותם לסלט תפוחי אדמה עם הרבה לימון כבוש תוצרת בית! (הנה סוף סוף הוא מתחיל לככב במטבח...)
 

ladybug6

New member
קוביות גזר מבושל גם היו משתלבות

בסלט הזה לדעתי, ומוסיפות מתיקות וצבע.
מעניין לראות פתרונות של אנשים אחרים. אצלי תפוחי האדמה האלה היו נכנסות לתנור עם שמן להשחמה ופריכות בכלל בלי להתבלבל...
 

ימימה

New member
שני הרעיונות טובים


רק שבהתחלה חשבתי לשמור אותם למחר, ורגע לפני הארוחה אמרתי - הופה, הנה הזדמנות להשתמש בלימון הכבוש שלי! כך שזה "סלט שתי דקות". גם ערמת הפטרוזיליה שבתוכו נקצצה מוקדם יותר במטרה להפוך לטבולה (שלא יצא לפועל מסיבות כאלו ואחרות), כך שמחצית הפטרוזיליה נכנסה לסלט הזה והמחצית השנייה קפצה לתוך קערת עגבניות חתוכות....
 

RSPA

New member
ברור, ברור...אבל זה נקרא מצחיק

ומזכיר את המערכון האדיר הזה של אריק איינשטיין ז"ל ומוני מושונוב (יבדל"א).
ועוד בפורום...
 
למעלה