שאלות, חדשות, בקשות

Hadar169

New member
אני אמליץ גם עלייה

באמת חבל שהיא לא זכתה להגיע לפה

snirf

Active member
עתיד הטורקיות בערוצי ויוה

ניכר לכל עין שיש ריבוי של טורקיות בערוצי ויוה, אך מאז שזוהה הפוטנציאל להצלחה- נפתחו ערוצים בהוט וביס עם התמקדות נטו בטורקיות.
עכשיו גם קראתי שמביאים לשם טלנובלות שהן במקביל לשידור בטורקיה- שזה הישג ודרך טובה להגיע לקהל רחב יותר.
ואני שואל- אם זה כך, מה כבר יישאר לויוה לרכוש? אם אותם ערוצים מקדימים ורוכשים טורקיות לפניהם...ייתכן ותהיה דעיכה בערוצי ויוה? הלוואי!
הגיע הזמן שיחזרו ליותר רכש לטיני וברזילאי, וייפתחו גם לכיוונים של סדרות (לא טלנובלות, כמו איסבל) מברזיל, ספרד וכו'...

evglev1

Well-known member
מנהל
לצערינו ערוצי הטורקיות בתשלום אקסטרה

שמחתי כשהם הגיעו גם לפרטנר TV וחשבתי שכמו עם ויוה פלוס בפרטנר זה יהיה בחינם, אבל לא זה היה רק לחודש היכרות וכדי למשוך אנשים לשלם על תוספת החבילה הטורקית הם השאירו ב-VOD שלושה פרקים ראשונים בכל סדרה להיכרות בתקווה שאנשים יראו ירצו את ההמשך וישלמו בעוד בהוט ויס יש יותר ויותר חבילות עם ויוה פלוס וגם סדרות בויוה פלוס נמצאות ב-VOD של כל החברות וגם חלקן עולות במקביל לאתר ויוה כמו שתולים ובקרוב אגדת הים הכחול.

snirf

Active member
גם ויוה פלוס בתשלום נוסף, אז?

שם מרוכזות כל הטורקיות
מה זה קשור לשאלה/דיון/נושא שהעליתי?

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה פלוס בחינם בפרטנר ובסלקום

ובהוט וביס רוב הסדרות של ויוה פלוס נמצאות ב-VOD ויש גם הרבה חבילות שכוללות את ויוה פלוס.

Hadar169

New member
גם לדעתי במצב הקיים ויוה צריך להיות נטול טורקיות

כשבמקביל צריך לפתוח לכולם את הערוצים הטורקיים בתשלום. זה הכי נכון.
ושבמקום זה יביאו עוד קוריאניות, ואולי גם יפניות, עוד ברזילאיות, עוד לטיניות שלא זכו
להגיע לערוץ. אבל סדרות אני לא חושבת שצריך לשדר בויוה. ויוה נועד לשדר טלנובלות
זה מה שמייחד אותו, בשביל זה הוא קם. אחרת הוא יהיה סתם עוד ערוץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שאפשר לקרוא לקוריאניות, יפניות, סיניות,

תיוואניות ותאילנדיות טלנובלות, אמנם ברוב הקוריאניות יש זוג ראשי, אבל מדובר בסדרות קצרות יחסית, הקוריאנית הארוכה ביותר ששודרה בערוצים הייתה המלך סאן עם 77 פרקים ובויוה פלוס עכשיו הקיסרית של 51 פרקים ולפני כן הייתה המורד של 30 פרקים וגם לא בכל הקוריאניות יש רשעים שהם פושעים. כך שאם לצמצם את ההגדרה לטלנובלות, דווקא בין הטורקיות יש סדרות שאפשר לקרוא להן טלנובלות כמו הכלה מאיסטנבול וחלומות בהקיץ ואילו את הקוריאניות קשה להגדיר כטלנובלות.

Hadar169

New member
הייתי מגדירה אותן כמיני טלנובלות

כי מה שאני ראיתי עד כה בהחלט עונה מבחינתי להגדרה של טלנובלה למרות שהן מוגדרות בעיקרון כדרמות קוריאניות. טלנובלה זה לא רק מספר פרקים מסויים זוג ראשי אחד ועלילה קלאסית. לגבי שאר האסייתיות שלא הגיעו למחוזותינו כמו היפניות אין לי מושג איך הן כי אף פעם לא צפיתי אבל בהחלט אשמח לנסות

מסכימה

ויוה איבד את המהות שלו ואת לשמה הוא נוצר. אני לא אומרת שצריך רק בספרדית או רק קלאסיקות שגם ככה כבר לא באופנה. הבעיה שטלויסה בעצמה הפסיקה לייצר טלנובלות ולהמר אותן לסדרות וידוע כבר מי אשם בכך. טיוי אצטקה לדעתי מת, אין כבר טלנובלות משם מזמן אבל אם כבר הביאו את חלק ממני שהיא ישנה מהכלה מאיסטנבול ומשודרת כיום אחריה אז אני לא רואה בעיה לרכוש סדרות ישנות יותר מהסדרות שמשודרות היום בויוה. לא פייר הפינוק כלפי אוהבי טורקיות. זה יכול להחזיר את הצופים לערוץ. כיום הז'אנר הטלנובלי בעולם דל וגם ונצואלה במשבר נוראי והפתרון לא להביא טלנובלות הזויות מקולומביה שחוץ מתשוקת הנצים ובטי המכוערת אף סדרה משם לא הצליחה פה. רינגו למשל זה רימייק לסדרה ארגנטינאית אז פחות מתחברת לזה אבל הייתי שמחה לו היו מביאים את עולם של חיות עם קאסט נהדר לצערי אין אותה באינטרנט וזה של סלבדור מחיה ועד שטלויסה תתאושש מהסדרות ייקח זמן. לדעתי ויוה כן מסוגלים לרכוש סדרות ישנות כמו עם חלק ממני בגלל פארוק ועכשיו את גראן הוטל הגרסה המקורית של מלון הסודות שכבר שודרה פה. גם אשמח אם היו מביאים הזורו ולב חצוי שהיו הצלחות פה בפורום.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם את מכלילה את טלמונדו עם RTI עם קולומביה

אז גם הסערה, דונה ברברה ומלכת הדרום הצליחו פה ונראה שגם קפה בניחוח אישה המקורי היה הצלחה מסחררת, למרות שלטעמי שיכורה מאהבה יותר טובה.

רק דונה ברברה הצליחה מאשר הסערה

לא שמעתי שאנשים רבים צפו בהסערה. דונה ברברה קידמה את אדית גונזלס בארץ. באתר ישראלי ציינו את מותה והראו פרומו מדונה ברברה מויוה.

elall

Member
מנהל
הסערה זכתה להצלחה כשהיא שודרה בערוץ הספרדי

והרבה צפו בה בלי תרגום. היא הייתה מאוד מבוקשת והיו לה פה שרשורים מטורפים. אבל עד שויוה נזכרו להביא אותה ועוד תקעו אותה בויוה פלטינה עם כל 200+ פרקים שלה, אז לאף אחד כבר לא היה כוח לצפות בה.

Hadar169

New member
אז שווה לך גם לפנות לויוה כי הם בהחלט פתוחים להצעות כאלה

tami129

New member
את מעליבה את הסדרות הקולומביאניות

אולי הן לא היו סופר הצלחה כמו תשוקת הניצים (שהיא לא קולומביאנית) אבל היה בהן משהו נחמד מאד עם קריצה הומריסטית אבל גם לתת אמירה על החיים, זכור לי "קח אותי רודריגו" שמאד אהבתי "רווקה ופנוייה", "הבייביסיטרית" ו"פעם עני, פעם עשיר" (אאל"ט)

כבר מזמן לא מביאים סדרות משם, האחרונה היתה משהו עם סופיה, שהשחקן הראשי היה הרשע מפעם עני פעם עשיר. ומאז לא הביאו עוד סדרות חדשות משם...לצערי הרב.

קח אותי רודריגו הסדרה היחידה מקולומביה

שלא הייתי מתנגדת לראות אותה שוב ואת הראשיים שלה שהתאהבתי בהם ובכימיה שלהם)
&nbsp
מה לא קולומביאני בתשוקת הנצים? זה שהיא מעורבת בהפקה אמריקאית לא הופך אותה לפחות קולומביאנית. היא צולמה בקולומביה עם לא מעט קולומביאנים והפקה קולומביאנית.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה??????????? לא אהבת את האלמנה

או פשוט לא צפית בה?

tami129

New member
תשוקת הניצים לא היתה קולומביאנית אלא יותר טלמונדו

שזה לא מקום מוגדר, שחקנים מהרבה מדינות, לא רק מקולומביה

וכן, "קח אותי רודריגו" היתה טלנובלה שמאד נהניתי ממנה...גם מהשיר

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא לא מזמן הביאו את סוכר מר משם

והאחרונה לפני סוכר מר הייתה גבריאלה, סופיה זאת הייתה הבת של הראשיים.

ותשוקת הנצים גם צולמה בקולומביה וגם טלמונדו שיתפה פעולה איתה עם RTI קולומביה האחראית על האלמנה וגם עם קראקול שאחראית על קח אותי רודריגו. כך שנכון שזה סגנון אחר, אם כי עכשיו אני רואה ברפרוף שגם בתשוקת הנצים היו הומור שלא היה ממנו במילה של כבוד.

למעלה