שאלות, חדשות, בקשות

tami129

New member
לא אהבתי את סוכר מר

סוכר מר היתה כבדה מאד...בהתחלה שמחתי שהביאו משהו קולומביאני אבל היה לי להתמיד

ושכחתי את השם של האחרונה לפני סוכר מר

בתשוקת הניצים, יש הרבה מקולומביה (במיוחד השחקנים) אבל מרגישים שזה בינלאומי.

קשה להאמין שסוכר מר היתה הטלנובלה היחידה שחשבו להביא מקולומביה כשמטורקיה ומברזיל מביאים סדרות בלי סוף

ואני אוהבת טלנובלות מברזיל

elall

Member
מנהל
תשוקת הנצים היא כן קולומביאנית, אולי לא קולומביאנית אסלית

בגלל מעורבות של טלמונדו, אבל הסיפור המקורי הוא קולומביאני, אותו תסריטאי שכתב את המקור היה אחראי גם על החידוש הזה, הטלנובלה צולמה בקולומביה ורוב השחקנים הם קולומביאנים.
&nbsp
לדעתי לאחרונה בקולומביה לא מייצרים משהו באמת איכותי ומעניין. פעם גם מאוד אהבתי אותם, אבל בשנים האחרונות לא ראיתי משהו שבאמת מסקרן שהייתי אומרת חבל שלא הביאו. חוץ מ"שפחה לבנה" תקופתית ממש מושקעת, שאם להאמין לויקיפדיה, שודרה בכל העולם בערך, חוץ מאצלינו. לא ברור למה הביאו את "סוכר מר", ולא אותה.
גם יש לזכור שאצל קולומביאנים חלק גדול ממה שהם מייצרים זה נרקונובלות וסדרות פשע. בכלל הם אלו שהתחילו את האופנה המפוקפקת הזאת ואחר כך טלמונדו ואחרים הצטרפו לחגיגה.

ronniway1

New member
לגבי עשרת הדיברות בערוץ הברזילאי

יש איפה לראות את הפרקים , עם תרגום לעברית או לאנגלית ?
פיספסתי המון פרקים , וברוב האתרים יש את הפרקים ללא תרגום .

תודה מראש

Hadar169

New member
אני יכולה לתת לך לינק לאתר באיכות מעולה אבל ללא תרגום

snirf

Active member
הפסקתם לעדכן לגבי מחליפות? תהיתי מה יחליף את בית הקטיפה...

היות והיא מסתיימת החודש (למרות שאני הרחק מאחור בפרקי ה-40),
ושמחתי לגלות בפייסבוק (ויוה פרסמו לפני כשבועיים) שהמחליפה היא גם ספרדית תקופתית מדוברת- גראן הוטל. איזה כיף

הלוואי שימשיכו להביא ספרדיות ככה

evglev1

Well-known member
מנהל
בוואלה הם לא מתעדכנים כלום, אבל בפייסבוק

הם עדכנו כבר לפני שלוש שבועות על גרן הוטל שאגב הריימק המקסיקני שלה שודר ואתה מוזמן להשוות בין הפרומואים, אפשר להגיד שממש אותה הסדרה, אם כי מצד שני גם בשיכורה מאהבה וקפה בניחוח אישה, בחרו כמעט את אותם הקטעים בפרומו, רק שהשיר של גביוטה שונה.

מה שמקופח בעדכון זה הקוריאניות, הפרומו של השידור החוזר של אגדת הים הכחול היה אמור לעלות אתמול וכנראה עלה ורק ביום שישי עדכנו על המחליפה של בוק ג'ו האלופה, לעומת זאת לגבי אדמה פראית שמחליפה את האהבה שאחרי עדכנו כבר לפני שבועיים.

למעלה