הנחה משמעותית למנוי הפלוס

משחק באטמן ארקהם חדש בפיתוח? כל הפרטים כאן.

שמועה בלבד
לפי שמועה שהופיעה באתר רדיט. יש משחק באטמן חדש בפיתוח. המשך של באטמן Origins לפי השמועות בין השאר גם באטמן וגם רובין יהיו דמויות שחיקות.
יהיו שיפורים גם למערכת הקרב וגם לבאטמוביל.Owlman יהיה הנבל הראשי.

המשחק ייקרא Batman Arkham Insurgency וייצא בנובמבר 2017.

הרבה אנשים תוהים ברשת, אם מדובר בזיוף או שמדובר במשחק שיבוא במקום
המשחק של דמיאן ווין.

לדעתי מה שבאמת הולך לקרות אם אתם רוצים את דעתי, היא שהמשחק הזה אמיתי ובגללו בוטל יחידת המתאבדים, וגם המשחק של דמיאן ווין אמיתי, אבל בגלל שהוא המשחק ה"חשוב יותר" הוא יגיע רק מאוחר יותר.

מה איתכם? המשחק מוצא חן בעינכם לפי השמועה? :)
https://mmoexaminer.com/new-batman-game-details-leaked-called-batman-arkham-insurgency/

evilplate

New member
אני סקפטי קצת

בגלל שזאת לא רוקסטדי שבנתה את המותג והכל, מצד שני Origins הראה פוטנציאל, אז אני אנסה לשומר על ראש פתוח.

בקשר לפרטים של ה lore שאמרת אין לי מושג, לא מבין ממש לעומק במותג כדי לשפוט אם הם נשמעים מגניבים או לא :)

גם אני לא ממש מבין בLore של באטמן :)

אם המפתחים האלה פשוט יעשו את הבאטמוביל אופציונלית לחלוטין ישפרו קצת את הגרפיקה ויביאו טוויסטים חדשים בצורת gadgets חדשים לבאטמן אני אהיה מרוצה אחי :)

evilplate

New member
אין לי בעיה עם הבאטמוביל

נהניתי לפתור איתה פאזלים בסביבה ולהשתמש בה בכל מני קטעים בקמפיין, פחות אהבתי שהקרבות איתה היו אינטנסיביים מדי, זאת אומרת שיותר מדי גלי אויבים כבר התחילו לחפור מכל כיוון, גם לא אהבתי קרבות בוסים שקשורים אליה וגם ההתגנבות היה די חלש אבל זה דווקא פחות נורא.
&nbsp
כן אהבתי את הקונספט ואת השימוש בה רק צריך לעשות כמה שינויים.
&nbsp
וצריך להוריד כל מני "activities" סטייל יוביסופט מהתוכן צד, זה ממש ביאס, כל מני לפרק מוקשים עם הבאטמוביל או להשתלט על מוצבי אויב עם באטמן וכו', די נמאס כבר מתוכן צד פילר רפטטיבי כזה, רוצה שכל דבר צד יהיה עלילתי במינימום, עדיף פחות שעות גיימפליי ויותר תוכן איכותי בלבד מאשר הרבה שעות עם פילר.

וואו ההתגנבות עם הבאטמוביל היתה זוועת עולם.

היו לי סיוטים מהקטעים האלה.בהתחלה הקטע עם גלי האויבים באמת היה חביב למדי עד שזה כבר יצא מכל החורים.

ממ לא זכור לי יותר מדי תוכן רפטטיבי בבאטמן אחי, אבל אולי זה בגלל שבקושי עשיתי תוכן צדדי? לעשות את כל התוכן בבטמן באמת נראה לי חוזר על עצמו עד דרגת מיאוס :(

לדעתי הבאטמוביל יכולה להיות מגניבה למדי אם יצליחו פשוט להשאיר את השימוש בה להחלטת השחקן, כאילו שהיא לא תהיה must ואפשר יהיה לסיים את המשימות בלעדיה אבל לשלב אותה במשימות אם למישהו מתחשק.

ברור שאם יש להם כמה רעיונות לפאזלים ממש מגניבים עם הבאטמוביל אז אני לא אהיה נגד כמה פאזלים שיגרמו לי להגיד "פאזל מבריק" או "איזה שנונים הם בחידה הזו"

אבל כמו שאתה אומר איכות, לא כמות.לא להכניס את הבאטמוביל בכוח רק מתי שיש להם רעיון מבריק שמצדיק את זה.

evilplate

New member
כן התכוונתי בעיקר להרבה מהתוכן צד שמרגיש רפטטיבי

כל מני פעילויות למיניהן שהן מלחתכילה לא כאלו כיפיות כמו לפרק מוקשים או מרדפים שנמאסים אחרי פעמיים וכו׳
&nbsp
הקמפיין עצמו ממש סבבה ולא מרגיש רפטטיבי בכלל למרות שמכיל כמה קטעים חלשים כמו הגלי אויבים וההתגנבות, גם הבוסים בקושי קיימים ואלו שכן הם די מעפנים אבל הקמפיין ממש טוב למרות הכל, אחד הטובים בסדרה אם לא הטוב שבהם.
&nbsp
וכן אני זורם עם באטמוביל יותר אופציונלית אבל בעד קטעי חידות איתה גם בקמפיין.
&nbsp

אפשר לשחק בThe Division בחינם ל6 שעות או עד רמה 8.

לפס4/one וכמובן המחשב האישי. מדובר בגרסת המשחק העדכנית ביותר עד כה.
אז מי שרצה לנסות את המשחק ואף פעם לא ניסה (עמית)

או מי שרוצה לתת לזה צאנס נוסף, אפשר :)
https://blog.ubi.com/division-last-stand-dlc-free-trial-available-now/

יוביסופט עובדים על משחק של Avatar

מה קרה הם נזכרים עכשיו לעשות על זה משחק? הצוות של the dvision עובד על המשחק והוא ייצא לקונסולות ולמחשב.

יוביסופט יודעת לעשות אחלה משחקים מבוססי סרטים, המשחק שלהם לקינג קונג בPS2 היה משהו משהו.

evilplate

New member
לא שיחקתי בקינג קונג שלהם

הוא באמת טוב?

בכל אופן יובי של אז זו לא יובי של היום, לא בונה על הדבר הזה יותר מדי ובתכל'ס אוואטר כמותג הוא די משעמם.

האמת שמישל אנסל היה מאחורי קינג קונג :)

(יוצר ריימן, Wild וכו') לא יודע אם הם באמת יכולים להוציא משחק טוב ברמה שהוא יכול.

אבל בגלל שזה המפתחים של הדוויז'ן שהוכיחו שהם יודעים לעשות אחלה גיימפלי ובגלל שיובי בכל זאת נתנה לאנסל תקציב עם קינג קונג סביר בעיני שגם כאן הם ישקיעו בתקציב.

גם בעיני העולם של אוואטר משעמם אחי.פשוט כמו שאמרנו אז, אם הם יביאו לי סינגל מושקע אני אקח כל מה שיתנו לי :)

evilplate

New member
עזוב כדאי למתן ציפיות

כמו שעמית אמר, כל דבר שקשור ביובי ובעולם פתוח או בכלל תוכן סינגל שלהם היה על הפנים בדור הזה, קשה לסמוך עליהם, שיתמקדו במולטי עדיף.

amithas190

New member
אני מרים גבה כשאני שומע את הצירוף של יובי ועולם פתוח-יותר

מידי פאשלות

sky121

New member
כבר יש משחק של אווטר

יוביסופט הוציאו ב-2009 משחק, שמתרחש כמה שנים לפני אירועי הסרט.

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Cameron's_Avatar:_The_Game

אאוץ איזה נוקאאוט! לא יכולת לתת לי לחיות עוד קצת באשליה?

כנראה שיובי ממש לא יכולים לעשות משחקים נורמלים בלי מישל אנסל.

מישהו 2

New member
עוד סרטון באיכות מרשימה מאוד של Horizon על הפרו

אם אתם יכולים שימו את הסרטון על האיכות הכי גבוהה שאפשרית אצלכם

Horizon עלה מעל 47 מליון דולר לפיתוח.(זה זול)

כמה בדיוק מעל 47 מליון? אם נילחץ לפינה ונזרוק מספר בטח 48-49 אם זה היה 50 הם פשוט היו מציינים מספר עגול.

יותר יקר במעט יחסית מהמכשף.
המכשף 3 = 46M לפיתוח.

אבל יותר זול מהרבה משחקים גדולים אחרים.
רד דד רדפשיין- 80-100M לפיתוח.
GTA V - 137M לפיתוח.
מקס פיין 3- 105M לפיתוח.
watch dogs -68M - לפיתוח.
וכמובן פייבל לג'נדס שבוטל- 75M לפיתוח.

אני ממש מחזיק מגרילה :) להיות קרובים למכשף 3 בתקציב ולהוציא גרפיקה כזו, וואו.

הייתי רוצה לראות את התקציבים של האורדר 1886 וTLG.

evilplate

New member
השאלה אם זה כולל שיווק או לא

לפעמים השיווק עולה לא פחות מהפיתוח עצמו, למשל המכשף 3 התקציב הכולל שלו הוא 81 מליון דולר ככה שהמספר שהבאת הוא לא המלא, אני בטוח שזה גם לא המספר המלא של הוריזון למרות שעושה רושם שהוא יחסית זול באופן מפתיע.

למעלה