הנחה משמעותית למנוי הפלוס

אחי אם זה התקציב של הוריזון כולל שיווק יעוף לי המוח.

להרים משחק בסקאלה כזו ובגרפיקה כזו בפחות מ40 מליון דולר? הם מדהימים אם הם הצליחו.

כל המשחקים ששמתי בכוונה שמתי רק את התקציב של הפיתוח בלי השיווק, כי למפתחות אין כל כך קשר לשיווק או שליטה עליו.

הוריזון משחק נטול באגים רצינים עם הגרפיקה הכי חזקה בדור וגיימפלי תותח
לא משנה איך מסתכלים על זה גרילה הוכיחו שהם יעילים בטירוף.

עכשיו שכבר יש להם מנוע ונכסים שהם יכולים לעשות להם reuse הם יוכלו ללכת יותר רחוק עם ההמשכים :)

evilplate

New member
זלדה כצפוי מפרק את הדור עד עכשיו עם ממוצע 98

ממוצע פשוט מטורף במיוחד לדור הזה עם כמה מבקרים שמכנים אותו המשחק הכי גדול בכל הזמנים ורבים שאומרים שמדובר בזלדה הכי טוב שיצא אי פעם, ההישג הכי גדול של נינטנדו (לא צריך לפרט כמה הישגים יש להם) וכו׳
&nbsp
בקיצור הבנתם את השטיק, משחק השנה, המשחק הטוב של הדור עד כה עם סיכוי די קטן לכל משחק אחר לעקוף אותו למשך שנים ארוכות מאוד:
&nbsp
http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild?ref=hp
&nbsp
מסכנים גרילה רק הוציאו את הוריזון וזכו לכל כך הרבה מחמאות מצד כולם והכל, בקושי הספיקו להנות מהתהילה.

האמת? המבקרים השאירו אותי Speechless.

כידוע עד הרגע האחרון החזקתי בדעה שהוריזון משחק יותר טוב. ואז התחלתי לראות ביקורות וידיאו שהמבקרים ממש נכנסים לעומק ומראים הרבה דברים מגניבים.

והשתכנעתי, השתכנעתי שנינטנדו ניצחו את גרילה וכנראה הביאו את הRPG מקום 2 בדור (דרגון קווסט 11 עדיין יהיה מקום ראשון לטעמי האישי)

<i>והכי מוזר? הביקורת של IGN היא זו שהכי שכנעה אותי שטעיתי.</i>
דווקא אלה שאני הכי לא מחזיק מהם בדרך כלל.

אז סבבה, שיוצא מריו אני אביא את הסוויץ איתו ועם זלדה.
ונשחק אותו אחרי מריו.

דמאט נינטנדו, פאקינג עשיתם את זה.

evilplate

New member
סחטיין אחי

יפה שהודית בזה ככה מהר ושינית את דעתך, אתה לא פאנבוי אחרי הכל

&nbsp
ממה שאני קורא החסרונות היחידים של המשחק לדעת המבקרים שלא הביאו לו ציון מושלם הן בעיקר קשורות לאספט הטכני, גראפיקה די מיושנת ולא מלוטשת, בעיות פריימרייט ומחסור בדיבוב בחלק ניכר מהדיאלוגים, זאת אומרת שאם נינטנדו היתה מפתחת את המשחק לפס4 הוא היה יושב על איזה 99-100, זה די מדהים ההישג שהגיעו אליו, זה נשמע שרמת התוכן פשוט מטורפת וחסרת תקדים, שהכל סופר איכותי ואין כמעט פילרים, ושהמשחק ממש ממש הארדקורי, הוא גם קשה מבחינת הקרבות והוא לא מחזיק לך בכלל את היד, אתה יוצא לעולם לחקור ולומד לבד איך דברים עובדים ואיך למצוא פריטים נחשקים והכל, גם הפאזלים והכל בעצם ממש מבריק.
&nbsp
אין מה לאמר הם שיחקו אותה, רק חבל שחברה עם הנהלה כל כך גרועה כמו של נינטנדו מחזיקה בחלק מהצוותים הכי טובים בתעשייה, ראית את הבשורה האחרונה? עדיין משתמשים בקודים באורך 12 ספרות כדי להוסיף חברים על הסוויץ׳! זה לא יאומן פשוט.
&nbsp
לחברה כזו זבל לא מגיע שיהיו מפתחות ברמה הזו תאמין לי, כואב הלב, הם צריכים שהחומרה הזו תיכשל ולצאת לצד ג׳, רק ככה נזכה להנות ממשחקי נינטנדו כמו שיועדו ובלי הבולשיט של הראשים שמנהלים אותה.

באיזשהו שלב כשציפיתי בסרטוני הביקורת אחי.

פתאום אמרתי לעצמי בראש, שאם זלדה היה זמין לPS4 בטח הייתי מתחיל אותו
לפני הוריזון :) כאילו ממש עכשיו הייתי מתחיל אותו אפילו שאני באמצע יאקוזה ועם הוריזון אני עוד מסוגל לחכות. :)

קשה לא להתרשם מכל המבקרים האלה, ציון 10 בהמון מקומות, אני לא חושב שיצא לנו לראות כבוגרים זלדה שזוכה לכל כך הרבה שבחים.
היינו די קטנים שOOT יצא ולא בקטע של קריאת ביקורות או בכלל יכולת לקרוא אותן תמד הפריע לי בזלדה.
שכשנתעקתי הייתי חייב לשבת על פאזל או להבין לאן ללכת.

כאן זה לא ככה סוף סוף.

כאן נתקעת על פאזל? לא נורא יש 120 פאזלים אחרים שרובם וואו.

נתקעת אפילו בפאזל במבוך? צא ממנו ולך תמצא מבוך אחר.

יש פה הרבה מה לעשות בזמן שאתה תקוע ומנסה לפצח חידה קשה, וזה סוף סוף לא איזה תוכן פיילר כמו ללכת לדוג.

אשכרה אפשר להתקדם במשחק.

הקושי המטורף גם מושך אותי, כשאתה רואה עיר באופק ואתה לא מצליח להגיע אליה כי האויבים קשים מדי ומתישים אותךבדך, זה גורם לזה שממש בא לך לראות מה יש בה, ובכל המפה, כי כל מקום שהגעת אליו, התאמצת כדילהגיע.

אלה דברים שרק שאני שומע מהמבקרים שזה באמת ככה, אני מתלהב.
כי לכתבות בקרוב יש בדרך כלל נטייה להיות חיובים ועל סדרה כמו זלדה בפרט.

אמרתי לך תמיד שהכי מרגיז אותי שדווקא אתה לא יכול לשחק בזלדה.

הרי ברור לי ואמרתי לך תמיד שזו תהיה הסדרה הכי אהובה עליך או לפחות בצמרת שלך.

אפילו לא היית צריך לדאוג כאן מהעולם הפתוח כי אין פילרים.

זה שאתה לא שיחקת בזלדה, זה דבר הזוי, בערך כמו שזה הזוי שאני לא שיחקתי ברצינות בסדרת MGS עד היום, גם התגנבות, גם יפני, גם שעות של עלילה.

דברים לא מובנים
:)

כאילו קראתי איזה מבקר אחד אחי, שאומר שמרוב שיש הרבה תוכן בהרפתקה הזו וכל כך הרבה לחוות במשחק הוא חושש שזה יכול לנהבהיל שחקנים מסוימים ולהרחיק אותם מהמשחק.

ברגע שמישהו אומר משפט כזה, אתה כבר מבין שזה משחק שגם אם מישהו יקנה סוויץ רק בשבילו הוא מקבל המון המון שעות של הנאה מהמשחק הזה.

ולא ראיתי עדיין ביקורת אחת שהיא נמוכה מ9 זה חולני.

נינטנדו ענתיקה לצערנו זה כן.

אבל לפי מה שהבנתי לפחות על הסוויץ אם קנית משחק דיגיטלית הוא נשאר שלך לתמיד זה סוף סוף כמו בקונסולות האחרות שהמשחק נשארים לצמיתות בחשבון שלך ולא מוצמדים לקונסולה שלך.

אם זה היה יוצא לפס4 באמת אפילו רק בגרפיקה הנוכחית ב60FPS זה היה באמת מגיע לממוצע של 100 או לכל הפחות 99.

וגם היה מוכר איזה 14 מליון עותקים בהליכה :)

evilplate

New member
אתה טוב בקטע הזה של לעורר הייפ :)

צריך להתרחק מהודעות שלך כשמדובר במשחק שאין לי ובטח במשחק שלא צפוי גם שיהיה לי חח
&nbsp
המשחק באמת נשמע מדהים, זה מרשים איך אפילו סתם כדי להשיג איזה אייטם אופציונאלי יש לך מבוך מושקע עם פאזלים מגניבים וכו׳, כמה תוכן ברמה גבוהה יש פה, אנשים יכולים להעביר בזה כל כך הרבה שעות איכותיות בלי פילרים כמעט, אין הרבה משחקי עולם פתוח שמציעים חבילה כזו מבחינת התוכן, וכן זה שאתה מתקדם לבד בלי הוראות מפורשות רק מלחקור את העולם איך שבא לך ברמה כזו שאתה יכול גם להגיע לאיזור האחרון אם אתה רוצה (ולמות כמובן אם סתם דילגת) זה חזק ברמות.
&nbsp
אתה יודע שאני לא הכי מת על עולמות פתוחים אבל זה נשמע כמו אחד המשחקים הכי מוצדקים לפורמט הזה, המשחק שיראה למפתחות אחרות איך משתמשים בחופש שמציע עולם פתוח כמו שצריך, הם באמת הצליחו לנצל את מלוא הפוטנציאל מהפורמט הזה זה נשמע.
&nbsp
וכן סדרת זלדה זו החמצה גדולה בשבילי, באמת תפור עלי הרפתקה אקשן עם פאזלים ושימוש בגאדג׳טים והכל, בדוק שהייתי מת על זה, מה לעשות שסוני תמיד הציעה קונסולה עדיפה יותר משל נינטנדו והפער רק גדל עם השנים לרמות אבסורדיות ככה שלא היתה ברירה אלא לפספס את זה... לך עם מגס אין אפילו תירוץ בתור שחקן פלייסטיישן ותיק ;)

כן, וגם המבוכים האופציונלים האלה

הם גם הדרך היחידה להגדיל את מד הבריאות שלך/הסיבולת ככה שיש חתיכת תמריץ לעשות אותם מלבד החפצים האופציונלים.

וזה לא שהשיפורים האלה פוגעים באתגר, פשוט כנראה נותנים לך לספוג קצת יותר מכה אבל עדיין יהיו אויבים שיהרגו אותך במכה אחת שתיים.

יש באמת דברים מגניבים כמו שלינק צונח למשל עם המצנח שלו ישר לתוך איזה כפר אחרי שקיבל תנופה מהרוח.

חח כן אני יודע שאני לא עושה לך חיים קלים עם זלדה והמשחק הזה.
אבל בגלל שאהבת את שאדו ואני יודע כמה הסוס מרכזי שם וכמה כל אויב הוא סוג של פאזל, וכמה זה מזכיר את זלדה באווירה, אני יודע שזו סדרה בשבילך.

, הם יותר בשבילך ממה שהם בשבילי ואני מתלהב רצח מהמשחק הזה, אז אני חושב איך אתה היית :)

לפעמים עם המשחקים של נינטנדו יש כל כך הרבה הייפ מהעיתונות והמעריצים שלהם, שאתה אומר אין מצב שהמשחקים שלהם כל כך טובים כמו שההייפ אומר.

אבל בתכלס? אם יש להן שתי סדרות שבאמת שוות להייפ.

זה זלדה ומריו, אלה באמת סדרות שמצדיקות את ההייפ כל אחת בז'אנר שלה.

יש להם כמובן עוד סדרות שהן סבבה נגיד, אני רואה אותך מתלהב גם ממטרויד
שגם זה עם דגש ענק על פאזלים, אבל לא כמו שהיית מתלהב מזלדה.

והאמת היא שגם בזלדה הספציפי הזה, לינק נראה ממש Bad ass.

אני מקווה שאיכשהו נינטנדו תגיע למצב שהיא מייצרת רק קונסולות ניידות, ואת כל משחקי הAAA שלהן הן יוציאו לסוני ומייק.

יש לנינטנדו IP ענקיים לניידות ככה שהניידות שלהם יכולים להמשיך להיות להיט
גם אם הן יפתחו למייק וסוני.

פוקימון, כמובן יכול להישאר אקסקלוסיבי לניידות, והוא לבד מחזיק את הקונסולה.
אנימל קרוסינג גם משחק שהוא להיט על הניידות.

מעבר לזה מריו קארט יכול לקבל גרסה שהיא גם וגם.מריו הדו מימדי יכול להישאר בניידות. זלדה ממבט על יכול להישאר בניידות...

הם רק ירוויחו מזה לפי דעתי.

אני ממש מקווה שהם יגיעו למסקנה שלי שזה הכי עדיף מימלא היפנים רוצים רק ניידות הם יכולים לחיות על יפן בלבד.

פעם כשמיאמוטו עוד היה מתכנן את השלטים של הקונסולות עוד היה טעם שתהיה להם קונסולה נייחת.

האנלוג סטיק שמיאמוטו המציא היה גאוני, הרטט בשלט היה גאוני.
הווימוט, היה גיימיקי לאללה אבל גאוני לטעמי.

אפילו שלט הקיוב, מיאמוטו ניסה לדברו ליצור שלט, שיהיה יותר קל לשימוש לגיימרים קאזולים.

עד היום שאני מסתכל על שלט הקיוב אני אמנם לא מבין למה הוא חשב שהפאקינג שלט הזה יהיה יותר ידידותי מהדואלשוק, אבל אני מעריך את הניסון שלו.

מאז שמיאמוטו פינה את השטח לצעירים אין להם רעיונות לקונטרולים מקוריים.

הדבר הכי מעניין בסוויץ, זו התכונה ההיא של הקונטרולר שכאילו נותנת לך להרגיש תחושות
נגיד תחושה של מים, תחושה של קרח, תחושה של ג'לי וכו' ביידים שלך.

אבל זה לא משהו שמצדיק קונסולה, הם יכלו לפתח לפס4/מייק ולפתח להן שלט או משהו.

evilplate

New member
אני חושב שגם הייתי אוהב את מטרויד מאוד

גם הוא הרפתקאה ומבוסס על פאזלים עם מערכת קרב זורמת והכל.
&nbsp
גם הצוותים של סמאש ושל מריו קארט מאוד איכותיים בדרכם, ראינו מה יצא מהניסיון של סוני ליצור סמאש משל עצמם, עד כמה הוא החוויר בהשוואה.
&nbsp
גם ה JRPG שלהם כמו סדרת קסנובלייד נחשבים למצויינים, כנ״ל חלק ממשחקי פייפר מריו, בקיצור יש להם המון משחקים שנעים בין אחלה למדהימים ממש, זה פספוס שכל כך הרבה גיימרים לא זוכים לשחק בהם בגלל שנינטנדו חברת חומרה מזעזעת.
&nbsp
גם ההמצאה של הקרח וכל השטויות האלו של הקונטרולר החדש זה בטח קישקוש, לא שמעתי על זה יותר מדי בקטע של מהפכה או משהו.
&nbsp
בקצרה כמו שאמרת, שיפסיקו עם הנייחות ושיתחילו לפתח למתחרות במהרה בימינו אמן.

מישהו 2

New member
לא שיחקתי במשחק של זלדה מעולם

אבל אני יודע איפה אני אתחיל, נראה כמו master piece ללא ספק

אתה יכול להתחיל עם זלדה WW לקיוב.

הוא מקסים, ירוץ נהדר על המחשב שלך עם דולפין (ואפילו על מחשבי גיימינג ישנים מ2009 ) ולהתרשם מהסדרה :)

למעלה