כן, וגם המבוכים האופציונלים האלה
הם גם הדרך היחידה להגדיל את מד הבריאות שלך/הסיבולת ככה שיש חתיכת תמריץ לעשות אותם מלבד החפצים האופציונלים.
וזה לא שהשיפורים האלה פוגעים באתגר, פשוט כנראה נותנים לך לספוג קצת יותר מכה אבל עדיין יהיו אויבים שיהרגו אותך במכה אחת שתיים.
יש באמת דברים מגניבים כמו שלינק צונח למשל עם המצנח שלו ישר לתוך איזה כפר אחרי שקיבל תנופה מהרוח.
חח כן אני יודע שאני לא עושה לך חיים קלים עם זלדה והמשחק הזה.
אבל בגלל שאהבת את שאדו ואני יודע כמה הסוס מרכזי שם וכמה כל אויב הוא סוג של פאזל, וכמה זה מזכיר את זלדה באווירה, אני יודע שזו סדרה בשבילך.
, הם יותר בשבילך ממה שהם בשבילי ואני מתלהב רצח מהמשחק הזה, אז אני חושב איך אתה היית
לפעמים עם המשחקים של נינטנדו יש כל כך הרבה הייפ מהעיתונות והמעריצים שלהם, שאתה אומר אין מצב שהמשחקים שלהם כל כך טובים כמו שההייפ אומר.
אבל בתכלס? אם יש להן שתי סדרות שבאמת שוות להייפ.
זה זלדה ומריו, אלה באמת סדרות שמצדיקות את ההייפ כל אחת בז'אנר שלה.
יש להם כמובן עוד סדרות שהן סבבה נגיד, אני רואה אותך מתלהב גם ממטרויד
שגם זה עם דגש ענק על פאזלים, אבל לא כמו שהיית מתלהב מזלדה.
והאמת היא שגם בזלדה הספציפי הזה, לינק נראה ממש Bad ass.
אני מקווה שאיכשהו נינטנדו תגיע למצב שהיא מייצרת רק קונסולות ניידות, ואת כל משחקי הAAA שלהן הן יוציאו לסוני ומייק.
יש לנינטנדו IP ענקיים לניידות ככה שהניידות שלהם יכולים להמשיך להיות להיט
גם אם הן יפתחו למייק וסוני.
פוקימון, כמובן יכול להישאר אקסקלוסיבי לניידות, והוא לבד מחזיק את הקונסולה.
אנימל קרוסינג גם משחק שהוא להיט על הניידות.
מעבר לזה מריו קארט יכול לקבל גרסה שהיא גם וגם.מריו הדו מימדי יכול להישאר בניידות. זלדה ממבט על יכול להישאר בניידות...
הם רק ירוויחו מזה לפי דעתי.
אני ממש מקווה שהם יגיעו למסקנה שלי שזה הכי עדיף מימלא היפנים רוצים רק ניידות הם יכולים לחיות על יפן בלבד.
פעם כשמיאמוטו עוד היה מתכנן את השלטים של הקונסולות עוד היה טעם שתהיה להם קונסולה נייחת.
האנלוג סטיק שמיאמוטו המציא היה גאוני, הרטט בשלט היה גאוני.
הווימוט, היה גיימיקי לאללה אבל גאוני לטעמי.
אפילו שלט הקיוב, מיאמוטו ניסה לדברו ליצור שלט, שיהיה יותר קל לשימוש לגיימרים קאזולים.
עד היום שאני מסתכל על שלט הקיוב אני אמנם לא מבין למה הוא חשב שהפאקינג שלט הזה יהיה יותר ידידותי מהדואלשוק, אבל אני מעריך את הניסון שלו.
מאז שמיאמוטו פינה את השטח לצעירים אין להם רעיונות לקונטרולים מקוריים.
הדבר הכי מעניין בסוויץ, זו התכונה ההיא של הקונטרולר שכאילו נותנת לך להרגיש תחושות
נגיד תחושה של מים, תחושה של קרח, תחושה של ג'לי וכו' ביידים שלך.
אבל זה לא משהו שמצדיק קונסולה, הם יכלו לפתח לפס4/מייק ולפתח להן שלט או משהו.