20 יום 20 מנצחים

אורישקי

New member
באמת שקשה לי להצביע, היא חמודה אבל הייתה רק ב6

מועצות, והייתה פגיעה רק ב4.
שני דברים שעשו לה את הניצחון - החסינות האחרונה, והמון מזל שג'ו הופרש מהפיינל 5.

Seosi

New member
אני לא חושב שהיא מקבלת מספיק קרדיט על המשחק החברתי שלה

היא התבחרה לבנות ביום הראשון והן הקימו ברית בנות. לאחר ערבוב השבטים, היא התקרבה לדבי, ואני חושב שניק היה מודח על פניה. לאחר ההדחה של ג'וליה, היא התקרבה לאוברי וסידני, מה שהרס לטאי את התכנית להדיח אותה לאחר שסידני אמרה לה זאת, ושלושתן וג'ו הדיחו את ג'ייסון. בפיינל 5, אני מאמין שסידני הייתה הולכת עם מישל. אוברי הייתה בברית עם ג'ו. מה שהופך את טאי לקול המכריע. אני מודע לכך שטאי הצביע נגד סידני בפיינל 4, אבל זאת הייתה המועצה האחרונה. ג'ו לא היה במשחק, ואני לא יודע עד כמה הוא היה רוצה לשבט נגד ג'ו בגמר. זה שמישל לא הייתה כמעט במועצות שבט מקשה לנתח את המשחק שלה, אבל אני כן חושב שהיא חברתית חזקה, ומקווה שהיא תוכל להוכיח זאת בעונה

סטילהוק

New member
זכתה בעיקר מההפקר והמזל שהיו לצידה

לזכותה ייאמר שהיא יפהפיה, ומי יודע, אולי היא תוכיח בעונה הקרובה שיש לה הרבה יותר מיופי.

Bar EL

New member
כן נותן לה קרדיט

על זה שאחרי שנכנסה למיעוט ביחד עם ג'וליה היא השתלבה חברתית דיי יפה.
אבל היא מהמנצחים הפחות טובים שלנו - אם כי סנדרה יותר גרועה, היא הייתה יפה ושתקה וסנדרה לא שניהם

סטילהוק

New member
היא ומלקולם שניהם שיחקו מצויין, למרות שהיו במיעוט הגיעו רחוק

והיא עשתה לגמרי בשכל שלא לקחה איתה את מלקולם לגמר, כי אם היתה עומדת מולו לא בטוח בכלל שהיא היתה זוכה ולא הוא. והיא גם חיית משימות פיזיות.

Seosi

New member
משחק פרה-מרג' מושלם

עבדה קשה בשבט והוכיחה את עצמה במשימות, הייתה תמיד הקול המכריע במאטסינג והצליחה להתברג לברית השולטת בקלאבאו.

אורישקי

New member
מיותר להגיד... הסתגלה לכל מצב שהייתה בו

תמיד ידעה להשתחל ולצד גם כשהיא הייתה בעמדת מיעוט ובעמדה קשה, ובפטועל די שלטה מתחת לראדר ברוב העונה
&nbsp

Bar EL

New member
דניס פייטרית לא קטנה

טוב בעצם היא ממש קטנה בגודל

במשימות ובמחנה היא נלחמה, המשחק החברתי שלה מצוין והיא תמיד יודעת לדבר נכון ויפה עם כולם ולהרגיע אותם (טוב זה המקצוע שלה) - אסטרטגית היא לא איזה וואו אבל זה לא ממש שינה לה.
בגדול אם אבחר מהלך אחד אז איך שהיא שכנעה את ראסל סוואן בהדחה שלו שיצביע למלקולם - אחד המהלכים החברתיים הכי טובים אי פעם בתוכנית (פשוט בשיחה איתו שנכנסה לו לרגש שינתה את ההצבעה שלו דיי בקלות), ככה יצא מצב שהיא הייתה מוגנת לא משנה מה בפאקינג שבט שלם.

B R A Y E R

New member
מנהל
אשכרה הייתה בכל מועצות השבט של העונה שלה

זה דבר לא נתפס מבחינתי, ודי נלקח כברור מאליו
מאוד מאוד אנדרייטד מבחינתי

אורישקי

New member
חד משמעית זה שהצליחה ממצב של מיעוט מוחלט

להשתחל איכשהו לתוך ברית הרוב ולהגיע למצב שהם עושים החלטות מטומטמות כמו להדיח את פאקינג לידיה לפניה!!!

Seosi

New member
ההדחה של ג'אד והדיל של פיינל 2 עם רייף

אחרי שגארי הודח, היא ידעה שהיא לא יכולה ללכת נגד סטפני ורייף אלה איתם. אז היא הצליחה להסית אותם נגד ג'אד בגלל שהוא עוד כעס על ההדחה של ג'יימי. אחר-כך, היא כרתה ברית של פיינל 2 עם רייף, וזאת הסיבה שהוא רצה להדיח את לידיה בפיינל 4 במקום דני, והצליח לשכנע את סטפני לעשות זאת. רייף הרס את המשחק שלו בשביל דני, אין לי דרך אחרת לתאר זאת.

Bar EL

New member
באמת שמכל 37 העונות שראיתי

זו העונה שאני הכי פחות זוכר - וכנ"ל לגבי דני...
לא יודע מה הלך שם באמת אבל איך שהצליחה להישאר מול לידיה היה מרשים

B R A Y E R

New member
מנהל
ניצחה בגלל מרמור לסטפני - נטו

אין לי שום דבר טוב להגיד עליה, סורי
הייתה ממש ממש לא רלוונטית לאורך כל העונה, והנצחון הזה ממש לא הגיע לה, בטח שלא מול פאקינג סטפני לה גרוסה האגדה

Seosi

New member
אני מצטער ברייר, אבל זה לא נכון

וזה בא ממישהו שהפסיק לראות את גיבורים נגד נבלים מתי ששודרה בגלל שסטפני הודחה.

סטפני ורייף איבדו כל זכות לנצח את העונה לאחר שהם הדיחו את לידיה על פני דני. הסיבה שהם הדיחו את לידיה כי דני הבטיחה לרייף שהיא תיקח אותו לגמר, ולכן הוא רצה לקחת אותה, והצליח לגרום לסטפני להדיח את לידיה גם כן. אם הם היו מדיחים את דני, שניהם היו מגיעים לגמר, 100%. אבל גם אם כן, רייף בכל זאת היה מנצח את סטפני, כי עד כמה שזה לא נעים להגיד זאת, סטפני לא הייתה הכי נחמדה בעונה הזאת, בלשון המעטה. כן, היה את ג'אד שהיה ממורמר, אבל היא התייחסה די בצורה נבזית ללידיה, הדיחה את סידני שלא בצורך, והברית שלה (למעט רייף) התנהגו בהתנשאות בברית של דני. וכן, זאת הברית של דני, לאחר שהיא הביאה להדחתו של בלייק, היא הייתה המנהיגה של הברית של יאשה.

לא רק שדני הצליחה להתחבר לסטפני ורייף אחרי שכל בני הבירת שלה הודחו במיזוג, היא הצליחה לגרום להם לחבל במשחק שלהם. קצת כמו ג'יי טי בעונה 18.

למעלה