20 יום 20 מנצחים

אורישקי

New member
ברור שהיא לקחה, כי סטפני הייתה העז המושלמת בעונה הזו

כולם התמרמרו עליה/התעצבנו על ההתנהגות שלה באותו זמן בעונה, ואפילו בעריכה היא הוצגה ברגעים מסוימים כאחת שהשתן ממש עלה לה לראש.
שלא תבינו לא נכון, אני מת על סטפני, ולמרות שהיא קצת לא רלונטית במבחן הזמן היא עדיין בעיני אגדת הישרודת ואחת השורדות שהכי אהבתי.
וגם הרבה יותר הייתי שמח לראות אותה מנצחת בעונה 11 מאשר את דני שבאמת לא מענינת טלוויזיונית.
אבל בעיני אם מחפשים מישהו שממש ממש שיחק חזק כדי להפסיד היא עונה על ההגדרה הזו יותר מכולם - הרבה יותר מראסל,טווילה,בוסטון רוב בעונה 8....
ובאופן כללי מרגיש לי שהעריכה הייתה איתה מאד טובה כל השנים.
באולונג היא קיבלה עריכת גיבור מאד מתבקשת (למרות שבפועל עשתה שם המון שטויות אסטרטגית)
בגוואטמלה זה כבר השתנה קצת כי הייתה ווינרית אבל עדיין שמרו לה איזשהו חסד נעורים.
בHVV, לדעתי, זה לא סתם שהיא הגיעה למצב שכל השבט כל כך נגדה,
וזה לא סתם שהיא הגיעה למצב כזה שכל כך הרבה אנשים חטפו אנטי עליה אחרי שהיו איתה בשבט, כחולל אנשים שבאו מעריצים שלה בגוואטמלה, כולל אנשים כמו בובי ג'ון שהיה איתה עונה שלמה בשבט אבל עונה אחרי זה לא יכל לראות את הפרצוף שלה ואמר במיזוג כמה הוא מתעב אותה...
היא לדעתי טיפוס שלא הכי קל לחיות איתו.

Seosi

New member
פלוס רייף שיחרר אותה מההבטחה שלה לקחת אותו לגמר

אם למישהו היה סיכוי לנצח את המשחק זה רייף, אבל הוא הרס את המשחק שלו בפיינל 4 בשביל דני. אני גם מאוד אוהב את סטפני, אבל אי אפשר להתכחש שהיא עשתה מספר טעויות שעלו לה בניצחון. קל לומר שחברי המושבעים היו ממורמרים, אבל וואלה, די בצדק. היא הדיחה אנשים שלא בצורך והתייחסה אל חלקם די בזלזול, בלשון המעטה.

B R A Y E R

New member
מנהל
אויש נו אורי

מעצבן אותי שגם אתה נופל בבולשיט הזה לגביה
סטפני הפסידה מ2 סיבות:
1. היא הייתה אחראית להדחה של כולם, כולם הרגישו קרובים אליה ונבגדים
2. סטפני היא ה"שורדת המפורסמת מפלאו" והמושבעים לא יכלו לסבול את זה שנתנו לה להגיע לסוף ולהדיח אותם.
ממש ממש אותה סיבה בדיוק למה נעמה קסרי הפסידה. אותו מרמור בדיוק.
והנה הוכחה לזה, מתוך AMA שעשו עם סינדי לפני כמה שנים(מסתבר שהמרמור לא עובר לה עד היום):
שאלו אותה למה לדעתה גואטמלה נחשבת לעונה נשכחת בגדר המעריצים, זו התשובה שלה:
The outcome was somewhat insignificant. Most people ask me who won my season, the winner and runner up(in my opinion)were forgettable. I think it would have been more memorable without the Palau comebacks. It took away from the game that was actually taking place.
במילים אחרות:
אוי אוי אויייייי סטפני גנבה לנו את הזמן מסך והשפילה אותנוווווו
&nbsp
ולגבי השטויות שרשמת על עונה 20, אני מאמין שאתה בעצמך יודע שזה שטויות
הסיבה היחידה שלא הלך לה ב20 זה כי הברית שלה עם טום, שהתעקש על להתחבר לג'ייטי במקום לסירי דפק את המשחק של שניהם
סטפני בקשר עד היום עם כמה שורדים, כולל סירי אהובתנו, והכל טוב, אין סיבה להפליג במחשבות שליליות לגביה

noamlah

New member
היא לגמרי צודקת

וזה לא אמירה ממורמרת
בעונות עם שני שחקנים חוזרים העריכה מתמקדת בעיקר בהם כשכל השאר נראים כניצבים
באותה מידה יכל להגיד את זה מישהו מעונה 22 או 23 והוא גם היה צודק

B R A Y E R

New member
מנהל
העריכה מתמקדת במי שרלוונטי להתמקד בו

ג'ו למשל, קיבל 0 עריכה בעונה 38 למרות שהוא לא רק שחקן חוזר, אלא השחקן חוזר הכי פופולארי מתוך ה4 שחזרו
ובעונה 11 העריכה לא התמקדה רק בסטפני, בתור אחד שאוהב מאוד את העונה ומגדיר אותה כאנדרייטד אתה אמור להגן על העונה ולהגיד דברים הפוכים חחח

B R A Y E R

New member
מנהל
סליחה סאוסי, אבל זה פאקינג בולשיט

אתה ונועם הצלחתם לערער את הזכרון שלי וגרמתם לי לראות עכשיו שוב את פרק הגמר כדי להזכר מה בדיוק קרה
אני רוצה להתחיל מההשמצה הפרועה שהכי מעצבנת אותי, כי זה כלכך לא נכון
סטפני לא הייתה נחמדה בעונה הזו? למה לא נחמדה, כי הדיחה אנשים ובגדה בהם?
אנחנו בפורום של הישרדות הישראלי או האמריקאי?
אני אצטט לך את נאום המושבעים של ג'יימי, מושבע ששיחק בעונה הזו:
(אחרי ששאל שאלה את דני)
"סטפני, לך זה יהיה מעט יותר קשה" (כבר התחלה שמראה שהוא רוכש לה כבוד)
"שאלתי אלייך היא.. אני לא הייתי מדבר עם אנשים שעמדתי להדיח אותם, אני פשוט לא מסוגל להתחבר לאנשים ואז להפרד מהם. ואת, היית החברה הכי טובה שלהם, עד מועצת השבט, שם הדחת אותם. השאלה שלי, איך לדעת חבר המושבעים הרגיש כשראה את זה?"
&nbsp
תרגום שלי לשאלה שלו - סטפני הייתה השחקנית החברתית הכי טובה במשחק, כולם אהבו אותה, גרמה לכולם להרגיש שהם קרובים אליה וחברים שלה, וכשהגיע הרגע נאלצה להדיח אותה כי.. ככה זה הישרדות, וככה זה כשאת שחקנית אסטרטגית ששולטת על המשחק שלך.
איך אחרי שאלה כזו, ואחרי שאתה רואה שגם ג'אד וגם לידיה(שלטענתך קיבלה יחס נבזי מסטפני) התאכזבו כי האמינו שסטפני תבחר להתקדם איתם במשחק וגילו ש"נבגדו", אתה עוד מאמין לשטויות המגעילות והטונפות שמפזרים ברחבי הרשת על סטפני?
אין לי ספק שסטפני מותק של בן אדם, והתייחסה לכולם מדהים, ולהמשיך לדברר את ההשמצות האלו כלפיה זה ממש לא הוגן, אין לזה שום בסיס ואף אחד מעולם לא טען לא בפרקים המצולמים ולא מחוץ לפרקים שסטפני התייחסה אליו מגעיל
&nbsp
מעבר לזה, צודק, רייף יצא מטומטם כשהתעקש על להשאיר את דני בגלל הסכם שעשה איתה
כמו שזה היה נראה בפרק, לדני אין כלכך קרדיט על הטמטום שלו, הוא פשוט הבטיח לה משהו בשביל שיהיה לו פוליסת ביטוח לפיינל 3, והוא החליט באמת לעמוד בהבטחה שלו (כנראה מתוך פחד לאבד את הקול שלה בגמר)
סטפני ידעה שזו טעות וגם אמרה את זה בפרק, ובמועצה הסבירה שהיו לה 2 אופציות - לזרום איתו בלית ברירה על ההדחה של לידיה, או לכפות תיקו בין לידיה לדני, שם סביר להניח שגם ככה דני הייתה מנצחת
אז זה צעד מטומטם של רייף, וחוסר ברירה של סטפני = נטו! שום קשר לדני, היא אפילו לא הייתה צריכה לעשות לו רגשות אשם. נטו טמטום של רייף. 0 קרדיט לדני.
&nbsp
ולגבי המשפט האחרון, אני באמת לא מצליח להבין למה זה נוגע. איך היא חיבלה להם במשחק? היא פשוט נגררה אחרי רייף. אם לא הייתה זוכה בחסינות בפרק שג'אד הודח, סביר להניח שהייתה עפה במקומו.

Seosi

New member
אני לא אומר שסטפני לא בן אדם נחמד, מאוד אהבתי אותה!

אבל זה לא אומר שהיא לא עשתה טעויות הן אסטרטגיות והן חברתיות. היא אשכרה כעסה על לידיה שניסתה לנצח במשימת פרס, אז היא הדיחה אותה מהמשימה. אחר-כך היא לכלכה על לידיה מאחורי הגב, רק כי לידיה ניסתה לנצח במשימת פרס. היא תמיד נתנה הרגשה שלה מגיע יותר ולאחרים פחות.

ואתה ממש ממעיט בערכה של דני. הסיבה שהוא הדיח את לידיה כי הוא הבטיח לדני! דני כרתה איתו ברית ואמרה לו שהיא תיקח אותו לגמר ולכן הוא הדיח את לידיה. ודני בהחלט חיבלה להם במשחק בכך שגרמה להם להדיח את ג'אד, וגם אם היא לא הייתה זוכה בחסינות, ספק שהיא הייתה מודחת כי רייף עדיין רוצה אותה במשחק, וגם סידני הודחה על פניה. סטפני ורייף הדיחו שלושה חברי ברית קרובים על פני דני, שלא היה להם קשר איתה בכלל עד האיחוד. אבל בגלל הברית שהיא כרתה עם רייף, וההדחה של ג'אד, שלגמרי היה המהלך שלה כדרך אגב, היא הצליחה להביא לכך שג'אד, לידיה וסידני יודחו לפניה. אז לא לתת לה אפילו קרדיט על זה, אבסורדי מבחינתי.

B R A Y E R

New member
מנהל
אבל זה מה שתמיד קורה במשימות מהסוג הזה

לא מייחס לזה הרבה חשיבות, וזה גם לא היה רלוונטי בסופו של דבר כי הן כן הגיעו ביחד לפיינל4 ונראה שהיו מיודדות
ומה זה נתנה הרגשה שלה מגיע יותר ולאחרים פחות?
כולם במשימות פרס מרגישים שמגיע להם שבני הברית שלהם יבחרו בהם/לא יפגעו בהן במשימות סוציומטריות שכאלו
למה זה לא טבעי בעיניך? למה אתה מזלזל ברגשות של סטפני?

Seosi

New member
אני לא מזלזל ברגשות של סטפני

אבל זה לא שלידיה אמרה משהו על סטפני במשימה, סטפני כעסה שלידיה הוציאה אותה מהמשימה, לא שלידיה אמרה על סטפני משהו שפגע ברגשות שלה (כי היא לא). אחרי זה, ושהברית של סטפני ראו שהיא דיברה עם גארי, הם נידו אותה מהברית.

B R A Y E R

New member
מנהל
למה שהיא לא תכעס? זכותה

הן בנות ברית מתחילת המשחק, לידיה הגיעה לאן שהגיעה הרבה בזכות הברית הזו, וזכותה של סטפני להעלב אם לידיה מוציאה אותה מהמשחק
זו לא הפעם היחידה שהמשימה הזו הופיעה במשחק ותמיד כשהייתה משימה כזו היה את אותו הסיפור, זה תמיד חוזר על עצמו
בשורה התחתונה כמו שאתה רואה בסוף גארי הודח, סטפני לא נתנה לרגשות שלה להשתלט על המשחק, ולידיה הגיעה למקום 4. סטפני אפילו רצתה שהיא תהיה מקום 3. אז איך כל הסיפור הזה חשוב?

Seosi

New member
למה שהיא כן תכעס?

לידיה צריכה להפסיד במשימה כדי שסטפני תנצח?

B R A Y E R

New member
מנהל
כי לידיה לגמרי הייתה חוצפנית

המשימה רק התחילה ומכל ה6 שחקנים שהיו מולה היא בחרה לנפץ 2 מתוך 3 כדים של סטפני ולהוציא אותה ראשונה מהמשחק
היא יכלה לנפץ כדים של אחרים שהיא לא מחוברת אליהם
למה אתה ישר לוקח את זה כ"סטפני האגואיסטית ציפתה שלידיה תפסיד את המשימה בשביל שהיא תנצח"
לא, לידיה יכלה לנצח גם בלי לנפץ את הכדים של סטפני
ולנפץ כדים של אחרים לא אומר שהיא מעניקה ניצחון של סטפני
מה קורה איתך סאוסי?

Seosi

New member
איך היא הייתה חוצפנית?

אז היא ניפצה את הכדים את סטפני, אז מה? היא לא שיחקה כדי שסטפני תנצח, היא רצתה לנצח במישמת הפרס.

B R A Y E R

New member
מנהל
והן היו בנות ברית וביחסים קרובים, אז לגיטימי שהיא תעלב

כך או כך זה לא השפיע על כלום
אז אני לא מבין למה נתקעת על זה

Seosi

New member
זה כן השפיע

כי אחרי שזה קרה הם העיפו את לידיה מהברית, אז זה השפיע הרבה על המערכת יחסים שלהן ועל איך שלידיה הצביעה בגמר. חברתית, דני התקרבה יותר אל לידיה מאשר סטפני שהתרחקה ממנה.

B R A Y E R

New member
מנהל
אבל זה לא באמת השפיע והן לא באמת התרחקו

זה היה אירוע נקודתי מזערי, שאתה מייחס לו יותר מדי חשיבות ואני לא מצליח להבין למה
ראיתי שוב חלקי פרקים, ובכל הפרקים מאז אותה משימה אפשר לראות את סטפני ולידיה מדברות אחת עם השניה ומבלות יחד במחנה
בפיינל 4 לידיה פנתה לסטפני כדי לשאול אותה אם היא יכולה לשמור עליה, היא לא פנתה לא לרייף ובטח שלא לדני
&nbsp
אגב, בהקשר של "נותנת הרגשה שלה מגיע יותר ולאחרים פחות" / "האחרים צריכים להפסיד כדי שסטפני תנצח"
אני מזכיר לך שבפרק שבו סידני בחרה לקחת מכונית לעצמה ולא לחלק לאחרים מכוניות, סטפני עמדה מאחוריה ופירגנה לה, גם מול הפנים שלה וגם מאחורי הגב שלה, בעוד שרייף ודני אהובתך התמרמרו על זה בלי הפסקה במחנה

Seosi

New member
כן, אני גם זוכר את שסטפני גיבתה את את סידני...

עד שהדיחה אותה כי זה מה שרייף רצה. ודני "אהובתי" (באמת ברייר?) לא התמרמרה, היא אמרה שהיא הייתה נותנת את המכונית כי זה הופך ארבעה אנשים שמחים. ברור שזה מה שהיא תגיד, היא בסכנת הדחה והיא צריכה לחשוב איך להישאר במשחק. רייף זה שהתמרמר וגם על דני בגמר.

אני לא שונא את סטפני, וברור שהיו קטעים שהייתה מאוד נחמדה במשחק, אבל גם היו קטעים שפחות. כן, לידיה וסטפני דיברו אחר-כך, אבל הן כבר לא היו באותה ברית, ולידיה ידעה את זה.

B R A Y E R

New member
מנהל
דני אהובתך כמו שסטפני אהובתי

ודני התמרמרה גם התמרמרה, הסכימה עם כל מה שרייף אמר ואמרה לו שהיא חושבת בדיוק כמוהו
לידיה וסטפני היחידות שלא הסכימו עם הדיבורים האלו
&nbsp
ואיך אתה יכול להגיד שסטפני ולידיה לא היו באותה ברית?
הן הצביעו אותו דבר עד ההדחה של לידיה, ומה3 שנשארו היא פנתה דווקא לסטפני במטרה שתשמור עליה בפיינל4
&nbsp
סטפני הייתה נחמדה לאורך כל העונה, כולם אהבו אותה, כמו שציטטתי לך במהלך הדיון כאן המרמור שלהם נבע מזה שהם הרגישו ממנה שהם החברים הכי טובים שלה והרגישו נבגדים. הם גם נעלבו שדני הייתה משקרת להם לפני ההדחה שלהם, אבל לא ציפו ממנה לכלום. זהו נקודה.

Seosi

New member
נו ברור שזה מה שדני תגיד

זו מטרה אחרת שזאת לא היא, לא היה שום מרמור, רק מצד רייף. אני לא אומר שסטפני לא נחמדה או לא בנאדם טוב, אבל היו קטעים שהיא הגזימה, וגם שיקרה לאנשים סתם.

למעלה