סליחה סאוסי, אבל זה פאקינג בולשיט
אתה ונועם הצלחתם לערער את הזכרון שלי וגרמתם לי לראות עכשיו שוב את פרק הגמר כדי להזכר מה בדיוק קרה
אני רוצה להתחיל מההשמצה הפרועה שהכי מעצבנת אותי, כי זה כלכך לא נכון
סטפני לא הייתה נחמדה בעונה הזו? למה לא נחמדה, כי הדיחה אנשים ובגדה בהם?
אנחנו בפורום של הישרדות הישראלי או האמריקאי?
אני אצטט לך את נאום המושבעים של ג'יימי, מושבע ששיחק בעונה הזו:
(אחרי ששאל שאלה את דני)
"סטפני, לך זה יהיה מעט יותר קשה" (כבר התחלה שמראה שהוא רוכש לה כבוד)
"שאלתי אלייך היא.. אני לא הייתי מדבר עם אנשים שעמדתי להדיח אותם, אני פשוט לא מסוגל להתחבר לאנשים ואז להפרד מהם. ואת, היית החברה הכי טובה שלהם, עד מועצת השבט, שם הדחת אותם. השאלה שלי, איך לדעת חבר המושבעים הרגיש כשראה את זה?"

תרגום שלי לשאלה שלו - סטפני הייתה השחקנית החברתית הכי טובה במשחק, כולם אהבו אותה, גרמה לכולם להרגיש שהם קרובים אליה וחברים שלה, וכשהגיע הרגע נאלצה להדיח אותה כי.. ככה זה הישרדות, וככה זה כשאת שחקנית אסטרטגית ששולטת על המשחק שלך.
איך אחרי שאלה כזו, ואחרי שאתה רואה שגם ג'אד וגם לידיה(שלטענתך קיבלה יחס נבזי מסטפני) התאכזבו כי האמינו שסטפני תבחר להתקדם איתם במשחק וגילו ש"נבגדו", אתה עוד מאמין לשטויות המגעילות והטונפות שמפזרים ברחבי הרשת על סטפני?
אין לי ספק שסטפני מותק של בן אדם, והתייחסה לכולם מדהים, ולהמשיך לדברר את ההשמצות האלו כלפיה זה ממש לא הוגן, אין לזה שום בסיס ואף אחד מעולם לא טען לא בפרקים המצולמים ולא מחוץ לפרקים שסטפני התייחסה אליו מגעיל

מעבר לזה, צודק, רייף יצא מטומטם כשהתעקש על להשאיר את דני בגלל הסכם שעשה איתה
כמו שזה היה נראה בפרק, לדני אין כלכך קרדיט על הטמטום שלו, הוא פשוט הבטיח לה משהו בשביל שיהיה לו פוליסת ביטוח לפיינל 3, והוא החליט באמת לעמוד בהבטחה שלו (כנראה מתוך פחד לאבד את הקול שלה בגמר)
סטפני ידעה שזו טעות וגם אמרה את זה בפרק, ובמועצה הסבירה שהיו לה 2 אופציות - לזרום איתו בלית ברירה על ההדחה של לידיה, או לכפות תיקו בין לידיה לדני, שם סביר להניח שגם ככה דני הייתה מנצחת
אז זה צעד מטומטם של רייף, וחוסר ברירה של סטפני = נטו! שום קשר לדני, היא אפילו לא הייתה צריכה לעשות לו רגשות אשם. נטו טמטום של רייף. 0 קרדיט לדני.

ולגבי המשפט האחרון, אני באמת לא מצליח להבין למה זה נוגע. איך היא חיבלה להם במשחק? היא פשוט נגררה אחרי רייף. אם לא הייתה זוכה בחסינות בפרק שג'אד הודח, סביר להניח שהייתה עפה במקומו.