20 יום 20 מנצחים

noamlah

New member
בן, כנראה לא ראינו את אותה עונה

אפשר להתווכח לגבי דאני אבל דבר אחד בטוח שסטפאני הייתה תאונת רכבת בעונה הזאת
היא נהגה בפחדנות גם בהדחה של ג'יימי, גם בהדחה של ג'אד וגם בשל סינדי וגם היא עצמה טענה בנאום בסוף שדיי נכפו עליה והיא לא ממש ידעה מה לעשות חוץ מלהצביע להם
היא הצביעה להם כי פשוט רייף כבר ארגן רוב והיא פחדה ללכת נגדו
לשאלה של לידיה למה היא הדיחה אותה ולא את דאני נתנה תשובה מטומטמת שהיא רוצה להביס את הכי טובים (יופי סטפאני, הרגע אמרת שמי שיושבת ליידך הכי טובה)

דאני לא דמות טלוויזיונית למופת אבל היא בהחלט נהגה יותר בחוכמה מסטפאני בעונה הזאת
בעיקר בהתחשב בכך שהייתה במיעוט

סטילהוק

New member
כמו שכבר אמרתי, דאני נהנתה מההפקר

השנאה של המושבעים הממורמרים לסטפני השחקנית החוזרת הביאה לה את המיליון. חוכמה גדולה לא היתה שם. אם לא השנאה של המושבעים הממורמרים הבחירה הזאת שלה בסטפני במקום ברייף היתה עולה לה במיליון.

Seosi

New member
אז היא לקחה את מי שהיא יכלה לנצח, כן הייתה חוכמה

אני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה כותב שדני נהנתה מההפקר, היא הגיעה לאיחוד שהברית שלה הודחה והיא הייתה היחידה משם שנשארה. היא הצליחה לכרות ברית עם סטפני ורייף. היא גרמה להם להדיח את ג'אד. הם הדיחו את לידיה על פניה!!! וכל זה רק בגלל שדני הבטיחה לו שתיקח אותו לגמר. אבל לאחר שדני ניצחה במשימת חסינות האחרונה, רייף שיחרר אותה מכל הבטחה (ואז המתרמר על זה), אז היא כמובן לקחה את מי שהיא יכולה בקלות לנצח בגמר.

ושסטפני חזרה למשחק, רוב האנשים העריצו אותה, זה לא סתם הגיע למצב שהם כעסו והתמרמרו עליה.

סטילהוק

New member
אתה טועה, עם חבר מושבעים לא ממורמרים סטפני היתה מנצחת אותה

ולא הית לה שום דרך לדעת את זה מראש. מה שהיא עשתה כשסטפני הפסידה לה במשימת הגמר היה יכול לעלות לה במיליון. בדיוק כמו שאם ג'רמי היה לוקח את קלי איתו לגמר ספק רב אם הוא היה זוכה, ובטח לא 10-0-0

Seosi

New member
אני לא חושב כך

עם רייף היה מגיע לגמר עם סטפני, אז רייף היה מנצח. אני באמת אוהב את סטפני, אבל היא עשתה טעויות בעונה שהביאו להפסד שלה. כן, ג'אד היה ממורמר, וגם ג'יימי, אבל לאחרים היו סיבה לכעוס עליה.

B R A Y E R

New member
מנהל
היא הצליחה לכרות.. היא גרמה..

אתה נוהג לייחס מעשים פסיביים ולהפוך אותם לאקטיביים
היא לא הצליחה ולא גרמה לכלום
הברית שלה עם רייף הוצע לה על ידי רייף והיא פשוט הייתה צריכה להסכים. הברית הזו בהחלט עזרה לה להגיע לסוף, אבל בטח שלא מגיע לה קרדיט מיוחד על זה. נטו הסכימה להצעת ברית. היא הייתה לבד במיזוג ולא נשארו לה יותר מדי ברירות.. מן הסתם שתסכים
היא גם לא גרמה להם להדיח את ג'אד. השרשרת חסינות שהייתה לה על הצוואר גרמה להם להדיח את ג'אד. בלי החסינות סביר להניח שהיא הייתה עפה.
אף אחד לא שאל אותה לאורך המשחק את מי להדיח, המשחק שלה היה מאוד פסיבי ונגרר וזאת עובדה..
&nbsp
וזה ברור לחלוטין שהמושבעים ירגישו מאוכזבים מסטפני, הם פיתחו איתה קשרים חזקים במשחק והיא בגדה בהם.
גם דני בגדה בחלק מהם ושיקרה לחלק מהם, היא הודתה בשקרים האלו במועצת השבט האחרונה
למה על דני לא ממורמרים כמו על סטפני?
כי אף אחד לא שם עליה ולא ספר אותה. לא היה להם קשר לדני כמו שהיה להם קשר לסטפני.

Seosi

New member
לא אני לא!

בוא נתחיל מזה שהיא הביאה להדחה של ג'אד. היא זאת שדיברה עם סטפני ואמרה לה שהוא עדיין כועס על ההדחה של ג'יימי. ההדחה של ג'אד זה נטו בגלל דני, נקודה. גם בלי שרשרת החסינות אני בטוח שג'אד היה עדיין מודח, כי דני הצליחה ממש להתקרב אל סטפני ורייף. ובגלל שהיא אמרה לרייף שהיא תיקח אותו לגמר, הוא הדיח את לידיה. אני זוכר אותו בירור אומר שהוא הבטיח לדני.

דני הגיעה במיעוט לשבט, ברור שרוב המתמודדים היו יותר קרובים לסטפני, אבל גם סטפני עשתה טעויות במשחק. תגיד לי, איך ההדחה של סידני השתלמה בשביל סטפני? או לנדות את לידיה מהברית שלה בגלל שלידיה ניסתה לזכות במשימת פרס? ושוב, אני אוהב את סטפני, אבל כמו שרשמתי קודם, זה ממש אבסורדי מבחינתי לתת אפס קרדיט לדני.

B R A Y E R

New member
מנהל
אין לה שום קרדיט בהדחה של ג'אד מלבד זכייה בחסינות

ופירטתי על זה למטה
זה לא שהיו ברירות אחרות
אבל אתה יכול להנות מהספק שגם בלי החסינות היא הייתה נשארת, לדעתי ממש לא
&nbsp
אם דני הייתה שחקנית אקטיבית, יוזמת, היא הייתה מנסה לעשות דברים אחרים/נוספים בשביל להבטיח את זה שהיא תגיע לסוף, ולא להיות תלויה בהבטחה קלושה לפיינל3 שרייף נתן לה, הבטחה שרבים וטובים הפרו לאורך העונות, ואם רייף היה פחות פחדן באותה נקודה היא הייתה עפה
ואם היא הייתה חכמה, ולא מתבססת על מזל, היא לא הייתה מגיעה לפיינל3 עם ה2 היחידים במשחק שב100% יקחו אחד את השני במידה ואחד מהם זוכה בחסינות ולא היא
&nbsp

Seosi

New member
אבל זה לא שרייף הבטיח לה!!!

היא הבטיחה לרייף שהיא תיקח אותו לגמר. זאת הסיבה שלידיה הודחה בפיינל 4. והיא ממש לא נתפסה רק על זה. היא גם ניסתה לשכנע את לידיה להצביע איתם בהדחה של בובי ג'ון או ברנדון, היא וגארי הצליחו לשכנע את סטפני ורייף להדיח את ג'יימי. היא עשתה המון דברים במשחק כדי לנצח, ובאמת חבל שאתה מסרב לתת לה קרדיט.

והם יכלו להדיח בכיף את סידני על פני ג'אד, אני מניח שסידני הייתה יותר איום לנצח מאשר ג'אד. דני היא זאת שיזמה את השיחה של להדיח אותו, היא זאת שאמרה לסטפני שג'אד עדיין כועס, היא זאת שהתחברה לברית לסטפני ורייף.

B R A Y E R

New member
מנהל
אתה קצת מתבלבל

צפיתי עכשיו שוב ושוב בשיחה בין דני לרייף לפני מועצת השבט של הפיינל 4
לא הייתה שום אקסטרה הבטחה לגמר
ההפך - דני אומרת לו שהיא לא מצפה שיקח אותה לפיינל2, כי זה לא ההבטחה שהם נתנו אחד לשני, ומזכירה לו שהוא הבטיח לה פיינל3.
בוידוי היא בעצמה אומרת שהיא לא שקטה כי היא יודעת שזו הבטחה קלושה שהוא יכול לחזור בה.
בוידוי של רייף הוא אומר שחד משמעית הוא שוקל לקחת אותה לפיינל3 רק בגלל שהוא הבטיח לה.
להערכתי, הוא החליט לעמוד בהבטחה שלו רק בגלל שפחד שאם היא תודח זה פחות קול בשבילו במושבעים.
וזו הסיבה היחידה שלידיה הודחה בפיינל 4.
כל הנסיונות שלה מלפני היו נסיונות כושלים, ואז היא פשוט התייאשה והחליטה להגרר בעקביות אחרי רייף וסטפני. לא עשתה שום דבר כדי לנסות לשנות את המצב. עובדה - היא הגיעה לסוף עם ה2 היחידים במשחק שהיו בוודאות לוקחים אחד את השני לגמר אם היו זוכים בחסינות.
&nbsp
הם יכלו בכיף להדיח את סידני על פני ג'אד, זה נכון, הם יכלו להדיח מי שבא להם, אבל להדיח את סידני זה אומר שיום אחרי ג'אד מתהפך להם על החיים כשפעם שניה ברציפות מפתיעים אותו.
הם בטוח לא היו צריכים את דני שתגיד להם מה לעשות בשביל להחליט מי יודח, יש להם הגיון בריא
מה שהראו שדני אמרה לסטפני לא רלוונטי, זה רק התירוץ "להלבין" את הבגידה בו
זה כמו שבעונה 20 סנדרה אמרה לראסל שקואץ' רוצה להדיח אותו
ברור לך שזו לא הסיבה האמיתית שקואץ' הודח, כן?

Seosi

New member
אני מאוד מכבד אותך, אבל אני באמת חושב שאתה מתבלבל

דני בהחלט הבטיחה לרייף שתיקח אותו לגמר. אני לא זוכר אם זה קרה בפיינל 6 או 5, אבל זה בהחלט קרה. אז היא ממש לא נגררה בעקביות אחרי רייף וסטפני. הסיבה לכך שלידיה הודחה בגמר היא חד משמעית שדני הבטיחה לו שתיקח אותו לגמר. אני לא ממציא את זה, זה מה שבאמת קרה. הוא הבטיח לה פיינל 3, בעוד שהיא הבטיחה לו פיינל 2, לכן הדיח את לידיה על פניה.

אז מה אם ג'אד היה מתהפך עליהם? הוא יותר איום אסטרטגי מסידני? מה כבר הוא יכל לעשות? הוא לא היה יוזם מהלכים, היה רק מקלל את סטפני ורייף במקרה הכי גרוע. בהחלט זה רלוונטי שהראו את השיחה בין דני לסטפני, כי זה היה המהלך של דני.

B R A Y E R

New member
מנהל
נראה לי שדווקא ראינו את אותה העונה

אולי פשוט הזיכרון שלך לא במיטבו

אני חששתי לזיכרון שלי, אז ראיתי שוב את פרק הגמר כדי להבין על מה אתה מדבר
אני ראיתי כמו שכמו שזכרתי, הייתה שותפות מושלמת בין סטפני לרייף, את הכל הם עשו ביחד ושום דבר לא "נכפה עליה"
הדבר היחידי שאפשר להגיד שנכפה עליה, זו ההדחה של לידיה, וכאמור לא היה לה שום דבר לעשות נגד זה, והיא הייתה מודעת מראש שזו טעות ענקית..
את מי ציפית שסטפני תדיח במקום את ג'אד? היא תכננה להדיח את דני, ודני זכתה בחסינות
אז את מי היא תדיח? בוא נראה מי נשארו
את לידיה? ברור שזו טעות והיא עז מושלמת להמשיך לגרור לסוף
את סינדי? יום אחרי ג'אד מתהפך לה על החיים
את רייף ציפית שהיא תדיח?
לא הייתה לה שום ברירה אחרת וזה ממש לא היה פחדנות/חוסר אונים/בכפייה/וואטאבר שמקטין אותה
סטפני שיחקה משחק כמעט מושלם, הייתה אחראית יחד עם רייף על כל ההדחות בעונה, שיחקה את המשחק החברתי הכי טוב בעונה, ושילמה את המחיר על מרמור מושבעים על זה שבגדה בהם+הייתה שחקנית חוזרת
ולגבי התשובה של סטפני לשאלה של לידיה,
להזכירך שדני אמרה לפחות פעמיים במועצה האחרונה שסטפני הייתה השחקנית הכי טובה בכל המשחק.. אז?
&nbsp
דני לא דמות טלוויזיונית, ולא נהגה בצורה חכמה או בצורה כלשהי בעונה, ברגע שבני הברית שלה הודחו רייף הציע לה ברית איתו והיא פשוט נגררה כל הדרך.. לא הייתה צריך לעשות שום דבר מיוחד חוץ מלהצביע מי שאומרים לה להצביע ולזכות בחסינויות, בשום שלב לא ניסתה לעשות דברים מקוריים אחרים בשביל לשלוט על הגורל שלה במשחק, ואם לא הייתה זוכה באחת החסינויות, או שרייף היה פחות פחדן להדיח אותה בפיינל 4, היא הייתה עפה.
&nbsp
אני חייב להגיד שאני קצת מתפלא עליך נועם, כי לא ידעתי שאתה כלכך מתרשם ממשחק של מתמודדים שמבוסס נטו על חסינויות, זכור לי תגובות שונות שלך לחלוטין כשזה היה מדובר במייק/בן/כריס, מה שונה?
&nbsp
&nbsp

Seosi

New member
שוב ברייר, אני מצטער, אבל זה ממש לא נכון!

ואני באמת לא אומר את זה בזלזול, אבל חוסר הקרדיט שדני מקבלת כאן מוגזם!
דני לא נגררה אחרי רייף, היא כרתה איתו ברית ואמרה לו שהיא תיקח אותו לגמר, לכן רייף היה יותר נאמן לה, וזה הוכח שהוא הדיח את לידיה על פניה.

למה אתה כל כך בטוח שדני הייתה עפה בפיינל 6 אם היא לא הייתה זוכה בחסינות? שכחת שסידני הודחה אחרי ג'אד? דני הצליחה להתחבר לרייף וסטפני וגרמה להם לערער את האמון שלהם בג'אד וכך הוא הודח. אני מאמין שגם אם היא לא הייתה זוכה בחסינות, רייף היה עושה הכל כדי שהיא תישאר. להזכירך שסטפני הדיחה את סידני על פני דני, איך זה מהלך אסטרטגי טוב בשבילה?

ומעבר לזה, דני הייתה המנהיגה של הברית של יאשה, אחרי שהשבטים התערבבו. אחרי שהיא הדיחה את בלייק, היא קנתה את האמון והנאמנות של איימי וגארי. וזאת עובדה, איימי פנתה אליה בפרק ההדחה שלה כי היא ידעה שדני היחידה שיכולה לשנות משהו. אז לא, דני לא שחקנית טלוויזיונית, אבל חכמה בטירוף. עצם העובדה שהצליחה לנצח לאחר שהגיע לאיחוד במיעוט, לאחר שכל חברי הברית שלה הודחו, ראוי להערכה. היא לא סתם ישבה על הספסל ולא עשתה כלום.

ואם כמה שאני אוהב את סטפני, רייף שיחק יותר טוב ממנה עד להדחה של לידיה.

B R A Y E R

New member
מנהל
היא מקבלת בדיוק את הקרדיט המגיע לה

אתה זה שמפריז בלתת לה אובר-קרדיט, מזכיר לי את הדיון מלפני חודש לגבי נטלי מסמואה
&nbsp
כל הכבוד לה שעשתה ברית פיינל 3 עם רייף כשכבר לא נשארו לה בני ברית במשחק. זה הדבר הכי טריווילי והגיוני לעשות. היא הייתה צריכה להיות טיפשה ממש בשביל להיות צאן לטבח ולא להסכים לברית חדשה במשחק שתשאיר אותה עוד ימים במשחק.
אבל האם זה הופך אותה לגאונת הדור? לא!
מבחינת רייף הברית הזו הייתה נטו פוליסת ביטוח מבחינתו שהוא יגיע לפיינל3.
גם סטפני כרתה ברית פיינל3 עם סינדי וג'אד. ראית שזה לא באמת אומר הרבה.
אם לא הייתה לא חסינות בפיינל 6 - חד משמעית שהיא הייתה מודחת אין בזה שום ספק. זה מה שסטפני רצתה לעשות, ג'אד וסינדי היו מצביעים לה, לידיה הייתה מצביעה לה, וגם רייף היה נאלץ לעשות את זה.
&nbsp
דני אחראית להדחה של ג'אד כמו שסנדרה אחראית להדחה של קואץ'. לא היה ולא נברא, זו הדרך של העריכה להעצים את הנצחון הסתמי של דני.
את מי הם היו מדיחים אם לא את ג'אד?
&nbsp
הדחה אחרי סינדי הודחה כי מן הסתם ברגע שג'אד הודח ויצא ממורמר, היא הפכה לאיום מושבעים. את דני הם לא ספרו והיא לא היוותה עליהם איום, חוץ מבובי ג'ון ואולי גארי לא היה לה קשר ממש למושבעים האחרים. ואני מאמין שגם סטפני לא ידעה שרייף הולך להתעקש על ההסכם פיינל3 שלו עם דני בכל מחיר כמו שקרה.
&nbsp
לדעתי סטפני ורייף שניהם שיחקו את המשחק הכי טוב בעונה, שניהם היו מתואמים אסטרטגית, והתפצלו בקשרים החברתיים שלהם ככה שיהיו מכוסים עם כל המתמודדים במשחק, וזה עבד להם והם הצליחו להגיע עד הסוף כמו שתכננו.
בפיינל 4 רייף פישל ולכן בעיניי סטפני שיחקה משחק יותר טוב ממנו, היא ראתה את מה שהוא לא ראה מרוב פחד לאבד קול במושבעים, לגמר דמיוני שהוא לא הצליח להגיע אליו בגלל שלא הקשיב לה.
דני הרחק מאחור עם משחק שמבוסס נטו על הגררות וזכייה בחסינויות.

Seosi

New member
איזה קרדיט היא מקבלת? אתה בעצמך אמרת שלא מגיע לה קרדיט

אני מבין מדוע לאנשים קשה לקבל את המשחק של נטלי, אז אני מבין את הטענות נגד המשחק שלה (למרות שאני עדיין חושב שהיא מעולה), אבל כאן אני מתעקש.

זה לא רק שהיא עשתה ברית של פיינל 3 עם רייף וסטפני. הם אפילו לא היו חייבים להסכים לזה. דני הבטיחה לרייף שהיא תיקח אותו לגמר אם היא תזכה במשימה האחרונה, זה מה שהביא את ההדחה של לידיה. והיא לגמרי אחראית על ההדחה של ג'אד, ואני לא מבין למה אתה מתעקש לא לתת לה קרדיט על זה. היא זאת שהלכה ודיברה עם סטפני ורייף ואמרה להם שג'אד עדיין כועס על ההדחה של ג'יימי, ולכן הם הדיחו אותו. והם האמינו לה, סטפני אמרה שדני לא שיקרה במשחק בעוד שג'אד כן, לכן היא כן זרמה עם המהלך הזה. את מי הם היו מדיחים אם לא את ג'אד? כנראה את לידיה? או סידני? היו אפשריות אחרות, אבל דני הביאה להדחתו, חד משמעית. ואני עדיין מאמין שהייתה נשארת אם היא לא זכתה. בפיינל 5, סידני וסטפני תכננו להדיח את דני, אבל בגלל שרייף כעס על סידני שזכתה במכונית ולא נתנה לכולם, ובגלל הברית שלו עם דני, הוא הצליח לשכנע את סטפני להדיח את סידני.

אז להגיד שדני שיחקה נטו על הגררות וזכייה בחסיניות זה לגמרי לא נכון. אחרי מי היא נגררה? היא זאת שאמרה לרייף שהיא תיקח אותו לגמר, לכן הוא הרס את המשחק שלו. אז אני ממש לא מפריז בלתת לה אובר-קרדיט, אני באמת חושב שאתה לא נותן לה מספיק קרדיט. אני גם אוהב את סטפני, אבל דני הוכיחה שהיא הייתה השחקנית הכי טובה של העונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
נו באמת, אף אחד לא היה מדיח את לידיה בפיינל 6

ולהדיח את סידני כמו שכבר רשמתי, זה לקבל את ג'אד משתולל במחנה יום אחרי ודופק להם את המשחק
להדיח את ג'אד זה הדבר ההגיוני היחידי שהם יכלו לעשות במקרה שבו דני זוכה בחסינות
אף אחד לא צריך את דני שתגיד להם מה לעשות, אף אחד לא סופר אותה ולא שואל אותה, כמו שלפני ההדחה הזו אף אחד לא שאל אותה ולא ספר אותה
אחרי שבובי ג'ון הודח היא נגררה יפה יפה אחרי רייף וסטפני והצביעה כל פעם מה שאמרו לה להצביע. זה שרייף בחר להרוס לעצמו את המשחק, מעיד עליו ולא עליה.
&nbsp
וזהו אם אתה רוצה לתת לה קרדיט על טעויות של אחרים / זכייה בחסינויות / כריתת ברית פיינל 3, ולקרוא לזה בשמות יפים "היא הצליחה לעשות / היא גרמה / היא השפיעה", זכותך
מבחינתי זה ראוי לקרדיט בסיסי ותו לא
היא לא הייתה טיפשה, אבל לא הייתה גם שחקנית מבריקה ובטח שלא הכי טובה בעונה
הייתה שחקנית ממוצעת שעשתה מה שהייתה צריכה לעשות, ונעזרה במזל + בטעויות של אחרים
בגמר ניצחה בגלל מרמור של מושבעים שהיה קשה להם לקבל את זה שמי שהייתה חברה טובה שלהם במשחק בגדה בהם + שמדובר במתמודדת חוזרת
לצורך העינייך, נעמה קסרי = סטפני לה גרוסה, ג'ובאני רוסו = דני בואטרייט
וזהו, מיציתי את הדיון הזה להיום חחח
לילה טוב

Seosi

New member
ברייר...אני מצטער, אבל זה פשוט לא נכון

רשמתי לך שסידני יותר איום במשחק מאשר ג'אד, מה הוא כבר היה עושה? והם כן שאלו את דני ודיברו איתה, סטפני ורייף דיברו איתה לפני המועצה של ג'אד, היא ממש לא הייתה מחוץ לשיחה הזאת, היא זאת שיזמה את זה בכלל. זכותך לחשוב איך שאתה רוצה, אבל אני באמת חושב שזה מוגזם החוסר קרדיט שאתה נותן לה.

ואני ממש לא קורה לה בשמות יפים, אלו עובדות. אני לא ממציא דברים, ברייר, אלו דברים שבאמת קרו, ואני לא יודע למה אתה פשוט מתעלם מהם או שלא היו דברים מעולם, מה שלא נכון. ולגבי נעמה, הסיבה שהיא לא ניצחה כי המושבעים לא רצו להעניק לה עוד ניצחון, ג'וזי הודה בכך. ההבדל בין ג'ובאני ודני הוא שמיים וארץ.

אף על פי שאנחנו לא מסכימים, חשוב לי שתדע שאני בכלל לא מזלזל בדעות שלך, אבל אני באמת משוכנע בדברים שאמרתי. אני מקווה שהטון שלי בדברים שכתבתי לא נראו כמזלזלים, כי זאת לא הייתה הכוונה.

לילה/בוקר טוב

B R A Y E R

New member
מנהל
אז במילים אחרות אתה אומר שדני יצאה טיפשה?

מתוך הנחה שהיא המאסטרמיינד הגדול של העונה ששיכנעה את כולם להדיח את ג'אד, היא עשתה החלטה טיפשית להדיח מישהו שהוא לא איום בכלל?

Seosi

New member
...לא?

זה היה הסדק שהיא גילתה בברית והשתמשה בזה לטובתה. רייף וסטפני ידעו שדני אמינה אז הם הדיחו את ג'אד, ואחרי ההדחה של ג'אד, זה נתן לדני מקום יותר להתקרב אל סטפני ורייף, ובמיוחד לרייף שכפי שאתה כבר יודע, הציעה לו את הפיינל 2 ולכן הוא הדיח את לידיה.

noamlah

New member
לא היה לה שום דבר לעשות נגד זה?

כשיש ארבעה אנשים?
קול שלה לדאני ויש קרב אש
במקרה הטוב לידיה מנצחת את דאני, סטפאני בפיינל 3 עם רייף ולידיה, לוקחת חסינות ואת לידיה לגמר ומנצחת
במקרה הרע דאני מנצחת בקרב אש וסטפאני מקבלת את לידיה בג'ורי כאחת שהיא קול מובטח בשבילה ותילחם בשבילה בפונדרוסה
בנוסף יכלה גם יותר לשבת ולשכנע את רייף אם הם כלכך היו שותפים בהכל כמו שאתה אומר
היא פשוט לא רצתה ליזום ולא יזמה כל המשחק, החלטות הבגידה היו של רייף והיא זרמה איתם

למעלה