7.9 - Sony's PlayStation Meeting

מישהו 2

New member
7.9 - Sony's PlayStation Meeting

אז היום לסוני יש כנס בניו - יורק. ולכנס הזה צפויות הכרזות משמעותיות.
הכנס יתחיל בשעה 22:00 היום בערב בשעון ישראל.

ניתן יהיה לצפות בכנס בשידור חי! נכון לעכשיו אין לינק רשמי שבו ישודר השידור החי, אבל סביר מאוד להניח ששידור אחד יעלה בערוץ הרשמי של פלייסטיישן ביוטיוב בקישור הבא :

https://www.youtube.com/user/PlayStation

או דרך הערוץ הרשמי ב- Twitch כאן:

https://www.twitch.tv/playstation

בכנס צפויה סוני להכריז על הפלייסטיישן ניאו, פלייסטיישן 4 סלים ואולי אף קונסולת ויטה חדשה.

מישהו 2

New member
- האם סוני תוציא Dualshock 4 - Elite?

נראה שכן, כי עפ"י אתר הקניות הפופלארי Target.com - הדליף בטעות תמונות ומידע של השלט החדש שככל הנראה יוכרז בכנס היום.

השלט בדומה לגרסת ה- Elite שיצא לקונסולת האקסבוקס יאפשר לשחקנים לשנות את הפונקציונליות של הכפתורים וכדומה. כמו גם מציג עיצוב יוקרתי "ובוגר" יותר.

http://gamerproblems.co.uk/target-reveals-playstation-elite-controller/

אני באופן אישי מאוד שמח על החדשות. לדעתי השלט של הפלייסטיישן 4 נכון להיום, הוא הבקר הכי נוח למשחקים. עם זאת השלט של האקסבוקס וואן מתעלה עליו ב- 2 מאפיינים עיקריים - איכות החומרים מהם השלט עשוי - המרקם שלו, הסטיקים וכדומה וגם בחיי סוללה ארוכים יותר.
כך שאם באמת יצא שלט אליט לסוני 4, שיתן תשובה ל- 2 החסרונות האלה באופן רשמי הוא יהיה השלט האולטימטיבי למשחקים מבחינתי.

השלט מתוכנן להגיע ב- 1.11 ומחירו יהיה כ- 80$.

meishar84

New member
מכוער, נראה כמו משהו שקונים בעלי אקספרס

בלי קשר שבתמונות של האריזה אין שום אזכור לסוני, אלא נראה יותר כמו משהו גנרי סיני..

PlayGirl3

New member
התבלבלת, זה של חברת צד שלישי

את הדואלשוק המשופר כבר פירסמתי פה לפני שבוע. הוא נראה בדיוק כמו המקורי אבל הפס של האור הוא מאחורי מסך המגע והכפתורים בצבע בהיר יותר.

PlayGirl3

New member
כנראה שנקבל בכנס תצוגה של מאס אפקט אנדרומדה ו-RDR2

שניהם בגדר שמועה אבל ניתן להבין זאת מציוצים של מפתחי המשחקים האלו בטוויטר. של מאס אפקט אנדרומדה יותר בבירור, אבל תראו את הציוץ הזה של מפתח מ-Bungie. אם תנסו לפענח את הסימנים אולי תגיעו גם למסקנה שכתב החידה הזה אומר: Red-dead-redemption-rockstar-playstation meeting

מישהו 2

New member
אז.. אמממ

נראה לי שהפוסט הראשי סיכם את האירוע מינוס הויטה

&nbsp
בגדול מה שהבנתי ה- PS4 PRO יתמוך ב- 4K אבל לא 4K טבעי. תקנו אותי אם אני טועה, בסה"כ משתמשים באלגוריתמים ושיטות מיוחדות כדי שאיכשהו התמונה תמתח. והם הציגו את זה בצורה כל כך מיוחדת כדי שכל ה- Console peaseants מה שנקרא שצועקים כבר חודשים "4K! 4K!" יחשבו שהם קיבלו מה שהם רצו.
בגדול מדובר בשדרוג של פי 2 בערך של ה- PS4 הקיים שיציג משחקים קצת יותר חד ויפה. ולהפתעתי לא דיברו ממש על FPS. אבל אני מאמין שה- PS PRO יציג 60 FPS מינימום לכל המשחקים.
&nbsp
האם מה שראינו שווה שדרוג של הקונסולה הקיימת שלנו?

אני לא התלהבתי מהפרו

יותר נכון, לא ראיתי משהו שאומר לי "ירדן לך תשדרג לפרו" השידרוג הגרפי לא נראה כמו משהו שמצדיק את הרעש. גם אין סיכוי לדעתי שיהיו מנימום 60FPS לכל המשחקים על הפרו הזה זה לא מציאותי ככה שלא יהיה אפילו את ההיתרון הזה.

בנוסף לזה אהבתי הכי הרבה את העיצוב של הפס4 המקורי, ואישית אני חושב שאני פשוט אלך על אוזניות איכותיות לסינון הרעש ואשאר איתו.

מישהו 2

New member
60FPS זה הכי חשוב

אבל במשך כל הכנס לא הזכירו בכלל FPS. אם הפרו לא יריץ משחקים ב- 60 FPS אין שום סיבה לשדרג

גם בGAF אני רואה עכשיו המון אנשים שלא רואים סיבה לשידרוג.

וGAF היו כמוני ומישר ואיוול שתמיד אמרנו שאנחנו נלך על הניאו יום אחד וכל כך שמחנו שהוכרז דגם כזה, אז גם בGAF הם היו ככה ועכשיו יש ים אנשים שלא רואים סיבה.

אני עדיין חושב שמשחקים כמו GTA 6 פולאאוט 4, המכשף 3 וכו' הם ירוויחו מהניאו
אבל זה יהיה יותר שמירה על 30FPS יציב במקום 60FPS.

ואם מישהו ירצה לשחק את המשחקים הספציפים האלה בפריים רייט יותר יציב תהיה לו אופציה לעשות את זה, מי שלא יוכל לחכות לPS5 ב2019 ופשוט לשחק עליו בגירסת ניאו.

זה מה שאני הולך לעשות :) אני משדרג רק ב2019.

לצערנו סוני באמת הלכה על מודל פלאפון/NEW 3DS וכמו שהפלאפונים והNEW 3DS הם לא שידרוגים שמצדיקים קנייה.
(אני שידרגתי את ה3DS שלי רק כי מתו לי כבר 2 )
ככה גם הפרו הזה.

לדעתי זה גם מסביר למה הפרו יוצא ב2016

כי הוא לא קפיצה כזו גדולה כמו שסוני רצתה שנחשוב כל הזמן הזה.
עד שאני לא מביא טלווזיה של 4K אני לא חושב על שידרוג וגם אז אני לא סגור על זה, כי אין לי כל כך מה לעשות עם טלווזיה כזו.

CallMeCavanaugh

New member
אני חושב על זה

יש סיכוי שאקנה מסך 4K HDR בקרוב (עדיין לא בטוח) ואם כן, ארצה נגן בלוריי 4K. הפרו מעניין אותי ככזה, השדרוג במשחקים פחות מרשים אותי (במיוחד אם מי שכתב את הסיכום שקראתי הבין נכון וגם ה-PS4 הרגיל יתמוך ב-HDR בעקבות שדרוג שיגיע בקרוב).

CallMeCavanaugh

New member
ועכשיו ראיתי שהוא לא תומך בזה

אז לא. אולי אם יצא בהמשך דגם עם כונן מתאים.

CallMeCavanaugh

New member
ואני אכן אשקול לקנות אקסבוקס אחרי החלפת הטלויזיה

אלא אם בשלב כלשהו סוני יגדלו מח ויבינו שלהם יש אינטרס הרבה יותר גדול מלמיקרוסופט למכור BD4K ויוציאו פלייסטיישן עם כונן כזה.

טריילר חדש להוריזון

הדבר היחיד הטוב שקיבלנו מהכנס המשעמם תחת הזה.
(מאס אפקט נראה אחלה משחק אבל ציפיתי לגרפיקה יותר טובה אחרי באטלפילד 1, דרגון אייג ושאר המשחקים של EA בדור הזה)

אפשר יהיה להריץ את טומב ריידר החדש ב45FPS בפרו

בתנאי שאתם משחקים ב1080P בלי שיפורים גרפיים יהיה גם מצב שנעול על 30FPS עם שיפורים גרפיים, וכמובן ... מצב 4K.

הבהרה: בהתחלה כתבתי שאפשר יהיה להריץ את טומב ריידר החדש ב60FPS בפרו אך זו היתה טעות כמובן והכוונה של המפתחים היתה 45FPS.

הנה ה"PS4 פרו"

העיצוב ממש מכוער, כאילו נתנו לילד בן 5 עם הפרעת קשב לעצב אותו בפוטושופ או משהו כזה. מה זה הפאקינג 3 שכבות המכוערות האלו?

זה גורם לסלים להיראות יפה.
מה דעתכם?

אז... בעלי הPS4.. מי כאן עובר לפס4 "פרו"?

סלחו לי שאני לא יכול לקרוא לקונסולה הזו שידרוג. אז אני קורא לזה מעבר.

למעלה