7.9 - Sony's PlayStation Meeting

הפס4 סלים, רועש באותה מידה כמו המקורי

בגלל שהניאו איכזב אותי מבחינת ביצועים ומבחינת העיצוב הגרוע שלו, נשאתי את עיני לסלים שהוא אמנם גם מכוער (אבל פחות) וקיוויתי שהוא לפחות יהיה שקט יותר ויהיה שווה לשדרג אליו...בשביל מכשיר שקט יותר, אך לא..

הסרטון ששמתי מדגים היטב שגם הפס4 סלים נשמע כמו פן שמשחקים עליו.
ככל שתעבירו קדימה בסרטון תשמעו את זה.

אני עדיין חושב שהסלים עדיף על הניאו (לא מאמין שאני כותב את זה)
כי הוא לפחות קטן.

פרסונה 5 הוא 60FPS בפס4, לעומת 30FPS בפס3.

משחק JRPG לא כזה צריך 60FPS בדרך כלל אבל משחק שנראה כל כך יפה כמו פרסונה 5 יראה מדהים ב60FPS יאי.

מאס אפקט ירוץ ב30fps על הps4 PROstitute

מפתחי מאס אפקט אמרו שמאס אפקט החדש ירוץ 30FPS גם על הדגמים הרגילים
וגם על הPROstitute

ביחד עם שיפורים גרפים זניחים שכולנו ראינו (יותר נכון, לא ראינו) בפאקינג כנס.

מישהו 2

New member
בהחלט לא ראינו חח

לא שזה אפשרי להמחיש שיפורים גרפיים ו- 4K בשידור חי שרץ לכל היותר באיכות 720P ואנשים בבית צופים דרך מסכים של 1080P

גם בתמונות ההבדלים כל כך זניחים.

לטעמי. אתה צריך ממש להתאמץ כדי לאתר איזה שידרוגון ברמת הפירוט.

הפרו הזה מרגיש לי כמו שוד לאור יום.
דרך לשדוד את האנשים שלא שידרגו.

יורוגיימר טוענים שהסלים שקט משמעותי מהדגם הרגיל וגם יותר שקט במשחקים מסוימים מהדגם של ה1tb.

אני אבדוק את העניין ואם זה יתברר כנכון אני הולך על הסלים.

השידרוגים הגרפיים של הPRO יעלו כסף בחלק מהמשחקים.

טוב, האמת היא שזה עוד לא סגור, אבל סוני בהחלט תתן למפתחים אפשרות לחייב אותנו בתשלום לשידרוגים וכל מפתח יוכל להחליט בפני עצמו. כרגע מדברים בעיקר על משחקים ישנים שיצאו לפני אוקטובר.

רוצים פרווה יותר יפה לסוס שלכם במכשף? אין בעיה = $$
רוצים שיער אנושי בדאוס אקס = $$
רוצים השתקפות במראה באורדר? =$$
רוצים מאסה של שיפורים גרפיים בלתי נראים במאס אפקט? = $$

אני אומר אין עשן בלי אש, אם יש אפשרות כזו,יהיו מפתחים שינצלו את הפריצה הזו.
http://kotaku.com/when-asked-if-ps4-pro-patches-would-cost-money-sony-sa-1786426018

מישהו 2

New member
אני מגנה את זה בכל תוקף

זה לא מצחיק אפילו קצת, זה מרתיח ממש!

האם אין גבול לחוצפה? מה הדבר הבא, לקחת מאיתנו דולר כל פעם שאנחנו סתם נכנסים למשחק?

לוקחים לנו כסף על הקונסולה, על השלטים. אפילו באונליין אנחנו לא יכולים לשחק בלי לשלם. אנחנו אשכרה משלמים לספקית האינטרנט שלנו כדי שנוכל לשלם לסוני כדי לשחק משחק במולטי.

שמעת פעם על דבר כזה- לשלם כדי לשלם? ועכשיו מבקשים מאנשים ששילמו על קונסולה שמסוגלת לספק תוצאה מסוימת וכדי להנות מהתוצאה הזאת צריך לשלם עוד פעם ????

שאלת מה אני אחשוב על זה.. התשובה שלי היא חד משמעית - זה הקש ששבר את גב הגמל. מבחינתי זה אומר שאני פורש מסוני, ככל הנראה פורש מקונסולות. נארוטו סטורם 4 היה המשחק האחרון שיוצא לקונסולות מהסדרה שאהבתי. משחקים כמו אנצ'רטד וכאלה מתחילים להגיע בשירותים מיוחדים למשתמשי המחשב.
הסיבות שלי להשאר גיימר של קונסולות פשוט נעלמו להן אחת אחרי השנייה במשך כל הדור הזה. אז כל עוד אני שפוי אני בורח לפיסי

PlayGirl3

New member
כבר הודיעו שזה לא יקרה, חבל על העצבים

http://kotaku.com/when-asked-if-ps4-pro-patches-would-cost-money-sony-sa-1786426018

CallMeCavanaugh

New member
הפרו מן הסתם יציג גם 1080 טוב יותר

במקום לנסות להציג 4K (מה שהפרו בכלל לא יכול לעשות במשחקי AAA), ישקיעו את הכח הנוסף ברינדור טוב יותר, בעוד אפקטים או סתם בקצב פריימים גבוה יותר.

מישהו 2

New member
זאת האמת האמיתית

סוני הציגו את הפרו כקונסולה של 4K שהיא גם "סבבה" אם יש לכם רק מסך 1080P רגיל.
כשהאמת היא שאם יש איזשהו שיפור ניכר לעין או בביצועים הוא יהיה נכון בעיקר למסכי 1080P רגילים.

המפתחים של טומב ריידר כבר הודיעו רשמית שיהיה למשחק 3 מצבים , מצב 4K-30FPS, מצב גרפיקה משופרת + HDR ב- 1080/30FPS ומצב פריימרייט שבו מוותרים מעט על ויזואליות (עדיין נראה יותר טוב מה- PS4 הרגיל) אבל מקבלים FPS של 45-60 ב- 1080P.

מכיוון שאם כבר יש לכם טלוויזית 4K בבית, סביר מאוד להניח שהיא מסוגלת לעשות Upscale בעצמה למשחק. אין לי ספק שאנשים יעדיפו את המצב של הגרפיקה המשופרת או המצב של הפריימרייט שהם נכונים לכל מסך 1080P.

CallMeCavanaugh

New member
רגע, בשביל ה-HDR בטומב ריידר יהיה צריך פרו?

כי בעיקרון גם הקונסולה הרגילה אמורה לתמוך ב-HDR וזה גם לא עד כדי כך מכביד על המעבד (כי בעיקרון זה פשוט עוד צבעים, אין פה תוספת פריימים/פוליגונים/AA/דברים כבדים אחרים).

CallMeCavanaugh

New member
מבחינת יכולת החומרה ומערכת ההפעלה כן

השאלה היא אם הגרסה הרגילה של טומב ריידר תתמוך בזה.

למעלה