7.9 - Sony's PlayStation Meeting

V Has Come To

New member
אם היתה לי TV של 4K הייתי שוקל את זה...

רק שוקל...
כרגע אני לא רואה סיבה לעבור...

הPS4 פרו לא יתמוך בסרטי בלו-ריי ב4K מכיל יציאת HDMI

אחת בלבד...

"פרו" עלק.
סוני עשיתם הייפ לדבר הכי מטומטם בעולם במשך מעל לשנה. תתביישו לכם.
חבל לי על האנשים שביזבזו זמן בלחכות לחרא הזה, או על האנשים שמכרו את הפס4 שלהם בצפייה לחרא הזה, ועכשיו או שהם מחפשים פס4 מקורי ביד שניה, או שהם קונים את הניאו הזה בלית ברירה.

MASS EFFECT: ANDROMEDA

חחח אפילו סוני קוראים לפרו ניאו כי הם יודעים שאין בו שום דבר פרו.

רשימה של משחקים שיקבלו שיפורים בPS4 פרו.

משחקים ישנים שיקבלו שידרוגים גרפיים בפרו:
Deus Ex: Mankind Divided
Uncharted 4
Infamous First Light
Paragon
Shadow of Mordor
Call of Duty: Black Ops 3

משחקים בפיתוח שיקבלו שיפורים גרפיים בפרו:
For Honor
Spider-Man (Insomniac)
Rise of the Tomb Raider
Watch Dogs 2
Killing Floor 2
Days Gone
Far Point (VR)
Horizon Zero Dawn
Call of Duty: Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered
FIFA 17
Battlefield 1
Mass Effect Andromeda

למרות הרשימה, מיותר לציין שמאס אפקט והוריזון לא הרשימו אותי עם השיפורים שלהם.

meishar84

New member
סעמק!!!! הפרו יוצא חודש אחרי שאני בארה"ב

הפרו הוא בדיוק מה שציפיתי שיהיה, שיפור גרפי וכח עיבוד, יותר מזה לא רציתי ולא חיפשתי... עונה לי פיקס על הציפיות!
Battlefield 1 תומך - קניתי! וגם אנצ'רטד 4 ( שיוציאו כבר את הDLC)
4K זה מגניב מדהים ומה לא, אבל עדיין לא בשל ב100%, אני כרגע אשאר עם ה LG 50" 3D שלי

וכן אני ארכוש אותו Day one

אז אם מישהו מחפש לקנות בנובמבר PS4 500GB שמור מאוד שבקושי עובד, אני פה

&nbsp
רק לא הבנתי מה הסיפור לגבי זה שיש יציאת HDMI אחת..

CallMeCavanaugh

New member
נגנים מתקדמים

לרוב כשיוצא נגן מתקדם כלשהו נהוג לשים לו שתי יציאות HDMI. אחת בשביל הסאונד ואחת בשביל התמונה. הסיבה לזה היא שבסאונד ההתפתחויות יותר איטיות ולכן אנשים משדרגים את הרסיבר לעתים רחוקות יותר מאשר את הטלויזיה, ואז בדרך כלל יש לאנשים רסיבר שתומך בתמונה רק עד רמה מסויימת ואם מעבירים את החיבור דרכו אז צריך להסתפק באיכות התמונה הנמוכה.
&nbsp
למשל, אין לי שום תכניות לשדרג את הרסיבר בקרוב ולכן אני לא יכול להעביר דרכו חיבורים של מכשירי 4K או HDR. אם אקנה נגן בלוריי 4K אני אצטרך שיהיו בו שתי יציאות.

meishar84

New member
בשביל זה יש בPS יציאה אופטית

או לחילופין לחבר את הHDMI ישר למסך ומהמסך להוציא אופטי למגבר ?

CallMeCavanaugh

New member
זה לא מספיק טוב

יציאה אופטית תומכת בדולבי ו-DTS בסיסיים, כלומר - סאונד דחוס. בשביל פורמטים לוסלסיים ובטח בשביל הפורמטים החדשים (דולבי אטמוס, למשל) חייבים HDMI.

CallMeCavanaugh

New member
לא בטוח שזה יעבוד

על כל מפצלי ה-HDMI שראיתי מציינים גם גרסת HDMI, בדרך כלל 1.4. אם מציינים את זה, לא בטוח בכלל שמפצל כזה יתמוך ב 2.0a.

V Has Come To

New member
לפי איך שאני מכיר אותה...

היא פשוט תחכה לירידת מחירים של הדגם הרגיל(מה שלכולנו יש)ותקנה אותו...
והאמת..זאת אופצייה לא רעה...

היא תלך על הסלים (שזו אופציה לא רעה)
אבל ברור שהמכשיר המקורי במחיר נמוך זה אחלה דיל ואולי האפשרות הכי טובה.

מישהו 2

New member

היא בטוח הולכת על הפרו! היא לא חיכתה את כל הזמן הזה כדי לקנות את אותו ה- PS4 שיש לכולנו. עדיף כבר לקנות את הפרו שאמנם בשבילנו הוא לא שווה שדרוג, אבל אני לא רואה סיבה בשביל הבדל של 100$ (על הסלים) לא לקחת את הקונסולה שמציעה קצת יותר

PlayGirl3

New member
אני פורשת מסוני ועוברת לפוקימון גו פול טיים

שבוע הבא יוצא הפוקימון גו פלוס וכבר עשיתי הזמנה מוקדמת. השמועות גם אומרות שבינואר מגיע העדכון של הדור השני.

סתם סתם...
האמת שהכנס הזה יותר בילבל אותי מאשר סגר לי את הפינה.
כמובן מתלבטת בין הסלים לפרו, הדגם הישן ממש לא בא בחשבון. אני כנראה אחכה שהפרו יצא ונראה איך ההתרשמויות של המבקרים. על הסלים אני רואה שחלק אומרים שהוא ממש ממש שקט וחלק אומרים שהוא עושה אותם רעשים כמו המכשיר המקורי, עוד לא ברור העניין.

אני ראיתי רק שdualshockers טענו שהוא שקט.

היו עוד שטענו את זה? כי אני לא כל כך סומך על duמאוalshckers בקטע של ביקורות הם לרוב חיובים מאוד ברוב הביקורות שלהם עד דרגה של חוסר כנות לטעמי.
במיוחד שאפשר לראות איזה רועש הסלים בסרטון ששמתי.

נראה לי שאם הייתי את, הייתי הולך על הפס4 המקורי אבל על הדגם של ה1TB כי ראיתי בעינים שלי שהוא שקט, ואין לו חלק מבריק שמתלכלך המון.

PlayGirl3

New member
גם בסרטון שבו מראים את הסלים מרעיש

המפרסם כתב שהוא מרעיש כמו הדגם של ה-1TB ופחות מהדגם הראשון, אז אני לא בטוחה שה-1TB כזה שקט. ואם הוא "שקט" כמו הסלים, כבר עדיף סלים.

זה מרעיש כמו מה שיש לי בחדר.

וקחי בחשבון שהוא לא שיחק לאורך זמן.זה רעש פרוגרסבי ככל שמשחקים יותר הרעש גובר.

הלוואי שהניאו שקט אבל זה נראה דגם כל כך מעפן שאני כבר לא אתפלא אם גם בזה הם חיפפו כבר. והחלקים שלו מייצרים יותר חום מהדגמים האחרים אחרי הכל.

בנוגע לביקורות לא הייתי מאמין לאף אחד. עד היום תמצאי אנשים שישבעו לך שהפס4 שלהם שקט. אבל היום פחות ופחות אנשים אומרים את זה.

בתכלס לצערי שימוש באוזניות הוא בלתי נמנע עם הקונסולות האלו.

PlayGirl3

New member
האמת שזה טיעון מצויין

ועד שהוא יגיע לארץ בטח כבר יהיו ביקורות וסרטונים מארה"ב כדי לוודא שהוא לא עושה בעיות חימום/רעש וכו'.

למעלה