OMG
1.21

OMG
1.21

(איך בתפוז יש תפוח ירוק ולא אדום?!
)
סופסוף התפוחחחחחחחח!!
טרמפ עצבנה כמו תמיד בהתחלה, מי היא בכלל שתעז לצעוק על אמה?! ועוד בכלל להגיד לה שהיא כמו שהייתה בהתחלה?! להזכירך איך את היית ואיך את עכשיו?!
סנו אחלה את התפוח יששששש!!! איזה הגזמה שהוא הרגיש משהו.. (מי הראשונה שתגיד "אהבה אמיתית" וכל שאר השיט הזה?!)
רג'י!! |מלכה|
לא מאמין שג'פי
הסכים לעזור לה.. אחרי שהיא עבדה עליו בפעם הקודמת הוא עוזר לה עכשיו?! אבל תמיד טוב לראות אותו!! חבל שלא מתמקדים בו יותר.. חבל בכלל שלא מתמקדים בדמויות יותר שוות.. העיקר מתמקדים בטרמפ/דיוויד

רד

אוגוסט

הנרי אכל את התפוח
רג'י הזאת, איך היא עשתה את הטעות הזאת והביאה לה את כל זה?! היא הייתה צריכה להביא לה חצי כדי שאפחד לא יחשוד

חשבתי שרג'י תציע את בל בעסקה עם גולד, אבל שוב מאכזבים.. בכלל הם שכחו ממנו..

enigma14

New member
העיניים סוף סוף נעשים רציניים!!!

עצוב שבהרי צריך להקריב את עצמו בשביל שאמה תוציא את הראש שלה מהתחת! חשבתי שהוא יזרוק את הבורקס המורעל ולא יאכל ממנו,מעניין איך יעירו אותו...
וג׳פרסון יצא דיי אגואיסט שהוא הסכים לעזור לרג׳ינה להפיל את אמה בשביל לקבל את הסוף הטוב שלו, אבל מצד שני הוא סבל מספיק והוא בניגוד לאחרים מודע לסבל שנוצר בגלל הקללה ואם הוא היה צריך לחכות לאמה אז הוא היה מתייבש עוד 28 שנה

מתייבש עוד 28 שנה!!

ובאמת עצוב שהנרי אכל את זה.. אוף אמה האטומה הזאת!!

שכחתי..

עצוב שרג'י הביאה לג'פי את הטבעת של דניאל..

ומגניב שיש גמד אסייתי ואין גמד אפרו-אגדי?!
ובכלל שהאפרו-אמריקאי (אפרו-סטוריברוקי) היחידי בסדרה בכלא
.. ועוד על משהו שהוא לא ביצע

Jimmy Kane

New member
חכיתי כל כך הרבה זמן לרגע ההוא עם התפוח..

האמת היה מגניב לראות את רג'ינה בתור מכשפה זקנה.. די חכיתי לזה

אבל חוץ מזה פרק מעולה

התגעגעתי בכלל לג'פרסון אבל הוא בטח שוב ייעלם לכמה פרקים

והפיות די מעצבנות אותי כרגיל

ואוגוסט
איך הוא מוותר? אהבתי אותו במיוחד בגלל שהוא מסתורי וכו' ועכשיו הוא מוותר?
אני רק מקווה שלא ימות בפרק הבא

ואני תמיד רציתי שהוא ואמה יהיו יחד! מקווה שזה עוד יקרה... ומתישהו אמה צריכה לקבל אהבת אמת..

האמת זה די גאוני לתת בצורת פאי והוא עשה לי חשק לפאי תפוחים אמריקאי אמיתי
מה זה הפאי המשולש שהיא מכינה לו

מסכן הנרי שהוא אכל את הפאי רק בשביל שאמה תאמין.. האמת שהקטע התעלפות היה כל כך לא אמין
אבל אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. אולי פייג'/גרייס או גרטל יבואו וינשקו אותו והוא יתעורר

והכי חשוב בפרק, רובי חזרה אחרי הרבה זמן

היא צריכה להיות דמות מרכזית בעונה הבאה!

אמ..

אוגוסט ויתר כי אין עוד מה שהוא יכול לעשות.. חוץ מזה, שהוא בקושי יכול לזוז..
רובי
תמיד אמרתי שהיא צריכה להיות מרכזית!!
ותראה "חיות פוליטיות" ג'פרסון שם.. והוא אדיר (וטרגי) אבל עדיין

enigma14

New member
זאת כבר הדמות הטרגית השנייה שלו ברצף

באמת מתאים לו הדמות של החתיך הסובל

היום קראתי בפנאי פלוס במדור של הטלוויזיה השוואה בין הדמות של
סיגורני וויבר להילרי קלינטון לפי קריטריונים ושהיה קריטריון של ״אם כי יש גם קשיים,כמו״ אז היה כתוב על סיגורני וויבר ״הבן הגיי והמכור לסמים שלי. מה,הוא לא יכול היה להקל קצת ולבחור אחד מהם?״
הרג אותי!

הוא הבן הגיי המכור לסמים

עם נטיות אובדניות..

את רואה את זה?! אם לא, אז תראי!!

enigma14

New member
ראיתי חלק מהפרק הראשון

אני בדרך כלל לא אוהבת סדרות מהסוג הזה,אבל בשביל סבסטיאן סטן אני מוכנה להתגמש

Shiri from the block

Active member
הוא שיחק גם בגוסיפ גירל לא דומה בכלל לג'פרסון ולדמות שלו בחיות פוליטיות..
שם הוא סתם תככן צעיר וחמוד חח

enigma14

New member
רגע רגע רגע......

קלטתי פאק בעלילה...
נכון בטירה סנו אמרה לרד שרג׳ינה רוצה להרוס את האושר שלה כי היא הרסה את האושר של רג׳ינה
אבל רק שרג׳ינה וסנו דיברו בארבע עיניים רג׳ינה סיפרה לה שהיא גרמה למותו של דניאל

היא אמרה את זה גם לצ'ארמינג"בפרקים הראשונים..

הוא שאל אותה למה רג'י שונאת אותה כל כך והיא ענתה לו שרג'י מאשימה אותה שהיא הרסה לה את החיים, צ'ארמינג שאל אם זה נכון והיא ענתה שכן.. http://www.youtube.com/watch?v=-py_iNfutJY
קיצר, סנו לא תמימה כמו שעושים ממנה כאן..

כשהיא אמרה את זה לרד היא חשבה

שהיא הרסה את האושר כי הוא ברח
אבל האמת שדניאל נהרג..
בכל מקרה היא הרסה את האושר

ממש מאכזב

ראיתם עונה שלמה. הגעתם לפרק הלפני אחרון. והחפירה שלכם מסתכמת בטרמפ / אמה מעצבנת / רג'ינה מלכה / איזה חתיך ג'פרסון?! באמת.....

כן, סנאו אמרה שהיא הרסה לרג'ינה את החיים, כי זה מה שר'גינה החדירה לה לראש. האם היא הרסה לה את החיים?! אם היא אדם כל כך נורא ובילתי נסבל, אך זה שהדמות שלה היא אחת המרכזיות והחיוניות להמשך הסדרה. בלי שלגייה אין שום קיום ו/או סיבה לר'גינה או לכל הסדרה. למרות שרג'ינה מדהימה, אולי היא הדמות הדפוקה ולא סנאו........
ג'פרסון שוב שיתף פעולה עם ר'גינה. למה?! מה קרה לפני 28 שנה שגרם לר'גינה לתת לו אחוזה?
למה אמה מסרבת להאמין בכל ליבה בקללה? האם זה כי היא טיפשה עקשנית שמנסה לעשות רע לכולם בנשמה? אולי היא דמות קצת יותר עמוקה ומורכבת? ואולי לא?
קתרין - איפה היא בכלל? היא בעצמה שיחררה את דיויד, היא בעצמה אמרה שמרי מרגרט ודיויד שייכים אחד לשנייה. במה בדיוק היא תורמת? הרי אחרי שצ'רמינג החזיר את הבחור שלה אבגיל נעלמה, ומאז גם לא ממש ראינו את קתרין.

ואין אף השערה לגבי שבוע הבאה

באמת שציפיתי לחפירה קצת יותר עמוקה ומרגשת........

...

לפי איך שהיא אמרה את זה, באמת נראה שהיא הרסה לה את החיים.. רואים שהיא חושבת שנייה ואומרת כן..
אני אפעם לא אמרתי שרג׳ינה לא דפוקה, כל הדמויות שם דפוקות.. רק שרג׳ינה נדפקה בגלל סנו..

מרי מרגרט ראשית/טובה/הסדרה עליה מה שתגידו, בגלל שהיא שלגיה.. אני בטוח שאם היא לא הייתה שלגייה היא לא הייתה מקבלת הרבה אהדה..

אני דווקא חשבתי שהיא הביאה לו אחוזה כפיצוי.. אבל שמה לו אותה מול פייג׳/גרייס כי היא לא רוצה שאפחד יהיה מאושר..

אני לא חושב שאמה לא מאמינה בגלל שהיא טיפשה עקשנית/מנסה לעשות רע/דמות מורכבת.. לדעתי הבעיה של הדמות הזאת הייתה שהיוצרים/כותבים היו עסוקים יותר בפרקים פילרים מאשר לפתח את הדמות שלה.. הם הביאו לה 4 דמויות שאומרות לה אותו הדבר, והיא עדיין אטומה.. היו עסוקים יותר מדי בסיפור של מרי מרגרט/דיוויד על חשבון דמויות אחרות ויותר חשובות כמו אמה.. וכן, אמה היא הדמות הראשית/מרכזית ולא סנו/מרי מרגרט.. היו צריכים להראות איך היא נהייתה כזאת ולא סתם להגיד שהיא גדלה בלי הורים ושהייתה לה ילדות מתוסבכת..
שוב, קת׳רין זה פאק שלהם.. הם בנו סיפור שלם סביב שלושתם והמה שהם סיימו את כל החפירה הזאת שלהם קת׳רין נעלמה ודיוויד ומרי מרגרט לא ביחד בכלל, לא מסתכלים אחד על השני בכלל..

בואי אני אגיד לך מה יקרה בפרק הבא, אמהvs.רג׳ינה.. שבסוף אמה תבכה על הנרי והדמעה הראשונה שתיגע בו תעיר אותו וזה גם מה שיגרום לכולם להיזכר..

וכמעט התחלתי לבכות שרג׳י מה הוציאה את הטבעת של דניאל.. הנה המשהו העמוק והמרגש וסוחט לב..

למעלה