OMG
1.21

סוף סוף

כנראה שצריך היה רק לגרד את פני השטח ולקבל חפירה מוצלחת. אחרי שבועות של כמה אתה שונא את סנאו ואוהב את רג'ינה, כיף לקרוא את התגובה שלך.

והקטע עם הטבעת היה חזק (וחייבת להודות שאני לא השתגעתי מהאהבה של רג'ינה ודניאל, מה שבטוח שהסוף שלו טארגי ומיותר לגמרי).
אבל התכוונתי שהדיונים שלכם צריכים להיות עמוקים יותר.

Shiri from the block

Active member
מסכימה איתך לגבי רג'ינה ודניאל חשבתי שאני היחידה! חח
הסיפור אהבה שלהם לא מעניין בשיט..

shirush3

New member
אני חושבת שבסיפור שלהם

מה שבאמת מעניין זה העובדה שהוא טראגי ומה שהוא עשה לרג'ינה אח"כ

Shiri from the block

Active member
אני זוכרת שזה היה פרק ממש מוצלח מצחיק שהפרק הזה הרבה הרבה יותר טוב מהפרק האחרון, אבל זה נשאיר לשיקולכם שבוע הבא.

האטימות של אמה הגיעה לשיאים ואין ספק שהיא הצליחה לעצבן את כולם

אני זוכרת גם כמה שנאתי את המשחק של סנואו כשהיא נגסה מהתפוח והתגובה שלה אחרי... ואו, זה היה משחק ממש גרוע..

אממ מה עוד עולה לי בראש....
טוב לא מצליחה להיזכר בכלום למרות שצפיתי בזה ובסירטונים מתוך הפרק איזה 4 פעמים חח

shirush3

New member
באמת חשבת שהוא יותר טוב מהאחרון?

אני אהבתי אותם באותה מידה

Shiri from the block

Active member
מפרק 22? כן פרק 22 היה קצת ילדותי ומעפן כזה... אז נחזור לדון עליו כשהוא יצא כי לא רוצה להיכנס לזה עכשיו חח

חכה שבוע ותגיד לנו אתה

אני ראיתי את הפרק האחרון 5 פעמים. הוא יותר טוב מהפרק של השבוע (לדעתי) אבל הוא לא הפרק הכי טוב העונה.

shirush3

New member

ראיתי אותו פעמיים אבל אני גם לא חושבת שהוא פחות טוב

הלדין

New member
בהחלט פרק מעניין.

לגבי הסצנה בה מרי מרגרט צועקת על אמה, אני מבין שהכוונות שלה טובות אבל מקבלים את ההרגשה של מישהי שגילתה רק עכשיו שהיא יכולה לפתוח את הפה ולומר את דעתה ולא יעשו לה כלום. היא גם נשמעה לאוזניי כגורואית של כת שמנסה לשכנע תלמיד סורר לא לעזוב את הכת מאשר חברה מודאגת. לגבי מרי מרגרט, אני חושב שהכותבים היו צריך להשאיר אותה נזירה (כפי שג'ניפר גודווין סיפרה באחד הראיונות שלה), זה היה עובד יותר טוב עם כך שרג'ינה הרסה את הסוף הטוב שלה ומונע ממנה להתאהב באופן מכובד.
(השאלה הנשאלת היא האם הכותבים סבורים שלהיות מורה לילדים קטנים הוא עונש הולם עבור רג'ינה או שההתעללות במרי מרגרט הייתה מעודנת יותר לפני בואה של אמה?)

לגבי אמה, כל השיחה עם רג'ינה ומר גולד על כך שאסור לאמה למות הייתה צריכה להתנהל מוקדם יותר בעונה. אני בטוח שאפשר לכתוב פרק בו אויב מעברה של אמה כציידת ראשים מגיע לסטוריברוק כדי לסגור חשבון עם הכלבה שהכניסה אותו לכלא (ובסוף הפרק, אחרי שאמה יוצאת מביה"ח, אז למקם את השיחה הזו.) יותר מזה, אם כבר כתבתם את אמה כציידת ראשים, אפשר היה להשתמש יותר ברקע שלה ולהביא מישהו שהיא עבדה איתו כסגן שריף ושהוא יתלונן כל הזמן כמה סטוריברוק משעממת ואמה תצטרך לשקוע יותר במקום כדי להגן על ההחלטה שלו ובסוף הוא נתקל במשהו לא צפוי שקשור לטבעה האמיתי של העיר.

דווקא אהבתי שהפעם הפלאשבק רלבנטי להווה. ועדיין אני חושב שהיה מקום להכניס שורה אחת איך ג'פרסון הפחיד את רג'ינה עד מוות כשהגיח מתוך הכובע שלו כדי להסביר איך הוא עדיין בסטוריברוק. (הוא, כמובן, משקר לרג'ינה בפרצוף. יש לו כובע שעובד...-)
לגבי האקשן, הסצנה עם הפיות הייתה מצוינת. לא בדיוק בדמות לפיה הכחולה אבל מצוינת. (לתקוף מלך אנושי ועוד מלך שהוא לקוח של אחת הפיות שלך? היא יותר חכמה מזה.) לגבי העימות בין שלגיה לרג'ינה, מהעימות הזה ההרגשה היא ששלגיה, בסופו של יום, מרחמת עליה ולכן בלעה את הפתיון שלה אבל בפגישה הראשונה עם צ'ארמינג, היא, בפירוש, שונאת אותה. יש כאן חוסר עקביות די מוזר.

באשר להנרי, הקטע שהוא אומר לאוגוסט "אז הקללה אמיתית?" מעורר סימן שאלה מה הפרחח הקטן חשב שהוא עושה עד עכשיו. אני חושב שרג'ינה צדקה במובן מסוים - הנרי שקע באילוזיה כדי להסביר למה הוא שונא אישה, שבסופו של דבר, לא עשתה לו מעולם
משהו רע. בתוך תוכו, הוא לא האמין בכל מה שהוא אומר בעצמו ורק כשראה את רגל העץ של פינוקיו, הוא נעשה מאמין אמיתי.

shirush3

New member
גם פרק יפה

אני זוכרת שהופתעתי בסוף כשהנרי נגס בשטרודל
גם התלהבתי שרג'ינה שידרגה את התפוח המורעל

באמת יודעת לאפות האישה

וואוו ובאמת אני לא זוכרת יותר דברים מהפרק

שבוע בהא סופסוף פרק האחרון, יש בו את אחת הסצנות האהובות עלי בסדרה

Shiri from the block

Active member
כן הסצינת אפייה של רג'ינה היה אדיר
חחחחחחחחח נקרעתי שם מצחוק XD

אגב הסיבה האמיתית לכך שרג'ינה ניסתה להרעיל את אמה זה בגלל שהיא לא יכלה להתמודד עם האהבה העמוקה שיש לה כלפיה כי היא לא מבינה איך היא יכולה לאהוב כל כך מישהי שהיא אמורה לשנוא

כן כן, זאת הגירסא שלי ואני דובקת בזה!

Shiri from the block

Active member
OMGGG את כל כך צודקת!!!!! איך אני לא חשבתי על זה???? WTFFFFFFF
אז זאתתתת המטרה האמיתית למה רג'ינה רצתה להרדים את אמה!!!! כדי שהיא תוכל להיות זאתי שתצטרך לנשק אותה
ולהעיר אותה מהקללה!!!
שיר את גאונה!

BarbiBarush

New member
מישהו יודע מה יקרה עם הנרי? ספויילר, משהו??

אני חייבת לדעת מה יקרה איתו, ובכלל אם יש למישהו ספויילרים על הפרקים הקרובים אשמח אם ישים כאן

את יכולה להכנס לדיונים של הפרקים המתקדמים

יש שם ספויילרים בשבילך בכמויות

העיקר אני כולי אומרת לאמא שלי

"אבל התפוח צריך להתגלגל לה מהיד!!!" ואז זה מתגלגל. יופי.
תקשיבו, אני הייתי בטוחה שהנרי יזרוק את המה שזה לא יהיה עם התפוח!! מה הוא אוכל את זה?! ככה אמא למדה אותך?

אחלה פרק.

למעלה