OMG
1.21

רגע, יש לי שאלה.

אם אני אשאל מה עם הילדים של גולד זה ספוילר? או שעדיין לא יודעים?
אם זה ספוילר, פשוט תגידו שזה ספוילר ואני אשב ואחכה

Shiri from the block

Active member
שאלה
אבל עד כמה שזכור לי לא מדברים בכלל על הילדים של ראמפל

לרגע גם לא זכרתי על איזה ילדים מדובר

אפשר תקציר קטן לנושא? חח
כי זה לא קיבל ממש ייחס בסדרה..

Shiri from the block

Active member
חחח מצחיקה
אז למה אמרת לה לחכות?

לחכות למה? XD
אנחנו בעצמנו לא יודעים מה יהיה עם זה, וענית לה כל כך בביטחון כאילו יש כבר תשובה לנושא חח

הילדים של רמפל

טוב, חשבתי על זה קצת.
אין שום התייחסות לילדים של רמפל. באגדה המקורית הוא רוצה את הבן הבכור.
בסדרה הוא תמיד מבקש את הבן הבכור. של סינדלרה, של סנאו (טוב, אבל הוא כבר יודע על הקללה ומי ישבור אותה), עבור המלך ג'ורג'. לא ידוע לנו על ילדים אחרים.
למה הוא מבקש רק את הבכור (מזכיר קצת את המכה ה-10 ממכות מצריים)

מה הוא מנסה לעשות?
אולי הוא אוהב לעשות עיסקאות עם אנשים רמי דרג כדי להרגיש שהוא שולט בגורלות?
אולי הוא מרגיש אשמה על באיי והוא מנסה לעזור לילדים (למרות שכל הקטע של סינדרלה לא ברור לי, למה הוא רוצה את הילד שלה?)
אולי הוא איבד כל צלם אנוש בגלל באיי (והקללה כמובן) והוא מנסה לפגוע בהורים דרך הילדים שלהם?
אולי הוא פשוט בודד ורוצה ילד משל עצמו אחרי שהוא איבד את באיי?

אני בטוחה שנקבל עוד תשובות בעתיד.

אין פרומו? ואמה עקשנית...

ANYHOW היום ראיתי את הפרק.
ראיתי אותו באיחור כי אני אוהב לראות אותו בטלוויזיה הגדולה בבית אבל מה לעשות שבימי רביעי יש משחקי כדורגל מטופשים?!?!

בכל אופן, הפרק היה ממש נחמד!
אהבתי איך רג'ינה נהיית פגיעה עם כל נושא שקשור לדניאל [ואני מסכים שהסיפור עצמו לא היה כל כך מעניין]

הקטע שהיא אפתה את ה.. דבר ההוא היה ממש משעשע.
ואני חייב לציין שאהבתי את הדרך שהם הראו איך שטרמפ מפילה את התפוח וישר רג'י תופסת אותו.

כמובן הקטע שבו סנואו והנרי אכלו את התפוח היה ממש מצחיק...
ואיך שהנרי היה שרוע על הרצפה עם ה... דבר ההוא... חחח

ובכלל, מה יש לכם נגד חוסר האמונה של אמה?
אם מישהו היה אומר לכם שכולם דמויות מהאגדות לא הייתם מאמינים בכלל.
ויש לציין שאמה לא קיבלה הוכחה כלשהי...

אחחח אני פשוט חולה על אמה... יש לה גם תואר ד"ר...

ולסיום, אני חייב לציין שממש צחקתי בקול כשראיתי את המבט של רג'י כשסנואו אכלה את התפוח... PRICELESS

Jimmy Kane

New member
אוגוסט הראה לה רגל מעץ...

האמת היא יכולה לחשוב שיש לו רגל תותבת..

Jimmy Kane

New member
בפרק של כובען המטורף

היא זיהתה שפייג' זו גרייס מהספר ואיכשהו הן דומות במקרה..

אני לא מבין, איך אמה התחילה להאמין ואז בסוף לא?

אולי

בגלל שאוגוסט סיפר לה שהוא התעסק עם הספר, אז אולי הוא עשה את זה...?
או שהיא חשבה שזה סתם צירוף מקרים;

בגלל נסיבות החיים

היא ננטשה בגיל 0. נמצאה ביער ע"י ילד אחד, וגדלה במערכת האמריקנית (שזה בערך המקום הכי עצוב בעולם). מי יודע כמה בתים היא עברה, מה קרה לה. אולי אמרו לה שמצאו לה משפחה והם התחרטו. אולי היא עברה שרשרת של בתים עד שהיא יצאה מהמערכת ק בגיל 18.
אנחנו גם יודעים שהיא נכנסה להריון בגיל צעיר מאוד, ומסרה את הילד. אנחנו יודעים שהיא גם הייתה בכלא. ושאבא של הבן שלה הוא איש רע מאוד. יש לה מקצוע מעניין בחיים, היא ציידת ראשים שיכולה לדעת בבירור מתי משקרים לה או לא. היא סוג של זאב בודד. ופתאום מגיע איזה ילדון מוזר שטוען שהיא אימא שלו, שהוא גר בעיר קטנה שכל האנשים שם הם דמויות מהאגדות, ושאימא ואבא שלה הם צ'ראמינג ושלגיה. אולי סיפור האהבה הכי רומנטי באגדות (לא בגרסה המוכרת לדעתי, אבל שיהיה). הילד שטוען שהוא הבן שלה, הוא בטיפול אצל פסכיאטר בגלל הטענה שלו שאימא שלו היא המכשפה הרעה. משום מקום היא מתאהבת במשהו, הוא מת לה בידיים. היא הופכת להיות השריף, ראש העיר היא כלבה ששונאת אותה, אבל יש לה את כל הסיבות בעולם כי מה פתאום האם הביולוגית שחתמה על ויתור, מגיעה ומנסה להיות אם. ואז, מגיע אוגוסט, הבחור המוזר הזה שמוצא את הספר הקסום שבו מסופר ההיסטוריה המשפחתית שלה, משגע אותה לגמרי, מספר לה שהוא מצא אותה, וטוען שהוא הופך לעץ.

אני אומרת שיש לאמה נסיבות מאוד מקלות ללא לרצות להאמין. החיים לא היו טובים אליה. אני לא מוצאת סיבה אחת בגללה שהיא צריכה להאמין.
אמה היא לא טיפוס שהולך אחרי הלב, היא רציונלית לחלוטין, ועוד לא נתנו לה הוכחה אחת רצינית.

Shiri from the block

Active member
ת'כלס אתה צודק לגבי אמה.. אם מישהו היה עכשיו אומר לי שכל הפורום הזה זה דמויות מהאגדות הייתי צוחקת בקול רם חחח

Shiri from the block

Active member
חחחחח אממ מבחינת מי הייתי רוצה להיות אז רג'ינה
כי כיף להיות רע

מבחינת דמות זה קשה להגיד חח.. לא מתחברת שם כל כך לאף דמות האמת.. אולי ארצ'י הצרצר הזה בגלל הקטע של המצפון

shirush3

New member
דווקא ארצ'י?

ועכשיו את פסיכולוגית שכל הזמן הולכת עם פונגו ועם המטריה שלה?

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח לא!! רק בגלל המצפון

שלהיות הצד הטוב של האדם.... או משו כזה חח
וחוץ מזה שעכשיו החורף מגיע אז אני באמת אהיה עם מטרייה

למעלה