מה אתם שומעים ממש-ממש-ממש עכשיו?
ע ערן1987 New member 11/11/14 #3 Lorde - Flicker (Kanye West Rework) עיבוד חדש לשיר המעולה של לורד. זה סופר מוצלח!
ע ערן1987 New member 11/11/14 #7 גם אני חח אני חושב שהוא עשה כאן עבודה יפה מאוד.. זה לא רמיקס, זה לגמרי עיבוד חדש שמאוד מתאים לשניהם
Y YEEZUS New member 12/11/14 #8 Tame Impala - Feels Like We Only Go Backwards מארק רונסון אמר שהם להקת הרוק האהובה עליו כרגע, ובצדק. הם כאלה מעולים!
Tame Impala - Feels Like We Only Go Backwards מארק רונסון אמר שהם להקת הרוק האהובה עליו כרגע, ובצדק. הם כאלה מעולים!
ע ערן1987 New member 12/11/14 #9 Barbra Streisand - Memory אתמול בערב הייתי ב"קאטס" (אחד הדברים הכי אובררייטד בתולדות האנושות!) וחברה שלי נתקעה על השיר הזה.. אכלתי אותה, נדבקתי בו גם ):
Barbra Streisand - Memory אתמול בערב הייתי ב"קאטס" (אחד הדברים הכי אובררייטד בתולדות האנושות!) וחברה שלי נתקעה על השיר הזה.. אכלתי אותה, נדבקתי בו גם ):
D DAN1EL New member 12/11/14 #16 כ"כ פאנקי ופרינסי ואדיר. נשמע לגמרי רטרו. הוא תמיד עושה מה שבא לו - מוזיקה שהוא אוהב, גם אם היא נשמעת כמו משהו שעשו לפני 30 או 40 שנה, אבל בגלל שהמוזיקה שהוא עושה היא פשוט מעולה, זה גם מצליח לו. ככה צריך.   תותח על.
כ"כ פאנקי ופרינסי ואדיר. נשמע לגמרי רטרו. הוא תמיד עושה מה שבא לו - מוזיקה שהוא אוהב, גם אם היא נשמעת כמו משהו שעשו לפני 30 או 40 שנה, אבל בגלל שהמוזיקה שהוא עושה היא פשוט מעולה, זה גם מצליח לו. ככה צריך.   תותח על.
Y YEEZUS New member 12/11/14 #12 Chris Brown - X שיר כיפי שדיפלו הפיק.         *מנסה לתרץ*
Y YEEZUS New member 12/11/14 #13 Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk לא יאומן שברונו מארס מבצע את השיר הזה. אני חושב שזה הדבר הכי טוב שהוא עשה.
Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk לא יאומן שברונו מארס מבצע את השיר הזה. אני חושב שזה הדבר הכי טוב שהוא עשה.