רוצים לפגוש את הפרוייקט של עידן רייכל?

שלום לך,
חופשיה

ניצור איתך קשר לגבי הקושי הטכני.
עידן אכן יהיה במפגש המעריצים!

בהצלחה!

הי שמרית,

ראשית עלייך לפתוח שם משתמש ב"תפוז"
ולא להיכנס כאורחת מכיוון שאורחים אינם יכולים לקחת חלק בתחרות.
הדרך בה כתבת את תגובתך היא טובה.

את יכולה לרשום כותרת ב"נושא" התגובה וב"תוכן" לפרט את תשובתך.

בהצלחה!

רוצים לפגוש את הפרוייקט של עידן רייכל?

כשאנו שומעים שיר ברדיו, בדיסק במחשב או בכל אמצעי אחר, אנו מקבלים כבר את התוצר הסופי והמוגמר, אך לתוצר הזה קדמו שעות ארוכות ומתישות של יצירה, חזרות, אימונים ועבודה.
כמה פעמים רציתם להיות זבוב על הקיר בחדר החזרות? לראות את כל התהליך, הלבטים, השאלות, החומרים שנשארו על ריצפת חדר העריכה?
עכשיו יש לכם הזדמנות מצויינת לראות איך זה קורה באמת ולהפגש עם הפרוייקט של עידן רייכל!

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-1.12 בשעה 22:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה שמספרת מה הייתם אומרים לעידן רייכל לו הייתה לכם ההזדמנות לפגוש אותו

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בשמונה ההודעות הטובות ביותר והם יזכו כל אחד מכותביהם ב-הזמנה למפגש המעריצים של הפרוייקט שיתקיים ביום שני, 3/12.
המפגש כולל צפייה בחזרה אקוסטית בחדר חזרות בת"א ופגישה עם הזמרים לאחר מכן לשאלות וצילומים.

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2436071

הפרוייקט של עידן רייכל

הפרויקט של עידן רייכל, פרץ לסצינת המוזיקה הישראלית בשנת 2002, ושינה את פני המוזיקה הישראלית בהביאו מסרים וטעמים מוסיקליים חדשים.
כנסו לדף הפייסבוק הרשמי של הפרוייקט
http://www.facebook.com/IdanRaichel
ולאתר הרשמי
www.idanraichelproject.com

דנוש1985

New member
עידן...

לאיש שהוא בשבילי פשוט השראה,כבר יצא לי לתת לך מכתב,אך מאז הרבה השתנה,ההשראה הפכה לעשיה,התחלתי בהשראתך לכתוב שירה,לפתח את התחום,עידן,אני חושבת שמעבר להיותך אומן כל כך מוערך אתה קודם כל בן אדם,הצניעות שלך והנועם הוא מעבר למה שמצפים מאומן בסדר גודל כמו שלך,אנחנו מכירים מההופעות הקריצה הקטנה הזו שלך בביישנות הכל כך אופיינית לך ובצניעות המדהימה שלך פשוט מחממת לי את הלב כל פעם מחדש,אני בת 27 כך שהמילה הערצה קצת מוזרה לי,המילה המדויקת יותר עבור מה שאני חשה כלפיי היצירה שלך,כלפייך כאמן כאדם היא השראה,ניתן אף לומר אוויר לנשימה,כשאני מרגישה מחנק אני בורחת לשירים,כשטוב לי על הנשמה השירים שלך,הטקסטים הכל כך נוגעים הם אושר עבורי,כשעצוב לי אתה לגמרי התרופה,במקצועי כגננת לילדים בחינוך מיוחד השירים שלך הם הרוגע שלי ושלהם,עשר שנים אתה שם,אתה והטקסטים,אתה והרסטות,אתה והגאונות המרטיטה את ליבי כל פעם מחדש,וכשנתראה שוב ארצה פשוט לומר תודה על מי ומה שאתה!על כך שאתה והפרויקט המופלא שלך מלווים אותי יום יום שעה בשעה בטוב וברע,פשוט תודה!

הי טינקרבל, מה שלומך?

קרוב לוודאי שהמפגש יערך בשעות הצהריים.
שעה מדויקת תימסר לאחר בחירת הזוכים.

היי האור והתום

שלומי לא משהו.. מתאוששת מבחור ששבר את ליבי

ומהצטננות..
דגש על מתאוששת

אז זה בסדר והכיוון הוא חיובי

פשוט שאני אוהבת ומעריכה את המוסיקה שלו

כולל את זה שהוא משתף זמרות, ושקניתי את התקליטור שלו "הפרויקט של עידן רייכל".
וכן, גם שהוא נראה חתיכי ולבוש מעניין.

ALIAS ROCK ON

New member
יש המון מה להגיד לו בתור אמן

אבל את זה אני אשאיר לאחרים לומר...
אני דווקא הייתי מתמקדת בימים האחרונים שעברו עלינו עם כל המצב בדרום. הייתי אומרת חד וחלק, פשוט, 'כל הכבוד'. כל הכבוד על הבעת העמדה בנושא הלוחמה בדרום. בימים שהרבה מאנשי התרבות פוחדים מלהביע דעה כדי לצאת בסדר עם עם שהם לא משתייכם אליו, אתה אמרת בדיוק מה שצריך להגיד. בתור אמן שמסתובב בעולם, ואין מה לעשות, מייצג את ישראל, מתוך כוונה או לא, חשוב שכולם בתפוצות יבינו את הצד שלנו.
עידן, גאים בך
!
בעיני אתה התגלמות הציונות
.

כמהאפשר

New member
*חלום*

שאני אוהבת אותו. שאני אוהבת אותו כל כך.
הוא יודע, הוא כבר יודע-
אבל שאני אוהבת. ושזה בזכותו, רק בזכותו.

ותודה.
תודה על הכל.

אני יכולה לכתוב כאן מילים, מילים- כל כך הרבה מילים.
אבל את כל מה שבלב שלי, את כל אשר על לוח לבי-
אני מקווה שהוא יודע וקרא בעיניים שלי ובאשר לא נאמר. באשר בשתיקה...

את כל הלב שלי- הייתי אומרת לו יכלתי. לו ידעתי איך.
לו ידעתי, כמוהו.

אז רק, בעיקר, תודה.
על הלב שלי. על החיים שלי. הכי פיזיים. הרגשיים.
על שאני (עדיין) כאן- לפעמים הרבה בזכותו. לפעמים בעיקר בזכותו. ולפעמים, פשוט הודות לעובדה כי הוא קיים.

אז תודה. תודה שאני עדיין כאן. ותודה לו שהוא קיים.
על מי ומה ואיך שאתה.
ותודה על מה שאתה מהווה עבורי.
ועל המקום שאתה מעניק לי- בחיים שלך.
קרן-אור.

(חוזרת ממיון בדיוק אל התחרות הזו, אתם יכולים לראות בפייסבוק:)) וכ"כ מקווה לזכות הפעם!)

אני אומרת לעידן כבר מכאן

וכמובן שאשמח להיות חלק במפגש.:

תודה על הזכות שהענקת לנו במוזיקה הנפלאה שלך.
תודה על שאתה מאפשר לנו להינות מכשרונך המופלא.
להזדהות, להכיר ולהתרגש מיצירות מוסיקליות המשלבות עולם פנימי של אנשים.
תודה שכינסת תחת כנפיך באהבה וממשת חלומות של אחרים.

זה נפלא כשאנו מצליחים להגשים חלומות אישיים
וזו שליחות ויעוד להגשים חלומם של אחרים.

בהצלחה.

נצחייה

New member
עידן רייכל-מלך העולם

אם היה יוצא לי לפגוש אותו הדבר הראשון שהייתי שואלת זה-כמה זמן אתה מגדל שיער,והייתי רוצה לראות תמונה עם שיער קצוץ:)
וכמובן כמה אני מכבדת ואוהבת את המוסיקה היחידנית והיחודית שלו ממש ממעמקים!
יוצר ,זמר,מוסיקאי,נדירר!!

מילים לעידן רייכל ולחברי הפרוייקט,

היי לכל חברי הפרוייקט,
הגענו, משפחה מהצפון...- חיפה, להופעה של עידן רייכל בטו" באב האחרון, לרגל נופש משפחתי של לילה בגולן, שנבנה סביב ההופעה!
אמנם, חסרה הבת האמצעית (באמצע קורס עמוס של מדריכי התעמלות), "הבת", שליומולדת 17 שלה חשבתי כשהזמנתי את הכרטיסים,
אבל בכל מקרה לא ויתרנו (עד למועד עידכון המכתב- היום, הזדמן לה כבר גם להינות מההופעה).
היה שווה כ ל ר ג ע!
תוך כדי ההופעה הבנתי מה זה הפרוייקט של עידן רייכל- לא הופעה של אמן אישית, אלא של קבוצה/ משפחה, כפי שעידן הציג.
בקיצור, ללא השתפכות נוספת (...), היה אדיר!!!
כמובן, תודות גם לבן שהתעקש להתקרב לבמה, ממש קרוב במרחק נגיעה, כדי להיות באווירה!

בהערכה רבה,
דלית

אתם מיוחדים רק חבל שאני וחבריי
לא זוכים

ב"ה

להגיע להופעות שלכם
בגלל שהן נערכות במקומות מרוחקים ולא נגישים לבעלי מוגבלות

פעם אחת ויחידה שזכיתי להיות בהופעה, הייתה לפני כמה שנים טובות,
שהגעתם להופעה באמפי צמח שליד טבריה
אז נכון שכטבריינית זה קל"ב בשבילי אבל הנגישות שבמקום איומה!
המלווים שלי ושל חברה שלי סבלו ודחפו את הכסאות במעלה הדשא והמדרגות

אבל היה שווה!!!!!!
והחלום לזכות לעוד הופעות מחשמלות כאלה רק גדל... ואתו התסכול בגלל הקשיים הטכניים...
בקיצר, הבנתם למה אשמח לקחת חלק במפגש הזה וליהנות מכם בנחת
מגיע לי פיצוי לא?
ולו רק כשליחה לכל ציבור המוגבלים בישראל
!
וגם אם לא אזכה,
עידן נשמח אם תחשבו קצת יותר על נושא הנגישות כשתחשבו על מקום ההופעה הבאה

והמשך הנאה ועשייה ברוכה

ענבל

mtrafik

New member
מה הייתי אומרת לעידן...

הייתי אומרת שכבר חודשיים לא שמעתי רדיו ברכב כי קניתי את "הביתה הלוך חזור" ואני חורשת עליו מאז נון סטופ.
גם הייתי אומרת לו שהוא האומן היחיד שראיתי את ההופעה שלו שלוש פעמים בחודשיים (פעם עם חברה, פעם עם אמא ופעם עם אבא)
הייתי גם אומרת לו שהוא גאון ושאני מקנאה בו לאללה שהוא כזה מוכשר.
ובטוח שיהיה לי מה עוד להגיד :)

למעלה