It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
אין צורך לסמן ספוילרים

אף אחד חוץ מכן לא צופה בזבל הזה כאן..

limors2

Active member
יש מצב לסמויים! ואני לא מסתכנת.

אלה ספוילרים ממש גדולים.

LeAnnDylan

Well-known member
בכלל לא טרחתי לקרוא מה שכתבתן

בכל אופן את אף אחד זהלא מענין חוץ מכן

symptoms

New member
זה טוב לפרוק.

וכן, הקטע הזה לא ברור. נראה לי הוא הסכים לזה ממש בהתחלה כי הוא ממש רצה לחזור ולקבל את כל התואר והכל בחזרה. ואחר כך שהוא רצה להתחרט כבר היה מאוחר מדי.

רעות

limors2

Active member
כן,

זה מה שהוא אמר. שזה קרה לפני שהוא התאהב בה.

ג'ופרי מת!!!!

symptoms

New member
הו כן

אחד הקטעים הכי טובים. הוא באמת מישהו שאפשר לשנוא לי רגשות אשם בכלל. כל שאר הדמויות, אפילו אם הן רעות, יש בהן איזה משהו שמציל אותן. הוא פשוט היה מעצבן ברמות על, בגלל זה הייתי משוכנעת שהוא יחיה לנצח.

נורא נחמד העניין הזה שאת כל הזמן מעדכנת.

ואני צריכה להזהר, כי אמרתי לך שהספרים לא ממש מופרדים לי טוב בראש ואני לא רוצה להגיד משהו שעוד לא קראת.

רעות

limors2

Active member
כן, הוא בין היחידים.

אפילו את ג'יימי התחלתי ממש לאהוב80*

ואעדכן כל פעם שאתקדם ויקרה משהו מעניין! שבטח לא יקרה עד מחר. כי לא אקרא עד מחר.

limors2

Active member

במיוחד עם בריאן. היא הפכה אותו לבנאדם!

אני מתקרבת לסוף הספר
הוא כ"כ טוב!! מצד אחד אני ממש מחכה שהעונה השלישית תתחיל בטלווזיה, מצד שני אני מפחדת שעכשיו כשקראתי לפני שראיתי במקום המצב ההפוך שהיה עד עכשיו, אני אעשה יותר מדי השוואות ולא אהנה כמו שנהניתי מהעונות הקודמות

אבל בנתיים-
אריה מלכה. בכלל לא מפריע לי שהיא רק בת 9 והולכת ורוצחת את הטיקלר (כתבתי בעברית אבל זה נראה כ"כ רע
)ומשאירה את כלב השמירה לגסוס. היא פשוט אדירה

וטיריון הרג את אבא שלו!

וג'ון. סטאניס הרגע הציע לו להתחתן עם הפראית ההיא ולרשת את ווינטרפל בצורה חוקית. עם כמה שמגיע לו להיות ג'ון סטארק, לא בא לי שזה יהיה ככה. אני רוצה שיגיע מכתב שיספר שרוב לפני המוות שלו החליט כן למנות את ג'ון כיורש שלו, ושזה לא יהיה דרך סטאניס והמלכה המשוגעת שלו.

וזהו בנתיים.

limors2

Active member

ג'ון המפקד של החומה!!!!! כמו שצריך.
היום אסיים את הספר.

symptoms

New member
וואי את כבר ממש בסוף.

וכן, רוב הסיכויים שהעונה השלישית תעצבן אותך. את העונה הראשונה ממש אהבתי ואז בעונה השניה היו מלא דברים שהם שינו (הסדה עדיין אחלה ואנשים שלא קראו את הספר ממש אהבו), עדיין אהבתי אבל זה היה מעורב בהרבה עצבים.

בריאן וג'יימי ביחד זה לא ברור, אבל ממש יפה. אני אוהבת איך שהם משפיעים אחד על השני.
את טיריון אהבתי מההתחלה וזה היה טוב שהוא סוף סוף עמד מול אבא שלו.
אריה
היא הסטארקית האהובה עלי. ולפעמים באמת קל לשכוח שהיא בת 9. (נראה לי אבל כבר יותר לא?)

כל כך שמחתי שג'ון נהיה המפקד, למרותשזה היה סוג של ברור מהספר הראשון בערך (מה שדי הפך את זה ללחלוטין לא מתקבל על הדעת בסדרה הזאת
)

עוד מעט ספר 4, מעניין איךל הוא יהיה לך.

רעות

limors2

Active member
כן, כמעט סיימתי!

נשאר חצי אפילוג שאני מקווה שיהיה מעניין. בנתיים לא היה. הייתי צריכה להפסיק באוטובוס כי הגעתי הביתה, ועכשיו אין לי כח להמשיך
מה אכפת לי מדמויות שאני לא מכירה!

אצבעון הרג את ליסה ארין
ואת ג'ון ארין!

ידעתי שהיה בו משהו אפל יותר מסתם התחמנות שהראו לנו. וידעתי שיש משהו בכלל לא טהור ואבהי באהבה שלו אל סאנסה

אבל כשליסה קראה לסאנסה כדי לדבר איתה, נעלה את הדלתות ופתחה את דלת הירח, הייתי בטוחה שאו שהיא תדחף את סאנסה (לא!) או שסאנסה בטעות תדחף אותה (גם לא!). ואז אצבעון בא. ואמר "אהבתי רק אישה אחת. את קאט". ודחף אותה.
.

אחרי האפילוג אני אעשה הפסקה קצרה של ספר אחר ואז אעבור אל הרביעי בעברית. ואם יבאס אותי שאני לא אוכל לקרוא באוטובוסים חשוכים יותר אני אחזור לאנגלית ולפורמט דיגיטלי בפלאפון.

limors2

Active member
זהו, נגמר.

וקייטלין חיה!
כשהגעתי לזה צעקתי She's alive!!!! בקול רם. מזל שאני לבד בבית

symptoms

New member
הו כן

זה היה ממש לא צפוי. לא ראיתי את זה מגיע. לפחות עד איזה אמצע הקטע הזה שאז זה כבר היה ברור שזו היא.

הקטע עם ליטלפינגר וסאנסה קצת מטריד. אני ממש שמחה שהיא לא מתה למרות שהיא הייתה די מעצבנת, עדיין לא רציתי שהיא תמות.
והוא המוח מאחורי כל מה שקרה שם. הוא הרבה יותר תחמן מאשר בערך כל האחרים בסיפור.

לעשות הפסקה זה טוב. גם לקרוא בעברית נראה לי.

רעות

West Doll

New member
את לא יכולה להשאיר ככה ריק...

אני דורשת שתשלחי סיכום חדש

limors2

Active member
טוב, בא לי גם.

שיר חרישה בקאנטרי- לא חרישה, אבל שמעתי טיילור סוויפט אחד באוסף NOW שהורדתי ואז שמעתי אותו שוב והחלטתי לשמור אותו. ההוא שבו היא אומרת שהם לא יחזרו. לעולם.
שיר חרישה לא קאנטרי- Beauty School Drop Out בגרסה של גלי. כן כן.
אלבום ישן שעשה קאמבק- הפסקול של היירספריי!
אלבום חדש שגילתם- לא שמעתי אותו כמו שצריך, רק בהצצות, אבל החדש של ליטל מיקס. שזה מזכיר לי שאני צריכה ללכת לאיביי לבדוק אם אני אפסיד בבידינג עליו. נקווה שכן..... שיט.
ציטוט השבוע שלכם- אין לי זיכרון תקין.
קנית השבוע- לא קניתי הרבה. רק את עונה 8 של האנטומיה, מארז בלו ריי של הארי פוטר, 2 עונות של פארקס, 2 עונות של קומיוניטי, EASY A, מארז 5 עונות של המפץ הגדול ומארז 4 עונות שיחזור לאמאזון ברגע שהוא יגיע אלי. אלא אם אני אמצא מישהו שרוצה אותו. אה, וכנראה שאת האלבום של ליטל מיקס בגרסה חתומה.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- שיר של אש ושל קרח השלישי

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Don't trust the B---- in apartment 23. הפרק היה כ"כ טוב שראיתי אותו פעמיים

מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר בחוץ, חם בעבודה.
משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי מלא עוגיות

הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הכל מלבד לקנות את עונות 5-7 של האנטומיה. לא היה במבצע משתלם. אבל יום שישי השחור עוד לא נגמר!
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כל דבר מצחיק אותי כשאני מתודלקת מקפה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- רציתי ללכת לכנס דוקטור הו ישראלי ביום חמישי אבל הייתי חולה.
איש השבוע שלכם בפורום- אף אחד! אתם כותבים יותר מדי ואין לי כח לנסות לעקוב

איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ספיר
מסר לאומה- בלאק פריידיי זה הכי, אחי.
תמונת השבוע שלכם- זה נפלא.
המלצת השבוע- תחסכו כסף מראש לבלאק פריידי. ותכינו רשימת קניות. או שלא, ואז יהיה לכם יותר כסף בבנק!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8/9

symptoms

New member
אוי מיי גוד. לקחת קשה את המבצעים אה?

וואי, המאגר שלך נראה שווה ביותר. יש משהו שאת לא קונה?

באסה שלא היית בכנס, אני התכוונתי ללכת ואז חברה שלי החליטה לחגוג יומולדת + אירוסים בתאריך הזה.

רעות

למעלה