טוב, בא לי גם.
שיר חרישה בקאנטרי- לא חרישה, אבל שמעתי טיילור סוויפט אחד באוסף NOW שהורדתי ואז שמעתי אותו שוב והחלטתי לשמור אותו. ההוא שבו היא אומרת שהם לא יחזרו. לעולם.
שיר חרישה לא קאנטרי- Beauty School Drop Out בגרסה של גלי. כן כן.
אלבום ישן שעשה קאמבק- הפסקול של היירספריי!
אלבום חדש שגילתם- לא שמעתי אותו כמו שצריך, רק בהצצות, אבל החדש של ליטל מיקס. שזה מזכיר לי שאני צריכה ללכת לאיביי לבדוק אם אני אפסיד בבידינג עליו. נקווה שכן..... שיט.
ציטוט השבוע שלכם- אין לי זיכרון תקין.
קנית השבוע- לא קניתי הרבה. רק את עונה 8 של האנטומיה, מארז בלו ריי של הארי פוטר, 2 עונות של פארקס, 2 עונות של קומיוניטי, EASY A, מארז 5 עונות של המפץ הגדול ומארז 4 עונות שיחזור לאמאזון ברגע שהוא יגיע אלי. אלא אם אני אמצא מישהו שרוצה אותו. אה, וכנראה שאת האלבום של ליטל מיקס בגרסה חתומה.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- שיר של אש ושל קרח השלישי
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Don't trust the B---- in apartment 23. הפרק היה כ"כ טוב שראיתי אותו פעמיים
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר בחוץ, חם בעבודה.
משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי מלא עוגיות
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הכל מלבד לקנות את עונות 5-7 של האנטומיה. לא היה במבצע משתלם. אבל יום שישי השחור עוד לא נגמר!
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כל דבר מצחיק אותי כשאני מתודלקת מקפה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- רציתי ללכת לכנס דוקטור הו ישראלי ביום חמישי אבל הייתי חולה.
איש השבוע שלכם בפורום- אף אחד! אתם כותבים יותר מדי ואין לי כח לנסות לעקוב
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ספיר
מסר לאומה- בלאק פריידיי זה הכי, אחי.
תמונת השבוע שלכם- זה נפלא.
המלצת השבוע- תחסכו כסף מראש לבלאק פריידי. ותכינו רשימת קניות. או שלא, ואז יהיה לכם יותר כסף בבנק!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8/9