חשוב לישון בלילה (או ביום)
1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם.: 1.אהבה
.2. בנק
, חשמל, 3. התנדבות,מנדלימוס,קניות. 4. חברים. 5. אנוש.
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? לא זוכר.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? ג'?
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב?"אני לא ציפיתי "
5. מה הם התכניות לסופ"ש? הסוף שבוע שלי התחיל אתמול. חמישי, -ערב מתנדבים במשרדים היוקרתיים של אנוש, (הגעתי ברגל,חצי שעה) ברחוב הזרם 10, דרום תל אביב, הרצאה ממש טובה של איל איל צין, ואחרי זה ג', הסיעה אותנו, את חבר שלי הטוב א', ואותי, לסינימטק, בילינו בלילה בתל אביב, עד אחרי 23:00- שיחת יחסינו לאן, כרגיל חייכתי לאנשים ברחוב, ו-מישהי חייכה אלי בחזרה !, בסוף רחוב קינג גו'רג'. הגעתי הביתה עייף, ישר לישון עד 15:00.
תוכניות להלילה: להיות במחשב עד 00:00- כולל לתלות כביסה, שעכשיו מתכבסת. ולהיות 3 שעות איכות עם שותף שלי ח' המעשן, 00:00- פיצה !
(למרות שהפצרתי בו, לא להדליק את התנור בשבת, היינו יכולים ברביעי או בחמישי להכין את הפיצה הזאת. (2 פיצות).
.
וללכת לישון מוקם ב 3:00 בלילה.
שבת,- מתכנן לקום מוקדם ב 15:00- וב18:00- לצאת מהבית, אוטובוס ראשון קו 171 לג', ולהגיע ב 19:00- רבתי היום עם אמא בטלפון, ב 19:00- מקווה שלא מאוחר מידי, לג', להרצליה, לנר ראשון אצל אחותי א', א'2 או א'3, או א4',
בביתם החדש בהרצליה, מפגש אירוסין? אולי בערך, וזהו, ללכת הביתה, מקווה שבטרמפ, או באוטובוסים מג', אולי ככל הנראה.
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות : סגולמה?
חשוב לישון בלילה, לפחות 6 שעות מטכליות.
שבת שלום, ולילה טוב.
חשוב להיות בערב שבת, אם מי שאוהבים, שותף, שותפה, לדירה, לחיים, או עם המשפחה, אם זה אפשרי.
א.א.
(חבל שאני לא אוהד הפועל).
נ.ב: חשוב להגיד תודה רבה על כל מה שעובד, שום דבר לא מובן מאליו.
ים של בריאות ואהבה, ותודה,
א.א.
=]