סכמ"ש!

מסכמשת...

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם-כואב,אפצי,בלאגן,רעש,ילדים.

2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע?אני מפונקת שמתלוננת הרבה,בעיקר מתלוננת כשעושה דברים שקשים לה,שלא באים לה בטוב...השבוע עבדתי מלא,לא היה קל! גם נפשית וגם פיזית,אומנם היו גם הרבה רגעים של כיף וצחוק ושטויות,אבל כן החזקתי מילים בפנים והתלוננתי הרבה פחות מבדרך כלל-אני באמת גאה בעצמי!

3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע?נראה לי הקיבוץ- בתוך הרצליה..

4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב?היה יכול להיות יותר טוב,אבל אני מרוצה מאיך שהוא עבר,מרוצה מאיך שעמדתי בקשיים,הפתעתי אפילו את עצמי,ובאמת שלא היה קל!

5. מה הם התכניות לסופ"ש? היום ארוחת ערב אצל אבא,מחר יוגה,ובערב הדלקת נר חנוכה אצל סבתא ואז גם אצל חברים של ההורים...

6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף)-אדומאמי (מאמי זו אחת הכלבות בקיבוץ)

Optimistic Girl

New member
סופש שלי

1, מאכזב ..בלתי צפוי.. מוזר.. תמהוני ולא עונה על ציפיות...

2. בחיים לא עושה דברים שמנוגדים לערכים שלי.

3.ראשלצ ואני עדיין פה

4. הוא עוד לא עבר

5. לצאת כמה שיותר!!!
ותוך כדי להתחיל לחזור ללמידה האהובה שלי

סכמ"שית

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם?
שבוז, מעצבן, מספק, קריזיונרי ודלקת עיניים

2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע?
יצאתי לצלם, לשם שינוי לא עננים או שקיעות

3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע?
עוד מעט נוסעת לבאר שבע לבקר את אחי הקטן שלא ראיתי כמה שבועות :)

4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב?
פחות טוב.

5. מה הם התכניות לסופ"ש?
לנסות להציק כמה שפחות לבן זוג, הוא סבל ממני מספיק אתמול.

yas12345

New member
מסכמשת

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם: 1. אכזבה, 2. ציפייה, 3. חוסר אונים 4, כישלון, 5. צמיחה
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? לא כתבתי למישהו שאני ממש כועסת ומאוכזבת ממנו, אלא השארתי את זה בי.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? לא התרחקתי מהדירה שלי, כאילו סופ''ש אצל ההורים אבל זה עדיין סוג של ביית
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? התחיל טוב והדרדר עם הזמן.. חוץ מהיין שחתם את השבוע הזה.. שהיה די טוב
5. מה הם התכניות לסופ"ש? לישון
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות : ורודג

spaysi8

New member
כמובן שעונה לעצמי :p

1. חמש מילים:
חדש. קשה. מפתיע. עצוב. מרגש.

2. מנוגד לאופי:
שיחה ספציפית שהייתה לי (לא מפרטת פה :p)

3. מקום הכי רחוק:
ירושלים

4. האם עבר כמו שציפיתי:
האמת שהיה מאוד מפתיע, לא ידעתי לאן יתפתח,
אבל היו בו הרבה נקודות פיק וגם נקודות מאוד מדכאות.
סה"כ שבוע מטורף.

5. תכניות לסופש:
לצאת עם חברים, לעשות ש"ב באמנות וגם לסוכנות היהודית (מבחנים בראשון!!)

6. ירוקיפוד/סגולמה/ורודולפין
אין לי עוד..

דינדש

New member
סכמ"ש!!

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. בהתחלה רגוע ובהמשך קצת עמוס
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? וואלה? לאדעת XD
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? תל אביב חח
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? היה שבוע סבבי כזה...
5. מה הם התכניות לסופ"ש? לנוח, לעשות נייל ארט חדש ואם יהיה סגרירי - מלבי *_*
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) (אל תשאלו אותי למה! לא ישנתי בלילה!) ורודוב

Hell Yeah!

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

spaysi8

New member
אומג נייל ארט?

את חייבת לשים תמונות של דברים שאת עושה!

אני מכורה לזה!

דינדש

New member
אם יש לך אינסטגרם, יש שם תמונות של הכל!

אני מפרסמת כל שבוע ^^

אם לא, אני אוסיף

דינדש

New member
הניילארט שעשיתי בסופ"ש...

ניסיון ליצור הלו קיטי... אמנם לא הכי מדוייק שבעולם, אבל עדיין יצא חמוד כזה.

Purple Mushroom

New member
חשוב לישון בלילה (או ביום)

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם.: 1.אהבה
.2. בנק
, חשמל, 3. התנדבות,מנדלימוס,קניות. 4. חברים. 5. אנוש.
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? לא זוכר.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? ג'?
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב?"אני לא ציפיתי "

5. מה הם התכניות לסופ"ש? הסוף שבוע שלי התחיל אתמול. חמישי, -ערב מתנדבים במשרדים היוקרתיים של אנוש, (הגעתי ברגל,חצי שעה) ברחוב הזרם 10, דרום תל אביב, הרצאה ממש טובה של איל איל צין, ואחרי זה ג', הסיעה אותנו, את חבר שלי הטוב א', ואותי, לסינימטק, בילינו בלילה בתל אביב, עד אחרי 23:00- שיחת יחסינו לאן, כרגיל חייכתי לאנשים ברחוב, ו-מישהי חייכה אלי בחזרה !, בסוף רחוב קינג גו'רג'. הגעתי הביתה עייף, ישר לישון עד 15:00.

תוכניות להלילה: להיות במחשב עד 00:00- כולל לתלות כביסה, שעכשיו מתכבסת. ולהיות 3 שעות איכות עם שותף שלי ח' המעשן, 00:00- פיצה !
(למרות שהפצרתי בו, לא להדליק את התנור בשבת, היינו יכולים ברביעי או בחמישי להכין את הפיצה הזאת. (2 פיצות).
.
וללכת לישון מוקם ב 3:00 בלילה.
שבת,- מתכנן לקום מוקדם ב 15:00- וב18:00- לצאת מהבית, אוטובוס ראשון קו 171 לג', ולהגיע ב 19:00- רבתי היום עם אמא בטלפון, ב 19:00- מקווה שלא מאוחר מידי, לג', להרצליה, לנר ראשון אצל אחותי א', א'2 או א'3, או א4',
בביתם החדש בהרצליה, מפגש אירוסין? אולי בערך, וזהו, ללכת הביתה, מקווה שבטרמפ, או באוטובוסים מג', אולי ככל הנראה.

6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות : סגולמה?
חשוב לישון בלילה, לפחות 6 שעות מטכליות.
שבת שלום, ולילה טוב.
חשוב להיות בערב שבת, אם מי שאוהבים, שותף, שותפה, לדירה, לחיים, או עם המשפחה, אם זה אפשרי.
א.א.

(חבל שאני לא אוהד הפועל).
נ.ב: חשוב להגיד תודה רבה על כל מה שעובד, שום דבר לא מובן מאליו.
ים של בריאות ואהבה, ותודה,
א.א.
=]

m i r u s h i

New member
נחמד פה. :)

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. 1.קור, 2.מרפי, 3.בלונדינית, 4.מאושרת, 5. געגוע
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? נדמה לי שניהול שיחה תוך כדי שהביישנות נשארה חבוייה בפנים.. מטומטם,אני יודעת. אבל אני מכה בקטע הזה.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? רחובות
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? היה שגרתי לגמרי.. בסופ"ש קיבלתי כמה חדשות מהבית, חלק טובות (מאוד) וחלק לא משהו (בתקווה שישתפרו).
5. מה הם התכניות לסופ"ש? משפחה, חברים ולהכין פרזנטציה להעביר מול הכיתה ומנהל ביה"ס. איכשהו זה מתקשר לסעיף 2.. אני חושבת שהולך להיות להם מבדר לצפות בי מאדימה ומגמגמת ולי.. לא ממש.

6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) סגולטאה

spaysi8

New member
בהצלחה עם הפרזנטציה!

דמייני את כולם עם תחתונים או משהו :p

tamaguchi girl

New member
מסכמשת

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. מאתגר, לחוץ, קשה, נוסטלגי, משמח
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? יצרתי יציקות בחומר לפרוייקט ללימודים
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? צפת (גרה בחולון)
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? עבר הרבה יותר טוב ממה שציפיתי

5. מה הם התכניות לסופ"ש? לבלות עם חברות ולצאת קצת משגרת השיעורים הלוחצת.
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) ירוקרנף

(אל תשאלו אותי למה! לא ישנתי בלילה!)

למעלה