סכמ"ש!

EdisonGirl

New member
היי היי :) מעולה כרגיל

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם.
מילה עבור כל יום? :p ובכן: אכזבה, הבטחה, מימוש, הצלחה, עונג
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע?
התקשרתי היום לדודה שלי כדי לוודא שמפגש משפחתי ש"זרקנו" לחלל האוויר לפני חודשיים ייצא אל הפועל. אני? מפגשים? וממתי אני בכלל מתקשרת לדודים שלי? אני בטוחה שהיא הופתעה, אני הופתעתי שהיא זיהתה את הקול שלי, אבל מסתבר שאני שמורה לה בטלפון

3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע?
ממממ רח' אלנבי בעיר?
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב?
הרבה יותר טוב משציפיתי

5. מה הם התכניות לסופ"ש?
ממ לעשות קניות בסופר ועוד ש.ב? לא משהו פיקנטי במיוחד
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות
סגולמור
ררר.. זה נשמע כמו שם של צבע מלכותי

מסכמת

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. נגמר מהר, מבלבל, משחרר, נעים (בהרבה מובנים )
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? נסעתי באוטובוס

3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? תל אביב. וזה לא רחוק
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? לא כצפוי... היו דברים פחות טובים, היו דברים יותר טובים אבל בשורה התחתונה אני שמחה שנגמר השבוע כי השבוע הזה (חנוכה) יהיה הרבה יותר כיף
5. מה הם התכניות לסופ"ש? אתמול יצאתי למסיבה..עוד מעט יוצאת להצגה בקאמרי ואחר כך בית קפה\פאב עם חברה . כיף!
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף)
(אל תשאלו אותי למה! לא ישנתי בלילה!)
ורודג

לכי לישון
שיהיה שבוע טוב

רק בגלל ששאלת

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם: עמוס, לחוץ, מעייף, מעצבן, חסר שעות שינה.
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? התעצבנתי ממש, תוך כדי הרמת צעקות על מישהו שממש עיצבן אותי.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? אממ לא ממש יצאתי מגבולות המרכז השבוע, אז אין כזה.
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? עבר כמו שציפיתי.
5. מה הם התכניות לסופ"ש? לנוח בעיקר (והסופ"ש נגמר כבר, אז אלו היו התוכניות לפחות...)
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף): ורודביבון.

TDKR

New member
אוף, שוב פספסתי את הסכמ"ש.

אף אחד לא קורא את התגובות המאוחרות! ובכל זאת, הנני.

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. היה סוער, כמו רכבת הרים. (וכן, אני יודע שזו לא הייתה הכוונה.
)
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? יזמתי
והמבין יבין.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? תל אביב.

4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, בהתחשב במה שקרה בסופ"ש הקודם. "למזלי, הרגשות שלי מתחדשים במהירות כפולה מאשר של בן-אדם רגיל." (דווייט שרוט, המשרד.)

5. מה הם התכניות לסופ"ש? לצאת לפאב מסויים שלא היינו בו המון זמן. אחרי מסע שכנועים קצר, החברים הסכימו ובאמת הלכנו אליו.

6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) טורקיזברה.

Black Balloon

New member

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. מתיש, מלחיץ, מעייף, מותח, מהיר.
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? בכיתי משטויות.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? האמת לא הרחתי יותר מדי, אז אני אגיד העבודה...
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? באמצע כזה. התחיל והמשיך גרוע גרוע, אבל השתפר.
5. מה הם התכניות לסופ"ש? אמממ... הייתי בחדר כושר, ישנתי מלא והייתי בבת מצווה של אחיינית שלי.
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) אדומרמיטה

גילושיט

New member
אני אני אני אני אני

עכשיו כשבאמת נגמר השבוע אפשר לסכם אותו!

אני שואלת- אתם עונים!

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם. מאכזב, מחדש, מפתיע, מלמד, מאתגר.
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? בכיתי.
3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? עפולה.
4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? האמת שאחרי השבוע שלפניו שהיה מזעזע ציפיתי שגם השבוע ימשיך ככה.. אפשר לומר שהיה טיפונת טוב יותר.
5. מה הם התכניות לסופ"ש? היו.. בעיקר לנוח ולהשתכר פעם אחת. אפשר לסמן וי על שניהם

6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) שחוראם.
(אל תשאלו אותי למה! לא ישנתי בלילה!)

h a j b i

New member
טוב, גם אני יכול לסכם סוף סוף

1. כתבו 5 מילים שמתארות את השבוע שעבר עליכם - אמביוולנטי, הזוי, מעניין, לא צפוי, דילמות.
2. מה הדבר הכי מנוגד לאופי שלכם שעשיתם השבוע? היה משהו, בדיעבד הבנתי למה אני לא נוהג לעשות את זה

3. מה המקום הכי רחוק (ביחס למקום מגוריכם) שהייתם בו השבוע? אההממ, צפון ת"א?

4. האם השבוע עבר כפי שציפיתם? אולי יותר טוב? פחות טוב? לא כמו שציפיתי בטוח, האמת בגלל נסיבות מצערות (קרוב משפחה של חבר שנפטר) אז אפשר בוודאות להגיד שפחות טוב.
5. מה הם התכניות לסופ"ש? חלק התממשו והיה ממש כיף, חלק בוטלו בגלל הנסיבות.
6. בחרו צבע, קחו את האות האחרונה שלו וחברו אותה לחיה שמתחילה באותה האות (למשל: כחולמור, ירוקוף) לא רוצה, זה טיפשי
גם אני לא ישן הרבה, זה לא תירוץ!

המממ אהבתי..

1. מפתיע, מעצבן, מלמד, רומנטי, חופר
2. חטפתי התקף קריז על פריחה!
3. חוף פלמחים
4. עבר.. וזה הכי חשוב... בשורה התחתונה לא הייתי משנה בו דבר!
5. טיול בצפון (תלוי מזג אוויר)
6. ירוקנגורו ! מגניבבבבבבבבבבבבבבב

והמסקנה היא: לא לבכות על חלב שנשפך, תלמדו מטעויות ותמשיכו הלאה!

למעלה