אולם אירועים חייב לקיים גם חתונות חד-מי

כאן הם

New member
נגמור עם הדיון: אחת כמוך, לעומת אחד כמוני

אחת כמוך, ממה שהבנתי ממך בעבר, את בטח שמחה ותומכת שגרמניה ושוויץ ניסו לאסור על ברית מילה, למרות שזה במפורש נגד האמונה של יהודים ומוסלמים וחובה עליהם. בסופו של דבר, הם ירדו מזה. הם לא נכנעו למיעוט פאנאטי שרצה לכפות את אמונתו על אחרים, יותר רבים ממנו. הם, משום מה, מאמינים שזה הטלת מום בתינוק חסר ישע, למרות שזה לא נכון ויש מליארד פלוס הוכחות לזה.

לעומתך, אחד כמוני הוא נגד החוק בצרפת (ועוד מדינות) שאוסר על נשים ללבוש ערלה על הפנים, וזאת למרות שאני בטוח שזה פוגע בנשים ורוב הנשים המוסלמיות שלא לובשות ערלה לא רוצות בזה, כולל הרבה מהן שלובשות ערלה. למה אני כזה? כי יש נשים מוסלמיות שמאמינות שכך זה צריך להיות ואני לא אמנע מהם לפעול לפי אמונתן שלא פוגע בהן ובאחרים בכלל... או יותר נכון, אני לא אכפה עליהם את אמונתי ודעותי.

וזה ההבדל ביני לביניך ועוד כמה כמוך. זהו זה. אני בטוח שאנשים יהיו יותר מאושרים לחיות בחברה שפועלת לפי עקרונות החופש שלי, לעומת שחברה דורסנית שדורשת ומכריחה את כולם לחיות באותה אמונה.

רענן

אם המוסלמיות היו יודעות מה הלבשת להם על הפנים

היו נשרפות עוד כמה שגרירויות...
רעלה לא ערלה

כאן הם

New member
טודה אל הטיכון

אחרי הרבה שנים בחו"ל, ממש, העברית שלי השתבשה. פעם אפילו לא היו לי שגיאות כתיב בכלל.

רענן

מסכימה עם מה שכתבת בהודעה הספציפית הזו

גם אני שמתי לב לזה שרוב האנשים שמגדירים את עצמם ליברליים, הם ליברליים רק כלפי מי שחי בדרך שנראית להם נכונה.
חינוך לסובלנות - כלפי מי שחושב כמוני.

כאן הם

New member
בדיוק! ליברליים הם בדיוק כמו שמרנים

מסכים איתך ב-100%. בקיצור, זה לא עניין של ליברליות, שמרנות, פטריוטיזם, פמיניזם, שובניזם, וכולי וכולי וכולי.

זה עניין של קיצוניות. כל הקיצונים, כולל ה"ליברלים" (לכאורה) הם אנשים מסוכנים ועם דעות מסוכנות אם רק היה להם רוב ויכולת לרדות בשאר האנשים.

אני רק מאוד מאוד שמח על דבר אחד לגבי כל הקיצוניים: הם רק טובים לדבר אחד - לגרום לרוב האנשים להבין את הטירוף שלהם ולהשאיר את רוב מוחלט של האנשים במחנה של המרכז המתון.

זה המחנה שלי! חופש, סובלנות אמיתית והעיקר: לחשוב על כל דבר בהגיון ולפעול רק לפי הגיון אישי חופשי.

לצערי, הקיצוניים לא חושבים על שום דבר, אלא רק פועלים לפי המנהיגים שלהם שחושבים עבורם (ובעיקר עבור עצמם בלבד).

בקיצור: כולם דתיים, עם הטירוף הטבעי של כל דת, חוץ מאלו שבמרכז - האנשים שפועלים בחופשיות מכל דיעה של מישהו אחר.

רענן

קיצוניים

זה נורא מוזר השמוש שאתה עושה במושג ,קיצוני .מבחינתך כל אג'נדה היא "קיצונית" ולא כך הדבר.
קיצוני הוא מי שמוכן להשכב על הגדר/להצית עצמו/להרוג עבור .... לא כל מי שלא נמצא בקונסנזוס הוא קיצוני ,אחרת כל ההומואים והלסביות היו מכללים לפי התייחסותך ,לקיצוניים.

כאן הם

New member
תורת היחסות של איינשטיין

כל דבר זה יחסי. אני "קיצוני" עבור ימניים, שמאלנים, ליברלים ושמרנים... כי אני באמצע.

ההגדרה של "קיצוני" בשבילי זה ביחס לדעות של רוב האנשים.

במצריים אני קיצוני בגלל שאני במרכז, ובכלל אני ישראלי/יהודי. אבל מצרים הם לא במרכז.

ואת טועה לדעתי לגבי "להשכב על הגדר". אני אשכב על הגדר ואפילו אלחם פיזית, נגד הקיצוניים, על הזכות לחופש לברית מילה, הפלות, פונדקאות, להביע דעות ולהחזיק בדעות שלך. ולמרות זאת, אני לא "קיצוני".

רענן

זו בדיוק הטעות שלך,אתה מאוד קיצוני בדעותיך

שגם אם הן מיצגות את הרוב אתה קיצוני ביחס אליהן.
טרמינולוגיה מאוד חשובה באומנות הויכוח ושימוש במונחים לא נכונים להבעת דעותיך משנים את כל תוכן הדברים.
מה שאתה מכנה קיצוני יכול להקרא-שוליים זניחים/חסרי משמעות או סתם דעת מיעוט.
אינשטיין לא שייך לכאן למרות שנחמד לדחוף אותו ..... .
כשאתה מביא את דעותיך לרוב נדמה לך שהן מייצגות את הרוב ,מה שלא בהכרח נכון.
ולכן,תעשה טובה לעצמך אם תמעיט בשימוש במושג קיצוני לכל דעה שנראית לך שונה משלך ותזכור שכשאתה מוכן להשכב על הגדר במקרה הזה אתה הוא הקיצוני.

כאן הם

New member
תני לי דוגמא אחת לדיעה קיצונית שיש לי

תני לי דוגמא אחת לדיעה קיצונית שיש לי.

אז אולי אלמד משהו לגבי עצמי, כי אני משוכנע שאני ממש ממש במרכז.

תודה מראש.

רענן

כאן הם

New member
רוצה לפתוח עסק איתי ולהפוך למליונרית?

יש לי רעיון אדיר לעשות המון כסף בקלות: ניגש לכל(!) בעלי האולמות ונבקש לשכור את האולם שלהם לחתונה לסבית. בטח יהיו עשרות שלא יסכימו. נתבע אותם ונקבל המון כסף פיצויים.

אבל אני צריך זוג לסביות שיעזרו לי לפתוח את העסק.

אני מעריך שהיה קשה למצוא זוג לסביות שיסכימו לזה... אני מקווה שרוב מוחלט של לסביות יבינו שעקרונית, זה "לא בסדר" לעשות דבר כזה.

מצד שני, אני צריך גם עו"ד ממולח שיסכים לייצג אותי, ופה לא יהיה קשיים למצוא כאלו. להפך, הם יתנדבו וישמחו.

ומצד שלישי, אני לא מודאג שיהיה שופט שינסה להגן על האמונה וחופש של בעלי העסקים... אבל אני בטוח ומקווה שכמה יעשו בדיוק את זה.

כשנגמור עם בעלי האולמות, נתחיל לתבוע רבנים ובתי כנסת על שורה ארוכה של אפליות. לא יהיו בעיות פרנסה.

רענן

שבליבי

New member
ושוב אתה מעליל עלי עלילות.

מעולם לא אמרתי עליך שום דבר אישי בעניין ניצול פונדקאיות
במיוחד שאני מכירה את הסיפור שלך כפי שסיפרת אותו פה ואיני חושבת שיש פה ניצול אלא מצב שכל המבוגרים המעורבים יצאו נשכרים ממנוץ

מה שאמרתי בעניין הפונדקאיות שיש לבדוק באופן פרטי כל מקרה לגופו.
אני מודעת לתנאים שבהן נעשית הפונדקאות החוקית פה ובארה"ב ונראה לי שהתהליך הוא אחראי מאד ואין בו ניצול.
יחד עם זאת,
אני מאמינה שיש מדינות כמו הודו שיש בהן ניצול של נשים בתעשיית הפונדקאות, כשם שיש ניצול של אנשים, נשים וילדים בתעשיות אחרות שמדינות עניות אחרות.
אני חושבת שרובנו, אם לא כולנו, שותפים בניצול חולשת העניים במדינות כמו סין, לצורך סיפוק החומריות של כולנו.
וניצול הוא ניצול הוא ניצול

ובעניין לתבוע אותך על דעותיך המנוגדות לדעותי.
לא רק שלא תבעתי אותך מעולם על דעותיך המנוגדות לעתים לדעותי, הייתי מאלה שנלחמו להשאיר אותך פה ולא לחסום אותך גם כשהצפת את הפורום בהוןדעות בתקופה שהייתי מנהלת הפורום.

כאן הם

New member
אני מתנצל אם לא הבנתי אותך נכון

אני מתנצל אם לא הבנתי אותך נכון בעניין הפונדקאות.

אבל אני זוכר יפה שרק לפני כמה חודשים כתבת לזוג הומואים מכפר סבא שעשו פונדקאות משהו "לא יפה" על הפונדקאות שלהם... בהודו.

אז יופי לי שעשיתי בארה"ב וניצלתי מהטלות אשמה בי, אבל לך אין דוגמא אחת של ניצול ופגיעה בפונדקאיות בהודו, ובכל זאת את מאמינה מה שאת מאמינה.

ביקשתי כבר הרבה שנים שיביאו לי דוגמא אחת ממקור ראשון של ניצול ופגיעה בפונדקאיות. אין! (למרות שתאורטית, זה יכול לקרות)

אז, בדיוק כמו בעל האולם, שחושב שלסביות פוגעות במשהו או בו, את מאמינה שהורים דרך פונדקאות, או אפילו רק חלק מהם, פוגעים במישהו. את רואה, האמונה של בעל האולם והאמונה שלך לא מבוססים על שום דבר בשטח.

בכל זאת, תתארי לעצמך שאת רופאה גניקולוגית ואני בא אלייך בדרישה שתפרי לי את הפונדקאית שלי. לפי הדרך שלך, אסור לך לסרב. תהיי מרוצה? לפי הדרך שלי, זכותך לסרב. מה את מעדיפה?

זה לא בדיוק מצב בארץ שאף בעל אולם לא מוכן לארח חתונה של לסביות, כולל בירושלים. אז למה לא להתחשב באמונות של אנשים אחרים? למה להיות כוחניים נגדם? הם לא עשו משהו נגדך. רק סרבו לתת לך שרות. הם לא חיייבים לשרת כל רצון של כל אחד לגבי כל דבר. יש שני צדדים למטבע: התביעה הזו "עוזרת" לך בכיוון אחד, אבל בקלות תפגע בך בכיוון אחר.

שבליבי

New member
בעניין פונדקאיות בהודו הבאתי לכאן מאמר

אתה בחרת שלא לקבל את הממצאים שבו
גם בנושא הזה טעוניך התבססו על אמונות שיש לך לגבי מה שקורה שם ועל תחושות הבטן שלך ולא על נתונים או מחקרים ולכן גם בנושא הזה לא אמשיך להתדיין אתך.

כאן הם

New member
צד ראשון בבקשה

לא מעניין אותי מאמרים ומחקרים של אנשים עם אג'נדה, ואפילו אנשים בלי אג'נדה.

ה"מאמר" שהבאת היה מטעם אירגון נשים פמניסטי הודי. ברור שיש להם אפס אמינות וזהו מאמר פוליטי.

אני רוצה דוגמאות ממקור ראשון כולל תביעות משפטיות שבהן התברר המיקרה והפונדקאית הוכיחה את טענותיה.

אין!

את פשוט נגד פונדקאות בהודו ואת אפילו לא יכולה להביא דוגמא אחת למה.

רענן

אזהרה פומבית

רענן, זה לא גן ילדים וקצת נמאס לי להזהיר אותך. בפעם הבאה שבה תציין דעה של מישהו בצורה מעוותת ולא נכונה תיחסם. אתה אדם מבוגר ואני בטוחה שיש לך יכולת הבנת הנקרא. אם אין לך - אנא הוסף לינק למקום שבו מופיעה הדעה ואל תיקח לעצמך את החופש לערוך דברים של אחרים כפי רצונך.

אתה מוזמן לעיין בתקנון הפורום אם דרוש לך רענון על דרך ההתדיינות כאן.

כאן הם

New member
על מה את מדברת?

היא אמרה בעצמה, שוב, בשירשור הזה, שהיא נגד פונדקאות בהודו כי זה ניצול ופגיעה בנשים.

ולגבי ארה"ב, התנצלתי בפניה בפומבי בצורה יפה.

מה הבעיה פתאום שאני "מעוות" את האמת?

רענן

כמו שאתה כבר יודע

דיונים על מחיקת הודעות לא יתנהלו על גבי הפורום. אתה מוזמן לפנות אלי במסר, או אל הנהלת הפורומים אם התשובות שלי לא מספקות אותך.

למעלה