6x05
פרק יחסית פחות חזק מאחרים אבל עדיין סבבה.
המקרה היה מעניין בעיני (נדמה לי שהוא מרפרר לפיטורי העורכת של הניו יורק טיימס?), אבל זה מעצבן כשאין הכרעה.
אלזבת' כל כך חמודה! זה היה מקסים כשהראו מה עובר לה בתוך הראש
אבל חששתי בהתחלה שאולי הכוונה היא שהיא חווה שבץ או שיש לה גידול במוח... לא הכי זכרתי מה היה בינה לבין ההוא מעקרות בית נואשות.
אני כל כך לא סובלת את קלינדה כבר, העלילות איתה פשוט מעיקות. אני זוכרת איך בעונות הראשונות ממש אהבתי אותה, אבל מאז מערכת היחסים המעוותת והמטרידה עם בעלה כבר ממש לא. מה קארי עושה איתה בכלל? הרי הוא ראה מתישהו בסוף העונה הקודמת איך היא מנצלת אותו ומשקרת לו, הוא יודע גם עכשיו שהיא משקרת לו... למה לא להתעמת איתה לפחות? שוב, מערכת יחסים מטרידה ולא נעימה לצפיה. כנראה שקלינדה ממש, אבל ממש טובה במיטה אם כל כך הרבה אנשים רוצים להיות איתה למרות שהם יודעים כמה נצלנית היא, מה שלא ברור הוא למה בנוסף הם עוד מצפים ממנה לסוג של רגש או אכפתיות. לפחות ההיא מהfbi התפכחה בסוף.
הדמות של קלינדה לא טובה לא רק כי היא נצלנית ומשתמשת בכל מי שמסביבה לצרכים שלה - אלא כי אין שום דרך לנו כצופים להבין מי היא או מה עובר עליה, אם היא מרגישה משהו כלפי מישהו, כלום. אז נכון שמקצועית היא מגניבה ותמיד מוצאת כל מיני דרכים לפתור להם את הבעיות (אהבתי את הפתרון היצירתי עם הרוסי
) אבל עדיין כדמות היא מיצתה את עצמה בעיני.
היה נחמד לראות סוף סוף את דיוויד לי והעצבים שלו מהעזיבה של דיאן... חבל שמייקל ג'יי פוקס לא היה שם גם
.
גם אני לא מבינה למה לא הראו שיחה של אלישיה עם קארי ודיאן על זה שהיא רצה, זה ממש חסר היגיון. הגיוני שתהיה להם דעה בנושא הזה, זה די דופק אותם הרי... לפחות שהיו מראים שהם מקבלים את זה בהבנה ומאחלים לה בהצלחה או משהו.
אני ממש אוהבת את פין, הוא כזה חמוד
נחמד שפיטר בכל זאת הגיע בסופו של דבר, אם כי לא הבנתי מה גרם לו גם להיעמד בפוזיציה ה"לא מחמיאה" במקום ללכת לשבת כמו שתוכנן. בכל מקרה, הסיום עם ההשוואה בין התמונות היה מגניב לגמרי.