התייעצות על תפריט

וואו איזו השקעה!

אני מאוד מבינה אותך, אני גם מאלה שדואגים לארח בהתאמה למי שמתארח גם אם זה אומר לבשל מלא מנות אבל אם יש משהו שלמדתי באירוח האחרון שעשיתי זה לדאוג גם לעצמי.
&nbsp
לגבי הדיון:
בעלי שומר על תזונה בריאה ומשתדל לא לאכול פחמימות כמו תפו"א, אורז, פסטה וגם מקפיד על נטול סוכר. אני מכינה לו כל יום אוכל לעבודה בהתאם למה שהוא אוהב ומעדיף לאכול למען הבריאות למרות שאלו לרוב דברים שאני אישית לא נוגעת בהם אז במקביל מכינה לעצמי סנדביץ או תוספת שאני אוהבת.
&nbsp
באירוח האחרון שהיה לנו זוג חברים הגיע וגם החברה שומרת כמו בעלי ויצאתי מגדרי להכין ארוחה עם כל ההגבלות שנתנו לי, אפילו הכנתי קינוח נטול סוכר וממש הקפדתי על הכל אבל שכחתי פרט קטן.... הכל היה ממש טעים לדברי כולם, אבל מבחינתי זה היה נחמד ותו לא- לא ממש נהניתי ממה שאכלתי כי לא הכנתי לעצמי שום דבר שטעים *לי*.
&nbsp
זה ממש ביאס אותי ולימד אותי שמעכשיו כל פעם שאארח אכין למען אחרים אבל גם אכין לעצמי דברים שאוהבת ואם האורחים ירצו- הם מוזמנים גם לאכול מזה.
&nbsp
לגבי אלרגיות- מן הסתם אתחשב באדם שאלרגי ואדאג לו למה שצריך.

Maldini Girl

New member
אמנם לא ציינתי

אבל מבחינתי התפריט שהרכבתי מושלם בעיקר לי. אני אוהבת את כל הדברים בו וחושבת שילכו טוב יחד. אם חששתם שאני לא חושבת עליי- אני כנראה היחידה מבין כולם שאוכלת ואוהבת את כל המנות שאני מכינה:)

למעלה